Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 16 of 38
Page 16 of 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Zakaj bi? Meni je tri puta zabavnije ovak. Baš guštam.upravo_sa_jebachine wrote:doduše ja i ne tvrdim nigdje da sam hrvat, i nema potrebu to isticati :D ali kada bi imao potrebu, onda bi uslikao domovnicu tipa uslikaš domovnicu, i napišeš kraj nje poruku "upravo sa jebachine" , i prekrižiš ime, prezime, čak i datum rođenja, otaviš samo dokaz da je to domovnica sa valjanim pečatom.bogomdani wrote:Po toj logici,Yoda,niti ti nisi Hrvat,ovisno o onom sto pises,dali nam se svidja ili ne...
nisi nikome otkrio indetitet i adio..
tako i vi možete sa vašim zhidovskim dokazima, uzmi dokument, slikaj ga, prekrži u paintu, ime, prezime, datum rođenja, sve ostalo, samo neka se vidi tipa da je to valjani dokument sa valjanim pečatom, i kraj njega stavi papirić, tipa "svetac" i adio , tako možete vas nekoliko koliko vas ima.. rješite problem u roku 3-4minute, ali pošto nitko od vas ne posjeduje taj papir itd..
Guest- Guest
Haha, oš da te i za sise držim dok te prcam?upravo_sa_jebachine wrote:Eva wrote:Kod Židova nema krsnog lista.
Nego se u hramu objavljuje židovsko ime djeteta koje ne mora biti isto kao i svjetovno ime koje se nosi za vanjski svijet. Nit ima prezimena. Samo npr. Hava bat Jichak, to je moje židovsko ime, Eva kći Isakova
eto stavi taj papir, Hava Bat Jičak , sa valjanim pečatom itd.. a ne stavljaš lažne slike sa biuvšeg foruma, pa na kraju ih deda otkrio da su slike iz srbije :D
Guest- Guest
Evo i za tebe,jedna lepa pucka..guma_1 wrote:....pičkica.... ;)))bogomdani wrote:Ebi ga..onda mi slijedi pushiona..nisam bas otporan na alkohol...
Guest- Guest
i nije Jičak, nego baš Jichak, sva slova moraš pročitat
Guest- Guest
Eva wrote:Haha, oš da te i za sise držim dok te prcam?upravo_sa_jebachine wrote:Eva wrote:Kod Židova nema krsnog lista.
Nego se u hramu objavljuje židovsko ime djeteta koje ne mora biti isto kao i svjetovno ime koje se nosi za vanjski svijet. Nit ima prezimena. Samo npr. Hava bat Jichak, to je moje židovsko ime, Eva kći Isakova
eto stavi taj papir, Hava Bat Jičak , sa valjanim pečatom itd.. a ne stavljaš lažne slike sa biuvšeg foruma, pa na kraju ih deda otkrio da su slike iz srbije :D
Guest- Guest
Nismo još ni predigru završili, kukavicoupravo_sa_jebachine wrote:ok povlačim se sa teme,
Guest- Guest
Effa sunca mu,kakve ti to bolesnoperverzne Predigre vodis u seksu..doslovno si i mene shockirala..
Nemoj tako Yodu,on je ipak NAŠ...
Guest- Guest
Nije ni pitao za dozvolu da se povuče.Eva wrote:Nismo još ni predigru završili, kukavicoupravo_sa_jebachine wrote:ok povlačim se sa teme,
zamisljam Effu kako je oborila Yodu,uhvatila ga celicnim stiskom za glezanj i vuce ga u spavace odaje,na onaj povijesni krevet sa stubovima i veze ga....uhhhh.....
Guest- Guest
Ma boli me kiki kome ste davale, idiotski je onda od tebe i svetca pričati o trpačini kada vas je jebo ko je stigao. Evo ako ćemo po svetcu onda je i tebe napunio turčin jer su po njemu hrvati u stvari turci. Iskreno ne znam jel vas jebem više ja ili ste veći samojebi sami po sebi.Eva wrote:Pa bolje dat Nijemcu i Rusu nego Turčinu Osim toga kod nas se gleda tko je mama. Tata je nevažantre911 wrote:O budaletine Bože dragi, pa vas su nabijali svi po redu gdje god su stigli, od rusa do njemaca i svih ostalih gdje ste lutali od kada ste izgubili svoju državu i onda se ti kretenčino i tupava eva nađete nekom pričati o turskoj nabijačini...tužni ste vi likovi, jako tužnibogomdani wrote:.ebi ga..500 godina Turske nabijacine sveg zenskinja na Balkanu....ehhh.nis do turskih gena...Eva wrote:I tvoji su nekad bili Židovi, samo su vas Turci poturčili.
