Pokušaj atentata na Trumpa
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Pokušaj atentata na Trumpa
Nismo dužni.Eroo wrote:
Dužni smo pomagati napadnutoj državi da se može obraniti od nasilnika.
Ja nisam potpisao nikakav vojni sporazum s Ukrajinom a kojem pomažeš a onda ti se on fino posere u usta jer pošalje svog izaslanika od veleposlanika za BiH dakle u praksi veleposlanik Ukrajine za BiH u prevodu na inauguraciju Komšića.
Inauguracija je ako neznaš šta ta riječ znači ustoličenje a u ovom slučaju je to ustoličenje za člana predsjedništva BiH iz reda Hrvatskog naroda dakle taj Zelenski podržava Komšića i islamski vilajet meni poviše glave.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t53157-zasto-se-ne-treba-fanaticno-poistovjecivati-s-ukrajinom
Ništa ja njima nisam dužan.
JEL TI JASNO ?
----
Zašto se ne treba fanatično poistovjećivati s Ukrajinom
by RayMabus Wed 16 Nov - 2022 godineDanas u 13 sati počet će konstituirajuća sjednice Predsjedništva BiH, a uoči ceremonije počele su pristizati zvanice.
Svaki član Predsjedništva ima pravo da, osim supružnika, pozove još četiri osobe na prvu svečanu sjednicu.
Željko Komšić je pozvao tri člana porodice i ukrajinskog otpravnika poslova. Željka Cvijanović je pozvala četiri člana porodice, dok je Denis Bećirović pozvao Edina Fortu (NS), Nermina Ogreševića (NES), Elmedina Konakovića (NiP) i Nermina Nikšića (SDP).
Današnjoj sjednici prethodila je infomacija da je Željka Cvijanović pokušala spriječiti prisustvo ukrajinskog diplomate, no iz njenog kabineta je takva informacija označena kao laž. Ukrajinski otpravnik poslova Serhii Miniailo će sjediti među "članovima porodice" Željka Komšića.
Brojne zvanice stigle na inauguraciju novih članova Predsjedništva BiH
Dakle taj ukrajinski otpravnik poslova umjesto da odbije poziv on ga prihvati iako se zna da Komšić nije hrvatski član predsjedništva.
Dakle ukrajinski prst u oko Hrvatskoj.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Šandor Winnetou wrote:Mislim da nije to u pitanju no kad sam sagledao puno toga ništa ne odbacujem tek tako.Eroo wrote:Ne znam kakav trag ostavi paintball? Palo mi na pamet kao mogućnost.Šandor Winnetou wrote:Nikada u svom životu nisam vidio da netko ne pokušava pritisnuti bolno mjesto čak ni na nogometu gdje nema otvorenih rana a trump se prema snimci uhvatio za uho, ne stajem na ničiju stranu ali sve mi smrdi do neba. Nemoguće je da u perimetru od 150 m na povišenom položaju nema specijalaca koji bi štitili skup, jednostavno nemoguće. Par ljudi je prijavilo čak i u tim okolnostima da je čovjek s puškom na krovu i nema reakcije??? Protusnajperski tim skida napadača u roku odmah nakon što ovaj opali par komada a do tada ga kao nije vidio??? Pojavljuju se rupe na odjelu trumpa a nigdje nikakvog trzaja niti naznake da je pogođen u tijelo? Kad sam ja popio geler u pluća dvije minute sam lovio zrak i nije mi na pamet palo da urlam bilo što... kako rekoh sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem u ovoj priči ma s koje strane dolazilo, povijest me naučila da valja biti oprezan i da treba propitkivati sve i svašta.abraham wrote:Kolega, razmisljate kao borac sa ratista , gdje je ranjavanje ocekivano i to bi bila normalna reakcija na ratistu. Trump nije niti znao da je pogoden. Koliko sam gledao ne cuje se zvuk ispaljenja. Drugo je sok od spoznaje da netko puca na tebe. Poslije dolazi bol od samog pogotka. Takoder i bijesna reakcija nakon sta je ustao je adrenalinska reakcija. Njegov organizam je koliko 75 godina i treba malo vremena. Sve u svemu, meni sve izgleda normalno.Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Publika ne pokušava naći zaklon, nema znatiželje, nema panike, svi sjede na svojim mjestima...
