Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 15 of 38
Page 15 of 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Sad bar curke mogu probrat ono kaj se isplati trošit. Prvi krug selekcije je obavljendzango wrote:Odmah se vidi po avataru i potpisu ko na forumu ima mali kurac.Eva wrote:Hadžikurčić samo onima s malim kurcima može bit idol i služit na čast. Kaj manji kurac to veći nacist.
Guest- Guest
nije nito njih nabija, to je ekipa hrvata/srba na forumu nisu niti prvi niti jedini koji tvrde da su zhidovi.tre911 wrote:O budaletine Bože dragi, pa vas su nabijali svi po redu gdje god su stigli, od rusa do njemaca i svih ostalih gdje ste lutali od kada ste izgubili svoju državu i onda se ti kretenčino i tupava eva nađete nekom pričati o turskoj nabijačini...tužni ste vi likovi, jako tužnibogomdani wrote:.ebi ga..500 godina Turske nabijacine sveg zenskinja na Balkanu....ehhh.nis do turskih gena...Eva wrote:I tvoji su nekad bili Židovi, samo su vas Turci poturčili.
najjača mi je ona bivša forumašica viena, kraljica umjetnica, živi u beču-zg relacija, na kraju se zakačila sa bugijem, pa otkriveno da je iz "mešanog braka" i nije nikakva umjetnica a još manje zhidovka.
najjače ima jedan as u splitu, isto za sebe tvrdio da je zhidov, pa sada ga gone na sudu radi prevara, as je vlasnik jednog od medija što se često i otvara ovdje po forumu, isto je tvrdio da je zhidov, što nije istina.
(koga zanima mu na pp poslati linkove iz slobodne dalmacije :D :D)
nije mi jasno zašto svi tvrde da su to. čemu taj fetiš?
moze se to jednostavno riješiti, staviš neki dokaz , slikaš mobitelom i uploadaš na forum. 3minute posla. otvoriš program paint, i crvenom bojom precrtaš tipa ime i prezime i to je to.. možeš eventualno ostavit godište kao dokaz da si to ti, i taj dokument tipa, gdje ti dokazuje da imaš ili izraelske papire(što nitko nema) ili krsni list iz sinagoge.
jedini pravi zhidov je bio onaj forumaš jedan, zaboravio sam mu ime,
Guest- Guest
Po toj logici,Yoda,niti ti nisi Hrvat,ovisno o onom sto pises,dali nam se svidja ili ne...
Guest- Guest
...bolje da ste v krčmi, nego kaj se tu častite
2015-09-02
Ahhh,Gumi,neotesane stoke,i neodgojene,navijek bilo i navijek ce biti..mi khulturni samo odgovaramo,da se ne bi previse osilili..jednom cak i mislili da im je to uspjelo...
Guest- Guest
...slavonac....volio žene više od flašice...svetac :)upravo_sa_jebachine wrote:nije nito njih nabija, to je ekipa hrvata/srba na forumu nisu niti prvi niti jedini koji tvrde da su zhidovi.tre911 wrote:O budaletine Bože dragi, pa vas su nabijali svi po redu gdje god su stigli, od rusa do njemaca i svih ostalih gdje ste lutali od kada ste izgubili svoju državu i onda se ti kretenčino i tupava eva nađete nekom pričati o turskoj nabijačini...tužni ste vi likovi, jako tužnibogomdani wrote:.ebi ga..500 godina Turske nabijacine sveg zenskinja na Balkanu....ehhh.nis do turskih gena...Eva wrote:I tvoji su nekad bili Židovi, samo su vas Turci poturčili.
najjača mi je ona bivša forumašica viena, kraljica umjetnica, živi u beču-zg relacija, na kraju se zakačila sa bugijem, pa otkriveno da je iz "mešanog braka" i nije nikakva umjetnica a još manje zhidovka.
najjače ima jedan as u splitu, isto za sebe tvrdio da je zhidov, pa sada ga gone na sudu radi prevara, as je vlasnik jednog od medija što se često i otvara ovdje po forumu, isto je tvrdio da je zhidov, što nije istina.
moze se to jednostavno riješiti, staviš neki dokaz , slikaš mobitelom i uploadaš na forum. 3minute posla. otvoriš program paint, i crvenom bojom precrtaš tipa ime i prezime i to je to.. možeš eventualno ostavit godište kao dokaz da si to ti, i taj dokument tipa, gdje ti dokazuje da imaš ili izraelske papire(što nitko nema) ili krsni list iz sinagoge.