Guest- Guest
tree jebi se,ako ces sve receno na Forumu i doslovno i ozbiljno shvatiti,to je tvoj problem,no pokazivanje nekulture i lajanje i vrijedjanje je doista suvisno i najvise se tebi obija o glavu..ja povlacim i ono sto sam ti samo odgovorio na uvrede...Nismo isti nivo kulture i zato,otperjaj i ne komentiraj me,jer ne znas pristojan biti...tre911 wrote:Ma boli me kiki kome ste davale, idiotski je onda od tebe i svetca pričati o trpačini kada vas je jebo ko je stigao. Evo ako ćemo po svetcu onda je i tebe napunio turčin jer su po njemu hrvati u stvari turci. Iskreno ne znam jel vas jebem više ja ili ste veći samojebi sami po sebi.Eva wrote:Pa bolje dat Nijemcu i Rusu nego Turčinu Osim toga kod nas se gleda tko je mama. Tata je nevažantre911 wrote:O budaletine Bože dragi, pa vas su nabijali svi po redu gdje god su stigli, od rusa do njemaca i svih ostalih gdje ste lutali od kada ste izgubili svoju državu i onda se ti kretenčino i tupava eva nađete nekom pričati o turskoj nabijačini...tužni ste vi likovi, jako tužnibogomdani wrote:.ebi ga..500 godina Turske nabijacine sveg zenskinja na Balkanu....ehhh.nis do turskih gena...Eva wrote:I tvoji su nekad bili Židovi, samo su vas Turci poturčili.
Guest- Guest
Mateo Bauerupravo_sa_jebachine wrote:nije nito njih nabija, to je ekipa hrvata/srba na forumu nisu niti prvi niti jedini koji tvrde da su zhidovi.tre911 wrote:O budaletine Bože dragi, pa vas su nabijali svi po redu gdje god su stigli, od rusa do njemaca i svih ostalih gdje ste lutali od kada ste izgubili svoju državu i onda se ti kretenčino i tupava eva nađete nekom pričati o turskoj nabijačini...tužni ste vi likovi, jako tužnibogomdani wrote:.ebi ga..500 godina Turske nabijacine sveg zenskinja na Balkanu....ehhh.nis do turskih gena...Eva wrote:I tvoji su nekad bili Židovi, samo su vas Turci poturčili.
najjača mi je ona bivša forumašica viena, kraljica umjetnica, živi u beču-zg relacija, na kraju se zakačila sa bugijem, pa otkriveno da je iz "mešanog braka" i nije nikakva umjetnica a još manje zhidovka.
najjače ima jedan as u splitu, isto za sebe tvrdio da je zhidov, pa sada ga gone na sudu radi prevara, as je vlasnik jednog od medija što se često i otvara ovdje po forumu, isto je tvrdio da je zhidov, što nije istina.
(koga zanima mu na pp poslati linkove iz slobodne dalmacije :D :D)
nije mi jasno zašto svi tvrde da su to. čemu taj fetiš?
moze se to jednostavno riješiti, staviš neki dokaz , slikaš mobitelom i uploadaš na forum. 3minute posla. otvoriš program paint, i crvenom bojom precrtaš tipa ime i prezime i to je to.. možeš eventualno ostavit godište kao dokaz da si to ti, i taj dokument tipa, gdje ti dokazuje da imaš ili izraelske papire(što nitko nema) ili krsni list iz sinagoge.
