TUGA NAKON SEKSA
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TUGA NAKON SEKSA
gledam film i citam vas..grijanje na ful :DLeviathan2 wrote:nego, di utekla megica
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
veber-
2014-12-30
ma ako ugradis plin u njega onda stvarno malo trosi, mada yugo ipak cica malo prevec, 11 litara plina, kaze frend da klijo trosi oko 5-6 litara plindze, dis jeftinijeveber wrote:u šoping.Leviathan2 wrote:nego, di utekla megica
(zabluda je da mali auti malo troše)
hiti to u kurac, moj genesis troši 12l plina u gradu, a auto ima skoro dvije tone.Leviathan2 wrote:ma ako ugradis plin u njega onda stvarno malo trosi, mada yugo ipak cica malo prevec, 11 litara plina, kaze frend da klijo trosi oko 5-6 litara plindze, dis jeftinijeveber wrote:u šoping.Leviathan2 wrote:nego, di utekla megica
2014-12-30
bolje da me izblefiras ti nego neka samaricanska udruga, ostao bez placemaggie13 wrote::D radije ne pristaj na to..bolje blefiram od tebe,upao bi u trosak..8-)Leviathan2 wrote:ma mozemo se mi dogovorit za neki obracun i bez ok korala al kad ova zimulja projde :Dmaggie13 wrote:fali samo obracun kod ok korala :DLeviathan2 wrote:hladnokrvni ko doc holiday kad igra poker :Dmaggie13 wrote::DLeviathan2 wrote:a ko ce ga znat, ja vidim snijeg na tv i odmah mi zima, bice da imamo neke veze sa zmijama jer i njima je uvijek zimamaggie13 wrote:nas smo dvoje od zmijske vrste,izgleda..B-)Leviathan2 wrote:aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i jamaggie13 wrote:trebalo bi bit 40'C za mene :Dveber wrote:prekrasno, vjetar u kosi, sunčeko....krasan dan.maggie13 wrote:
:D
Zavisi o vremenskim prilikama..
bum te provozao jednom, bez cilja.
Odoh kupovat..
To se kaze hladnokrvni (ci) @_@
Ma,mi smo toplokrvni,samo nam uvijek moze bit toplije;P
genesis, to toyota, ebate pa to japanac, japanci su prica za sebe al su skupi za moj dzepveber wrote:hiti to u kurac, moj genesis troši 12l plina u gradu, a auto ima skoro dvije tone.Leviathan2 wrote:ma ako ugradis plin u njega onda stvarno malo trosi, mada yugo ipak cica malo prevec, 11 litara plina, kaze frend da klijo trosi oko 5-6 litara plindze, dis jeftinijeveber wrote:u šoping.Leviathan2 wrote:nego, di utekla megica
Šrot...dok ide,ide,kad stane,placas preskupe djelove i servis..Leviathan2 wrote:genesis, to toyota, ebate pa to japanac, japanci su prica za sebe al su skupi za moj dzepveber wrote:hiti to u kurac, moj genesis troši 12l plina u gradu, a auto ima skoro dvije tone.Leviathan2 wrote:ma ako ugradis plin u njega onda stvarno malo trosi, mada yugo ipak cica malo prevec, 11 litara plina, kaze frend da klijo trosi oko 5-6 litara plindze, dis jeftinijeveber wrote:u šoping.Leviathan2 wrote:nego, di utekla megica
Uzmi nes poput Fabije,ako hoces malecak i u svakom slucaju stedljiv i isplativ auto,a i prostran je zacudjujuce..
Guest- Guest
bogami i kod mene, u mom kontejneru nije za biti kako kaze gigi, kod njega u kontejneru ko ledanamaggie13 wrote:gledam film i citam vas..grijanje na ful :DLeviathan2 wrote:nego, di utekla megica
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
skodilak, jok fala, probao sam fabiju i oktaviju, pretvrdo , ma uzeo sam ja ford eskorta , eno ga u DNRH al ga jos nisam kompletno slozio da bude elektricni, nemam vremena al nadam se da ce bit do jesenibogomdani wrote:Šrot...dok ide,ide,kad stane,placas preskupe djelove i servis..Leviathan2 wrote:genesis, to toyota, ebate pa to japanac, japanci su prica za sebe al su skupi za moj dzepveber wrote:hiti to u kurac, moj genesis troši 12l plina u gradu, a auto ima skoro dvije tone.Leviathan2 wrote:ma ako ugradis plin u njega onda stvarno malo trosi, mada yugo ipak cica malo prevec, 11 litara plina, kaze frend da klijo trosi oko 5-6 litara plindze, dis jeftinijeveber wrote:u šoping.Leviathan2 wrote:nego, di utekla megica
Uzmi nes poput Fabije,ako hoces malecak i u svakom slucaju stedljiv i isplativ auto,a i prostran je zacudjujuce..