2015-09-02
Ne spominjati moje ime uzalud...guma_1 wrote:...slavonac....volio žene više od flašice...svetac :)upravo_sa_jebachine wrote:nije nito njih nabija, to je ekipa hrvata/srba na forumu nisu niti prvi niti jedini koji tvrde da su zhidovi.tre911 wrote:O budaletine Bože dragi, pa vas su nabijali svi po redu gdje god su stigli, od rusa do njemaca i svih ostalih gdje ste lutali od kada ste izgubili svoju državu i onda se ti kretenčino i tupava eva nađete nekom pričati o turskoj nabijačini...tužni ste vi likovi, jako tužnibogomdani wrote:.ebi ga..500 godina Turske nabijacine sveg zenskinja na Balkanu....ehhh.nis do turskih gena...Eva wrote:I tvoji su nekad bili Židovi, samo su vas Turci poturčili.
Guest- Guest
Kod Židova nema krsnog lista.
Nego se u hramu objavljuje židovsko ime djeteta koje ne mora biti isto kao i svjetovno ime koje se nosi za vanjski svijet. Nit ima prezimena. Samo npr. Hava bat Jichak, to je moje židovsko ime, Eva kći Isakova
Nego se u hramu objavljuje židovsko ime djeteta koje ne mora biti isto kao i svjetovno ime koje se nosi za vanjski svijet. Nit ima prezimena. Samo npr. Hava bat Jichak, to je moje židovsko ime, Eva kći Isakova
Guest- Guest
Zar taj nije Bugarin?Eva wrote:Mateo Bauer. Fala, i drugi put. A di sam tu ja?
....ma guma bi vas sve skupa u birtiju i da vidimo čije su naše krave....udri po gemištu i ko zadnji ostane, pobjednik... ;))
2015-09-02
Ebi ga..onda mi slijedi pushiona..nisam bas otporan na alkohol...
Guest- Guest
Razgovori ugodni, kaj fali?guma_1 wrote:...bolje da ste v krčmi, nego kaj se tu častite
Guest- Guest
doduše ja i ne tvrdim nigdje da sam hrvat, i nema potrebu to isticati :D ali kada bi imao potrebu, onda bi uslikao domovnicu tipa uslikaš domovnicu, i napišeš kraj nje poruku "upravo sa jebachine" , i prekrižiš ime, prezime, čak i datum rođenja, otaviš samo dokaz da je to domovnica sa valjanim pečatom.bogomdani wrote:Po toj logici,Yoda,niti ti nisi Hrvat,ovisno o onom sto pises,dali nam se svidja ili ne...
nisi nikome otkrio indetitet i adio..
tako i vi možete sa vašim zhidovskim dokazima, uzmi dokument, slikaj ga, prekrži u paintu, ime, prezime, datum rođenja, sve ostalo, samo neka se vidi tipa da je to valjani dokument sa valjanim pečatom, i kraj njega stavi papirić, tipa "svetac" i adio , tako možete vas nekoliko koliko vas ima.. rješite problem u roku 3-4minute, ali pošto nitko od vas ne posjeduje taj papir itd..
Guest- Guest
Ne, koliko se sjećam iz par posjeta vijestima dečko je imal taj nick koji je Židov. Nisam ja tada bila aktivna tam nego na kultnima, ali najčešće nigdje jer su klinci bili mali tada.dzango wrote:Zar taj nije Bugarin?Eva wrote:Mateo Bauer. Fala, i drugi put. A di sam tu ja?
