TUGA NAKON SEKSA
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: TUGA NAKON SEKSA
dzango wrote:
Ja sam nežan i plašljiv kao zeka.
Nemaš šansi.
Ja sam glup ko kurac.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
plaha srna,sto bi se reklo :Ddzango wrote:Ja sam nežan i plašljiv kao zeka.maggie13 wrote:jesam,vesela sam...s veseljem uzivam u onome sto meni odgovara..:Ddzango wrote:A ja mislio da si vesela devojka.maggie13 wrote:pola ti se dodaje..nemilosrdna sam..;Pdzango wrote:Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
Sto si se prepao..ne znaci da sam i okrutna 8-)
Samo mi je to nesto u kontradikciji s onom pragmaticnoscu s pocetka teme..znaci,muljas.B-)
2014-04-12
nista..ti si pobjegao nakon sto si rekao da volis buckaste,a ja stavila puteni avatar..:Dcrvenkasti wrote:dzango wrote:
Ja sam nežan i plašljiv kao zeka.
Nemaš šansi.
Ja sam glup ko kurac.
2014-04-12
Ja sam izvan konkurencije, samo pomažem džangu mudrim savjetima.
crvenkasti-
2014-04-17
da,da..opet se izvlacis :Pcrvenkasti wrote:Ja sam izvan konkurencije, samo pomažem džangu mudrim savjetima.
2014-04-12
Inače nisam baš siguran da nakon seksa nastupa tuga.
No nakon seksa sa kurabama,kod ljudi nastaje takav osjećaj depresije da je to teško za opisati.
Pitajte malo ljude koji su koristili usluge kurbi.
No nakon seksa sa kurabama,kod ljudi nastaje takav osjećaj depresije da je to teško za opisati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tuga nakon cega????Ja tuzan zbog nejebice drugi tuzni radi hormona?? Na kraju , seks je precijenjen.
2014-04-14
maggie13 wrote:plaha srna,sto bi se reklo :Ddzango wrote:Ja sam nežan i plašljiv kao zeka.maggie13 wrote:jesam,vesela sam...s veseljem uzivam u onome sto meni odgovara..:Ddzango wrote:A ja mislio da si vesela devojka.maggie13 wrote:pola ti se dodaje..nemilosrdna sam..;Pdzango wrote:Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
Samo mi je to nesto u kontradikciji s onom pragmaticnoscu s pocetka teme..znaci,muljas.B-)
Nije u kontradikciji. Niko nije rekao da plašljivi zeka nije pokvaren i raskalašan.
Žao im para za snošaj? Posle jebanja nema kajanja.jastreb wrote:Inače nisam baš siguran da nakon seksa nastupa tuga.
ahaaa..bipolarni zeko..sad mi je sve jasnije..:0)dzango wrote:Nije u kontradikciji. Niko nije rekao da plašljivi zeka nije pokvaren i raskalašan.maggie13 wrote:plaha srna,sto bi se reklo :Ddzango wrote:Ja sam nežan i plašljiv kao zeka.maggie13 wrote:jesam,vesela sam...s veseljem uzivam u onome sto meni odgovara..:Ddzango wrote:A ja mislio da si vesela devojka.maggie13 wrote:pola ti se dodaje..nemilosrdna sam..;Pdzango wrote:Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
Last edited by maggie13 on 13/2/2016, 13:43; edited 1 time in total
2014-04-12
Nije zeka bipolaran. Samo je kompleksan.maggie13 wrote:ahaaa..bipolarni zeko..sad mi je sve jasnije..:0)dzango wrote:Nije u kontradikciji. Niko nije rekao da plašljivi zeka nije pokvaren i raskalašan.maggie13 wrote:plaha srna,sto bi se reklo :Ddzango wrote:Ja sam nežan i plašljiv kao zeka.maggie13 wrote:jesam,vesela sam...s veseljem uzivam u onome sto meni odgovara..:Ddzango wrote:A ja mislio da si vesela devojka.maggie13 wrote:pola ti se dodaje..nemilosrdna sam..;Pdzango wrote:Jesam, priznajem. Oprašta li mi se pola?maggie13 wrote:ja sam vesele naravi,a ti si perverznjak..dzango wrote:Megi, vesela devojka:maggie13 wrote:Naravno da nisam..ne bavim se antipropagandom :D
A,i veseli sam tip 8-)
I pragmaticar..;D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ima tuge, ima
2014-04-19
Ostarit ce cekajuci.dzango wrote:Da Megi još čeka onog pravog.veber wrote:I koji je zakljucak?
2014-12-30
yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Leviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
Hrvat bez kvačica je kao žganci bez mlijeka.
crvenkasti-
2014-04-17
aaa, os reci da si ti hrvat jer imas kvacicecrvenkasti wrote:Leviathan2 wrote:yebate, po naslovu ja mislih da umro vladimir seks, stvarno me jebe ova tipkovnica bez kvacica pa citam sve krivo
Hrvat bez kvačica je kao žganci bez mlijeka
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» Tuga i jauk
» Šok, tuga i vjeverica
» Tuga i jad hrvatske desnice - Hasanbegović napokon otvorio karte
Page 2 of 8