Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 9 of 38
Page 9 of 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Ne treba, to je teška budalaština. Iznošenje poviesne istine i razobličavanje "antifašizma" je nužno za psihičko zdravlje nacije.Sora wrote:Zato se i upozorenje na monstruozno obnavljanje ustastva kod nas .treba pažljivo citati .
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
I nije. Ne možeš da porediš jevrejske milione i ovih 8 hiljada. Srebrenica mu više dođe politički pamflet sa upotrebnom vrednošću.Starhemberg wrote:Direktor Centra Simon Wiesenthal iz Jeruzalema, Efraim Zuroff, izjavio je da se događaji u Srebrenici 1995. godine ne mogu nazvati genocidom.
Ajmo loptu na zemlju..jasno je sto je Genocid..Svaki pokusaj da se neki narod na odredjenom podrucju istrijebi..sto je broj veci,to je jasnije da je genocid u pitanju..Detaljnije,genocid sadrzava elemente koji pokusavaju i u buducnosti onemoguciti oporavak neke nacije,dakle,ide se u kompletno istrebljivanje,ne samo Moškijah,nego i zene i djece,dakle,nema milosti ni za koga..ako sam falshao nesto,slobodno me ispravite..
Kakogod,nikom se ne ponovilo..
Kakogod,nikom se ne ponovilo..
Guest- Guest
Zuroff nikaj krivo nije rekel. Srebrenica je tragedija, ali ne i genocid.
Guest- Guest
Džaba kada je njima trebao genocid a ne zločin.Eva wrote:Zuroff nikaj krivo nije rekel. Srebrenica je tragedija, ali ne i genocid.
Oooo, prijo, evo tebe, gotov zimski raspust? Kako je bilo u planinama?Eva wrote:Zuroff nikaj krivo nije rekel. Srebrenica je tragedija, ali ne i genocid.
Srebrenica je bila genocid, cilj je bio uništiti muslimansko stanovništvo, genocid se provodi kako ubijanjem, tako i sprječavanjem rađanja ili izgonom.
Bilo, ali neka se ponavlja da se ne zaboravi tko što zastupa.bogomdani wrote:A bila je jednom ova ista tema,ne?
Pa kakve to veze ima??Svatko zastupa svoje,a a ako cemo bas iskreno,zato bi zuroff podrzao muslimanski teoriju..? Kujiš??Regoč wrote:Bilo, ali neka se ponavlja da se ne zaboravi tko što zastupa.bogomdani wrote:A bila je jednom ova ista tema,ne?
Guest- Guest
Genocid je trebao vama radi Velike Srbije. Pa ste ga i počinili.dzango wrote:Džaba kada je njima trebao genocid a ne zločin.Eva wrote:Zuroff nikaj krivo nije rekel. Srebrenica je tragedija, ali ne i genocid.
Nije genociid ali može da bude ako zatreba političarima i ima upotrebnmu vrednost. Naročito ako je ekonomski iplativ Majkama Srebrenice i sličnim organizacijama.Regoč wrote:Oooo, prijo, evo tebe, gotov zimski raspust? Kako je bilo u planinama?Eva wrote:Zuroff nikaj krivo nije rekel. Srebrenica je tragedija, ali ne i genocid.
Srebrenica je bila genocid, cilj je bio uništiti muslimansko stanovništvo, genocid se provodi kako ubijanjem, tako i sprječavanjem rađanja ili izgonom.
Buon giorno, caro mio amico. Siamo tornati bilo je lijepo ali prekratko. Ima snijega u planinama, ali i jakog sunca, pa mi je nos izgorel, sad se ljušti i podmlađuje.
Ma pusti genocid i teške teme rano jutrom ponedjeljkom. Ima i ljepših tema.
Ma pusti genocid i teške teme rano jutrom ponedjeljkom. Ima i ljepših tema.
Guest- Guest
Zašto ne bi? Samo zato jer Židovi ubijaju i iseljavaju Palestince pa da se netko ne dosjeti da je to genocid?bogomdani wrote:Pa kakve to veze ima??Svatko zastupa svoje,a a ako cemo bas iskreno,zato bi zuroff podrzao muslimanski teoriju..? Kujiš??Regoč wrote:Bilo, ali neka se ponavlja da se ne zaboravi tko što zastupa.bogomdani wrote:A bila je jednom ova ista tema,ne?
Je li svjež planinski zrak pridonio i bračnom zadovoljstvu? Izmorite klince, stavite ih spavati pa se posvetite sebi? Bili ste u Italiji ili je talijanština samo fore radi?Eva wrote:Buon giorno, caro mio amico. Siamo tornati bilo je lijepo ali prekratko. Ima snijega u planinama, ali i jakog sunca, pa mi je nos izgorel, sad se ljušti i podmlađuje.
