Pokušaj atentata na Trumpa
Page 5 of 17
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: Pokušaj atentata na Trumpa
A vidi upis od Killaryi nikidan kad je Orban bio kod Trumpa.
HillaryClinton
Užasno je vidjeti čelnika velike američke stranke kako se slaže sa stranim autokratima poput Viktora Orbana.
Trump vam ovdje točno govori tko je on.
Njegova ideja "mira" je dati Putinu točno ono što on želi.
Jeste li na Trumpovoj strani – s Orbánom, Putinom i diktatorima diljem svijeta – ili ste na strani demokracije?
https://x.com/HillaryClinton/status/1811770334439514401
HillaryClinton
Užasno je vidjeti čelnika velike američke stranke kako se slaže sa stranim autokratima poput Viktora Orbana.
Trump vam ovdje točno govori tko je on.
Njegova ideja "mira" je dati Putinu točno ono što on želi.
Jeste li na Trumpovoj strani – s Orbánom, Putinom i diktatorima diljem svijeta – ili ste na strani demokracije?
https://x.com/HillaryClinton/status/1811770334439514401
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Ovo je žešći kreten na twiteru, s njim se gotovo nikada niti ne pokušavam raspravljati no pogledam jer mu svi s desne strane hebu kevu glupavu do 10 koljena.Hoholo Mudovski wrote:vili40 wrote:pa jebote više ljevica,ja stavim kakvom mu je puškom izbušio uho i odmah ljevica,ljevica...ona je kriva što onaj podivljali majmun tvoj idol,divlja po ukrajini i još puno toga a ne vidite majmune oko sebe.AV je normalan,orban itd.I što to sad točno svi vi ljubitelji ove nemani trumpa očekujete a čitav život je gazio sve pred sobom za svoju korist?Sendviće i čokoladu?Hoholo Mudovski wrote:vili40 wrote:ovo je puška kojom je pokušan atentat,amerikanci je mogu kupiti preko interneta za oko 1000 dolara:
Ljevica će okriviti oružje, naravno... A čime je Fico upucan?
To je to... Problem su oružje Orban i Trump... I svi koji misle kao oni, te ih treba ukoniti...
Samo zdrav razum i logika, puca mi mauna u ovom slučaju za bilo čiju stranu jer i jedni i drugi prema svim parametrima mogu stojati iza ovog sranja. Najmanje što očekujem od USA izbora je da lete glave i time ugroze cijeli svijet.Hoholo Mudovski wrote:Ovo što pričaš je veća teorija zavjere od one da je zemlja ravna ploča.Šandor Winnetou wrote:Taj metak ne bi mogao trumpu probušiti samo uho iz te pozicije, trumpova glava bi morala biti okrenuta prema napadaču da bi mu samo uho propucalo.Hoholo Mudovski wrote:Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Publika ne pokušava naći zaklon, nema znatiželje, nema panike, svi sjede na svojim mjestima...
Trumpa ke spasilo što često vrti glavom dok priča.
A sad koliko se radi o propustu službi s obzirom da je policija obavještena o sumnjivoj osobi, a nije reagirala treba popratiti dalje.
Ako se Fico, Trump, Saudijski princ stave pod zajednički nazivnik onda je globalizam glavni sumnjivac.
Metak je bio stvaran, a odgovornost treba tražiti u organizaciji zaštite jer je bio veliki propust.
Možda i narukvica na ruci snajperista koji je pokrivao taj prostor nešto govori?
Nadalje to ssm već napisao ranije nemoguće je da na 150 m od bine ne bude specijalaca, NEMOGUĆE! E sad čije je to maslo pojma nemam.
Događaj će imati implikacije na američku vanjsku politiku više od mapada na wtc
Šandor Winnetou wrote: Najmanje što očekujem od USA izbora je da lete glave i time ugroze cijeli svijet.
2014-04-11
Ja mislim da mu je Svemogući dao još jednu priliku
da se dozove pameti.
Veliko je zlo učinio i za USA, a bormeć i ostatak svijeta,
posebno kad je Ukrajina u pitanju.
da se dozove pameti.
