ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini - moderirana tema

Page 44 of 44 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44

Go down

Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 44 Empty Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema

Post by Hoholo Mudovski Today at 12:35

Uklonili...
Haha, mislim da će upravitelj zatvora u kojemu je bio zatočen gonzalo lira biti prva glava. 
Možda i urednik mirotvoreca :grin

Hoholo Mudovski

2023-08-31

Back to top Go down

Rat u Ukrajini - moderirana tema - Page 44 Empty Re: Rat u Ukrajini - moderirana tema

Post by AssadNaPodmornici Today at 12:42

tko je ta stranica koju non stop šeraš i po čemu je ona bitna u kojem kontekstu?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 13:08

AssadNaPodmornici wrote:tko je ta stranica koju non stop šeraš i po čemu je ona bitna u kojem kontekstu?
Znaš i sam da se radi o listi za odstrel na kojoj se nalaze par velikana iz Evrope poput Milanovića, Orbana ili Amerike Kisingera, Trumpa kojeg su uklonili kao i ovu novu šeficu obavještajnih. 
Na njoj su se nalazile osobe poput Daruje Dugine čija smrt će vjerujem biti uključena u pregovore s Amerikom o podjeli zone utjecaja. 
Navodno kad netko bude likvidirani tako stranica i napiše "likvidiran" uz svjetla treperava slova kao recimo u kasinu. 
Danas nije zgodno ni biti urednik Mirotvoreca 
Ono Američkog predsjednika i šeficu obavještajnih držati na listi za odstrel nisu se usudile ni veće diktature. 
Rip Mirotvorec, pošaljite razglednice iz Gauntanama

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 13:25

Ova vijest izaziva brojna pitanja i kontroverze. Koliko dugo bi jedan ovakav portal mogao opstati u bilo kojoj zemlji EU ili Zapada u cjelini? Zašto se takve stvari toleriraju ili, kako objašnjava spomenuti ukrajinski veleposlanik – stavljaju u kontekst privatnog vlasništva nad medijem pa mu se zbog toga onda ne može ništa? Zar je privatno vlasništvo iznad državnih zakona?

Uostalom, kako bi se bilo tko osjećao da ga neki portal njegove ili strane države bez ikakve skrupule proglasi državnim neprijateljem i pri tom javno objavljuje njegove strogo privatne podatke, poput adrese, broja putovnice, …? Ne bi li se to shvatilo ikako drukčije nego kao poziv na linč?

I konačno, zar smo dotle došli, da se ovakve stvari događaju i da nitko na njih službeno ne reagira? Želimo li se to vratiti u Treći Reich? Na kraju krajeva, i hrvatski predsjednik Zoran Milanović, bez obzira što tko o njemu i njegovim političkim stavovima misli, ipak je na nacionalnim izborima izabrani predsjednik RH. Ako i sam predsjednik Milanović ne pridaje veliku pozornost ovakvim stvarima kada je o njemu osobno riječ – ne bi li im nadležne institucije itekako morale pridavati? Radi se ipak o najvišem državnom dužnosniku, štićenoj osobi tj. njegovoj sigurnosti! I tko bi, u konačnici, snosio odgovornost da se nešto dogodi s obzirom na eventualne sigurnosne propuste ovakve vrste?

Uvjereni smo kako hrvatske sigurnosne službe i u ovom slučaju profesionalno rade svoj posao i brinu se na najvišoj mogućoj razini o sigurnosti predsjednika Milanovića, ali rade li svoj posao profesionalno i političari i mediji – prosudite sami. O ovakvim se stvarima ne bi smjelo šutjeti ili preko njih olako prelaziti. Jer sigurnosno stanje ipak je preozbiljno i u Europi i u svijetu.

Netko si, u svemu ovome, ipak previše dozvoljava i, očito – u tome se osjeća vrlo komotno i sigurno. I u tome je najveći problem!
https://www.geopolitika.news/razgovori/toptema/na-popis-ukrajinskih-neprijatelja-radikalni-portal-mirotvorec-dodao-i-orbana-uz-milanovica/

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Today at 13:31

Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:tko je ta stranica koju non stop šeraš i po čemu je ona bitna u kojem kontekstu?
Znaš i sam da se radi o listi za odstrel na kojoj se nalaze par velikana iz Evrope poput Milanovića, Orbana ili Amerike Kisingera, Trumpa kojeg su uklonili kao i ovu novu šeficu obavještajnih. 
Na njoj su se nalazile osobe poput Daruje Dugine čija smrt će vjerujem biti uključena u pregovore s Amerikom o podjeli zone utjecaja. 
Navodno kad netko bude likvidirani tako stranica i napiše "likvidiran" uz svjetla treperava slova kao recimo u kasinu. 
Ono Američkog predsjednika i šeficu obavještajnih držati na listi za odstrel nisu se usudile ni veće diktature. 

