Pokušaj atentata na Trumpa
Page 17 of 17
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: Pokušaj atentata na Trumpa
130 m, ići s kalibrom 5,56 nije neka sreća
to nakon 70 m s vjetrom već fula pola metra, tko je probao 223, a veber nije, zna o čemu pričam
to nakon 70 m s vjetrom već fula pola metra, tko je probao 223, a veber nije, zna o čemu pričam
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
da li sam napisao da sam pucao iz puške cal.22?ljubo1212 wrote:130 m, ići s kalibrom 5,56 nije neka sreća
pucao sam iz M48 i M74, papovka je bila dio obuke.
i da si čitao vidio bi da sam napisao da s tim kalibrom (0,22) nakon 100m nemreš nikaj pogodit.
za cal 0,22 pištoljski na 15m nemreš nikaj pogodit.
a veber zna jer je član streličarskog društva medveščak i donuworth
a bio sam s našim zajedničkim frendom i vidio sam.
i pucao iz cal 0,5
2014-12-30
veber-
2014-12-30
marcellus wrote:mali kompleksaš se htio proslavit time da je upucao trumpa
jer ga nitko nikad nigdje nije primjećivao
"Samo želim znati…. Kako 20-godišnji klinac štreber ima 3 šifrirana bankovna računa u inozemstvu? Tko mu je slao novac u inozemstvo? Tko mu je kupio dron? Tko mu je kupio daljinomjer? Tko mu je kupio kombi i eksploziv? Ove stvari nisu jeftine. Većina dvadesetogodišnjaka ne može si priuštiti gorivo, a kamoli opremu za ubojice i skupe tehničke dodatke."
crvenkasti-
2014-04-17
Kako se našao ne reklami BlacRockacrvenkasti wrote:marcellus wrote:mali kompleksaš se htio proslavit time da je upucao trumpa
"Samo želim znati…. Kako 20-godišnji klinac štreber ima 3 šifrirana bankovna računa u inozemstvu? Tko mu je slao novac u inozemstvo? Tko mu je kupio dron? Tko mu je kupio daljinomjer? Tko mu je kupio kombi i eksploziv? Ove stvari nisu jeftine. Većina dvadesetogodišnjaka ne može si priuštiti gorivo, a kamoli opremu za ubojice i skupe tehničke dodatke."
i ima li BlacRock nešto protiv Trumpa kao predsjednika?
Hoholo Mudovski- Posts : 7214
2023-08-31
najbolje kada se četnici pitaju od nekom oružje?
zakaj je krmeljivi otac, udbaš, zbrisal u srbiju, a krmeljivom dali oružje.
tako i ovo.
trump fake. mi bi u hr rekli balvani na cesti.
zakaj je krmeljivi otac, udbaš, zbrisal u srbiju, a krmeljivom dali oružje.
tako i ovo.
trump fake. mi bi u hr rekli balvani na cesti.
2014-12-30
Hoholo Mudovski wrote:Kako se našao ne reklami BlacRockacrvenkasti wrote:marcellus wrote:mali kompleksaš se htio proslavit time da je upucao trumpa
i ima li BlacRock nešto protiv Trumpa kao predsjednika?
Ljudima još nije jasno: najmoćnijim silama na svijetu je očajnički potrebno da Trump ne bude predsjednik.
Izgubiće ogromnu lovu, a lova je jedino što ih čini moćnima.
crvenkasti-
2014-04-17
Ako ameri ne znaju tko je i kako i zasto ili uopce nije izvrsio atentat neka dodju na nas forun i sve ce im se objasniti.
Stovise, ima nekoliko verzija, ali sve su sto posto ispravne:)
Clanova je malo, al su odabrani:)
dijagram-
2015-08-09
Kada glupi Amerikanci nakon pola stoljeća još nisu otkrili tko je ubio Kennedija, kako će ovo od jučer razoputit.dijagram wrote:Ako ameri ne znaju tko je i kako i zasto ili uopce nije izvrsio atentat neka dodju na nas forun i sve ce im se objasniti.
2023-08-31
jarane kaj su ga ubili 75eHoholo Mudovski wrote:Kada glupi Amerikanci nakon pola stoljeća još nisu otkrili tko je ubio Kennedija, kako će ovo od jučer razoputit.dijagram wrote:Ako ameri ne znaju tko je i kako i zasto ili uopce nije izvrsio atentat neka dodju na nas forun i sve ce im se objasniti.
brojevi su vam nejasni, malo je pol stoljeća od atentata a onda 700 000 do milju malo prije, 20g.
jebomater jelačiću koji vam je dopustio ulaz u hrvatsku-
2014-12-30
marcellus- Posts : 45995
2014-04-16
Ti si još u šumi na taktici. Ja i Admiral lošo smo na strategiji i zaokruživamo na pola stoljeća...veber wrote:jarane kaj su ga ubili 75eHoholo Mudovski wrote:Kada glupi Amerikanci nakon pola stoljeća još nisu otkrili tko je ubio Kennedija, kako će ovo od jučer razoputit.dijagram wrote:Ako ameri ne znaju tko je i kako i zasto ili uopce nije izvrsio atentat neka dodju na nas forun i sve ce im se objasniti.
brojevi su vam nejasni, malo je pol stoljeća od atentata a onda 700 000 do milju malo prije, 20g.
Vidi, šta se mene tiče ne tribaš ni izlaziti iz šume...
2023-08-31
jarane kada vam ja uđem šumu, ne bu vam više traktorijade.Hoholo Mudovski wrote:Ti si još u šumi na taktici. Ja i Admiral lošo smo na strategiji i zaokruživamo na pola stoljeća...veber wrote:jarane kaj su ga ubili 75eHoholo Mudovski wrote:Kada glupi Amerikanci nakon pola stoljeća još nisu otkrili tko je ubio Kennedija, kako će ovo od jučer razoputit.dijagram wrote:Ako ameri ne znaju tko je i kako i zasto ili uopce nije izvrsio atentat neka dodju na nas forun i sve ce im se objasniti.
jednom ste odraktorijali i to je to, nema kao winsi nadogradnje.
imali ste traktorijadu i to vam je to.
2014-12-30
Nekad mi se cini da se zapravo trump hoce osvetiti americi.. koja ga je deset puta natjerala na bankrot..
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
bankrot proglašavaš sam. kako su jarana natjerali u bankrot ako ima 2 milijarde usd?vuksadinare wrote:Nekad mi se cini da se zapravo trump hoce osvetiti americi.. koja ga je deset puta natjerala na bankrot..
daj škoro i ekipo smanjite tudum i delanac.
2014-12-30
Nemoj mi protiv traktora govorit. Nisam još kumpire izvadio...veber wrote:jarane kada vam ja uđem šumu, ne bu vam više traktorijade.Hoholo Mudovski wrote:Ti si još u šumi na taktici. Ja i Admiral lošo smo na strategiji i zaokruživamo na pola stoljeća...veber wrote:jarane kaj su ga ubili 75eHoholo Mudovski wrote:Kada glupi Amerikanci nakon pola stoljeća još nisu otkrili tko je ubio Kennedija, kako će ovo od jučer razoputit.dijagram wrote:Ako ameri ne znaju tko je i kako i zasto ili uopce nije izvrsio atentat neka dodju na nas forun i sve ce im se objasniti.
jednom ste odraktorijali i to je to, nema kao winsi nadogradnje.
imali ste traktorijadu i to vam je to.
Cima stradala, a u zemlji ih ima čudo.
2023-08-31
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Similar topics
» Pokušaj atentata Erdoganovog protivnika u Istambulu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
Page 17 of 17