TUGA NAKON SEKSA
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TUGA NAKON SEKSA
a i film nije los izbor, ako ti se ne svidi ugasis ga, a ak dobijes nekog bisera pa gotov za 2 minute odmah se rastuzismaggie13 wrote:sad cu ja...samo moram prvo u shopping ...onda se vratim i biram koji cu..veber wrote:šarolika ponuda je, valjda ćeš odabrati kojeg.maggie13 wrote:to znam i sama,nego sto ako mi se ne svidi 8-)ma dobro, al ako ti se koji svidi nemoj se previse opirati, ono, padni nakon 2 kruga,
Film gledat..8-)
aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i jamaggie13 wrote:trebalo bi bit 40'C za mene :Dveber wrote:prekrasno, vjetar u kosi, sunčeko....krasan dan.maggie13 wrote:
:D
Zavisi o vremenskim prilikama..
bum te provozao jednom, bez cilja.
Odoh kupovat..
moj yugo nikad nije imao grijanje, bio ja kod mehanicara i rekli mi da mu treba neki termonesto, progrije malo nakon 200 km al onak da nemos skinut jaknu nego samo otkopcas koji gumbveber wrote:pa čemu služi grijanje u autu?
Pa ona kojoj suza Kane,nakon impresivnog seksa...kad to sa curom dozivis,imas dozivotnu seksualnu Robinju...Leviathan2 wrote:koja cura????bogomdani wrote:Nema tu tuge..Cura je emocijonalno Dirnuta dobrim seksom..
Guest- Guest
hm, a da ja za svaki slucaj naribam luka prije seksa i stavim kraj kreveta
Lev,covjek bi rekao da nisi nikad seksao. .nije poanta u znojenju..Eto,jutros mi se tjuna nadigla,ja onako polusnen povukah Rujku na sebe,da malo Pojaši i ganc polako,ritmicno,drzis curu na rubu svrsavanja,dugo,a kad krene,ne moze se zaustaviti svrsavajuci..lezim,ne bjezim,niti kapi znoja,a bogovski je poebao...
Guest- Guest
nas smo dvoje od zmijske vrste,izgleda..B-)Leviathan2 wrote:aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i jamaggie13 wrote:trebalo bi bit 40'C za mene :Dveber wrote:prekrasno, vjetar u kosi, sunčeko....krasan dan.maggie13 wrote:
Odoh kupovat..
2014-04-12
levia ne bi baš htio zagrijati, ti si već nešto drugo. ;)maggie13 wrote:nas smo dvoje od zmijske vrste,izgleda..B-)aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i ja
2014-12-30
imam ja klimu,al'hvala svejedno :Dveber wrote:levia ne bi baš htio zagrijati, ti si već nešto drugo. ;)maggie13 wrote:nas smo dvoje od zmijske vrste,izgleda..B-)aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i ja
2014-04-12
jebeš klimu.maggie13 wrote:imam ja klimu,al'hvala svejedno :Dveber wrote:levia ne bi baš htio zagrijati, ti si već nešto drugo. ;)maggie13 wrote:nas smo dvoje od zmijske vrste,izgleda..B-)aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i ja
molim.
2014-12-30
e moj sveti, lezim ja lezi ona, njoj se oce a meni se jebe....zivo za svebogomdani wrote:Lev,covjek bi rekao da nisi nikad seksao. .nije poanta u znojenju..Eto,jutros mi se tjuna nadigla,ja onako polusnen povukah Rujku na sebe,da malo Pojaši i ganc polako,ritmicno,drzis curu na rubu svrsavanja,dugo,a kad krene,ne moze se zaustaviti svrsavajuci..lezim,ne bjezim,niti kapi znoja,a bogovski je poebao...
a ko ce ga znat, ja vidim snijeg na tv i odmah mi zima, bice da imamo neke veze sa zmijama jer i njima je uvijek zimamaggie13 wrote:nas smo dvoje od zmijske vrste,izgleda..B-)Leviathan2 wrote:aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i jamaggie13 wrote:trebalo bi bit 40'C za mene :Dveber wrote:prekrasno, vjetar u kosi, sunčeko....krasan dan.maggie13 wrote:
Odoh kupovat..
hahahaha..gut,gut..!!! ..eto,ja zviznuo opet jednu brzinsku od pola sata...Leviathan2 wrote:e moj sveti, lezim ja lezi ona, njoj se oce a meni se jebe....zivo za svebogomdani wrote:Lev,covjek bi rekao da nisi nikad seksao. .nije poanta u znojenju..Eto,jutros mi se tjuna nadigla,ja onako polusnen povukah Rujku na sebe,da malo Pojaši i ganc polako,ritmicno,drzis curu na rubu svrsavanja,dugo,a kad krene,ne moze se zaustaviti svrsavajuci..lezim,ne bjezim,niti kapi znoja,a bogovski je poebao...
Guest- Guest
Lev,eto ti mog buduceg okruzja..Leviathan2 wrote:a ko ce ga znat, ja vidim snijeg na tv i odmah mi zima, bice da imamo neke veze sa zmijama jer i njima je uvijek zimamaggie13 wrote:nas smo dvoje od zmijske vrste,izgleda..B-)Leviathan2 wrote:aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i jamaggie13 wrote:trebalo bi bit 40'C za mene :Dveber wrote:prekrasno, vjetar u kosi, sunčeko....krasan dan.maggie13 wrote:
Odoh kupovat..
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Beograđanin(56) umro nakon seksa sa dvije ljubavnice
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
Page 4 of 8