Guest- Guest
Daj nešto žestoko. Ko će toliko da piša? Vinjak i tako nešto.guma_1 wrote:....ma guma bi vas sve skupa u birtiju i da vidimo čije su naše krave....udri po gemištu i ko zadnji ostane, pobjednik... ;))
Eva wrote:Kod Židova nema krsnog lista.
eto stavi taj papir, Hava Bat Jičak , sa valjanim pečatom itd.. a ne stavljaš lažne slike sa biuvšeg foruma, pa na kraju ih deda otkrio da su slike iz srbije :D
Guest- Guest
...pardon....inače se ne mešam v vaše prepirke....odoh...bogomdani wrote:Ne spominjati moje ime uzalud...guma_1 wrote:...slavonac....volio žene više od flašice...svetac :)upravo_sa_jebachine wrote:nije nito njih nabija, to je ekipa hrvata/srba na forumu nisu niti prvi niti jedini koji tvrde da su zhidovi.tre911 wrote:O budaletine Bože dragi, pa vas su nabijali svi po redu gdje god su stigli, od rusa do njemaca i svih ostalih gdje ste lutali od kada ste izgubili svoju državu i onda se ti kretenčino i tupava eva nađete nekom pričati o turskoj nabijačini...tužni ste vi likovi, jako tužnibogomdani wrote:.ebi ga..500 godina Turske nabijacine sveg zenskinja na Balkanu....ehhh.nis do turskih gena...Eva wrote:I tvoji su nekad bili Židovi, samo su vas Turci poturčili.
2015-09-02
....pičkica.... ;)))bogomdani wrote:Ebi ga..onda mi slijedi pushiona..nisam bas otporan na alkohol...
guma_1-
2015-09-02
A jok Yoda..nisi isticao,ali si se uvbijek jasno svrstavao u tabor koji je naglasavao hrvatstvo,napadao nepocudne Srbe,ozivljavao starohrvatske ideje,i slicno,nikad nisi isao kontra,tako da si percipiran kao Hrvat,i ostavljen na miru..Longi isto tako...ma namazanci ste vas dvojica...upravo_sa_jebachine wrote:doduše ja i ne tvrdim nigdje da sam hrvat, i nema potrebu to isticati :D ali kada bi imao potrebu, onda bi uslikao domovnicu tipa uslikaš domovnicu, i napišeš kraj nje poruku "upravo sa jebachine" , i prekrižiš ime, prezime, čak i datum rođenja, otaviš samo dokaz da je to domovnica sa valjanim pečatom.bogomdani wrote:Po toj logici,Yoda,niti ti nisi Hrvat,ovisno o onom sto pises,dali nam se svidja ili ne...
tako i vi možete sa vašim zhidovskim dokazima, uzmi dokument, slikaj ga, prekrži u paintu, ime, prezime, datum rođenja, sve ostalo, samo neka se vidi tipa da je to valjani dokument sa valjanim pečatom, i kraj njega stavi papirić, tipa "svetac" i adio , tako možete vas nekoliko koliko vas ima.. rješite problem u roku 3-4minute, ali pošto nitko od vas ne posjeduje taj papir itd..
Guest- Guest
Zakaj bi? Meni je tri puta zabavnije ovak. Baš guštam.upravo_sa_jebachine wrote:doduše ja i ne tvrdim nigdje da sam hrvat, i nema potrebu to isticati :D ali kada bi imao potrebu, onda bi uslikao domovnicu tipa uslikaš domovnicu, i napišeš kraj nje poruku "upravo sa jebachine" , i prekrižiš ime, prezime, čak i datum rođenja, otaviš samo dokaz da je to domovnica sa valjanim pečatom.bogomdani wrote:Po toj logici,Yoda,niti ti nisi Hrvat,ovisno o onom sto pises,dali nam se svidja ili ne...
Guest- Guest
Page 15 of 38 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 15 of 38