Trumpa ke spasilo što često vrti glavom dok priča.
A sad koliko se radi o propustu službi s obzirom da je policija obavještena o sumnjivoj osobi, a nije reagirala treba popratiti dalje.
Ako se Fico, Trump, Saudijski princ stave pod zajednički nazivnik onda je globalizam glavni sumnjivac.
Kod ovakovih pucnjava po skolam i shoping centrima npr prve zrtve prvo ne znaju sto se dogadja, poslije dozive sok i teko poslije toga dolazi do reakcije tj bjezanja ili napad na napadaca. Tako nekako
Onaj snimak navodnog metka koji ide od trumpa, evo kladio bi se u 100 eura da bi kompjuterskom animacijom došli do toga da nema trika da trumpa pogodi taj metak u gornji dio desnog uha, kutevi u prostoru mi se nikako ne poklapaju s tom tvrdnjom. Nadalje tko ovakve skupove snima s tako brzim kamerama da ulove metak odnosno njehov trag u prostoru? što me opet gura prema zaključku da se radi ili o fejku ili o postavljenoj pozornici. Zato kažem sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem niti pokušavam ikome stati na stranu, samo iznosim ono što sam primjetio i što mi se nameće kao zaključak.
Lord Bebo.
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
To nije bio formalni ugovor, već diplomatski dokument kojim su zemlje potpisnice obećale jedna drugoj, mirni proces nuklearnog razoružanja bivših sovjetskih republika (Ukrajina, Bjelorusija i Kazahstan) nakon raspada Sovjetskog SavezaŠandor Winnetou wrote:Nisam siguran da kao supotpisnik Budipenštanskog sporazuma USA nije garantirala Ukrajini granice koje je i rusija tada priznala.RayMabus wrote:
On nije dužan nekoj zemlji xy koja je u ratu a nemaju sporazum o zajedničkoj obrani isporučiti išta i tako se uvlačiti u taj rat.
https://en.wikipedia.org/wiki/Budapest_Memorandum
2014-04-11
I još jedna stvar: Da je njima stvarno stalo da taj rat završe na način da njega pobjede gađali bi mu rafinerije ( ekonomiju ) al oni to neće jer su izbori u Americi na jesen i čak i kad su neki donatori Bidenove kamapanje poput unuke Walta Diznija ( koja očito nije dio nikakvog vojno industrijskog kompleksa ) odustale Biden i dalje ustraje na tome unatoč svemu.
Zašto ?
Zato šta on ima druge sponzore koji su glavni a to je vojno industrijski kompleks i sad nakon ovog napada na Trumpa Biden ne stoji dobro na kladari i taj vojno industrijski kompleks je svjestan da im Biden neće donijeti zaradu tj neće dobiti izbore i sad će ga smijeniti i staviti nekoga za kog misle da to može.
Da je njima do toga da oni Putina pobjede i završe taj rat udarili bi mu na sve rafinerije al njima je do toga da se rat oduži i da oni prodaju oružje a uopće nemaju u interesu slom Rusije jer bi bez toga i NATO prestao postojati i onda oni ne bi imali kome prodavat oružje i propali bi financijski.
Zašto ?
Zato šta on ima druge sponzore koji su glavni a to je vojno industrijski kompleks i sad nakon ovog napada na Trumpa Biden ne stoji dobro na kladari i taj vojno industrijski kompleks je svjestan da im Biden neće donijeti zaradu tj neće dobiti izbore i sad će ga smijeniti i staviti nekoga za kog misle da to može.