tko stoji iza te liste? Ruska tajna služba?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 13:54

AssadNaPodmornici wrote:
Hoholo Mudovski wrote:

Nadam se da će utvrditi činjenice provjerenim metodama u bazi u Guantanamu

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Eroo Today at 14:06

Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hoholo Mudovski wrote:

Nadam se da će utvrditi činjenice provjerenim metodama u bazi u Guantanamu
Da nisi nešto pomiješao s Glagom? Radi li još?

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Today at 14:19

Ukratko nije mi jasno spamanjene neke Ruske web stranice koja ima neke Amerikance koji su neprijatelji Rusije. Kakve veze ona ima sa ovim ratom, ja ti napravim takav web site u roku par sati. 
Stavimo čiju god sliku hoćemo. 

Da se ne bavim pizdarijama. 

Francuzi su istrenirali i naoružali jednu Ukrajinsku brigadu od mobiliziranih vojnika. Po količini oružja imaju laki oklop, dakle lagana mehanizirana pješadijska brigada ali će imati čak 18 samohodnih haubica Cesar. Evo tko hoće neka čita.

Međutim kritika ovoga je sa druge strane što Ukraincima kronično fali ljudi u drugim brigadama a ono stvaraju se nove brigade. Totalno neefikasno.
Opet ova brigada je isključivo nastala u Francuskoj i opremljena Francuskim oružjem i obukom pa, aj može proći.

Evo malo čitam o njoj. 
4500 ljudi
10% ljudi su veterani, 90% novo mobilizirani.
Francuzi se kune da su Ukrajinci sada dobro istrenirani i da će biti dobra brigada. 
9 tjedana obuka?
To je 3 mjeseca. Nemam pojma. Puno bolje nego 3 tjedna koliko traje većini Rusa koji idu u frontalna napade ali šta ja znam. Ovisi i o kvaliteti tih 3 mjeseca.
Treba imati na umu, da sličnu obuku je i prošla 47 UA brigada, koja je kao i ostale brigade zapela u ljeto 2023, ali je danas elitna UA brigada.
Tako da nadajmo se da će i ovi tako, čuvati glavu, živote i nanositi gubitke Rusima

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 14:54

AssadNaPodmornici wrote:Ukratko nije mi jasno spamanjene neke Ruske web stranice koja ima neke Amerikance koji su neprijatelji Rusije. Kakve veze ona ima sa ovim ratom, ja ti napravim takav web site u roku par sati. 

Njemačka je tražila od ukrajinskog veleposlanika u Njemačkoj da ugasi portal, a ovi su odgovorili da nije moguće jer se radi o privatnom vlasništvu. 
Dakle jasno je tko je tko ili što
Ostali su francuske sobarice

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Today at 15:06

Hoholo Mudovski wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Ukratko nije mi jasno spamanjene neke Ruske web stranice koja ima neke Amerikance koji su neprijatelji Rusije. Kakve veze ona ima sa ovim ratom, ja ti napravim takav web site u roku par sati. 

Njemačka je tražila od ukrajinskog veleposlanika u Njemačkoj da ugasi portal, a ovi su odgovorili da nije moguće jer se radi o privatnom vlasništvu. 

a čekaj nije Ruski portal nego Ukrajinski privatni. ja mislio da je Ruski portal, jer samo proRusi dijele informacije sa toga portala, nisam vidio niti jednog jednog Ukrajinca ili pro Ukrajinca kako dijeli informacije, samo vidim od proRuskih blogera ili forumaša.

10 sati rasprave oko nekog portala kojeg ti ja napravim u par sati
Može li neki link gdje Njemačka traži od UA veleposlanika da ugasi neki portal, jer hm.. čudno mi je zašto bi jedna država tražila da se gasi privatni portal u drugoj državi,.. ukratko 10 komentara oko nekoga portala da li ga drži Ukrajinski privatni građanin, ili Ruska tajna služba preko "Ukrajinskog građanina sa Ruskim vezama" itd, jer taj bezvezni portal samo šera pro-Ruska ekipa.. zna se po meni tko stoji onda iza njega.. zapravo ovi boldani ga jedini i doživljavaju

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 15:06

Daniel nije dobar novinar, ali uvijek prikupi dobre goste... 

