ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini - moderirana tema

Page 19 of 44 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Next

Go down

Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 19 Empty Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema

Post by crvenkasti 18/10/2024, 08:53

vili40 wrote:U isto vrijeme našmrkani crvenkasti i kokolo moj pisali su o smišljenoj ruskoj zamci,spominjali II svjetski itd.

Znači, sad sam ti ja našmrkan, a ne Zelenski?

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 19 Empty Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema

Post by Hoholo Mudovski 18/10/2024, 10:06

vili40 wrote:
Hoholo Mudovski wrote:
vili40 wrote:
RayMabus wrote:Treba izbaciti Britance iz Kurska. Nema vojnika, pala kiša, ajmo fino: tepih bombardiranje. I pogodite mi onu cijev od plinovoda koja dovodi plin dole ispod u Ukrajinu pa dalje u Mađarsku, Slovačku, Austriju, Češku itd.

Ovako sada izgleda Sverdlikovo u ruskoj Kurskoj oblasti. Ruske trupe uništavaju vlastite gradove i sela. Rusi ne mogu selo vratiti pod svoju kontrolu, pa ga pretvaraju u "spaljenu zemlju". Sverdlikovo sustavno zasipaju KAB-ovima i minama od 120 mm.

e da...ako se tko slučajno sjeća,na početku upada ukrajinaca u rusiju ja sam odmah na početku tu pisao da me baš zanima kako će to izgledati kad će rusi oslobađati svoja sela.naravno da sam znao da će to raditi dokazanom ruskom tehnikom a ta je poravnaj sve pred dobom i ne pitaj za ljudske gubitke jer sve to za njih nije važno.Što manje ostane kuća i živih to bolje,ne bu mene niko jebal...U isto vrijeme našmrkani crvenkasti i kokolo moj pisali su o smišljenoj ruskoj zamci,spominjali II svjetski itd.
onako usput,sjeverna koreja umješala se direktno u sukob šaljući čak i svoju pješadiju ok pa nisu prvi ni zadnji ali čemu onda kmečanja nato ovo nato ono?
Koliko ljudi sa zapada "bivših" pripadnika oružanih snaga je poginulo u Ukrajini, a koliko sjevernokorejskih. Također zarobljeno... 
Sjevernokorejskih 0, a ove ostale smo viđali u obje kategorije priličan broj.
sa zapada u ukrajinu nije poslala ni jedna zemlja oružane snage,to su bili ne baš brojni dobrovoljci.Isto kao u rusiji srbi i drugi nesretnici.Sjeverna Koreja je nešto drugo,njihova "demokratska"vlast ih poslala u vatru da uništavaju našmrkani nacizam,pomognu braći rusima a pošto je to na samom početku još nema poginulih i zarobljenih a biti će ih u to budi siguran.Oni koji prežive neće pričati jer to neće smjeti.
Tuć buć, Koreja poslala dobrovoljce... Dok prvi ne zagnjoji imaju puno bolju statistiku od Poljaka i šveda zbog kojih je ministar vanjskih poslova dao ostavku nakon zračnog napada na Poltavu.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 18/10/2024, 10:09

AssadNaPodmornici wrote:ima nešto zapadnih dobrovoljaca ne baš plaćenika
kao što za Rusiju ima Srba, Kineza, Kubanaca, Afrikanaca itd i ostale jadne sirotinje. Ironija u Ukrjainu idu dobrovoljci, jer ono što im UA plati za rat, je manje od socijale na zapadu, pa ih ne možeš zvati plaćenicima. Isto vrijedi i za Srbe, sumnjam da oni idu radi love gore, više radi "pravoslavlja i Kosova" kako oni tvrde. (Iako ubijaju druge pravoslavne slavene, dok su većina Rusa ateisti).

Tako da realno, nema baš plaćenika niti na jednoj i drugoj strani. Ako neki Srbin/Poljak pristupi jednoj službenoj vojsci, on potpisuje sporazum sa ministarstvom te države, dobija čak i državljanstvo, itd,  ne možeš ih zvati plaćenicima. Najbliže plaćenicima su bili Wagner a i to je posebna priča. Druga bi stvar bila da Blackwater šalje svoje plaćenike na plaću recimo da ratuju i oni samo odgovaraju Blackwateru i nemaju veze sa UA državom. teško.

tako da ponovim, nema baš plaćenika na obje strane sve skupa. imaš dobrovoljaca, koji potpisuju sporazum sa službenom vojskom čak i dobijaju državljanstva, i po ovim kriterijima oni nisu plaćenici.