Da je njima do toga da oni Putina pobjede i završe taj rat udarili bi mu na sve rafinerije al njima je do toga da se rat oduži i da oni prodaju oružje a uopće nemaju u interesu slom Rusije jer bi bez toga i NATO prestao postojati i onda oni ne bi imali kome prodavat oružje i propali bi financijski.
2014-04-11
Eroo- Posts : 79090
2016-07-22
Eroo wrote:PS:
Mnogo je ukrajinskih mladića izgubilo život zbog njegove
glupe i nerazumne politike.
Sad ima priliku to okajati, a samo jedan način ima na raspolaganju.
Da mu nije ukralo izbore od strane istih ovih kojimsu ga išli mujsnit, ne bi poginuo nijedan Ukrajinski mladić, a Ukrajina bi bila cjelovitija, nego što je sada i što će biti, Amerika i Evrops ne bi bila u dometu raketa Kim Jong Una itd...
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
A.čime je ubijen čovjek u publici iza Trumpa?Šandor Winnetou wrote:Mislim da nije to u pitanju no kad sam sagledao puno toga ništa ne odbacujem tek tako.Eroo wrote:Ne znam kakav trag ostavi paintball? Palo mi na pamet kao mogućnost.Šandor Winnetou wrote:Nikada u svom životu nisam vidio da netko ne pokušava pritisnuti bolno mjesto čak ni na nogometu gdje nema otvorenih rana a trump se prema snimci uhvatio za uho, ne stajem na ničiju stranu ali sve mi smrdi do neba. Nemoguće je da u perimetru od 150 m na povišenom položaju nema specijalaca koji bi štitili skup, jednostavno nemoguće. Par ljudi je prijavilo čak i u tim okolnostima da je čovjek s puškom na krovu i nema reakcije??? Protusnajperski tim skida napadača u roku odmah nakon što ovaj opali par komada a do tada ga kao nije vidio??? Pojavljuju se rupe na odjelu trumpa a nigdje nikakvog trzaja niti naznake da je pogođen u tijelo? Kad sam ja popio geler u pluća dvije minute sam lovio zrak i nije mi na pamet palo da urlam bilo što... kako rekoh sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem u ovoj priči ma s koje strane dolazilo, povijest me naučila da valja biti oprezan i da treba propitkivati sve i svašta.abraham wrote:Kolega, razmisljate kao borac sa ratista , gdje je ranjavanje ocekivano i to bi bila normalna reakcija na ratistu. Trump nije niti znao da je pogoden. Koliko sam gledao ne cuje se zvuk ispaljenja. Drugo je sok od spoznaje da netko puca na tebe. Poslije dolazi bol od samog pogotka. Takoder i bijesna reakcija nakon sta je ustao je adrenalinska reakcija. Njegov organizam je koliko 75 godina i treba malo vremena. Sve u svemu, meni sve izgleda normalno.Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Publika ne pokušava naći zaklon, nema znatiželje, nema panike, svi sjede na svojim mjestima...
A sad koliko se radi o propustu službi s obzirom da je policija obavještena o sumnjivoj osobi, a nije reagirala treba popratiti dalje.
Ako se Fico, Trump, Saudijski princ stave pod zajednički nazivnik onda je globalizam glavni sumnjivac.
Kod ovakovih pucnjava po skolam i shoping centrima npr prve zrtve prvo ne znaju sto se dogadja, poslije dozive sok i teko poslije toga dolazi do reakcije tj bjezanja ili napad na napadaca. Tako nekako
Onaj snimak navodnog metka koji ide od trumpa, evo kladio bi se u 100 eura da bi kompjuterskom animacijom došli do toga da nema trika da trumpa pogodi taj metak u gornji dio desnog uha, kutevi u prostoru mi se nikako ne poklapaju s tom tvrdnjom. Nadalje tko ovakve skupove snima s tako brzim kamerama da ulove metak odnosno njehov trag u prostoru? što me opet gura prema zaključku da se radi ili o fejku ili o postavljenoj pozornici. Zato kažem sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem niti pokušavam ikome stati na stranu, samo iznosim ono što sam primjetio i što mi se nameće kao zaključak.