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 15:14

AssadNaPodmornici wrote:
Hoholo Mudovski wrote:

a čekaj nije Ruski portal nego Ukrajinski privatni. ja mislio da je Ruski portal, jer samo proRusi dijele informacije sa toga portala, nisam vidio niti jednog jednog Ukrajinca ili pro Ukrajinca kako dijeli informacije, samo vidim od proRuskih blogera ili forumaša.

10 sati rasprave oko nekog portala kojeg ti ja napravim u par sati
Može li neki link gdje Njemačka traži od UA veleposlanika da ugasi neki portal, jer hm.. čudno mi je zašto bi jedna država tražila da se gasi privatni portal u drugoj državi,.. ukratko 10 komentara oko nekoga portala da li ga drži Ukrajinski privatni građanin, ili Ruska tajna služba preko "Ukrajinskog građanina sa Ruskim vezama" itd, jer taj bezvezni portal samo šera pro-Ruska ekipa.. zna se po meni tko stoji onda iza njega.. zapravo ovi boldani ga jedini i doživljavaju
Portal je bio na ovom forumu kada je Milanović dospio na njega, a možda i kada je papa dospio. 
Dakle nije baš neki slučajan portal, s obzirom na pristup informacijama koje su osobne stvari. Vjerujem da ima veze s ukrajinskom obavještajnom službom, a sam način i brzina kojom uklanjaju buduće članove američke administracije sve govori.
Da Ukrajina nije bila sveta krava kojoj se sve toleriralo od nacizma do terorističkih napada na ruske novinare( dodatno će opteretiti pregovore) onda bi ova stranica bila zatvorena dan poslije otvaranja.
Sami pali sami se ubili. 
Trumpu neće Nacisti i ubojice novinara u pregovorima ništa značiti.

2023-08-31

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 15:24

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Today at 15:30

da eto Trump čita neki portal, kojeg jedino čitaju Rusi i informacije šera samo ekipa koja navija za Rusa i nitko drugi.
Dakle Ruski protal.
Kako ono ide.. kako šeta kao guska, glasa se kao guska onda je jebena guska, tako i taj portal. I eto Trump će ga čitati. Pored toliko bitnih stvari, od ugleda Trumpa u svijetu, do obećanja da će zaustaviti rat, do ugleda Amerike, do profita vojne industrije, do odnosa sa drugim NATO članicama, sada će on sve to staviti na kocku jer je nešto pročitao na nekom portalu iza kojeg stoji Ruska tajna služba ahhahahahaha

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hoholo Mudovski Today at 15:42

AssadNaPodmornici wrote:da eto Trump čita neki portal, kojeg jedino čitaju Rusi i informacije šera samo ekipa koja navija za Rusa i nitko drugi.
Dakle Ruski protal.
Kako ono ide.. kako šeta kao guska, glasa se kao guska onda je jebena guska, tako i taj portal. I eto Trump će ga čitati. Pored toliko bitnih stvari, od ugleda Trumpa u svijetu, do obećanja da će zaustaviti rat, do ugleda Amerike, do profita vojne industrije, do odnosa sa drugim NATO članicama, sada će on sve to staviti na kocku jer je nešto pročitao na nekom portalu iza kojeg stoji Ruska tajna služba ahhahahahaha

Haha ha portal kojeg EU nije mogla ugasiti. Sada će ga ugasiti Trump. 
Par odgovornih će platiti na ovaj ili onaj način. 
Trumpu bivšem predsjedniku nije bilo ugodno gledati sebe na neslužbenoj listi za odstrel, a i drugi atentator je došao iz Ukrajine. 
Također i kada se radi o šefici obavještajnih službi koja je proglašena za ruskog špijuna što će također imati posljedice... 
Ne mogu virovati koliko ljudi mogu biti naivni. 
Ok, tu ( mirotvorec - Trump) je bila oklada na lošiju kartu s kakvom takvom mogućnosti pobjede, ali vjerovati u pobjedu Ukrajine u Ratu s Rusijom je vrhunac naivnosti.
cheers

2023-08-31

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Today at 15:53

ok da ponovimo
imamo neki portal neki tvrde od ukrajinaca neki od ruskog FSBa ,ali znamo da ga čitaju samo rusi/pro rusi, šeraju informacije samo rusi/prorusi, i prenosi stvari koje idu korist isključvio rusije/pro rusa, i jedino tko ga doživljava rusi/pro rusi
i sada će takav portal utjecati na pregovore Trumpa , Putina i Zelenskog.
dobro.
aj mi reci u ovom ratu jesi li oko iti jednog predviđanja bio u pravu kada se već natežemo oko nebitnih stvari?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 44 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44

Back to top

- Similar topics