Veliko je zlo učinio i za USA, a bormeć i ostatak svijeta,
posebno kad je Ukrajina u pitanju.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Šandor Winnetou likes this post
To je promjena kuta od 90 stupnjeva u odnosu na prirodni položaj tijela, toliki kut glave rijetko praviš i u prometu kad gledaš lijevo desno a kamoli na skupu gdje gledaš okupljene potencijalne birače.
Ne znam šta mu je Bog dao ili nije znam samo da Bajden stoji loše na kladari.
Ne bi bilo u redu da onaj koji podržava Komšića i GF5 kaže da odjebe dobije još jedan mandat.
Jel tako ?
Ne bi bilo u redu da onaj koji podržava Komšića i GF5 kaže da odjebe dobije još jedan mandat.
Jel tako ?
2014-04-11
PS:
Mnogo je ukrajinskih mladića izgubilo život zbog njegove
glupe i nerazumne politike.
Sad ima priliku to okajati, a samo jedan način ima na raspolaganju.
Šandor Winnetou dislikes this post
U biti odgovor je ne zato šta Amerika i Ukrajina nisu u vojnom savezu i Amerika je nije obavezna naoružavati a niti braniti u slučaju napada na istu.Eroo wrote:PS:
Neke dvije države se u Africi potuću između sebe i sad jedna politička stranka dođe s time da će nekoj od tih strana slati oružje i ova druga politička stranka kako ima mogućnost blokade toga to blokira itd.
Tako da to šta ti pričaš nigdje veze s vezom nema i pokušavaš prodati priču kao da je Amerika obavezna ući u nečiji rat a od države s kojom nema potpisan vojni savez o zajedničkoj obrani pa nam na osnovu te svoje lažne priče koju nam plasiraš sad dolaziš i s tezom da je on kriv šta tamo neki u nekoj vukojebini s kojom Amerika nema nikakvi zaključen vojni savez ginu jer se mlate međusobno.
Last edited by RayMabus on Sun 14 Jul - 17:54; edited 1 time in total
2014-04-11
Nikada u svom životu nisam vidio da netko ne pokušava pritisnuti bolno mjesto čak ni na nogometu gdje nema otvorenih rana a trump se prema snimci uhvatio za uho, ne stajem na ničiju stranu ali sve mi smrdi do neba. Nemoguće je da u perimetru od 150 m na povišenom položaju nema specijalaca koji bi štitili skup, jednostavno nemoguće. Par ljudi je prijavilo čak i u tim okolnostima da je čovjek s puškom na krovu i nema reakcije??? Protusnajperski tim skida napadača u roku odmah nakon što ovaj opali par komada a do tada ga kao nije vidio??? Pojavljuju se rupe na odjelu trumpa a nigdje nikakvog trzaja niti naznake da je pogođen u tijelo? Kad sam ja popio geler u pluća dvije minute sam lovio zrak i nije mi na pamet palo da urlam bilo što... kako rekoh sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem u ovoj priči ma s koje strane dolazilo, povijest me naučila da valja biti oprezan i da treba propitkivati sve i svašta.abraham wrote:Kolega, razmisljate kao borac sa ratista , gdje je ranjavanje ocekivano i to bi bila normalna reakcija na ratistu. Trump nije niti znao da je pogoden. Koliko sam gledao ne cuje se zvuk ispaljenja. Drugo je sok od spoznaje da netko puca na tebe. Poslije dolazi bol od samog pogotka. Takoder i bijesna reakcija nakon sta je ustao je adrenalinska reakcija. Njegov organizam je koliko 75 godina i treba malo vremena. Sve u svemu, meni sve izgleda normalno.Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Publika ne pokušava naći zaklon, nema znatiželje, nema panike, svi sjede na svojim mjestima...
A sad koliko se radi o propustu službi s obzirom da je policija obavještena o sumnjivoj osobi, a nije reagirala treba popratiti dalje.
Ako se Fico, Trump, Saudijski princ stave pod zajednički nazivnik onda je globalizam glavni sumnjivac.