Sj.Koreja ako se dokaže, bi mogla biti prva sila koja je poslala službeno svoje vojnike na prvu crtu. Aj Sj.Korejske/Iranske/Britanske/Francuske instruktore koji pomažu jednoj/drugoj strani da upravlja sa njihovim oružjem ne računam, ali Sj.Korejski vojnici ako se dokaže, to će prva vojska koja je poslana na front. (iako po planu bi trebali prvo biti druga crta da oslobode Ruse za mesnate napade jer Rusima zbog velikih gubitaka fali ljudi - Ruski kanali tako tvrde).

Iskreno za sada nema nekog dokaza o Sj.Korejskim vojnicima
Protubrodske rakete kojim je potopljena Moskva, operateri sustava Patriot, Saabovo osoblje poginulo u Poltavi itd... 
Kada rat završi onda će se hladne glave izračunati čija hrpa leševa je veća. 
Jer na kraju se mrtvi broje

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 18/10/2024, 10:34

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/10/2024, 10:49

Nema dokaza za niti jednu tvoju tvrdnju o tim poginulim zapadnjacima. 
Niti jedne snimke. 
Tipa kada su Rusi pogodili Iskanderom jednu patriot bateriju gdje su poginula mislim dva operatera par danas kasnije su bile osmrtnice poginulim Ukrajincima. 
Moskva je potopljena Ukrajinskim raketama Neptun. 
Mislim poslušam i ja te kanale koje ti slušaš gdje pišu o tisućama poginulih NATO vojnika svakog dana , jebiga uđeš u komfort zonu laži, nije lako izaći iz nje ali jednostavno nema dokaza da je iti jedan službeni vojnik nato saveza poginuo u Ukrajini ili čak poslan. 
Ima zapadnih dobrovoljaca a moguće da je i dio njih došao preko tajnih službi kao van službenih kanala ali i za to nema dokaza. 

Isto kao što za sada nema dokaza o Sjeverno Korejskim vojnicima (nisam vidio još ovu snimku). Ja osobno vjerujem gdje ima neke realne situacije da prije ili posli mora nešto procuriti. Snimka, objava na telegramu, nekom forumu itd. U slučaju tvojih fantazija toga nema. 
Vidit ćemo jesu li i ovo sa Sj Korejom samo fantazije, dok se ne pojave snimke ili pouzdane telegram rasprave do tada su i to fantazije

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/10/2024, 10:55

Da se vratimo na izjavu Zelenskog, ako ne uđu u Nato onda će nabaviti nuklearno oružje. 

Rusi raspravljaju o potencijalnom nuklearnom oružju u rukama Ukrajine. 
Govore da Ukrajinci više manje imaju znanje da sve to sastave. 
Proces da stvore tešku vodu bi trajao 3 godine (pod uvjetom da već nisu krenuli ja osobno smatram da UA je u ovom procesu već dvije godine ako imaju mozga ali to ja mislim ). 

Zatim Rusi govore da ih mogu Ukrajinci dostaviti uz pokrov jedrećih bombi i raketa Neptun. 
E da u tom slučaju Ukrajinska vojska bi bacala atomske bombe po Ruskim formacijama unutar Ukrajine, tipa Donbasu, Zaporozju, itd i ironija žestoka na takav čin Ukrajinci čak i imaju međunarodno pravo jer ih bacaju po svom teritoriju gdje se vodi rat. 
Rusi u tom slučaju po istom međunarodnim pravilima ne bi smjeli bacati nazad po Ukrajincima. 

Govori se dalje da bi to odgovarao Americi i Kini a nikako Rusiji i Europi

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 11:11

Neće ga nitko primiti u NATO.

Nek radi slobodno tu atomsku o kojoj priča.

Tu se pravi pametan, ucijenjuje cijeli svijet da se uključi u taj njegov rat s Rusijom.

Zna napravit atomsku atomsku bombu a ne zna gađat rafinerije po Rusiji.

Ajde moj sine odjebi skupa sa svojim Britancima i to u skokovima i to u roku odma.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 18/10/2024, 11:17

Video od prošle godine 
[size=45]U kratkom video-klipu koji se pojavio u avgustu prošle godine kolumbijski instruktor ljutito se obraća ukrajinskom oficiru sledećim rečima: „Samo u našoj grupi poginulo je 25 Kolumbijaca, a vi se prema nama odnosite kao prema psima.”[/size]
[size=45]... [/size]
[size=45]Teško mi je povjerovati da su došli u svom aranžmanu... [/size]

2023-08-31

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 11:23

I šta će kad napravi tu atomsku bombu ?