2023-08-31
Prema pozornici i položaju trumpa i položaju napadača nitko nije mogao popiti metak iz onog pravca osim ako ih je namjerno gađao, priča se da je netko doživio srčani ali nigdje se na snimkama ne vidi da je netko pogođen niti se vidi da je neka strka u publici što bi bilo normalno kad vidiš pogođenu osobu i krv oko nje, uvijek se nađe ljudi koji bi priskočili u pomoć.Hoholo Mudovski wrote:A.čime je ubijen čovjek u publici iza Trumpa?Šandor Winnetou wrote:Mislim da nije to u pitanju no kad sam sagledao puno toga ništa ne odbacujem tek tako.Eroo wrote:Ne znam kakav trag ostavi paintball? Palo mi na pamet kao mogućnost.Šandor Winnetou wrote:Nikada u svom životu nisam vidio da netko ne pokušava pritisnuti bolno mjesto čak ni na nogometu gdje nema otvorenih rana a trump se prema snimci uhvatio za uho, ne stajem na ničiju stranu ali sve mi smrdi do neba. Nemoguće je da u perimetru od 150 m na povišenom položaju nema specijalaca koji bi štitili skup, jednostavno nemoguće. Par ljudi je prijavilo čak i u tim okolnostima da je čovjek s puškom na krovu i nema reakcije??? Protusnajperski tim skida napadača u roku odmah nakon što ovaj opali par komada a do tada ga kao nije vidio??? Pojavljuju se rupe na odjelu trumpa a nigdje nikakvog trzaja niti naznake da je pogođen u tijelo? Kad sam ja popio geler u pluća dvije minute sam lovio zrak i nije mi na pamet palo da urlam bilo što... kako rekoh sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem u ovoj priči ma s koje strane dolazilo, povijest me naučila da valja biti oprezan i da treba propitkivati sve i svašta.abraham wrote:Kolega, razmisljate kao borac sa ratista , gdje je ranjavanje ocekivano i to bi bila normalna reakcija na ratistu. Trump nije niti znao da je pogoden. Koliko sam gledao ne cuje se zvuk ispaljenja. Drugo je sok od spoznaje da netko puca na tebe. Poslije dolazi bol od samog pogotka. Takoder i bijesna reakcija nakon sta je ustao je adrenalinska reakcija. Njegov organizam je koliko 75 godina i treba malo vremena. Sve u svemu, meni sve izgleda normalno.Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Nakon državnog udara u toj zemlji 2014 i Fuck EU u koju spadaju zemlje potpisnice Rusija je prva intervenirala u zaštitu ustavnopravnog poretka zemlje potpisnice, a ovo što danas vidimo je podljedica Fuck EU i izbjegavanja parlamentarnih izbora...RayMabus wrote:[size=35]To nije bio formalni [/size][size=35]ugovor[/size][size=35], već [/size][size=35]diplomatski[/size] [size=35]dokument[/size][size=35] kojim su zemlje potpisnice obećale jedna drugoj, mirni proces [/size][size=35]nuklearnog[/size][size=35] razoružanja bivših sovjetskih republika ([/size][size=35]Ukrajina[/size][size=35], [/size][size=35]Bjelorusija[/size][size=35] i [/size][size=35]Kazahstan[/size][size=35]) nakon raspada [/size][size=35]Sovjetskog Saveza[/size]Šandor Winnetou wrote:Nisam siguran da kao supotpisnik Budipenštanskog sporazuma USA nije garantirala Ukrajini granice koje je i rusija tada priznala.RayMabus wrote:
On nije dužan nekoj zemlji xy koja je u ratu a nemaju sporazum o zajedničkoj obrani isporučiti išta i tako se uvlačiti u taj rat.
