Pokušaj atentata na Trumpa
Page 10 of 17
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: Pokušaj atentata na Trumpa
Eroo wrote:Svi znamo kako je završilo, a nije bio porušen ni jedan grad ili naselje,Eroo wrote:Doduše, jednoga sam pokušao (iz)liječiti, ali bezuspješno.
Kad je prvi Tomahawk iz Jadrana poletio prema Srbiji, rekoh mu:
- Sad treba kleknuti i zamoliti za oprost, jer je samo tako moguće
prekinuti ovo ludilo!
Znate šta mi je rekao?
- NATO će pokleknuti.
ni jedna škola, vrtić ili stanovanjski objekt. Civili nisu bili ubijani planski
kao što to radi Putinova soldateska u Ukrajini, ili Siriji...
Kako god, NATO je danas u svijetu vojno neprikosnoven.
NATO neće, niti može pokleknuti! S Trumpom ili bez njega.
Ali aj ti to sad objasni krezubim i ograničenim rusofilima.
Ma da, Prema Erinoj debilnoj filozofiji, Rusi su trebali mirno da sjede i gledaju kako im Banderovski manijaci ubijaju narod u Donbasu I kako im Ameri I Englezi spremaju unistenje koristeci Banderovski rezim kao proxy I kako im spremaju smrtonosne epidemije iz onih preko 30 biolaboratorija I kako rade na dobijanju nuklearnog oruzja I Jos mnogo toga
Ukrajinu treba unistiti da vise nikada ne bude drzava
Kratko I Jasno
Njihovo banderovsko ludilo je preopasno
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
po definiciji države, ukrajina već sada nije država...Ringo10 wrote:Eroo wrote:Svi znamo kako je završilo, a nije bio porušen ni jedan grad ili naselje,Eroo wrote:Doduše, jednoga sam pokušao (iz)liječiti, ali bezuspješno.
Kad je prvi Tomahawk iz Jadrana poletio prema Srbiji, rekoh mu:
- Sad treba kleknuti i zamoliti za oprost, jer je samo tako moguće
prekinuti ovo ludilo!
Znate šta mi je rekao?
- NATO će pokleknuti.
ni jedna škola, vrtić ili stanovanjski objekt. Civili nisu bili ubijani planski
kao što to radi Putinova soldateska u Ukrajini, ili Siriji...
Kako god, NATO je danas u svijetu vojno neprikosnoven.
NATO neće, niti može pokleknuti! S Trumpom ili bez njega.
Ali aj ti to sad objasni krezubim i ograničenim rusofilima.
Ma da, Prema Erinoj debilnoj filozofiji, Rusi su trebali mirno da sjede i gledaju kako im Banderovski manijaci ubijaju narod u Donbasu I kako im Ameri I Englezi spremaju unistenje koristeci Banderovski rezim kao proxy I kako im spremaju smrtonosne epidemije iz onih preko 30 biolaboratorija I kako rade na dobijanju nuklearnog oruzja I Jos mnogo toga
Ukrajinu treba unistiti da vise nikada ne bude drzava
Kratko I Jasno
Njihovo banderovsko ludilo je preopasno
država, politička zajednica ljudi organizirana na nekom teritoriju pod suverenom vlašću; suveren i neovisan entitet sposoban ulaziti u odnose s drugim takvim entitetima a koji ima međunarodnu pravnu osobnost; aparat sile koji jamči sigurnost političke zajednice i svih njezinih članova. Bitni elementi države jesu: stalno stanovništvo (državljani), određen teritorij i suverena vlast. Državnu vlast obavljaju državni organi, koje obično određuje ustav države. Države po polit. uređenju mogu biti jedinstvene (unitarne) i složene (federativne), po obliku vladavine monarhije i republike, a po vrsti polit. režima demokratske i autokratske.
vidit cemo koliko će još Rusija dugo biti država..
Ti ćeš napasti atomsku velesilu a onda će anglosasija koja instalira Komšića i meni islamski vilajet poviše glave vladati planetom.AssadNaPodmornici wrote:vidit cemo koliko će još Rusija dugo biti država..
Pazi da ti ja osobno a ja sam general vasione ne pošaljem atomsku na Evropu pa završim tu priču s vama kretenima.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Svjetlit će vam oči u mraku.
Ja sam popizdio radi Komšića. Reka san već šta vas čeka vidim li ga još jednom na tom mjestu koje je moje.
