Pokušaj atentata na Trumpa
Page 3 of 17
Page 3 of 17 • 1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17
Re: Pokušaj atentata na Trumpa
mediji upravo rade isusa od konjokradice
treba se pripremit na svijet koji dolazi s trumpom uskoro
treba se pripremit na svijet koji dolazi s trumpom uskoro
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
koliko sam skužio sve se odvilo u par sekundi.. lika se popeo, legao i počeo pucati, ovi možda na 150metara nisu bili sigurni jel to atentator, dobili su prijavu da netko je na krovu sa puškom, trebali su ga odmah ukokati, ne znam sada ..Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Publika ne pokušava naći zaklon, nema znatiželje, nema panike, svi sjede na svojim mjestima...
u publici je bilo panike i vrištanja, ali i mirnoće i svega, gledao sam neke snimke, neki iz daljine recimo nisu uopće bili sigurno što se događa par sekundi , neki sa druge strane tribine vrište (žene uglavnom).
-------
neki sada idu priče da sve u USA se događa sa "zavjerom" da Trump dođe na vlast.
namjernu mu je protu kandidat senilni Biden , protiv kojeg ne može izgubiti izbore i sada failed atentat. nije baš tako. rade se greške, nesigurnost.. jedno je biti u igrici pa pucati na sve što se kreće, drugo je u stvarnosti, vidiš nekoga na krovu, ne znaš tko je, šta je , ne želiš ubiti krivu osobu , da ne bi ispalo na kraju se neki klinac popeo da vidi skup a dobio metak u glavu a ovako okljevanje je skoro koštalo građanskog rata u USA ..
I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Publika ne pokušava naći zaklon, nema znatiželje, nema panike, svi sjede na svojim mjestima...
Trumpa ke spasilo što često vrti glavom dok priča.
A sad koliko se radi o propustu službi s obzirom da je policija obavještena o sumnjivoj osobi, a nije reagirala treba popratiti dalje.
Ako se Fico, Trump, Saudijski princ stave pod zajednički nazivnik onda je globalizam glavni sumnjivac.
Nekoliko ljudi je upozorilo policiju da je čovjek s puškom na krovu, dakle nije se popeo u zadnji tren. Nadalje u tom perimetru je MORALA biti tajna služba pogotovo jer je to povišeno mjesto. Protusnsjperski tim ga je morao vidjeti, nema šanse da ga ne vide. Koliko dalje pratim pojavila se navodno i rupa od metka na sakou no toliko kinetičke energije bi ostavilo tragaAssadNaPodmornici wrote:koliko sam skužio sve se odvilo u par sekundi.. lika se popeo, legao i počeo pucati, ovi možda na 150metara nisu bili sigurni jel to atentator, dobili su prijavu da netko je na krovu sa puškom, trebali su ga odmah ukokati, ne znam sada ..Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
u publici je bilo panike i vrištanja, ali i mirnoće i svega, gledao sam neke snimke, neki iz daljine recimo nisu uopće bili sigurno što se događa par sekundi , neki sa druge strane tribine vrište (žene uglavnom).
-------
neki sada idu priče da sve u USA se događa sa "zavjerom" da Trump dođe na vlast.
namjernu mu je protu kandidat senilni Biden , protiv kojeg ne može izgubiti izbore i sada failed atentat. nije baš tako. rade se greške, nesigurnost.. jedno je biti u igrici pa pucati na sve što se kreće, drugo je u stvarnosti, vidiš nekoga na krovu, ne znaš tko je, šta je , ne želiš ubiti krivu osobu , da ne bi ispalo na kraju se neki klinac popeo da vidi skup a dobio metak u glavu a ovako okljevanje je skoro koštalo građanskog rata u USA ..
1. Trzaj tjela neminovan usljed velike kinetičke energije zrna
2. Čak i da mu je pancirka spasila život nema šanse da bi onako energično galamio jer bi mu toliko kinetičke energije polomilo rebra i borio bi se za dah.
