Otkriveni gravitacijski valovi
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Otkriveni gravitacijski valovi
RayMabus wrote:Bitno je pomaknuti swijest sa razmišljanja da ne žiwimo u nezakriwljenom swemiru čija je rawan nula nego da smo u nekoj ( na owoj planeti a i u swemiru ) zakriwljeni pod nekim brojem npr 2,1 i to je naša realnost.
to su već izmjerili, svemir je 100% ravan, nije zakrivljen
https://en.wikipedia.org/wiki/Wilkinson_Microwave_Anisotropy_Probe
Guest- Guest
Jebo majku, mogu li vcs otići i na jedan internetski medij a da pročitam o tim valovima?
To tačno govori koliko je ovom čovječanstvu ustvari dosadno, pa kad god neko otkrije nekakvu glupost, to se mora predstaviti ka trivijalno otkriće.
To tačno govori koliko je ovom čovječanstvu ustvari dosadno, pa kad god neko otkrije nekakvu glupost, to se mora predstaviti ka trivijalno otkriće.
Ona priča o astronautu koji borawi wan swemira wam je owa priča.
Zemlja je na konstati npr 2,1 a wan Zemlje u orbiti je ta konstanta 2.4
grawitaćija puta brzina = grawitaćija puta brzina
Umijesto da mijenjaš brzinu mijenjaš grawitačiju.
Wrlo ogromne grawitaćije puta brzina manja od brzine swijetlosti = normalne grawitaćije puta brzine nekoliko puta weće od brzine swijetlosti
Kao šta se može zaključiti NE TREBAJU TI BRZINE WEĆE OD BRZINE SWIJETSLOSTI A ŠTA JE MALO I TEHNIČKI NEMOGUĆE ZA SWEMIRSKI BROD NEGO SAMO JAKE GRAWITAĆIJE
Zemlja je na konstati npr 2,1 a wan Zemlje u orbiti je ta konstanta 2.4
grawitaćija puta brzina = grawitaćija puta brzina
Umijesto da mijenjaš brzinu mijenjaš grawitačiju.
Wrlo ogromne grawitaćije puta brzina manja od brzine swijetlosti = normalne grawitaćije puta brzine nekoliko puta weće od brzine swijetlosti
Kao šta se može zaključiti NE TREBAJU TI BRZINE WEĆE OD BRZINE SWIJETSLOSTI A ŠTA JE MALO I TEHNIČKI NEMOGUĆE ZA SWEMIRSKI BROD NEGO SAMO JAKE GRAWITAĆIJE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber wrote:Deda, zar svjetlost nije dualna?
Val i cestica. Ili je to paradigma?
u interakciji sa materijom ju možeš interpretirati da ima čestična svojstva, e sad da li je svjetlost zbilja kvantizirana svojim periodom tj. sačinjena od čestica zvanih fotoni, ili je to samo zbog prirode interakcije s materijom..., energetskih stanja koje subatomske čestice mogu zauzeti
Guest- Guest
i bit je da je to samo pričaRayMabus wrote:Ona priča o astronautu koji borawi wan swemira wam je owa priča.
ako mjerim vrijeme pješčanim satom tu na zemlji, i gore negdje u svemiru, hoće li mi tu na zemlji vrijeme brže prolaziti jer zbog utjecaja gravitacije pijesak brže curi, a gore u svemiru vrijeme mi skoro pa ni neće teći, jer zbog nedostatka gravitacije zrnje pjeska neće padati prema dolje
Guest- Guest
Grawitaćija Zemlje puta brzina ( protok pijeska ) = grawitaćija u swemiru puta brzina ( protok pijeska ).deda na aparatima wrote:i bit je da je to samo pričaRayMabus wrote:Ona priča o astronautu koji borawi wan swemira wam je owa priča.
ako mjerim vrijeme pješčanim satom tu na zemlji, i gore negdje u svemiru, hoće li mi tu na zemlji vrijeme brže prolaziti jer zbog utjecaja gravitacije pijesak brže curi, a gore u svemiru vrijeme mi skoro pa ni neće teći, jer zbog nedostatka gravitacije zrnje pjeska neće padati prema dolje
Izračunaj sam.
2014-04-11
Nađi neku formulu ...ne da mi se sad mozgat ...mora ti bit znak jednakosti između.
2014-04-11
Ako ti nije znak jednakosti između tj ne poklapati se owo onda putuješ kroz prostr wrijeme.
2014-04-11
A nije ti znak jednakosti ako putuješ preko owoga šta wi zowete grawitaćijski walowi a ja zowem NADIJI.
Znak jednakosti postoji samo tamo di je owo u rawnoteži a ne i tamo di je grawitaćija pojaćana zbog sila između planeta.
Zato se može putowati jako welikim brzinama između sustawa.
Grawitaćija je tu nekoliko puta weća od one u wakumu .....koja bi trebala biti manja od owe na Zemlji ....A NIJE.
Znak jednakosti postoji samo tamo di je owo u rawnoteži a ne i tamo di je grawitaćija pojaćana zbog sila između planeta.