https://en.wikipedia.org/wiki/Budapest_Memorandum
Budipenštanski sporazum se svodi na što je starije; kokoš ili jaje
2023-08-31
Sad sam vidio snimku gdje se vidi krv ubijene osobe i s te strane mudovski je u pravu, netko je zaista popio metak u publici.Šandor Winnetou wrote:Prema pozornici i položaju trumpa i položaju napadača nitko nije mogao popiti metak iz onog pravca osim ako ih je namjerno gađao, priča se da je netko doživio srčani ali nigdje se na snimkama ne vidi da je netko pogođen niti se vidi da je neka strka u publici što bi bilo normalno kad vidiš pogođenu osobu i krv oko nje, uvijek se nađe ljudi koji bi priskočili u pomoć.Hoholo Mudovski wrote:A.čime je ubijen čovjek u publici iza Trumpa?Šandor Winnetou wrote:Mislim da nije to u pitanju no kad sam sagledao puno toga ništa ne odbacujem tek tako.Eroo wrote:Ne znam kakav trag ostavi paintball? Palo mi na pamet kao mogućnost.Šandor Winnetou wrote:Nikada u svom životu nisam vidio da netko ne pokušava pritisnuti bolno mjesto čak ni na nogometu gdje nema otvorenih rana a trump se prema snimci uhvatio za uho, ne stajem na ničiju stranu ali sve mi smrdi do neba. Nemoguće je da u perimetru od 150 m na povišenom položaju nema specijalaca koji bi štitili skup, jednostavno nemoguće. Par ljudi je prijavilo čak i u tim okolnostima da je čovjek s puškom na krovu i nema reakcije??? Protusnajperski tim skida napadača u roku odmah nakon što ovaj opali par komada a do tada ga kao nije vidio??? Pojavljuju se rupe na odjelu trumpa a nigdje nikakvog trzaja niti naznake da je pogođen u tijelo? Kad sam ja popio geler u pluća dvije minute sam lovio zrak i nije mi na pamet palo da urlam bilo što... kako rekoh sve mi smrdi i nikome ništa ne vjerujem u ovoj priči ma s koje strane dolazilo, povijest me naučila da valja biti oprezan i da treba propitkivati sve i svašta.abraham wrote:Kolega, razmisljate kao borac sa ratista , gdje je ranjavanje ocekivano i to bi bila normalna reakcija na ratistu. Trump nije niti znao da je pogoden. Koliko sam gledao ne cuje se zvuk ispaljenja. Drugo je sok od spoznaje da netko puca na tebe. Poslije dolazi bol od samog pogotka. Takoder i bijesna reakcija nakon sta je ustao je adrenalinska reakcija. Njegov organizam je koliko 75 godina i treba malo vremena. Sve u svemu, meni sve izgleda normalno.Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Osvrnuvši se na pokušaja atentata na Donalda Trumpa
Neka se pripremi Adem Vuchiqi i svi koji imaju hrabrosti da se bore za slobodu, velju vulin
smijesni umisljaj bitnosti u svjetskim okvirima
Neka se pripremi Adem Vuchiqi i svi koji imaju hrabrosti da se bore za slobodu, velju vulin
smijesni umisljaj bitnosti u svjetskim okvirima
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Šandor Winnetou likes this post
„Nešto slično se događa i u Srbiji, kroz napade na predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu obitelj“, izjavio je Dačić.
krvitiisusoveiditicanakrizu
2014-04-12
Klimatske promjene na najjače pa Soroševcima prokuvaju moždani...debotoijusto wrote:„Nešto slično se događa i u Srbiji, kroz napade na predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu obitelj“, izjavio je Dačić.
U ovih pola godine atentat na Saudijskog prijestolonasljednika, Fica i Trumpa.
