Ukrajinci upali u Rusiju
Page 13 of 40
Page 13 of 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Ukrajinci upali u Rusiju
Zračna baza Voronjež "Baltimore" večeras ima problem.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
Eroo- Posts : 78869
2016-07-22
Eroo- Posts : 78869
2016-07-22
Ovi mladići ne mogu izgubiti rat. Slušate njihov rzgovor neposredno nakon završene ratne akcije.Eroo wrote:
Napetost se kompenzira s humorom i zajebancijom. I inače sam primijetio da Ukrajinci kritične situacije
rješavaju s dozom humora.
U sjećanju mi je ostao jedan slučaj s početka ruske invazije. Kolona tenkova se ustavila negdje na Donbasu,
nigdje ni blizu neke kuće, a nestalo im goriva. U suprotnom smjeru se vozi sam u automobilu i ustavi auto,
spusti šoferšajbu i upusti se u razgovor s trojicom golobradih mladića, koji stoje pored tenka.
Pita ih Ukrajinac kuda idu, vele mu da ne znaju. Pitaju ga oni šta narod misli o ratu. Veli im on da kažu
kako će ih pobijediti, što ga ne čudi ako ni ne znaju kuda idu.
Na kraju se im Ukrajinac , polako krećući, nudi da ih odšlepa. Smijući se, pitaju ga: -Do kuda?
A on veli: -U Rusiju!
To je taj humor, gdje je sve rekao, a mladići se ga vjerojatno nakndno sjetili.
Noćas je došlo do velikog napada ukrajinskih bespilotnih letjelica na tri ruska vojna aerodroma: Borisoglebsk i Baltimore u regiji Voronjež, kao i Savasleika oblast Nižnji Novgorod.
Baltimore i Borisoglebsk nalaze se 180 km i 340 km od linije fronta. Savaslejka, ruska baza MiG-31, nalazi se 650 km od prve linije.
https://x.com/bayraktar_1love/status/1823623433495659000
Baltimore i Borisoglebsk nalaze se 180 km i 340 km od linije fronta. Savaslejka, ruska baza MiG-31, nalazi se 650 km od prve linije.
https://x.com/bayraktar_1love/status/1823623433495659000
2014-04-11
UŽAS:
“Dragi sunarodnjaci, nemamo izbora, kijevski režim i njegovi gospodari odlučili su terorom zauzeti našu zemlju, prodiru na naše teritorije, ubijaju naše građane, čine zlodjela i misle da za to neće biti odgovora. , dugo smo bili strpljivi, nadajući se da će se situacija normalizirati, ali Kijev i njegovi gospodari su odlučili eskalirati sukob do maksimuma, dobro, imamo odgovor, neće se svidjeti našim neprijateljima, ali nažalost imamo nema drugog izbora.”
Izvor: https://t.me/c/1721833456/32067
“Dragi sunarodnjaci, nemamo izbora, kijevski režim i njegovi gospodari odlučili su terorom zauzeti našu zemlju, prodiru na naše teritorije, ubijaju naše građane, čine zlodjela i misle da za to neće biti odgovora. , dugo smo bili strpljivi, nadajući se da će se situacija normalizirati, ali Kijev i njegovi gospodari su odlučili eskalirati sukob do maksimuma, dobro, imamo odgovor, neće se svidjeti našim neprijateljima, ali nažalost imamo nema drugog izbora.”
crvenkasti-
2014-04-17
Patuljak iz Kremlja je naporan.
To sa čučavca s kojeg ne silazi nikako odkako su ovi upali u Rusiju s ciljem da se domognu njegovog dupeta, daje to izvješće.
To sa čučavca s kojeg ne silazi nikako odkako su ovi upali u Rusiju s ciljem da se domognu njegovog dupeta, daje to izvješće.
2014-04-11
marcellus- Posts : 45995
2014-04-16
marcellus wrote:Do Božića uBeograduMoskvi ako Bog da
Ako Ukrajina pobijede Rusiju, onda ćemo i mi Hrvati pobijediti Srbiju.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo likes this post
RayMabus wrote:Patuljak iz Kremlja je naporan.
i gotovo...
crvenkasti-
2014-04-17
Bitva kod Kurska II.
Završit će ka i bitva kod Kurska I.
