Otkriveni gravitacijski valovi
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Otkriveni gravitacijski valovi
Osilaćije iz ćrne rupe wjerowatno dolaze iz njenih unutarnjih kretanja ( masa unutar nje se wrti oko swoje osi i premiješta se ćentar mase ) i onda jednom na jednoj strani bude weća zakriwljenost a na drugoj manja i onda ta razlika je WAL.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stvar je u tome, da teorija postaje praksa, nebitno sto trkelja ostracon. Iz einstainovih radova nastala je atomska bomba.
Dva talijana su 50-ih napravili rad i teoretski obradili zguscavanje magnetnog polja. 20-ak godina poslije pojavili se prvi hdd.
Dva talijana su 50-ih napravili rad i teoretski obradili zguscavanje magnetnog polja. 20-ak godina poslije pojavili se prvi hdd.
2014-12-30
a jebate, sta sve necu procitat ovdje, a nema niko ko zna mjesalicu popravit, kako cu ja kruh zaradjivat
Owo je jel jedna Galaksija a unutar njenog ćentra je ćrna rupa sa ogromnom masom a šta weća masa weća i zakriwljenost tj priwlaćenje prostor wremena tj materije okolo .....a kad se i kako se ta masa i giba unutar sebe ćentar mase se malo prebaćuje oko swoje osi malo wamo malo tamo ...dakle jednom je s jedne strane weća zakriwljensot u odnosu na ostatak swemira a istodobno prema owom drugom dijelu swemira je manja ......i sad kako se to giba unutra to se prebaćuje i owa razlika je WAL.
2014-04-11
Val nije najtočniji naziw owog fenomena .....osćilaćija grawitaćije ćrne rupe zbog njenog samog gibanja mase unutar nje pri ćemu dolazi i do pomjeranja ćentra a okolo je swemir izaziwa razlike u priwlaćenju prema dijelowima swemira koji se okreće oko te mase.
Nešto ko Mjese i Zemlja , plima i oseke.
Nešto ko Mjese i Zemlja , plima i oseke.
2014-04-11
I mikseri te ostala kuhinjska bijela tehnika. Čovjek je bio kao bog, sve što je rekao bila je apsolutna istina, u ničemu nije pogriješio.veber wrote:Iz einstainovih radova nastala je atomska bomba.
Guest- Guest
Ja da budem iskren nisam shwatio zašto je owo otkriće bitno.
Može li mi to netko objasniti.
2014-04-11
Uskoro ćete saznati mnogo toga što niste znali...
red wolf-
2016-02-10
Ok je tema al zašto je owo otkriće otkriće stoljeća ?
Taj dio nisam skužio.
Taj dio nisam skužio.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja da budem iskren nisam shwatio zašto je owo otkriće bitno.
red wolf-
2016-02-10
Digla se tolika neka euforija oko owoga a nitko žiwne zna zašto.
Pa neš ti otkrića da se masa unutar ćrne rupe giba pa se ćentar pomjera pa kako se pomjera tako isto ko i Mjeseć i Zemlja ima plime i oseke prema onim dijelowima swemira gdje je masa jaća ili slabija u tom trenutku a ta razlika u tome je ta osćilaćija koju owi zowu wal.
I šta je tu sad toliko epohalno otkriće ?!?!
Pa neš ti otkrića da se masa unutar ćrne rupe giba pa se ćentar pomjera pa kako se pomjera tako isto ko i Mjeseć i Zemlja ima plime i oseke prema onim dijelowima swemira gdje je masa jaća ili slabija u tom trenutku a ta razlika u tome je ta osćilaćija koju owi zowu wal.
2014-04-11
To je tu da se zabavljaš time...A ne misliš o puno važnijim stvarima.RayMabus wrote:Digla se tolika neka euforija oko owoga a nitko žiwne zna zašto.
red wolf-
2016-02-10
Nesto je teorija. Nakon sto se dokaze vise to nije. I mikser je bio teorija dok nije postao stvaran.deda na aparatima wrote:I mikseri te ostala kuhinjska bijela tehnika. Čovjek je bio kao bog, sve što je rekao bila je apsolutna istina, u ničemu nije pogriješio.veber wrote:Iz einstainovih radova nastala je atomska bomba.
I moj projekt je teorija napravljena na racunalu, ali kada postane stvarnost i radi, vise nije teorija.
I talijanima su se smijali, a gle cuda skoro 60 godina koristimo hdd.
2014-12-30
veber wrote:Nesto je teorija. Nakon sto se dokaze vise to nije. I mikser je bio teorija dok nije postao stvaran.deda na aparatima wrote:I mikseri te ostala kuhinjska bijela tehnika. Čovjek je bio kao bog, sve što je rekao bila je apsolutna istina, u ničemu nije pogriješio.veber wrote:Iz einstainovih radova nastala je atomska bomba.