Neću oklijevat ni trenutka da vas sve spalim atomskom.
Oćeš ti Yoda prvi krenit na Rusiji ?
AJDE KRENI.
DA TE VIDIM.
Ja sam popizdio radi Komšića. Reka san već šta vas čeka vidim li ga još jednom na tom mjestu koje je moje.
Neću oklijevat ni trenutka da vas sve spalim atomskom.
Oćeš ti Yoda prvi krenit na Rusiji ?
AJDE KRENI.
DA TE VIDIM.
2014-04-11
jebo te više taj Komšić,daj da bar jedan dan prođe bez njega.
vili40-
2015-08-02
Prestanite mi se pravit pametni i kurčit. Dobit ćete par atomski uzduži poprijeko po cijeloj EU.
OD ISKANDERA NEMA ZAŠTITE: Amerikanci oduševljeni ruskom raketom - "Koriste taktiku dvostrukog udara"
OD ISKANDERA NEMA ZAŠTITE: Amerikanci oduševljeni ruskom raketom - "Koriste taktiku dvostrukog udara"
2014-04-11
To ti je još najmanji problem a sad ćeš dobiti i odgovor zašto.vili40 wrote:jebo te više taj Komšić,daj da bar jedan dan prođe bez njega.
Komšić je nepravda i postoje anđeli Pravednici i sad ti ispravljaju tu nepravdu.
Živite u svijetu u kojem je Komšić okidać na šta vam je jedan od tih svemirskih nagdlednika i reagirao.
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
2014-04-11
Vi ćete napast Rusiju pa ćete vi nju osvojit, bacit na koljena i vi ćete vladat svijetom i onda ćete meni instalirat Komšića i islamski vilajet poviše glave.
Jašta ćete.
Prije će vam svijetliti svima oči u mraku.
Jašta ćete.
Prije će vam svijetliti svima oči u mraku.
2014-04-11
15. srpnja 2024
"Kada je u pitanju Rusija, želimo utvrditi kako bi dvije zemlje mogle imati koristi od boljih trgovinskih odnosa. Razmatramo različite skupine robe, primjerice elektroniku, inženjerske proizvode i drugu robu koja bi se mogla izvoziti", kazao je indijski ministar.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/indija-namjerava-povecati-izvoz-u-rusiju/2582691.aspx
JEDITE GOVNA.
"Kada je u pitanju Rusija, želimo utvrditi kako bi dvije zemlje mogle imati koristi od boljih trgovinskih odnosa. Razmatramo različite skupine robe, primjerice elektroniku, inženjerske proizvode i drugu robu koja bi se mogla izvoziti", kazao je indijski ministar.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/indija-namjerava-povecati-izvoz-u-rusiju/2582691.aspx
JEDITE GOVNA.
2014-04-11
Šandor Winnetou likes this post
još da mudovski počne sa zelenskim i krug je zatvoren
Šandor Winnetou likes this post
Velika je ta robna razmjena između Indije i Rusije na strani Rusije pa triba to malo poravnat pa bi Indijci izvozili u Rusiju šta ovima fali poput npr: Razmatramo različite skupine robe, primjerice elektroniku, inženjerske proizvode i drugu robu koja bi se mogla izvoziti", kazao je indijski ministar.
Udarite sankcije i IndijI.
Udarite cijelom svijetu sankcije jebo vam Komšić MATER.
Udarite sankcije i IndijI.
Udarite cijelom svijetu sankcije jebo vam Komšić MATER.
2014-04-11
rekao sam da moderiram temu, sada bih trebao brisati sve sa komišćem haha.. tko će brisati po toj vrućini a iman još i posla.. udraj dok djeluju pive kasnije ću ja
Onda prestani pričat gluposti i ubacivat svoje vlažne snove koji su i snovi Iluminata odnosno Orion carstva ( negativni vanzemaljci ) kako će oni preko Amerike koju su zauzeli iznutra vlaati cijelom planetom i svima solit mozak.AssadNaPodmornici wrote:još da mudovski počne sa zelenskim i krug je zatvoren
Ja sam jači od njih jer sam anđeo Prijestolnika to su Božji autoritet na fizičkom planu.
Bit će kako ja kažem.