Bacit će je na Rusiju a Rusija će valjda samo gledat.

Daj brajo moj on je teški britanski agent na čelu Ukrajine i to postaje sve očitije.

Zavit će cijelu Ukrajinu u crno poradi interesa britanske imperije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 11:28

Triba njega maknit sa čela Ukrajine šta prije i izabrat nekoga normalnoga a ne ovog agenta britanske tajne službe na čelu Ukrajine.

Nekog koga nije brige tko će dobiti izbore u SAD, Njemačkoj il EU itd nego će se baviti pobjedom a ne žicanjem para i oružja i municije i kukat i ucijenjivat ostatak Europe da uđe u rat radi interesa Britanije.

Šta prije ga treba maknit sa čela Ukrajine. 

Šta prije to bolje za Europu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 11:32

Scholz će blokirati brzo pozivanje Ukrajine u NATO i odbacio ključne točke "Plana pobjede" jer se boji eskalacije, - Bild

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/10/2024, 11:57

Hoholo Mudovski wrote:Video od prošle godine 
[size=45]U kratkom video-klipu koji se pojavio u avgustu prošle godine kolumbijski instruktor ljutito se obraća ukrajinskom oficiru sledećim rečima: „Samo u našoj grupi poginulo je 25 Kolumbijaca, a vi se prema nama odnosite kao prema psima.”[/size]
[size=45]... [/size]
[size=45]Teško mi je povjerovati da su došli u svom aranžmanu... [/size]
Kolumbijaca ima pun k svako malo Ukrajinci objavljuju snimke Kolumbijaca kako jurišaju na Ruse. Ima i drugih nacionalnosti, dosta Hrvata, naravno Rusa, Bjelorusa (ne Ukrainskih Rusa nego ovih iz Rusije uglavnom desničara) čak i Srba. 
Međutim to i dalje ne znači da su ti Rusi, Srbi, Kolumbijci, Hrvati poslani službeno od Rusije, Srbije, Kolumbije da se bore na strani Ukrajine. 
Jedini koji su to za sada vrlo lako moguće uradili su Sjeverno Korejci ali eto čekam baš snimku. Navodno će uskoro juriši na Ukrajince pa kada i njih budu komadali dronovi i kazetne bombe, znati ćemo više

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 12:21

Baš me brige za tu sjevernu Koreju. Kažu ovi iz južne Koreje da je poslano preko deset tisuća vojnika na bojište u Ukrajini. 

Pa šta onda ? Šta ćemo sad ? 

Hoće li možda ta južna Koreja sad maknuti zabranu da Ukrajini pošalje i pravo oružje i municiju ? Nečeš ? Pa nemoj. Pobijedit će Rusija i sjeverna Koreja.

Najbolje da ću se ja iz Kaštela zamarat hoće li pobijediti osovina Rusija - sjeverna Koreja u Ukrajini ( Europi ).

A vi ćete drkat kurac u južnoj Koreji jel ? 

Ma jes vidija šta ste vi pametni i pripametni u toj južnoj Koreji.

Toliko ste bistri da vam se vidi kroz glavu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/10/2024, 12:22

Južna Koreja je "navodno" rekla(pročitao sam tweet nisam istraživao neko službeno priopćenje) da ako tamo budu Sj.Korejski vojnici, da će oni početi slati oružje UA

usput ona snimka od mudovskog već je geolocirana, to je još tamo kraj vladivistoka blizu sj koreje

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 12:24

Reka san ti svoje šta san ima reč u prehodnom postu.

Ja sam malo pametniji od njih sviju jer samo malo veći čin od svih njih na ovoj planeti.

Šta bi značilo slanje sjevernokorejske vojske u Ukrajinu ?

Trenutno Južna Koreja ostaje pri svom stavu da ne opskrbljuje Ukrajinu smrtonosnim oružjem.

Popis vojne pomoći Ukrajini tijekom rusko-ukrajinskog rata

AJ ZDRAVO

Pozdrav iz Kaštela.

Aj bog drš se mog.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/10/2024, 12:45

Prema novinskoj agenciji Yonhap; Nacionalna obavještajna služba Južne Koreje otkrila je da je preko 12.000 sjevernokorejskih vojnika, uključujući specijalne postrojbe, napustilo zemlju formirajući se u četiri borbene brigade, za koje se vjeruje da se obučavaju u istočnoj Rusiji da bi uskoro ušli u rat u Ukrajini.