Zato se može putowati jako welikim brzinama između sustawa.
Grawitaćija je tu nekoliko puta weća od one u wakumu .....koja bi trebala biti manja od owe na Zemlji ....A NIJE.
2014-04-11
Ma nemoj. Otkud ti to da se od teorije relativnosti ništa ne primjenjuje u praksi, dapače u svakodnevnom životu najobičnijeg malog čovjeka?deda na aparatima wrote:veber wrote:Nesto je teorija. Nakon sto se dokaze vise to nije. I mikser je bio teorija dok nije postao stvaran.deda na aparatima wrote:I mikseri te ostala kuhinjska bijela tehnika. Čovjek je bio kao bog, sve što je rekao bila je apsolutna istina, u ničemu nije pogriješio.veber wrote:Iz einstainovih radova nastala je atomska bomba.
I moj projekt je teorija napravljena na racunalu, ali kada postane stvarnost i radi, vise nije teorija.
I talijanima su se smijali, a gle cuda skoro 60 godina koristimo hdd.
Pa ako je Einsteinova teorija točna, onda Kvantna mehanika nije točna.
E sad, od einsteinove teorije se ništa ne primjenjuje u praksi, dok Kvantna mehanika ima široku primjenu.
Guest- Guest
ostap.phender wrote:Ma nemoj. Otkud ti to da se od teorije relativnosti ništa ne primjenjuje u praksi, dapače u svakodnevnom životu najobičnijeg malog čovjeka?deda na aparatima wrote:veber wrote:Nesto je teorija. Nakon sto se dokaze vise to nije. I mikser je bio teorija dok nije postao stvaran.deda na aparatima wrote:I mikseri te ostala kuhinjska bijela tehnika. Čovjek je bio kao bog, sve što je rekao bila je apsolutna istina, u ničemu nije pogriješio.veber wrote:Iz einstainovih radova nastala je atomska bomba.
I moj projekt je teorija napravljena na racunalu, ali kada postane stvarnost i radi, vise nije teorija.
E sad, od einsteinove teorije se ništa ne primjenjuje u praksi, dok Kvantna mehanika ima široku primjenu.
primjenjuju se lorentzove transformacije, od einsteinove teorije relativnosti ništa, ne možeš izračunati gibanje dva tijela a kamoli što drugo
https://en.wikipedia.org/wiki/Two-body_problem_in_general_relativity
Guest- Guest
Teorija mi nije jača strana. Owako wam ide u praksi.
Zemlja i Alpha Ćentauri ...razilka 3 swijetslone godine.
Ako woziš brzinom blizu brzine swijetlsoti ( wećom nemožeš jer izlaziš iz materijalnog swemira , dolazido raspada swemirskog broda itd itd itd ...postaješ swijetlsot praktički , buktinja ) .......ista grawitaćija tj grawitaćija swemira koja je konstanta puta brzina.
g puta ja = g puta ti
ja sam 10 puta brži od tebe
g puta 10 = g puta ti
ti = 10 puta ja
ja = ti / 10
ti si u tom razdoblju ostario deset puta brže tj tebi wrijeme deset puta brže prolazi
.....
druga jednažba sa NADIJEM tj grawitaćijskim izbojem
g puta ja = g puta ti
moj g u NADIJU je puno weći od twoga
1000 g puta ja = g puta ti
wozim normalno u toj traći
ja = 1/ 1000 puta ti
ti = 1000 puta ja
isto wrijeme putowanja
Zemlja i Alpha Ćentauri ...razilka 3 swijetslone godine.
Ako woziš brzinom blizu brzine swijetlsoti ( wećom nemožeš jer izlaziš iz materijalnog swemira , dolazido raspada swemirskog broda itd itd itd ...postaješ swijetlsot praktički , buktinja ) .......ista grawitaćija tj grawitaćija swemira koja je konstanta puta brzina.
g puta ja = g puta ti
ja sam 10 puta brži od tebe
g puta 10 = g puta ti
ti = 10 puta ja
ja = ti / 10
ti si u tom razdoblju ostario deset puta brže tj tebi wrijeme deset puta brže prolazi
.....
druga jednažba sa NADIJEM tj grawitaćijskim izbojem
g puta ja = g puta ti
moj g u NADIJU je puno weći od twoga
wozim normalno u toj traći
ja = 1/ 1000 puta ti
ti = 1000 puta ja
isto wrijeme putowanja
2014-04-11
Kod geostacionarnih satelita se mora u obzir uzeti dilatacija vremena i bez toga navigacijski uređaji u autima ne bi funkcionirali.. Lorenzove transformacije su matematička formula za izračunavanje iste, ali dilatacija vremena je Einsteinov koncept iz specijalne teorije relativnosti.deda na aparatima wrote:ostap.phender wrote:Ma nemoj. Otkud ti to da se od teorije relativnosti ništa ne primjenjuje u praksi, dapače u svakodnevnom životu najobičnijeg malog čovjeka?deda na aparatima wrote:veber wrote:Nesto je teorija. Nakon sto se dokaze vise to nije. I mikser je bio teorija dok nije postao stvaran.deda na aparatima wrote:I mikseri te ostala kuhinjska bijela tehnika. Čovjek je bio kao bog, sve što je rekao bila je apsolutna istina, u ničemu nije pogriješio.veber wrote:Iz einstainovih radova nastala je atomska bomba.
primjenjuju se lorentzove transformacije, od einsteinove teorije relativnosti ništa
Guest- Guest
U Nadiju ili ti ga grawitaćijskoj autoćesti između planeta grawitaćija wam nije wakumska .....ona je welika ....sad kad woziš u tome onda ti wiše ne wrijedi da je ono g u wakumu malo.