Zajednički nazivnik svima je da su atiglobalističku politiku vodili.
Osim ovog svođenja pod zajednički nazivnik činjenica je i da dok se naši građani zabavljaju letovima Ruskih građana kroz prozor u par miseci na Zapadu događa se da naše čelne političare propucaju, a ista ekipa s početka ove priče pokušava sebe uvjeriti da se radi o kečapu i da je namještaljka.
Što ispiranje mozga radi od poštena čovika
2023-08-31
Hoholo Mudovski wrote:Klimatske promjene na najjače pa Soroševcima prokuvaju moždani...debotoijusto wrote:„Nešto slično se događa i u Srbiji, kroz napade na predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i njegovu obitelj“, izjavio je Dačić.
U ovih pola godine atentat na Saudijskog prijestolonasljednika, Fica i Trumpa.
Zajednički nazivnik svima je da su atiglobalističku politiku vodili.
Osim ovog svođenja pod zajednički nazivnik činjenica je i da dok se naši građani zabavljaju letovima Ruskih građana kroz prozor u par miseci na Zapadu događa se da naše čelne političare propucaju, a ista ekipa s početka ove priče pokušava sebe uvjeriti da se radi o kečapu i da je namještaljka.
Što ispiranje mozga radi od poštena čovika
... i vucica 28x samo ove godine... da antiglobalisticki u najmanju ruku smijesno da znas bilo sto o tkz antiglobalistickom pokretu otisao bi se u kut stidit 5 minuta stavljajuci ove likove u isti nazivnik , kao papige antiglobalisti antiglobalisti kme kme ... i tko to prica o kecapu/uroti ? nadjes nekog lika s 200 pratitelja i to su svi ? koji kurac
kapitalist kao antiglobalist je oksimoron to jednostavno nije u prirodi kapitala/trzista dakle ovi koje navodis sve bogati beskrupulozni kapitalisti a 2+2 je 4 osim kod tebe 3.8
2014-04-12
https://narod.hr/hrvatska/profesorica-ustavnog-prava-obrisala-skandaloznu-objavu-o-trumpu-pa-se-zapetljala-objasnjenjem
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
catabbath-
2015-08-22
vuksadinare wrote:https://narod.hr/hrvatska/profesorica-ustavnog-prava-obrisala-skandaloznu-objavu-o-trumpu-pa-se-zapetljala-objasnjenjem
lijepo ću večeras kada riješim dnevne obveze sastavim mail i poslati tom pravnom fakultetu . Očekujem objašnjenje. Preporučavam da i vi drugi napravite.
Mislim se čak i poslati mail Američkoj ambasadi iako ova trenutna Bidenova neće napraviti kurca, ali dolazi nova ambasada za par mjeseci
vjerojatnost da je ovo bio 'inside job' je po mojoj slobodnoj procjeni 98%. Takode postoji vjerojatnost ponovljenog atentata na Trumpa a ako ne onda Biden treba da drzi gace jer ce on postat meta, a krivcem proglaseni republikanci ili sam Trump. Cirkus tek pocinje, jer psihopati tzv. duboke drzave moraju ic do kraja
Postoji al problem je šta bi čak i kad bi im to pošlo za rukom s obzirom kako se ovaj prvi napad odvio i njegova rekacija na to Trump i mrtav dobio ove izbore.prckov wrote:vjerojatnost da je ovo bio 'inside job' je po mojoj slobodnoj procjeni 98%. Takode postoji vjerojatnost ponovljenog atentata na Trumpa a ako ne onda Biden treba da drzi gace jer ce on postat meta, a krivcem proglaseni republikanci ili sam Trump. Cirkus tek pocinje, jer psihopati tzv. duboke drzave moraju ic do kraja
Znači: Biden pedala.
2014-04-11
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» Pokušaj atentata Erdoganovog protivnika u Istambulu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
Page 6 of 17