JEL TI JASNO '
2014-04-11
Brige me šta ćeš ti brisat.AssadNaPodmornici wrote:rekao sam da moderiram temu, sada bih trebao brisati sve sa komišćem haha.. tko će brisati po toj vrućini a iman još i posla.. udraj dok djeluju pive kasnije ću ja
Ja sa ti reka SVOJE i brisao ne brisao bit će kako ja kažem.
2014-04-11
Rusija će proći kroz proces duhovne evolucije.
Evo vidimo ga upravo na dijelu: Planeta se riješava ološa sa svoje površine.
Čevapi i pljeskavice.
Al to ne znači da će anglosasija osvojit Rusiju i vladati svijetom.
Nije mi takvi plan.
LP od GF5 koji je Božji autoritet.
Evo vidimo ga upravo na dijelu: Planeta se riješava ološa sa svoje površine.
Čevapi i pljeskavice.
Al to ne znači da će anglosasija osvojit Rusiju i vladati svijetom.
Nije mi takvi plan.
LP od GF5 koji je Božji autoritet.
2014-04-11
Novi potpredsjednički kandidat zalaže se da se sredstva namijenjena vojnoj pomoći Ukrajini prenamijene u obuzdavanje Kine
Mnogima u Bruxellesu su se ‘odsjekle noge‘, Ukrajini se sprema katastrofa, a najveća panika je u Pekingu
Kabala iz briselskih hodnika koja podržava Komšića je u panici. Šok i neverica.
Mnogima u Bruxellesu su se ‘odsjekle noge‘, Ukrajini se sprema katastrofa, a najveća panika je u Pekingu
Kabala iz briselskih hodnika koja podržava Komšića je u panici. Šok i neverica.
2014-04-11
A skoro pa cijela EU osim Austrije i Irske i tako to su i članice NATO-a.
I sad Biden ne stoji dobro na kladari i svi oni uključujući i veliku Britaniju drukaju da se Bidena makne i dovede nekoga tko malo bolje stoji na kladari.
J.D. Vance kojeg je Donald Trump za potencijalnog potpredsjednika je govoreći o širenju nuklearnog o oružja, govorio koja je prva "islamistička" država koja ga ima i kazao da se može reći da je to Velika Britanija jer su na vlast došli laburisti.
J.D. Vance nazvao Veliku Britaniju islamističkom državom jer su na vlasti laburisti
I sad Biden ne stoji dobro na kladari i svi oni uključujući i veliku Britaniju drukaju da se Bidena makne i dovede nekoga tko malo bolje stoji na kladari.
J.D. Vance kojeg je Donald Trump za potencijalnog potpredsjednika je govoreći o širenju nuklearnog o oružja, govorio koja je prva "islamistička" država koja ga ima i kazao da se može reći da je to Velika Britanija jer su na vlast došli laburisti.
J.D. Vance nazvao Veliku Britaniju islamističkom državom jer su na vlasti laburisti
2014-04-11
Bog se izležava na velikom bijelom oblaku i smije se od gore: He he he Komšiće he he he
Sad će se poklat između sebe jer Biden ne stoji dobro na kladari a đeš ti vidio da dođe Trump.
Malo im je falilo da ga roknu al kurac, taman okrenuo glavu i ništa. Sad pušijonnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sad će se poklat između sebe jer Biden ne stoji dobro na kladari a đeš ti vidio da dođe Trump.
Malo im je falilo da ga roknu al kurac, taman okrenuo glavu i ništa. Sad pušijonnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
2014-04-11
Uznojio im se čevap u guzici jer oni imaju još manje vremena nego šta su ti izbori jer ako Biden bude nominiran onda je gotovo.
Pobjednik ovih izbora trebao bi biti inauguriran 20. siječnja 2025. godine. Predsjednički izbori održat će se u isto vrijeme kad i izbori za američki Senat, Dom, guvernera i državna zakonodavna tijela. Biden i Trump osigurali su većinu izaslanika za Demokratsku i Republikansku stranku 12. ožujka. Biden nije potvrđen na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji; Trump je potvrđen 15. srpnja.
Demokratska nacionalna konvencija 2024. je konvencija o predsjedničkim nominacijama na kojoj će delegati Demokratske stranke Sjedinjenih Država izabrati stranačke kandidate za predsjednika i potpredsjednika na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Državama 2024. godine. Predviđeno je da se održi od 19. do 22. kolovoza 2024. u United Centeru u Chicagu, Illinois.
2014-04-11
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Similar topics
» Pokušaj atentata Erdoganovog protivnika u Istambulu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
Page 10 of 17