Pokušaj atentata na Trumpa
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Pokušaj atentata na Trumpa
moja kći s optikom pogodi 400m metu. ja sam ostario pa na 200 otprilike.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber gađao ga je tip koji nije uspio ući u srednješkolski streljački tim, imao je dvije lijeve ruke i pepeljarke
Trebao bi si stavit četničku kapu. Smrad srboljubivi.
crvenkasti-
2014-04-17
ti nemreš pogodit goluba, ne znači da nemreš biti na krovu.marcellus wrote:veber gađao ga je tip koji nije uspio ući u srednješkolski streljački tim, imao je dvije lijeve ruke i pepeljarke
2014-12-30
i kći kada puca skine naočale, zato služi optika.
trump fake
trump fake
2014-12-30
Osvaldov kolega ameter koji je postigao nemoguć pogodak.
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
ma... islompkleksirani klinac bez cure i prijatelja kog su u školi udarali po ušima i koji je htio dokazat onima koji su ga izbacili iz stereljačkog tima da zna pucat, otprilike.
Da je neko ovo planirao, pogodili bi ga. Sa sto metara poluprofi ne može fulat s dobrom puškom. Jednostavno bi uzeli nekog ko zna pucat bar donekle. Mali ne bi pogodio vola u guzicu sa sto metara
Da je neko ovo planirao, pogodili bi ga. Sa sto metara poluprofi ne može fulat s dobrom puškom. Jednostavno bi uzeli nekog ko zna pucat bar donekle. Mali ne bi pogodio vola u guzicu sa sto metara
Ko i onaj koji je probo ubit Reagana da bi impresioniorao filmsku zvijedzu koju je stalkao (jodie foster). Na kraju je završio u ludari, nedavno su ga pustili.
Ukratko, kao i u slučaju Kennedija, radi se o usamljenom pojedincu...marcellus wrote:ma... islompkleksirani klinac bez cure i prijatelja kog su u školi udarali po ušima i koji je htio dokazat onima koji su ga izbacili iz stereljačkog tima da zna pucat, otprilike.
Hoholo Mudovski- Posts : 7458
2023-08-31
veber-
2014-12-30
Nikad se u povijesti washingtonske močvare nije dogodilo da se vladajuća stranka na ovaj način, i to u ključnoj fazi kampanje, prepire pred očima čitave nacije. Središnjica, DNC, za to vrijeme očajnički pokušava preuzeti kontrolu nad pomahnitalim narativom, zbog čega gura ideju da se Biden potvrdi kao predsjednički kandidat Demokratske stranke virtualnim putem već krajem srpnja, gotovo mjesec dana prije konvencije u Chicagu, kako bi zacementirali nominaciju i konačno ušutkali špekulacije o promjeni izbornog tandema.
Ovo se nije dogodilo nikad u povijesti: Ogorčeni Biden diže ruke od svega, najviše ga boli potez Baracka Obame!?
Ovo se nije dogodilo nikad u povijesti: Ogorčeni Biden diže ruke od svega, najviše ga boli potez Baracka Obame!?
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
dvoručan je mala nezgodancija je izbacivanje čahure na desnu stranu, za ljevake.
okvir izbaciš bez pol frke
i staviš novi
ja sam kupio potpuno crni.
cijev je brunirana, olakšan plastičnim rukohvatom
garancija 10 000 zatvaranja.
crvenim markerom na guzici znaš da je metak u cijevi. nema kočnice, samo blokadu navlake ali kada staviš novi okvir sam se deblokira.
uz malu preinaku napraviš od njega automatski. samo ona moraš nabavit dugi okvir s 30 metaka.
okvir izbaciš bez pol frke
i staviš novi
ja sam kupio potpuno crni.
cijev je brunirana, olakšan plastičnim rukohvatom
garancija 10 000 zatvaranja.
crvenim markerom na guzici znaš da je metak u cijevi. nema kočnice, samo blokadu navlake ali kada staviš novi okvir sam se deblokira.
uz malu preinaku napraviš od njega automatski. samo ona moraš nabavit dugi okvir s 30 metaka.