Sljedeća sumnja je da nema ni kapi krvi na trumpovoj ruci.
Sve u svemu toliko "slučajnih" gafova mi jakoooooo smrdi. Nemam teoriju o tome što i kako no dojma sam da su namjerno pustili ovog da puca pa ga tek onda koknuli. Tko bi to učinio i zašto ne želim nagađati.
Trump: Spasio me Bog
"Hvala svima na vašim mislima i molitvama, jer je samo Bog spriječio da se nezamislivo dogodi.Nećemo biti u strahu, već ćemo umjesto toga ostati ustrajni u našoj vjeri i prkosni pred Zlom. Naša ljubav ide prema žrtvama i njihovim obiteljima. Molimo za ozdravljenje ranjenih, a u srcu čuvamo sjećanje na tako stravično ubijenog sugrađanina.
U ovom trenutku, važnije je nego ikad da ostanemo ujedinjeni i pokažemo svoj pravi karakter kao Amerikanci, ostajući jaki i odlučni i ne dopuštajući Zlu da pobijedi. Zaista volim našu zemlju, i volim sve vas, i radujem se novom skupu naše velike nacije ovog tjedna u Wisconsinu", napisao je Trump na mreži Truth Social.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
pa očito da je bilo propusta u radu tajnih službi i one trebaju izaći u javnosti sa svim detaljima da znamo što se događalo.
jer idu priče po internetu od toga da ga je CIA pokušala namjerno maknuti, od toga da je ovo sve namišteno da Trump dođe na vlast jer radi za Izrael i zagovara kapitalizam pa odgovara krupnom kapitalu više :D
ja mislim da je eventualno moguće da su bili neki manji propusti koji su se mogli pretvoriti katastrofu.
ti agenti su vjerojatno cijeli život na skupovima, vrlo vjerojatno nitko od njih nikada nije imao ovakvu intervenciju u životu, vrlo lako moguće da je ono sniperist koji je prvi put u životu pucao u živu metu, moguće da je imao dojavu, pa je okljevao itd.. neka izađu sa detaljima u javnost.
kada je došla prva prijava, šta je točno koji agent u kojoj sekundi razmišljao u svojoj glavi.
sniperist je brzo eliminirao ovoga što je pucao, što znači da ga je ciljao prije.
što znači da je po meni prijava od ljudi brzo došla do njega, on je usmjerio onda svoj nišan prema atentatoru i .. okljevao dok ovaj nije opucao.. zašto?
neka kaže zašto. neka mu se sakrije identitet.. šta ja znam.
ja bih rekao da je možda prvi put ispred njega živa osoba i ne zna što da radi, nije možda siguran tko je tamo, kolika je opasnost, nema precepciju.. možda i razmišlja "što ako ubijem nekoga tko nije opasnost" itd..
jer idu priče po internetu od toga da ga je CIA pokušala namjerno maknuti, od toga da je ovo sve namišteno da Trump dođe na vlast jer radi za Izrael i zagovara kapitalizam pa odgovara krupnom kapitalu više :D
ja mislim da je eventualno moguće da su bili neki manji propusti koji su se mogli pretvoriti katastrofu.
ti agenti su vjerojatno cijeli život na skupovima, vrlo vjerojatno nitko od njih nikada nije imao ovakvu intervenciju u životu, vrlo lako moguće da je ono sniperist koji je prvi put u životu pucao u živu metu, moguće da je imao dojavu, pa je okljevao itd.. neka izađu sa detaljima u javnost.
kada je došla prva prijava, šta je točno koji agent u kojoj sekundi razmišljao u svojoj glavi.
sniperist je brzo eliminirao ovoga što je pucao, što znači da ga je ciljao prije.
