Naoružani Albanci upali u selo na jugu Srbije
Page 1 of 1
Naoružani Albanci upali u selo na jugu Srbije
NAORUŽANI Albanci upali su u selo Rastelica na jugu Srbije.
Dopisnica beogradske televizije navodi da je došlo do pucnjave i da su demolirane sve kuće u tom selu.
Dodala je i da su raspoređene jake policijske snage.
Prema njenim riječima, napadnuto je još jedno selo, a jednom mještaninu je ukraden traktor, prenosi b92.
Uskoro opširnije
Dopisnica beogradske televizije navodi da je došlo do pucnjave i da su demolirane sve kuće u tom selu.
Dodala je i da su raspoređene jake policijske snage.
Prema njenim riječima, napadnuto je još jedno selo, a jednom mještaninu je ukraden traktor, prenosi b92.
Uskoro opširnije
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Naoružani Albanci upali u selo na jugu Srbije
postavio prije temu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Odo dosadjivati Rujki u kujni..sjednem,nalijem prst Đima Bima,3 prsta cole Koke i gledam kako se Rujka vrti umjesno po kujni..tudej..krem jua od gljiva,u rerni par steaka,rpa krumpira,luka crvenoga ,paprike crvene i mrkava...sve se to popece,a posli buhtle sa dzemom od sumskog voca....
Ajte zdravo...
Ajte zdravo...
Guest- Guest
Nisu napali Srbe,već muslimane Gorance.Hektorović wrote:NAORUŽANI Albanci upali su u selo Rastelica na jugu Srbije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kakve jebene gorance vec srbe...ak se goranci zovu miodrag,djordje onda sam ja tadzikistanacjastreb wrote:Nisu napali Srbe,već muslimane Gorance.Hektorović wrote:NAORUŽANI Albanci upali su u selo Rastelica na jugu Srbije.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja volim buhtle sa svježim sirompismejker wrote:Odo dosadjivati Rujki u kujni..sjednem,nalijem prst Đima Bima,3 prsta cole Koke i gledam kako se Rujka vrti umjesno po kujni..tudej..krem jua od gljiva,u rerni par steaka,rpa krumpira,luka crvenoga ,paprike crvene i mrkava...sve se to popece,a posli buhtle sa dzemom od sumskog voca....
Ajte zdravo...
iđi !!
immortal-
2014-04-16
zar su Albanci povrjedili srpsko tlo??
ako jesu
da je Vučko pravi digao bi vojsku
ne samo na obranu nego odgovor
ako jesu
da je Vučko pravi digao bi vojsku
ne samo na obranu nego odgovor
immortal-
2014-04-16
uffff....i to je dobro...mortal wrote:ja volim buhtle sa svježim sirompismejker wrote:Odo dosadjivati Rujki u kujni..sjednem,nalijem prst Đima Bima,3 prsta cole Koke i gledam kako se Rujka vrti umjesno po kujni..tudej..krem jua od gljiva,u rerni par steaka,rpa krumpira,luka crvenoga ,paprike crvene i mrkava...sve se to popece,a posli buhtle sa dzemom od sumskog voca....
Ajte zdravo...
iđi !!
Guest- Guest
Rastelica je selo nastanjeno Gorancima. Odo tamo je i Sulejmani.vuksadinare wrote:kakve jebene gorance vec srbe...ak se goranci zovu miodrag,djordje onda sam ja tadzikistanacjastreb wrote:Nisu napali Srbe,već muslimane Gorance.Hektorović wrote:NAORUŽANI Albanci upali su u selo Rastelica na jugu Srbije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» 1200 ljudi ostalo bez posla na jugu Srbije
» Zajednica albanskih opcina na jugu Srbije - Beograd zabrinut ha ha ha
» Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije
» Poruka iz Nemačke: Hitno rešiti problem Albanaca na jugu Srbije
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
» Zajednica albanskih opcina na jugu Srbije - Beograd zabrinut ha ha ha
» Kosovo danas formira vojsku, Aco na aparatima šeta po jugu Srbije
» Poruka iz Nemačke: Hitno rešiti problem Albanaca na jugu Srbije
» Modni dizajner iz Srbije iz Srbije došao u županijski ured u Iloku i u hodniku se posrao
Page 1 of 1