:D a,i to sto kazes..nasrecu,ja nisam tako velikodusna..:0)Leviathan2 wrote:bolje da me izblefiras ti nego neka samaricanska udruga, ostao bez placemaggie13 wrote::D radije ne pristaj na to..bolje blefiram od tebe,upao bi u trosak..8-)Leviathan2 wrote:ma mozemo se mi dogovorit za neki obracun i bez ok korala al kad ova zimulja projde :Dmaggie13 wrote:fali samo obracun kod ok korala :DLeviathan2 wrote:hladnokrvni ko doc holiday kad igra poker :Dmaggie13 wrote::DLeviathan2 wrote:a ko ce ga znat, ja vidim snijeg na tv i odmah mi zima, bice da imamo neke veze sa zmijama jer i njima je uvijek zimamaggie13 wrote:nas smo dvoje od zmijske vrste,izgleda..B-)Leviathan2 wrote:aaa. i ti si od zimogroznijeh ko i jamaggie13 wrote:trebalo bi bit 40'C za mene :Dveber wrote:prekrasno, vjetar u kosi, sunčeko....krasan dan.maggie13 wrote:
:D
Zavisi o vremenskim prilikama..
bum te provozao jednom, bez cilja.
Odoh kupovat..
To se kaze hladnokrvni (ci) @_@
Ma,mi smo toplokrvni,samo nam uvijek moze bit toplije;P
2014-04-12
dođimaggie13 wrote:meni je hladno :Dveber wrote:a vani plus 15maggie13 wrote:.grijanje na ful :D
2014-12-30
kakav film gledasmaggie13 wrote:gledam film i citam vas..grijanje na ful :D
Istina..kakogod,uzmi ono sto tebi paše..Leviathan2 wrote:skodilak, jok fala, probao sam fabiju i oktaviju, pretvrdo , ma uzeo sam ja ford eskorta , eno ga u DNRH al ga jos nisam kompletno slozio da bude elektricni, nemam vremena al nadam se da ce bit do jesenibogomdani wrote:Šrot...dok ide,ide,kad stane,placas preskupe djelove i servis..Leviathan2 wrote:genesis, to toyota, ebate pa to japanac, japanci su prica za sebe al su skupi za moj dzepveber wrote:hiti to u kurac, moj genesis troši 12l plina u gradu, a auto ima skoro dvije tone.Leviathan2 wrote:ma ako ugradis plin u njega onda stvarno malo trosi, mada yugo ipak cica malo prevec, 11 litara plina, kaze frend da klijo trosi oko 5-6 litara plindze, dis jeftinijeveber wrote:u šoping.Leviathan2 wrote:nego, di utekla megica
Guest- Guest
barem se ne druzis s gigijem i u slobodno vrijeme..nece on kod tebe,neces ti kod njega ;PLeviathan2 wrote:bogami i kod mene, u mom kontejneru nije za biti kako kaze gigi, kod njega u kontejneru ko ledanamaggie13 wrote:gledam film i citam vas..grijanje na ful :DLeviathan2 wrote:nego, di utekla megica
2014-04-12
drzim se klime,ta nikad ne iznevjeri :Pveber wrote:dođimaggie13 wrote:meni je hladno :Dveber wrote:a vani plus 15maggie13 wrote:.grijanje na ful :D
2014-04-12
ma odemo ja i gigi na pivicu ponekad, al naporan je, nemos vjerovar koliko taj talijan namata, ajmemaggie13 wrote:barem se ne druzis s gigijem i u slobodno vrijeme..nece on kod tebe,neces ti kod njega ;PLeviathan2 wrote:bogami i kod mene, u mom kontejneru nije za biti kako kaze gigi, kod njega u kontejneru ko ledanamaggie13 wrote:gledam film i citam vas..grijanje na ful :DLeviathan2 wrote:nego, di utekla megica
AfD
veber-
2014-12-30
neka komedija-drama..hrt2,;-)Leviathan2 wrote:kakav film gledasmaggie13 wrote:gledam film i citam vas..grijanje na ful :D
Volim takve..vratim se u djetinjstvo 8-)
2014-04-12
ono, puno golih golih zlocinki plavusha :Dveber wrote:švecki akcijski....Leviathan2 wrote:kakav film gledasmaggie13 wrote:gledam film i citam vas..grijanje na ful :D
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
Page 6 of 8