TUGA NAKON SEKSA
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TUGA NAKON SEKSA
aaa, os reci da si ti hrvat jer imas kvacicecrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
Hrvat bez kvačica je kao žganci bez mlijeka
ozbiljno, otvorim temu i vidim da nema veze sa slavnim alkicom vec tebe pokusavaju zbaritmaggie13 wrote:haha,dobar :DLeviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
si vidio,levi? Sve cekam tebe da me dođes obranit,kad li ono...B-)Leviathan2 wrote:ozbiljno, otvorim temu i vidim da nema veze sa slavnim alkicom vec tebe pokusavaju zbaritmaggie13 wrote:haha,dobar :DLeviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
2014-04-11
Leviathan2 wrote:aaa, os reci da si ti hrvat jer imas kvacicecrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
Možeš ti biti Hrvat, i lijep, žut, zdrav, dobar za probavu, ali da si poput mene, imao bi aromu, šmek, ono nešto...
crvenkasti-
2014-04-17
a yebga, ja daleko pa se hijene okupile, nedaj semaggie13 wrote:si vidio,levi? Sve cekam tebe da me dođes obranit,kad li ono...B-)Leviathan2 wrote:ozbiljno, otvorim temu i vidim da nema veze sa slavnim alkicom vec tebe pokusavaju zbaritmaggie13 wrote:haha,dobar :DLeviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
osjecam ja tvoju podrsku i izdaleka :DLeviathan2 wrote:a yebga, ja daleko pa se hijene okupile, nedaj semaggie13 wrote:si vidio,levi? Sve cekam tebe da me dođes obranit,kad li ono...B-)Leviathan2 wrote:ozbiljno, otvorim temu i vidim da nema veze sa slavnim alkicom vec tebe pokusavaju zbaritmaggie13 wrote:haha,dobar :DLeviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
Istina,postali su napasni,no sreca da se ne dam..zahvaljujuci i tvojoj podrsci,naravno..B-)
2014-04-11
ma dobro, al ako ti se koji svidi nemoj se previse opirati, ono, padni nakon 2 kruga,maggie13 wrote:osjecam ja tvoju podrsku i izdaleka :DLeviathan2 wrote:a yebga, ja daleko pa se hijene okupile, nedaj semaggie13 wrote:si vidio,levi? Sve cekam tebe da me dođes obranit,kad li ono...B-)Leviathan2 wrote:ozbiljno, otvorim temu i vidim da nema veze sa slavnim alkicom vec tebe pokusavaju zbaritmaggie13 wrote:haha,dobar :DLeviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
Istina,postali su napasni,no sreca da se ne dam..zahvaljujuci i tvojoj podrsci,naravno..B-)
e jebga crveni, na tvoju zalost nisam hrvat ni srbin, pleme nema nacionalnost, samo pleme, mozda kad bi ti imao pravi smek bi bio primljen u pleme al cisto sumnjam jer si u nacional fazonu, to kod nas ne igra, jes da smo rasisti i da ne podnosimo klanjaoce kojekakvim bogovima al smo tolerantni do odredjene razine, medjutim nacija medju nama ne piju voducrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:aaa, os reci da si ti hrvat jer imas kvacicecrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
Možeš ti biti Hrvat, i lijep, žut, zdrav, dobar za probavu, ali da si poput mene, imao bi aromu, šmek, ono nešto...
to znam i sama,nego sto ako mi se ne svidi 8-)Leviathan2 wrote:ma dobro, al ako ti se koji svidi nemoj se previse opirati, ono, padni nakon 2 kruga,maggie13 wrote:osjecam ja tvoju podrsku i izdaleka :DLeviathan2 wrote:a yebga, ja daleko pa se hijene okupile, nedaj semaggie13 wrote:si vidio,levi? Sve cekam tebe da me dođes obranit,kad li ono...B-)Leviathan2 wrote:ozbiljno, otvorim temu i vidim da nema veze sa slavnim alkicom vec tebe pokusavaju zbaritmaggie13 wrote:haha,dobar :DLeviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
2014-04-11
E, da je meni malo biti tuzan. tstststsss
2014-04-14
ne zovi vraga..mi smo veseljaci..:Dabraham wrote:E, da je meni malo biti tuzan. tstststsss
2014-04-11
šarolika ponuda je, valjda ćeš odabrati kojeg.maggie13 wrote:to znam i sama,nego sto ako mi se ne svidi 8-)ma dobro, al ako ti se koji svidi nemoj se previse opirati, ono, padni nakon 2 kruga,
2014-12-30
sad cu ja...samo moram prvo u shopping ...onda se vratim i biram koji cu..veber wrote:šarolika ponuda je, valjda ćeš odabrati kojeg.maggie13 wrote:to znam i sama,nego sto ako mi se ne svidi 8-)ma dobro, al ako ti se koji svidi nemoj se previse opirati, ono, padni nakon 2 kruga,
Film gledat..8-)
2014-04-11
maggie13 wrote:sad cu ja...samo moram prvo u shopping ...onda se vratim i biram koji cu..veber wrote:šarolika ponuda je, valjda ćeš odabrati kojeg.maggie13 wrote:to znam i sama,nego sto ako mi se ne svidi 8-)ma dobro, al ako ti se koji svidi nemoj se previse opirati, ono, padni nakon 2 kruga,
Film gledat..8-)
Nemoj gasiti kompjuter.
crvenkasti-
2014-04-17
šoping obavio u kabrioletu, jel to prednost ili mana?maggie13 wrote:
sad cu ja...samo moram prvo u shopping ...onda se vratim i biram koji cu..
Film gledat..8-)
2014-12-30
imam mob,ne brini..javit cu ti se :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:sad cu ja...samo moram prvo u shopping ...onda se vratim i biram koji cu..veber wrote:šarolika ponuda je, valjda ćeš odabrati kojeg.maggie13 wrote:to znam i sama,nego sto ako mi se ne svidi 8-)ma dobro, al ako ti se koji svidi nemoj se previse opirati, ono, padni nakon 2 kruga,
Film gledat..8-)
Nemoj gasiti kompjuter.
2014-04-11
:Dveber wrote:šoping obavio u kabrioletu, jel to prednost ili mana?maggie13 wrote:
sad cu ja...samo moram prvo u shopping ...onda se vratim i biram koji cu..
Film gledat..8-)
Zavisi o vremenskim prilikama..
2014-04-11
prekrasno, vjetar u kosi, sunčeko....krasan dan.maggie13 wrote:
:D
bum te provozao jednom, bez cilja.
2014-12-30
trebalo bi bit 40'C za mene :Dveber wrote:prekrasno, vjetar u kosi, sunčeko....krasan dan.maggie13 wrote:
:D
bum te provozao jednom, bez cilja.
Odoh kupovat..
2014-04-11
veber-
2014-12-30
a i film nije los izbor, ako ti se ne svidi ugasis ga, a ak dobijes nekog bisera pa gotov za 2 minute odmah se rastuzismaggie13 wrote:sad cu ja...samo moram prvo u shopping ...onda se vratim i biram koji cu..veber wrote:šarolika ponuda je, valjda ćeš odabrati kojeg.maggie13 wrote:to znam i sama,nego sto ako mi se ne svidi 8-)ma dobro, al ako ti se koji svidi nemoj se previse opirati, ono, padni nakon 2 kruga,
Film gledat..8-)
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
Page 3 of 8