Kod ovakovih pucnjava po skolam i shoping centrima npr prve zrtve prvo ne znaju sto se dogadja, poslije dozive sok i teko poslije toga dolazi do reakcije tj bjezanja ili napad na napadaca. Tako nekako
Pričekajte par dana il tjedana kad su im oni unutarstranački izbori tko će kome biti kandidat na izborima u SAD zato šta vam je sve u osnovi matematika jer s Bidenom će Demokrate popušiti izbore po svim merdijanima i paralelama uzduž i poprijeko a ako je točno da su podijeljeni onda neće demokrate glasat za Trumpa i obratno no ako ostaviš Bidena glasači Demokrata jednostavno neće izać u velikom broju a ako staviš nekog tko bi ih mogao motivirati da Trump ne dođe onda hoće jer će vidit neki smisao ( kojeg sad s Bidenom ne vide pa ih demotivira da izađu u velikom broju i daju mu a dakle samim time i Demokratima glas ).
2014-04-11
Ne znam kakav trag ostavi paintball? Palo mi na pamet kao mogućnost.Šandor Winnetou wrote:Nikada u svom životu nisam vidio da netko ne pokušava pritisnuti bolno mjesto čak ni na nogometu gdje nema otvorenih rana a trump se prema snimci uhvatio za uho, ne stajem na ničiju stranu ali sve mi smrdi do neba. Nemoguće je da u perimetru od 150 m na povišenom položaju nema specijalaca koji bi štitili skup, jednostavno nemoguće. Par ljudi je prijavilo čak i u tim okolnostima da je čovjek s puškom na krovu i nema reakcije??? Protusnajperski tim skida napadača u roku odmah nakon što ovaj opali par komada a do tada ga kao nije vidio??? Pojavljuju se rupe na odjelu trumpa a nigdje nikakvog trzaja niti naznake da je pogođen u tijelo? Kad sam ja popio geler u pluća dvije minute sam lovio zrak i nije mi na pamet palo da urlam bilo što... kako rekoh sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem u ovoj priči ma s koje strane dolazilo, povijest me naučila da valja biti oprezan i da treba propitkivati sve i svašta.abraham wrote:Kolega, razmisljate kao borac sa ratista , gdje je ranjavanje ocekivano i to bi bila normalna reakcija na ratistu. Trump nije niti znao da je pogoden. Koliko sam gledao ne cuje se zvuk ispaljenja. Drugo je sok od spoznaje da netko puca na tebe. Poslije dolazi bol od samog pogotka. Takoder i bijesna reakcija nakon sta je ustao je adrenalinska reakcija. Njegov organizam je koliko 75 godina i treba malo vremena. Sve u svemu, meni sve izgleda normalno.Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Kod ovakovih pucnjava po skolam i shoping centrima npr prve zrtve prvo ne znaju sto se dogadja, poslije dozive sok i teko poslije toga dolazi do reakcije tj bjezanja ili napad na napadaca. Tako nekako
2016-07-22
Pajo, ne zvizdi.RayMabus wrote:U biti odgovor je ne zato šta Amerika i Ukrajina nisu u vojnom savezu i Amerika je nije obavezna naoružavati a niti braniti u slučaju napada na istu.Eroo wrote:PS:
Neke dvije države se u Africi potuću između sebe i sad jedna politička stranka dođe s time da će nekoj od tih strana slati oružje i ova druga politička stranka kako ima mogućnost blokade toga to blokira itd.
Tako da to šta ti pričaš nigdje veze s vezom nema i pokušavaš prodati priču kao da je Amerika obavezna ući u nečiji rat a od države s kojom nema potpisan vojni savez o zajedničkoj obrani pa nam na osnovu te svoje lažne priče koju nam plasiraš sad dolaziš i s tezom da je on kriv šta tamo neki u nekoj vukojebini s kojom Amerika nema nikakvi zaključen vojni savez ginu jer se mlate međusobno.
Bezobrazno je spriječio pošiljke novca i municije, a nije to trebao činiti.
Hrvatska je je dobivala vojnu pomoć od nekih država čak i kad je to UN zabranio.
Nisu bile obvezne, ali su to činile iz čovjekoljubnih razloga, jer je HR bila napadnuta,
a bez orjužja se nije mogla braniti.