Snažno vjerujem u to da bi vojna donacija od sto tisuća granata 155 mm iz južne Koreje Ukrajini poništila ovu živu silu koju je sjeverna Koreja sad poslala na bojište u Ukrajini ili je priprema očito za to, i pretvorila je u čevape i pljeskavice.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski 18/10/2024, 13:09

AssadNaPodmornici wrote:
Hoholo Mudovski wrote:Video od prošle godine 
[size=48]U kratkom video-klipu koji se pojavio u avgustu prošle godine kolumbijski instruktor ljutito se obraća ukrajinskom oficiru sledećim rečima: „Samo u našoj grupi poginulo je 25 Kolumbijaca, a vi se prema nama odnosite kao prema psima.”[/size]
[size=48]... [/size]
[size=48]Teško mi je povjerovati da su došli u svom aranžmanu... [/size]
Kolumbijaca ima pun k svako malo Ukrajinci objavljuju snimke Kolumbijaca kako jurišaju na Ruse. Ima i drugih nacionalnosti, dosta Hrvata, naravno Rusa, Bjelorusa (ne Ukrainskih Rusa nego ovih iz Rusije uglavnom desničara) čak i Srba. 
Međutim to i dalje ne znači da su ti Rusi, Srbi, Kolumbijci, Hrvati poslani službeno od Rusije, Srbije, Kolumbije da se bore na strani Ukrajine. 
Jedini koji su to za sada vrlo lako moguće uradili su Sjeverno Korejci ali eto čekam baš snimku. Navodno će uskoro juriši na Ukrajince pa kada i njih budu komadali dronovi i kazetne bombe, znati ćemo više
Zašto nema drugih državljana latinske Amerike... 
A ovih na vagone, s drugog kraja svijeta. 
To ne može biti spontano

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/10/2024, 13:42

Nije spontano, ideološki su nabrijani. Kolumbijci su desetljećima imali građanski rat protiv komunista unutar vlastite države, vjerojatno Rusiju identificiraju sa tim komunistima sa kojima su se tukli. Možda je SSSR stvarno pomagao tim pobunjenicima ali nije niti bitno. 
Isto kao što ima pun kurac Srba, crno manjasti Srbi - Ruse koji su plavi i ateisti, doživljavaju kao slavensku pravoslavnu braću. Pa bude šok kada ih Rusi zovu da su cigani jer ne žele u samoubilačke napade, i kada ih mlate islamsti Čečeni a uvjerilo ih je da će se boriti protiv nekih NATO snaga kao što si i ti uvjeren, a jedino koga vide sa druge strane su pravoslavni Ukrajinci.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/10/2024, 13:46

Evo bacio sam kratki pogled na wiki, https://en.m.wikipedia.org/wiki/Colombian_conflict rat im je tek okončan ima nekoliko godina, iako postoji šaka boljševika koji tu i tamo izvode sranje. 
Da komuniste je podržavao SSSR do 1989, a Bjelorusija od 2008 tako piše na wiki.

Eto ti motivacije. 
Da si u RH imao rat sa Srbima koji je završio 2016 godine, imao bi danas stotine dobrovoljaca u Ukraini. A i ovako su deseci Hrvata bili tamo.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/10/2024, 13:53

Dva zanimljiva videa iz Kurska. U oba videa se vidi kako gladni i nenaoružani Ukrajinci sa tenkovima uništavaju Rusko oklopno vozilo puno pješadije. 
To nije ništa čudno za ovaj rat, međutim fora je u oba videa kako se događa u skroz bliskoj borbi. 

Što se tu događa pitaj Gospe. 
Meni je fora kako u oba slučaja ima po 3-4 vojnika koja su preživjela.(vjerojatno od 10ak u svakom).
Naravno drugi video je još brutalniji jer onda gladni nenaoružani Ukrajinci coaxial strojnicom kose preživjele dok Ukrajinci iz drona se vesele i navode tenk gdje da puca

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 18/10/2024, 13:55

Kod Kurahove, Prokorovsk pravac, ima dva videa sa ogromnim Ruskim mesnato mehaniziranim napadom, gdje se vide gadni gubici od dosta uništenih tenkova /oklopa i vojnika. 
However iako je na videu snimljeni gadni gubici, geolokacija govori o mogućnosti da preživjeli Ruski vojnici su ipak zapišali određen teritorij

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 44 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Next

Back to top

- Similar topics