2014-12-30
Pojma po obicaju nemas o necemu sto govoris.Jesi drzao ikada malokalibarski snajper u rukama?Da li si ga ikada upucavao?Da se Tram slucajno nije pomakao za 1 cm pogodio bi ga ravno u desno oko.Ja sam bio clan streljackog drustva (necu ime da kazem da me tajna ustaska sluzba ne bi otkrila) i na osnovu toga sam posjedovao malokalibarsku pusku sa snajperom koji sam sam nadogradio a imao sam samo 16 god.Ispucao sam tisuce metaka i cak obarao jabuke gadjajuci u peteljku a ne u jabuku.Kada si istreniran nije tesko sa onake razdaljine pogoditi chovjeka u glavu,posebno Trampovu.Njega je spasilo samo to shto je inache sklon gesikuliranju jer ima jebenu energiju pa se non stop vrti i mrda glavom.marcellus wrote:veber gađao ga je tip koji nije uspio ući u srednješkolski streljački tim, imao je dvije lijeve ruke i pepeljarke
ti si jarane ko i jaran ero. daj piši kaj nisi bio.mentalitet wrote:Pojma po obicaju nemas o necemu sto govoris.Jesi drzao ikada malokalibarski snajper u rukama?Da li si ga ikada upucavao?Da se Tram slucajno nije pomakao za 1 cm pogodio bi ga ravno u desno oko.Ja sam bio clan streljackog drustva (necu ime da kazem da me tajna ustaska sluzba ne bi otkrila) i na osnovu toga sam posjedovao malokalibarsku pusku sa snajperom koji sam sam nadogradio a imao sam samo 16 god.Ispucao sam tisuce metaka i cak obarao jabuke gadjajuci u peteljku a ne u jabuku.Kada si istreniran nije tesko sa onake razdaljine pogoditi chovjeka u glavu,posebno Trampovu.Njega je spasilo samo to shto je inache sklon gesikuliranju jer ima jebenu energiju pa se non stop vrti i mrda glavom.marcellus wrote:veber gađao ga je tip koji nije uspio ući u srednješkolski streljački tim, imao je dvije lijeve ruke i pepeljarke
ja sam član streljačkog kluba medveščak.
daj odjajaj, zamoran si svojim lažima. u 40g nisam ispalio više od 500 metaka
jarane ne laži stalno.
2014-12-30
Hoholo Mudovski wrote:Ukratko, kao i u slučaju Kennedija, radi se o usamljenom pojedincu...marcellus wrote:ma... islompkleksirani klinac bez cure i prijatelja kog su u školi udarali po ušima i koji je htio dokazat onima koji su ga izbacili iz stereljačkog tima da zna pucat, otprilike.
Iza kojega stoje americki cifuti zato ih i ubiju da slucajno ne bi pricali.Elem,ovo nije uspjelo,zato eno Blinken prije par sati kaze da Iran samo sto nije napravio Atomsku bombu,Izraelski Hitler u SAD.Znaci krece napad na Iran,izbora nece biti a cijeli svijet moze reci Laku noc ljudi.Nemate pojma koje zlo vlada Amerikom.Zato sam sve vishe uvjeren da samo gradjanski rat moze spasiti Ameriku i ostatak svijeta.
walter i glock kao i HS nemaju kočnicu
imaju dupli okidač
što znači da moraš biti jako pažliv kada rukuješ s njima
ovaj polutan zingaro bi se upucao da mu daš gun. bez obzira na ispaljenih tisuće metaka
imaju dupli okidač
ovaj polutan zingaro bi se upucao da mu daš gun. bez obzira na ispaljenih tisuće metaka
2014-12-30
Veber ima mali pimpek, ali mu je gun velik.
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:walter i glock kao i HS nemaju kočnicu
imaju dupli okidač
Imao sam Beretu prije rata i to bez dozvole.Kada sam vidio tko sve ima oruzje prodao sam je jer znam da bi ubio nekog kretena.Za mene nije oruzje jer sam kratkog fitilja,priznajem.Jednom sam potegao na 5 janjevaca pistolj i uplasio se samog sebe.Da mi nije bilo frenda pobio bi ih ko miseve i unistio sebi i njima zivote zbog jedne obichne pichke koja mi se naturala.Mogu ovdje kupiti legalno sta hocu,samo dam osobnnu i to je to.Ali da vidim nekog na dvoristu ne bi mu govorio da digne ruke i pozvao policiju vec bi pucao zato shto svaki idiot ima ovdje oruzje.Amo sam zalijepio tablu na ogradu.Ovo je kaubojska zemljak "Prvo pucam onda onda zovem policiju".Ovdje je zakon kada stavis upozorenje imas pravo ubiti bilo koga na svojoj zemlji bez obzira da li je pismen ili nepismen ili ne zna engleski.Pa ti setaj tudjim posjedom.UNC sam skoro poginuo trazeci vrganje.Chovjek na skuteru 50 met.od mene viche FRIZ.Ja vidim pusku snajperku.Dignem ruke i okrenem mu ledja i pomislim ako me ubije s ledja barem ce odgovarati.Polucoravi idiot nije vidio tablu prije nego je usao na tudji posjed.Sreca moja da je covjek bio bivsi sherif koji mi je objasnio zashto me je tako tretirao jer kaze da je mnoge kriminalce strpao u zatvor pa se boji osvete.A ima ranch mamu mu jebem kilometrima sirok i dug.Bio sam zaljubljenik oruzja dok sam bio mladji i dok nisam ubio mlado od srne.Ranio ga sa sacmaricom i kad sam dosao do njega place ko dijete.Zaklao sam ga i nikada vise nisam pomislio da budem lovac jer sam zelio to biti zato shto mi je stari bio lovac.Oruzje je samo za bolesne i nesigurne idiote.
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Pokušaj atentata Erdoganovog protivnika u Istambulu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» drama queen nakon atentata na aparatima
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
Page 15 of 17