jedini pravi zhidov je bio onaj forumaš jedan, zaboravio sam mu ime,
Guest- Guest
tragikomično jest da se radi o privatnoj firmi utemeljitelj koje je od iole ozbiljnijih povjesničara proglašen jednim od najvećih lažova 20. stoljeća, koji je lagao apsolutno o svemu, od svog navodnog obrazovanja, do navodnog preživljavanja u 8 logora smrti do svoje uloge u kidnapiranju eichmanna, a te je svoje laži naplatio u milijunskim iznosima od donacija itd ....Starhemberg wrote:Direktor Centra Simon Wiesenthal iz Jeruzalema, Efraim Zuroff, izjavio je da se događaji u Srebrenici 1995. godine ne mogu nazvati genocidom.
i sada se nekakav njegov nasljednik u toj firmi prikazuje moralnom vertikalom te jedinim polagateljem prava na apsolutnu istinu
....
T.- Posts : 17551
2014-04-14
A evo vjerodostojnog nacistickog nakota..kako podastire istinu...
Guest- Guest
guma budimo realni znaš i sam da si van konkurencije pa zato ovo i pišeš :DD No tvrdim odgovorno da bi ti se dostojno suprotstavio do pete litre a onda ko zna :Pguma_1 wrote:....ma guma bi vas sve skupa u birtiju i da vidimo čije su naše krave....udri po gemištu i ko zadnji ostane, pobjednik... ;))
Guest- Guest
Joda je moja tiha patnja, ali je preplah i uvijek mi za dlaku izmigolji. Mora da je riba u horoskopu jer samo oni su tak plašljivi. A da mi dođu u ruke, ajme, progledao bi i na treće oke, sve čakre bi mu se otvorile. Ali, eto ne da se. No, ja sam strpljiva.bogomdani wrote:Effa sunca mu,kakve ti to bolesnoperverzne Predigre vodis u seksu..doslovno si i mene shockirala..
Guest- Guest
De ne seri, počneš vrijeđati i kao ispod pojasa udarati a kad ti se vrati udariš u kmečanje. Nisam ti ja kriv što si nehotice uvalio kurčinu ewi kada si rekao da su Hrvati u stvari turci. Ispada da ewu hebe turčin i da joj je nekoliko komada turčin napravio a sad kome pravo kome krivo to nije na meni nego tebi.bogomdani wrote:tree jebi se,ako ces sve receno na Forumu i doslovno i ozbiljno shvatiti,to je tvoj problem,no pokazivanje nekulture i lajanje i vrijedjanje je doista suvisno i najvise se tebi obija o glavu..ja povlacim i ono sto sam ti samo odgovorio na uvrede...Nismo isti nivo kulture i zato,otperjaj i ne komentiraj me,jer ne znas pristojan biti...tre911 wrote:Ma boli me kiki kome ste davale, idiotski je onda od tebe i svetca pričati o trpačini kada vas je jebo ko je stigao. Evo ako ćemo po svetcu onda je i tebe napunio turčin jer su po njemu hrvati u stvari turci. Iskreno ne znam jel vas jebem više ja ili ste veći samojebi sami po sebi.Eva wrote:Pa bolje dat Nijemcu i Rusu nego Turčinu Osim toga kod nas se gleda tko je mama. Tata je nevažantre911 wrote:O budaletine Bože dragi, pa vas su nabijali svi po redu gdje god su stigli, od rusa do njemaca i svih ostalih gdje ste lutali od kada ste izgubili svoju državu i onda se ti kretenčino i tupava eva nađete nekom pričati o turskoj nabijačini...tužni ste vi likovi, jako tužnibogomdani wrote:.ebi ga..500 godina Turske nabijacine sveg zenskinja na Balkanu....ehhh.nis do turskih gena...Eva wrote:I tvoji su nekad bili Židovi, samo su vas Turci poturčili.
Guest- Guest
Tako je i tu da bi riječ rekoa, no što ćemo sa onim da je bolje dati njemcu i rusu nego turčinu, tvoje riječi na ovoj temi? Ono ti i svetac ste se baš nekako pojebali u nastojanju da izvrjeđate Hrvate.Eva wrote:Meni je moj muž najbolji pa i da je Palestinac
Guest- Guest
Eva wrote:Kod Židova nema krsnog lista.
Shira Bat Tzadok
Guest- Guest
Page 16 of 38 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 16 of 38