što znači da je po meni prijava od ljudi brzo došla do njega, on je usmjerio onda svoj nišan prema atentatoru i .. okljevao dok ovaj nije opucao.. zašto?
ja bih rekao da je možda prvi put ispred njega živa osoba i ne zna što da radi, nije možda siguran tko je tamo, kolika je opasnost, nema precepciju.. možda i razmišlja "što ako ubijem nekoga tko nije opasnost" itd..
Trump ajde, ali kad dođe onaj njegov Richard Grenell, to će biti užas.
Lik je neskriveni prijatelj Srbije, a najveća mu je uživancija zajebavati Šiptare.
Znači, i mi Hrvati smo najebali!
Lik je neskriveni prijatelj Srbije, a najveća mu je uživancija zajebavati Šiptare.
crvenkasti-
2014-04-17
Tako je: Biden je popušić i sad smo mu stavili točku na i i on ne može dobit izbore.
Trump će osvojit i gornji i donji dom Kongresa i vladati Amerikom.
Trump će osvojit i gornji i donji dom Kongresa i vladati Amerikom.
2014-04-11
krajem 2022 za sefa tajne sluzbe je izabrana kimberly cheatle, koju je uvalio Biden,
Sad je pitanje je li za propuste (ako ih je bilo) kriv amaterizam tajne sluzbe opcenito ili zbog DEI kadra ili se globalizacija naljutila
evo veli da do famozne 2030 mora bit 30% zena u tajnoj policiji
kad je uvela DEI (diversity, equity & inclusion) u tajnu sluzbu. Time je uvedena i woke ideologija u tajnu sluzbu.Sad je pitanje je li za propuste (ako ih je bilo) kriv amaterizam tajne sluzbe opcenito ili zbog DEI kadra ili se globalizacija naljutila
evo veli da do famozne 2030 mora bit 30% zena u tajnoj policiji
Šandor Winnetou likes this post
Činjenica je da će sad biti zilijun teorija urote upravo zbog niza grešaka, i s jedne i s druge strane. Otvara se front bacanja blatom na protivnike za sljedećih 100 godina.AssadNaPodmornici wrote:pa očito da je bilo propusta u radu tajnih službi i one trebaju izaći u javnosti sa svim detaljima da znamo što se događalo.
crvenkasti wrote:Trump ajde, ali kad dođe onaj njegov Richard Grenell, to će biti užas.
ti imas idiota za predsjednika koji ce vas odvest u kameno doba gdje vjerojatno i pripadate, a tjesis se nekim bajkama. Vase budaletine na vlasti su zaostaliji od siptara a ti gledas okolo ko ce stat na vasu idiotsku stranu.
Šandor Winnetou likes this post
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
A ništa, sad pričekat par dana il tjedana il kad su im već ti međustranački izbori u SAD prije državnih izbora pa da škartaju Bidena i onda izbor novog kandiata koji može izać na megdan Trumpu.
Ne mora značit da će on i pobijedit Trumpa al postoji neka mogućnost dok s Bidenom rezultat je samo jedan a to je potop Demokrata po svim merdijanima i paralelama.
Ne mora značit da će on i pobijedit Trumpa al postoji neka mogućnost dok s Bidenom rezultat je samo jedan a to je potop Demokrata po svim merdijanima i paralelama.
Last edited by RayMabus on Sun 14 Jul - 15:53; edited 1 time in total
2014-04-11
ovo je puška kojom je pokušan atentat,amerikanci je mogu kupiti preko interneta za oko 1000 dolara:
vili40-
2015-08-02
Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
A sad koliko se radi o propustu službi s obzirom da je policija obavještena o sumnjivoj osobi, a nije reagirala treba popratiti dalje.
Ako se Fico, Trump, Saudijski princ stave pod zajednički nazivnik onda je globalizam glavni sumnjivac.
Metak je bio stvaran, a odgovornost treba tražiti u organizaciji zaštite jer je bio veliki propust.
Možda i narukvica na ruci snajperista koji je pokrivao taj prostor nešto govori?