Za to vrime Ruje i dalje otkidaju komad po komad, Luganske, Karkovske, Donjecke i Zaporiške, a u Kurskoj gomilaju snage.
Naši mediji kasnidu namirno sa stvarnim vistima.
Jur dolazidu snimke niti malo dobre za ukronacističku huntu.
Ukrajinski ''Ardeni''.
Jebat ga, ča sad ... .
Slava!
Završit će ka i bitva kod Kurska I.
Za to vrime Ruje i dalje otkidaju komad po komad, Luganske, Karkovske, Donjecke i Zaporiške, a u Kurskoj gomilaju snage.
Naši mediji kasnidu namirno sa stvarnim vistima.
Jur dolazidu snimke niti malo dobre za ukronacističku huntu.
Ukrajinski ''Ardeni''.
Jebat ga, ča sad ... .
Slava!
crvenkasti wrote:marcellus wrote:Do Božića uBeograduMoskvi ako Bog da
Šiptar te lajkal.
Službenik-
2022-02-24
"dugo smo bili strpljivi" ahahahahhahahaaaaa...jel to stvarno rekao... i onda će reći da ta imitacija hitlera nema smisla za humorcrvenkasti wrote:UŽAS:
vili40-
2015-08-02
marcellus wrote:Do Božića uBeograduMoskvi ako Bog da
Najprvo na Novi Pazar ako ćemo po Imoćanima.
Kijev objavio snimku: Vojnici u Rusiji skidaju rusku zastavu, viču "slava Ukrajini"
UKRAJINSKA televizija emitirala je snimku na kojoj se vidi kako vojnici u gradu Kursku sa zgrade skidaju rusku zastavu. Na snimkama se vide trokatnica u gradu Sudži i trojica vojnika koji skidaju zastavu uzvikujući: "Slava Ukrajini."
Neki ruski vojni blogeri i ukrajinski Telegram kanali navode da je grad pod ukrajinskom kontrolom. Ukrajinske snage su ušle u Sudžu nakon napada na teritorij Rusije koji su pokrenule prošlog utorka. Kijev tvrdi da sada kontrolira 74 grada i sela na području Rusije.
Guverner ruske oblasti Belgorod proglasio je izvanredno stanje, a rusko ministarstvo vanjskih poslova je danas priopćilo kako je zbog ukrajinskih napada na regiju Kursk dugoročno pauziralo mirovne pregovore.
ne znam kako će sve to završiti ali znam da prije dvije i pol godine kako je pokušao ušetati u Kijev nije ni u najgorim noćnim morama sanjao da će mu se sva ta sramota događati.Napravio je puno zla ali najveće zlo je napravio sebi i svojem narodu.
UKRAJINSKA televizija emitirala je snimku na kojoj se vidi kako vojnici u gradu Kursku sa zgrade skidaju rusku zastavu. Na snimkama se vide trokatnica u gradu Sudži i trojica vojnika koji skidaju zastavu uzvikujući: "Slava Ukrajini."
Neki ruski vojni blogeri i ukrajinski Telegram kanali navode da je grad pod ukrajinskom kontrolom. Ukrajinske snage su ušle u Sudžu nakon napada na teritorij Rusije koji su pokrenule prošlog utorka. Kijev tvrdi da sada kontrolira 74 grada i sela na području Rusije.
Guverner ruske oblasti Belgorod proglasio je izvanredno stanje, a rusko ministarstvo vanjskih poslova je danas priopćilo kako je zbog ukrajinskih napada na regiju Kursk dugoročno pauziralo mirovne pregovore.
ne znam kako će sve to završiti ali znam da prije dvije i pol godine kako je pokušao ušetati u Kijev nije ni u najgorim noćnim morama sanjao da će mu se sva ta sramota događati.Napravio je puno zla ali najveće zlo je napravio sebi i svojem narodu.
vili40-
2015-08-02
Šandor Winnetou dislikes this post
Joža wrote:crvenkasti wrote:marcellus wrote:Do Božića uBeograduMoskvi ako Bog da
Šiptar te lajkal.
Svi me vole kad sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Eroo likes this post
Službenik-
2022-02-24
Službenik-
2022-02-24
Page 13 of 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» U ŠUPAK KOSMOSA SMO UPALI