Iz owoga izwlaćiš :
1000 g ( grawitaćija u nadiju ) = g puta ti / kroz ja
ti i ja su sad wremena
neka su ista
1000g = g
Ne može biti ALI JE.
Iz owoga izwlaćiš :
1000 g ( grawitaćija u nadiju ) = g puta ti / kroz ja
ti i ja su sad wremena
neka su ista
1000g = g
Ne može biti ALI JE.
2014-04-11
Brzina je = put kroz wrijeme
1000 puta moja brzina ) = g puta twoja brzina
wrijeme je isto nema nekog ubrzawanja
ostaje
1000 puta s ( ja )= 1 puta s ( ti )
moj put = ti ( toj put ) / 1000
1000 puta moja brzina ) = g puta twoja brzina
wrijeme je isto nema nekog ubrzawanja
ostaje
1000 puta s ( ja )= 1 puta s ( ti )
moj put = ti ( toj put ) / 1000
2014-04-11
Deda je opcenito nadrkan tip, daleko od toga da nije inteligentan.
Ajnstanova "teorija" stvorila je atomsku bombu. Nuklearne elektrane i sl. Sama po sebi formula je nista. No razrada iste je jebena i par ljudi na svijetu moze ju suvislo obrazlozit.
Ajnstanova "teorija" stvorila je atomsku bombu. Nuklearne elektrane i sl. Sama po sebi formula je nista. No razrada iste je jebena i par ljudi na svijetu moze ju suvislo obrazlozit.
2014-12-30
EM val ima maksimalnu brzinu kojom se može kretati u vakumskom mediju, korekcije su potrebne iz tog razloga jer se brzine ne mogu zbrajati, i što jedan signal kasni za drugim, ovisno o kretanju GPS uređaja na zemlji, a ne zato što vrijeme negdje fizički sporije teče, ili zato što je prostor zakrivljen ili što god da ti se već priviđa od previše apsintaostap.phender wrote:
Kod geostacionarnih satelita se mora u obzir uzeti dilatacija vremena i bez toga navigacijski uređaji u autima ne bi funkcionirali.. Lorenzove transformacije su matematička formula za izračunavanje iste, ali dilatacija vremena je Einsteinov koncept iz specijalne teorije relativnosti.
Last edited by deda na aparatima on 11/2/2016, 21:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
Super star.
SF.
Wežite se polijećemo.
SF.
Wežite se polijećemo.
2014-04-11
E hbo was patak ...moram se obrijat ...sutra radim ...ja tu wama objašnjawam osnowe pilotiranja.
Grawitaćija u wakumu owog swmira mora biti mala a NIJE tamo gdje su autoćeste priwlaćenja između planeta tj masa.
TRIK JE U TOME DA NIJE MALA GRAWITAĆIJA.
Grawitaćija u wakumu owog swmira mora biti mala a NIJE tamo gdje su autoćeste priwlaćenja između planeta tj masa.
TRIK JE U TOME DA NIJE MALA GRAWITAĆIJA.
2014-04-11
Jednostawno je.
U prawilu swemira u wakumu nebi trebalo biti neke grawitaćije ...a ipak je ima ....i ima je između planeta tzw NADIJI.
Objasnio sam wam u formuli lijepo kako waš put odjednom iako se krećete isto kao i owaj na Zemlji odjednom postaje puno kraći.
Uđeš u NADIJ.
U prawilu swemira u wakumu nebi trebalo biti neke grawitaćije ...a ipak je ima ....i ima je između planeta tzw NADIJI.
Objasnio sam wam u formuli lijepo kako waš put odjednom iako se krećete isto kao i owaj na Zemlji odjednom postaje puno kraći.
Uđeš u NADIJ.
Last edited by RayMabus on 11/2/2016, 21:21; edited 1 time in total
2014-04-11
Većinom ima osmjeh na licu. Stil pisanja nije nužno odraz raspoloženja.veber wrote:Deda je opcenito nadrkan tip
Guest- Guest
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» '' NAJJAČA OLUJA U POVIJESTI ZAPADNE HEMISFERE Valovi će biti visoki 13 m: 'Vjetrovi su dovoljno snažni da podignu avion u zrak i da on nastavi letjeti' ''
» U Bijeljini otkriveni migranti iz Afganistana
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» U Bijeljini otkriveni migranti iz Afganistana
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
Page 7 of 12