TUGA NAKON SEKSA
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
TUGA NAKON SEKSA
Kaže stara latinska izreka: omne animal post coitum triste...
http://net.hr/magazin/brakveze/tuga-nakon-seksa-nije-to-stvar-mentalne-nestabilnosti-krivci-za-suze-nakon-seksa-su-hormoni/
Drugi dio poslovice se često zaboravlja: nisi mulier gallusqe (osim žene i pijetla) :D
http://net.hr/magazin/brakveze/tuga-nakon-seksa-nije-to-stvar-mentalne-nestabilnosti-krivci-za-suze-nakon-seksa-su-hormoni/
Drugi dio poslovice se često zaboravlja: nisi mulier gallusqe (osim žene i pijetla) :D
Guest- Guest
Re: TUGA NAKON SEKSA
Tuga nakon seksa???
Jedino ako si pijan legao sa nekim akrapom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Šta ima veze ako se dobro jebe?jastreb wrote:Tuga nakon seksa???
Pragmatičar. Pošteno :) Ugos need love too...dzango wrote:Šta ima veze ako se dobro jebe?jastreb wrote:Tuga nakon seksa???
Guest- Guest
Ima tuga. Zenska ode, a ti si kasnije mislis.
Ma trebao sam ju jos na odlasku kresnut pa od tuge i zalosti bacis postkoitualnu drkicu.
Ma trebao sam ju jos na odlasku kresnut pa od tuge i zalosti bacis postkoitualnu drkicu.
2014-12-30
To mi se nikad nije dogodilo..muska propaganda B-)r
2014-04-12
Ova i plače zbod tvoje "silne" jebačine. Bolje nemoj.veber wrote:Ima tuga. Zenska ode, a ti si kasnije mislis.
Nije valjda da si i ti radila one stvari?maggie13 wrote:To mi se nikad nije dogodilo..muska propaganda B-)r
I mene je sokirala.dzango wrote:Nije valjda da si i ti radila one stvari?maggie13 wrote:To mi se nikad nije dogodilo..muska propaganda B-)r
2014-12-30
Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
A,i veseli sam tip 8-)
2014-04-12
O seksu pričaju samo samo oni koji i inače nemaju što jebati.
crvenkasti-
2014-04-17
Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
2014-04-12
Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
pola ti se dodaje..nemilosrdna sam..;Pdzango wrote:Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
2014-04-12
A ja mislio da si vesela devojka.maggie13 wrote:pola ti se dodaje..nemilosrdna sam..;Pdzango wrote:Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
jesam,vesela sam...s veseljem uzivam u onome sto meni odgovara..:Ddzango wrote:A ja mislio da si vesela devojka.maggie13 wrote:pola ti se dodaje..nemilosrdna sam..;Pdzango wrote:Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
Sto si se prepao..ne znaci da sam i okrutna 8-)
2014-04-12
Ja sam nežan i plašljiv kao zeka.maggie13 wrote:jesam,vesela sam...s veseljem uzivam u onome sto meni odgovara..:Ddzango wrote:A ja mislio da si vesela devojka.maggie13 wrote:pola ti se dodaje..nemilosrdna sam..;Pdzango wrote:Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
Sto si se prepao..ne znaci da sam i okrutna 8-)
dzango wrote:
Ja sam nežan i plašljiv kao zeka.
Nemaš šansi.
Ja sam glup ko kurac.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Beograđanin(56) umro nakon seksa sa dvije ljubavnice
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
Page 1 of 8