2016-07-22
Mislim da nije to u pitanju no kad sam sagledao puno toga ništa ne odbacujem tek tako.Eroo wrote:Ne znam kakav trag ostavi paintball? Palo mi na pamet kao mogućnost.Šandor Winnetou wrote:Nikada u svom životu nisam vidio da netko ne pokušava pritisnuti bolno mjesto čak ni na nogometu gdje nema otvorenih rana a trump se prema snimci uhvatio za uho, ne stajem na ničiju stranu ali sve mi smrdi do neba. Nemoguće je da u perimetru od 150 m na povišenom položaju nema specijalaca koji bi štitili skup, jednostavno nemoguće. Par ljudi je prijavilo čak i u tim okolnostima da je čovjek s puškom na krovu i nema reakcije??? Protusnajperski tim skida napadača u roku odmah nakon što ovaj opali par komada a do tada ga kao nije vidio??? Pojavljuju se rupe na odjelu trumpa a nigdje nikakvog trzaja niti naznake da je pogođen u tijelo? Kad sam ja popio geler u pluća dvije minute sam lovio zrak i nije mi na pamet palo da urlam bilo što... kako rekoh sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem u ovoj priči ma s koje strane dolazilo, povijest me naučila da valja biti oprezan i da treba propitkivati sve i svašta.abraham wrote:Kolega, razmisljate kao borac sa ratista , gdje je ranjavanje ocekivano i to bi bila normalna reakcija na ratistu. Trump nije niti znao da je pogoden. Koliko sam gledao ne cuje se zvuk ispaljenja. Drugo je sok od spoznaje da netko puca na tebe. Poslije dolazi bol od samog pogotka. Takoder i bijesna reakcija nakon sta je ustao je adrenalinska reakcija. Njegov organizam je koliko 75 godina i treba malo vremena. Sve u svemu, meni sve izgleda normalno.Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Onaj snimak navodnog metka koji ide od trumpa, evo kladio bi se u 100 eura da bi kompjuterskom animacijom došli do toga da nema trika da trumpa pogodi taj metak u gornji dio desnog uha, kutevi u prostoru mi se nikako ne poklapaju s tom tvrdnjom. Nadalje tko ovakve skupove snima s tako brzim kamerama da ulove metak odnosno njehov trag u prostoru? što me opet gura prema zaključku da se radi ili o fejku ili o postavljenoj pozornici. Zato kažem sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem niti pokušavam ikome stati na stranu, samo iznosim ono što sam primjetio i što mi se nameće kao zaključak.
Odbija ti se teorija.Eroo wrote:Pajo, ne zvizdi.RayMabus wrote:U biti odgovor je ne zato šta Amerika i Ukrajina nisu u vojnom savezu i Amerika je nije obavezna naoružavati a niti braniti u slučaju napada na istu.Eroo wrote:PS:
Hrvatska je je dobivala vojnu pomoć od nekih država čak i kad je to UN zabranio.
Nisu bile obvezne, ali su to činile iz čovjekoljubnih razloga, jer je HR bila napadnuta,
On nije dužan nekoj zemlji xy koja je u ratu a nemaju sporazum o zajedničkoj obrani isporučiti išta i tako se uvlačiti u taj rat.
PS: Ti si navijač i ne razmišljaš racionalno nego guraš šta ti hoćeš tako da me nemoj više zamarat sa svojim glupostima i da ti je on kriv jer se tamo neki u nekoj žnj vukojebini mlate između sebe.
2014-04-11
Šta ako ta druga strana kojoj Amerika šalje oružje napadne Ameriku zbog toga pa počme treći svjetski rat i planetarni pokolj ?
Hoćeš li mi opet tvrdit da je izazvao pokolj tj da je Trump kriv jer im je poslao oružje a nije dužan i uvukao je Ameriku u rat ?
Hoćeš li mi opet tvrdit da je izazvao pokolj tj da je Trump kriv jer im je poslao oružje a nije dužan i uvukao je Ameriku u rat ?
2014-04-11
Opet ti...RayMabus wrote:Odbija ti se teorija.Eroo wrote:Pajo, ne zvizdi.RayMabus wrote:U biti odgovor je ne zato šta Amerika i Ukrajina nisu u vojnom savezu i Amerika je nije obavezna naoružavati a niti braniti u slučaju napada na istu.Eroo wrote:PS:
On nije dužan nekoj zemlji xy koja je u ratu a nemaju sporazum o zajedničkoj obrani isporučiti išta i tako se uvlačiti u taj rat.