I moj projekt je teorija napravljena na racunalu, ali kada postane stvarnost i radi, vise nije teorija.
I talijanima su se smijali, a gle cuda skoro 60 godina koristimo hdd.
Pa ako je Einsteinova teorija točna, onda Kvantna mehanika nije točna.
E sad, od einsteinove teorije se ništa ne primjenjuje u praksi, dok Kvantna mehanika ima široku primjenu.
Ja bih se tu kladio ipak na kvantnu mehaniku, a relativnost shvatio kao baljezganje filozofa.
Po kvantnoj mehanici gravitacija djeluje instantno, ne putuje brzinom svijetlosti. http://www.livescience.com/52811-spooky-action-is-real.html
Kad bi gravitacija bila val i putovala brzinom svijetlosti onda putanje planeta ne bi bile stabilne.
Guest- Guest
Deda grawitaćija i nije wal. Ona je zakriwljenost a razlika u toj zakriwljenosti je osćilaćija kojeg owi zowu wal.
Ne putuješ brzinom swijetlsoti nego tu dolazi do jaćeg zakriwljawanja prostor wremena ....šta znači na kraju ako se to negdje jaće zakriwljuje putuješ kroz prostor wrijeme.
Ne putuješ brzinom swijetlsoti nego tu dolazi do jaćeg zakriwljawanja prostor wremena ....šta znači na kraju ako se to negdje jaće zakriwljuje putuješ kroz prostor wrijeme.
2014-04-11
Ako je naš swemir ili ti ga prostor wrijeme zakriwljen na nekoj konstanti npr 2.1 a ja negdje proizwedem 2,2 ....znači imaš putowanje krpoz prostor wrijeme.
To ti je ona priča o astronautu koji borawi u swemiru pa se wrati na Zemlju.
To ti je ona priča o astronautu koji borawi u swemiru pa se wrati na Zemlju.
2014-04-11
Bitno je pomaknuti swijest sa razmišljanja da ne žiwimo u nezakriwljenom swemiru čija je rawan nula nego da smo u nekoj ( na owoj planeti a i u swemiru ) zakriwljeni pod nekim brojem npr 2,1 i to je naša realnost.
Ako pomjeriš tu konstantu mijenjaju se i parametri prostro wremena.
Jednostawno.
Ako pomjeriš tu konstantu mijenjaju se i parametri prostro wremena.
Jednostawno.
2014-04-11
RayMabus wrote:Deda grawitaćija i nije wal. Ona je zakriwljenost a razlika u toj zakriwljenosti je osćilaćija kojeg owi zowu wal.
To znači samo da Einsteinova teorija nema veze sa svemirom u kojem živimo, ima veze s nečijim halucinacijama.
Guest- Guest
Swi odnosi u owom swemiru su jednaki toj konstanti zakriwljenosti tj grawitaćija plus brzina tj prostor wrijeme = ta konstanta.
Dakle ako je ona 2,1 onda ti je :
grawitaćija puta brzina : 2,1
UWIJEK I BILO KADA.
SAMO MIJENJANJ PARAMETRE.
Dakle ako je ona 2,1 onda ti je :
grawitaćija puta brzina : 2,1
UWIJEK I BILO KADA.
SAMO MIJENJANJ PARAMETRE.
2014-04-11
Deda, zar svjetlost nije dualna?
Val i cestica. Ili je to paradigma?
Val i cestica. Ili je to paradigma?
2014-12-30
RayMabus wrote:Bitno je pomaknuti swijest sa razmišljanja da ne žiwimo u nezakriwljenom swemiru čija je rawan nula nego da smo u nekoj ( na owoj planeti a i u swemiru ) zakriwljeni pod nekim brojem npr 2,1 i to je naša realnost.
to su već izmjerili, svemir je 100% ravan, nije zakrivljen
https://en.wikipedia.org/wiki/Wilkinson_Microwave_Anisotropy_Probe
Guest- Guest
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» '' NAJJAČA OLUJA U POVIJESTI ZAPADNE HEMISFERE Valovi će biti visoki 13 m: 'Vjetrovi su dovoljno snažni da podignu avion u zrak i da on nastavi letjeti' ''
» U Bijeljini otkriveni migranti iz Afganistana
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» U Bijeljini otkriveni migranti iz Afganistana
» Otkriveni detalji Milanovićeve inauguracije, nije zvao nikoga iz Crkve
» OTKRIVENI POVERLJIVI DOKUMENTI Konačno je obelodanjen Klintonov tajni plan za Bosnu
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
Page 6 of 12