2023-08-31
vili40 wrote:ovo je puška kojom je pokušan atentat,amerikanci je mogu kupiti preko interneta za oko 1000 dolara:
Ljevica će okriviti oružje, naravno... A čime je Fico upucan?
2023-08-31
pa jebote više ljevica,ja stavim kakvom mu je puškom izbušio uho i odmah ljevica,ljevica...ona je kriva što onaj podivljali majmun tvoj idol,divlja po ukrajini i još puno toga a ne vidite majmune oko sebe.AV je normalan,orban itd.I što to sad točno svi vi ljubitelji ove nemani trumpa očekujete a čitav život je gazio sve pred sobom za svoju korist?Sendviće i čokoladu?Hoholo Mudovski wrote:vili40 wrote:ovo je puška kojom je pokušan atentat,amerikanci je mogu kupiti preko interneta za oko 1000 dolara:
vili40-
2015-08-02
Ne valja ta puška ništa.
Vidiš kako joj je optika odvojena umjesto da je sve u jednom komadu. Zato je i promašio. Nevalja to ništa. Baci ća.
Vidiš kako joj je optika odvojena umjesto da je sve u jednom komadu. Zato je i promašio. Nevalja to ništa. Baci ća.
2014-04-11
Taj metak ne bi mogao trumpu probušiti samo uho iz te pozicije, trumpova glava bi morala biti okrenuta prema napadaču da bi mu samo uho propucalo.Hoholo Mudovski wrote:Šandor Winnetou wrote:I nigdje krvi na njegovoj desnoj ruci a hvatao se za uho? Reci tko se to ne hvata za ranjeno i pogođeno mjesto da bi pokušao sprječiti krvarenje i da provjeri u kavom je stanju taj dio tijela?Hoholo Mudovski wrote:Ako misliš da se radi o kečapu na Trumpovoj glavi, objavio sam ovdje sliku metka.Šandor Winnetou wrote:Iskreno meni sve ovo smrdi, protusnajperski tim "ne vidi" napadača na krovu hale 150 m udaljene od Trumpa ali ga skinu isti tren kad ovaj opali par hitaca????
Metak je bio stvaran, a odgovornost treba tražiti u organizaciji zaštite jer je bio veliki propust.
Možda i narukvica na ruci snajperista koji je pokrivao taj prostor nešto govori?
Nadalje to ssm već napisao ranije nemoguće je da na 150 m od bine ne bude specijalaca, NEMOGUĆE! E sad čije je to maslo pojma nemam.
prckov wrote:crvenkasti wrote:Trump ajde, ali kad dođe onaj njegov Richard Grenell, to će biti užas.
ti imas idiota za predsjednika koji ce vas odvest u kameno doba gdje vjerojatno i pripadate, a tjesis se nekim bajkama. Vase budaletine na vlasti su zaostaliji od siptara a ti gledas okolo ko ce stat na vasu idiotsku stranu.
Ja sam za slobodarske Šiptare, naprimjer.
Vjerujem da je i slobodarski AV, tako ga sveti Pantelija pomogo.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
vili40 wrote:pa jebote više ljevica,ja stavim kakvom mu je puškom izbušio uho i odmah ljevica,ljevica...ona je kriva što onaj podivljali majmun tvoj idol,divlja po ukrajini i još puno toga a ne vidite majmune oko sebe.AV je normalan,orban itd.I što to sad točno svi vi ljubitelji ove nemani trumpa očekujete a čitav život je gazio sve pred sobom za svoju korist?Sendviće i čokoladu?Hoholo Mudovski wrote:vili40 wrote:ovo je puška kojom je pokušan atentat,amerikanci je mogu kupiti preko interneta za oko 1000 dolara:
To je to... Problem su oružje Orban i Trump... I svi koji misle kao oni, te ih treba ukoniti...
Similar topics
» Pokušaj atentata Erdoganovog protivnika u Istambulu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
Page 3 of 17