PS: Ti si navijač i ne razmišljaš racionalno nego guraš šta ti hoćeš tako da me nemoj više zamarat sa svojim glupostima i da ti je on kriv jer se tamo neki u nekoj žnj vukojebini mlate između sebe.
Ne radi se o nikakvoj vukojebini, već o jednoj velikoj europskoj državi.
Dužni smo pomagati napadnutoj državi da se može obraniti od nasilnika.
Ukrajinu i Ukrajince brani ukrajinska vojska i ne američka.
U israelsko arapskim ratovima je Amerika vojno pomagala Israelce,
a Rusija arapske zemlje. Nikakvog uvlačenja drugih vojski nije bilo.
Slično se i danas događa u ratu Israel- HAMAS (Palestinci) +Hezbolah+Huthi.
Ništa drugačije nije bilo u ratu USA i Sjevernog Vijetnama...itd...itd...
Da i ne spominjem poznati rat u Koreji, gdje su Kinezi i Rusi vojno pomagali
sjeverni dio, dok je USA pomagala južni dio Koreje.
Pitaj ako ti još nije jasno, veoma ću rado odgovoriti.
2016-07-22
Nisam siguran da kao supotpisnik Budipenštanskog sporazuma USA nije garantirala Ukrajini granice koje je i rusija tada priznala.RayMabus wrote:Odbija ti se teorija.Eroo wrote:Pajo, ne zvizdi.RayMabus wrote:U biti odgovor je ne zato šta Amerika i Ukrajina nisu u vojnom savezu i Amerika je nije obavezna naoružavati a niti braniti u slučaju napada na istu.Eroo wrote:PS:
Nismo dužni.Eroo wrote:
Dužni smo pomagati napadnutoj državi da se može obraniti od nasilnika.
Ja nisam potpisao nikakav vojni sporazum s Ukrajinom a kojem pomažeš a onda ti se on fino posere u usta jer pošalje svog izaslanika od veleposlanika za BiH dakle u praksi veleposlanik Ukrajine za BiH u prevodu na inauguraciju Komšića.
Inauguracija je ako neznaš šta ta riječ znači ustoličenje a u ovom slučaju je to ustoličenje za člana predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda dakle taj Zelenski podržava Komšića i islamski vilajet meni poviše glave.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53157-zasto-se-ne-treba-fanaticno-poistovjecivati-s-ukrajinom
Ništa ja njima nisam dužan.
JEL TI JASNO ?
----
Zašto se ne treba fanatično poistovjećivati s Ukrajinom
by RayMabus Wed 16 Nov - 2022 godineDanas u 13 sati počet će konstituirajuća sjednice Predsjedništva BiH, a uoči ceremonije počele su pristizati zvanice.
Svaki član Predsjedništva ima pravo da, osim supružnika, pozove još četiri osobe na prvu svečanu sjednicu.
Željko Komšić je pozvao tri člana porodice i ukrajinskog otpravnika poslova. Željka Cvijanović je pozvala četiri člana porodice, dok je Denis Bećirović pozvao Edina Fortu (NS), Nermina Ogreševića (NES), Elmedina Konakovića (NiP) i Nermina Nikšića (SDP).
Današnjoj sjednici prethodila je infomacija da je Željka Cvijanović pokušala spriječiti prisustvo ukrajinskog diplomate, no iz njenog kabineta je takva informacija označena kao laž. Ukrajinski otpravnik poslova Serhii Miniailo će sjediti među "članovima porodice" Željka Komšića.
Brojne zvanice stigle na inauguraciju novih članova Predsjedništva BiH
Dakle taj ukrajinski otpravnik poslova umjesto da odbije poziv on ga prihvati iako se zna da Komšić nije hrvatski član predsjedništva.
Dakle ukrajinski prst u oko Hrvatskoj.
2014-04-11
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Similar topics
» Pokušaj atentata Erdoganovog protivnika u Istambulu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
Page 5 of 17