Otkriveni gravitacijski valovi
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Otkriveni gravitacijski valovi
Dok se mi bavimo pokunjenim, pokajničkim ustašama, normalni ljudi nešto pametno i korisno rade pa na primjer otkrivaju gravitacijske valove :P
http://net.hr/danas/znanost/danas-uzivo-velika-znanstvena-najava/
Guest- Guest
Re: Otkriveni gravitacijski valovi
Ma lažu. Več ih sramota da ništa nisu otkrili novog skoro 100g pa sad seru.
U biti. Svi seruckaju. Stvar je u tome da je dokazana teorija, postavljena odavno.
Jos kada stave formulu, to ce bit to.
Jos kada stave formulu, to ce bit to.
2014-12-30
To su moji iz Galaktičke federačije otkrili odawno.
Grawitačijski wal .......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Einstein je danas kost u grlu mnogim modernim teoretskim fizičarima. Preziru ga, a ne mogu bez njegove opće teorije relativnosti. Imenjak planetarno popularnik kekasa :D je znao biti najviše u pravu kad je mislio da je najviše u grivu, kao u slučaju kozmologičke konstante. Pitanje je jel' će se eksperimentalno otkriti još nešto što je on još prije 100 godina izmunđao sisajući nožni palac, a u pauzi dok se kicošio pred znanosti sklonim mladim damama :P
Guest- Guest
Ti zivis, gdje?danni1 wrote:Ma lažu. Več ih sramota da ništa nisu otkrili novog skoro 100g pa sad seru.
U zadnjih 60 godina "otkriveno" je vise nego sto covjecanstvo psmti u kolektivnoj memoriji.
Svaki dan dolazimo do novih spoznaja koje bi prije par stoljeca bile qvazi otkrivene.
Ne lupetaj bez veze.
2014-12-30
gravitacijski val
definicija | poremećaj u zakrivljenosti prostorvremena koji se širi brzinom svjetlosti |
2014-04-11
Pa Xenu te jebo, ako ti neš' još reći da imaš bolje objašnjenje za kvantno sprezanje nego li je Bellov eksperiment nejednakostiRayMabus wrote:To su moji iz Galaktičke federačije otkrili odawno.
Guest- Guest
Slaba ti je definicija jer se svi se po Einsteinu konstantno prostornovremenski krećemo brzinom svjetlosti.RayMabus wrote:gravitacijski val
definicija
poremećaj u zakrivljenosti prostorvremena koji se širi brzinom svjetlosti
Guest- Guest
Nemoj me pilat sa imenima sa Zemlje. A ćuj swe se u swemiru šta ima masu priwlači. Swemirske autoćeste. Sjedneš na grawitaćijski wal kao wlak što sjeda u šine i opališ ..prwa , druga , treća , četwrtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Letiš ko awiom.
Letiš ko awiom.
2014-04-11
Sad o valovima i rupama,danas o ustasama i partizanima..:D
2014-04-12
Pomak paradigme u prirodnim znanostima se dogodio prije 100 i kusur godina s Einsteinovim OTR-om i kvantnom teorijom. Od tada je dodano jako puno kamenčića u mozaik, ali je ta već stogodišnji patrona u koju se pune nova saznanja ostala nepromijenjena.veber wrote:Ti zivis, gdje?danni1 wrote:Ma lažu. Več ih sramota da ništa nisu otkrili novog skoro 100g pa sad seru.
U zadnjih 60 godina "otkriveno" je vise nego sto covjecanstvo psmti u kolektivnoj memoriji.
Svaki dan dolazimo do novih spoznaja koje bi prije par stoljeca bile qvazi otkrivene.
Ne lupetaj bez veze.
Guest- Guest
Kolega, mislim da brkas vektore.ostap.phender wrote:Slaba ti je definicija jer se svi se po Einsteinu konstantno prostornovremenski krećemo brzinom svjetlosti.RayMabus wrote:gravitacijski val
definicija
2014-12-30
Kolegice, ma imaš ti pravo na svoje mišljenje ;)veber wrote:Kolega, mislim da brkas vektore.ostap.phender wrote:Slaba ti je definicija jer se svi se po Einsteinu konstantno prostornovremenski krećemo brzinom svjetlosti.RayMabus wrote:gravitacijski val
definicija
Guest- Guest
Bezweze otkrič ako ne otkrijetei kako se piči prawoćrtno po prawcu po swemiru.
Japanski wlakkojije dodiruje šine.
Šine su wam ti g walowi.
Swe šta ima masu ima i priwlaćenje.
Masa je konstanta pa samim time i g wal.
Piramide u Egiptu.
Stanića japanskog wlaka za Orion federaćiju ....doduše oni nisu GF al nema weze.
Šine su wam ti g walowi.
Piramide u Egiptu.
Stanića japanskog wlaka za Orion federaćiju ....doduše oni nisu GF al nema weze.
2014-04-11
swemirska željeznića.
g wal su tračniće
g wal su tračniće
2014-04-11
Dosadna tematika ....al ok ako znanstweno otkrijete kako npr owi sa SIrijusa dopilotaju za skeund do Zemlje ....to je plus za was.
Last edited by RayMabus on 11/2/2016, 19:14; edited 1 time in total
2014-04-11
Nije teorija. Dokazano je.ostap.phender wrote:Pomak paradigme u prirodnim znanostima se dogodio prije 100 i kusur godina s Einsteinovim OTR-om i kvantnom teorijom. Od tada je dodano jako puno kamenčića u mozaik, ali je ta već stogodišnji patrona u koju se pune nova saznanja ostala nepromijenjena.veber wrote:Ti zivis, gdje?danni1 wrote:Ma lažu. Več ih sramota da ništa nisu otkrili novog skoro 100g pa sad seru.
Ne lupetaj bez veze.
Ima jos hrpa znanstvenika koji su pridonjeli znanosti. No covjecanstvo se po znanosti ponasa po Hookovom dijageamu. Nemamo jos puno toga za otkrit i i ulazimo u tangesnu krivulju otkrica.
2014-12-30
Kao što je bezbroj puta eksperimentalno dokazano, masa nije konstanta. Povećava se s brzinom i pri brzini svjetlosti bi teoretski bila beskonačna.RayMabus wrote:Bezweze otkrič ako ne otkrijetei kako se piči prawoćrtno po prawcu po swemiru.
Šine su wam ti g walowi.
Piramide u Egiptu.
Guest- Guest
ostap.phender wrote:Dok se mi bavimo pokunjenim, pokajničkim ustašama, normalni ljudi nešto pametno i korisno rade pa na primjer otkrivaju gravitacijske valove :P
a koja je točno meni ili ikom drugom, pa i mojoj djeci, korist od ovog otkrića?
Dok je pitanje uništenja antifašizma bitno pitanje opstanka Hrvata
Similar topics
» '' NAJJAČA OLUJA U POVIJESTI ZAPADNE HEMISFERE Valovi će biti visoki 13 m: 'Vjetrovi su dovoljno snažni da podignu avion u zrak i da on nastavi letjeti' ''
» U Bijeljini otkriveni migranti iz Afganistana
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» U Bijeljini otkriveni migranti iz Afganistana
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
Page 1 of 12