Na Givija su već bili pokušaji atentata...
Page 1 of 1
Na Givija su već bili pokušaji atentata...
Zanimljivo kako je nekome toliko smetao, može se slobodno reći da je ovaj čovjek heroj, borio se za svoju zemlju u trenutcima kad je bilo najteže i pobijedio u svim sukobima
, a da se držao podalje od "prijatelja" bi preživio
Guest- Guest
Re: Na Givija su već bili pokušaji atentata...
gle ubilo ga, tko ga je ubio? ukrainski partizani, ukrainski komandosi, putin ili međusobno.. pitaj boga..
većina vođa novorusije su poginuli, vjerojatno će Zahračenka uskoro
Guest- Guest
Re: Na Givija su već bili pokušaji atentata...
sam je Givi dok je bio živ je spominjao neke ljude koje treba držat dalje od sebe i da ga oni proganjaju. tako da neko iznutra ga je ubio jer ubijen je u vlastitom ureduPinochet wrote:gle ubilo ga, tko ga je ubio? ukrainski partizani, ukrainski komandosi, putin ili međusobno.. pitaj boga..
Guest- Guest
Similar topics
» Kolinda: Kći sam mesara, da nismo bili u Jugoslaviji bili bismo milijarderi
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Pokušaj atentata na Trumpa
» Zadrugari iz zadruge 'Nase korito Hajduk' krenuli i u fizicke napade na neistomisljenike iz gradjanske inicijative 'Bice bili sto su bili'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Bili su bili vrhovi planina...
» Pokušaj atentata na Trumpa
Page 1 of 1