Da, žene baš uživaju što ste im pobili otčeve, muževe i sinove.dzango wrote:Nije genociid ali može da bude ako zatreba političarima i ima upotrebnmu vrednost. Naročito ako je ekonomski iplativ Majkama Srebrenice i sličnim organizacijama.Regoč wrote:Oooo, prijo, evo tebe, gotov zimski raspust? Kako je bilo u planinama?Eva wrote:Zuroff nikaj krivo nije rekel. Srebrenica je tragedija, ali ne i genocid.
Pa nije bas tako,kako bi Ezek rekao..u Israelu ima oko 6 milijuna Palestinaca i 7 milijuna Zidova..gdje je tu genocid..???Regoč wrote:Zašto ne bi? Samo zato jer Židovi ubijaju i iseljavaju Palestince pa da se netko ne dosjeti da je to genocid?bogomdani wrote:Pa kakve to veze ima??Svatko zastupa svoje,a a ako cemo bas iskreno,zato bi zuroff podrzao muslimanski teoriju..? Kujiš??Regoč wrote:Bilo, ali neka se ponavlja da se ne zaboravi tko što zastupa.bogomdani wrote:A bila je jednom ova ista tema,ne?
Gdje ubijaju Palestince,osim onih terorista,kad ispale neku raketlinu na Israel,onda im se vrati po glavi,ali to se ne racuna..
Sad se malo zamisli o ovome..
Na teritoriju pola Hrvatske zivi 13 milijuna dooša,6 Palestinaca i 7 Zidova,ili hajmo ovako taj odnos,Srbi i Hrvati...
Pa ebote,ne da bi bilo genocida onog pravog,nego bi jedni drugima pili krv svakodnevno...
Guest- Guest
Hahaha, nemoš klince izmorit. Oni imaju energije neograničeno, prije ja zaspem neg oni. Ma nismo bili u Italiji, to onak malo iz zezancije. Bili smo na domaćem terenu, ali sam koristila ruski. Moj klinac si je našel prijatelje dva brata blizanca iz Bjelorusije, a kak on veli Bijeli Rusi ali su se kužili oni na ruskom a on hrvatski.Regoč wrote:Je li svjež planinski zrak pridonio i bračnom zadovoljstvu? Izmorite klince, stavite ih spavati pa se posvetite sebi? Bili ste u Italiji ili je talijanština samo fore radi?Eva wrote:Buon giorno, caro mio amico. Siamo tornati bilo je lijepo ali prekratko. Ima snijega u planinama, ali i jakog sunca, pa mi je nos izgorel, sad se ljušti i podmlađuje.
Guest- Guest
Glupost. Srebrenicu raseliš za prepodne.Regoč wrote:Genocid je trebao vama radi Velike Srbije. Pa ste ga i počinili.dzango wrote:Džaba kada je njima trebao genocid a ne zločin.Eva wrote:Zuroff nikaj krivo nije rekel. Srebrenica je tragedija, ali ne i genocid.
Nek se djeca druže, drago mi je da ste se liepo proveli.Eva wrote:Hahaha, nemoš klince izmorit. Oni imaju energije neograničeno, prije ja zaspem neg oni. Ma nismo bili u Italiji, to onak malo iz zezancije. Bili smo na domaćem terenu, ali sam koristila ruski. Moj klinac si je našel prijatelje dva brata blizanca iz Bjelorusije, a kak on veli Bijeli Rusi ali su se kužili oni na ruskom a on hrvatski.Regoč wrote:Je li svjež planinski zrak pridonio i bračnom zadovoljstvu? Izmorite klince, stavite ih spavati pa se posvetite sebi? Bili ste u Italiji ili je talijanština samo fore radi?Eva wrote:Buon giorno, caro mio amico. Siamo tornati bilo je lijepo ali prekratko. Ima snijega u planinama, ali i jakog sunca, pa mi je nos izgorel, sad se ljušti i podmlađuje.
Kako da ne. Srebrenici je donirano milijardu evra a samo 3% je završilo u samoj Srebrenici. Sve su se dobro obezbedile i imaju po nekoliko kuća i auta.Regoč wrote:Da, žene baš uživaju što ste im pobili otčeve, muževe i sinove.dzango wrote:Nije genociid ali može da bude ako zatreba političarima i ima upotrebnmu vrednost. Naročito ako je ekonomski iplativ Majkama Srebrenice i sličnim organizacijama.Regoč wrote:Oooo, prijo, evo tebe, gotov zimski raspust? Kako je bilo u planinama?Eva wrote:Zuroff nikaj krivo nije rekel. Srebrenica je tragedija, ali ne i genocid.
Page 9 of 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 9 of 38