ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Na podsjećanje da su, osim predstavnika Izraela, u Kninu nazočili i dužnosnici SAD te na pitanje: "Je li to signal da se Europa i svijet spremaju oprostiti Hrvatskoj Oluju?", Zurof je odgovorio da "u ovom trenutku to tako izgleda". "Ali nadam se da se to ipak neće dogoditi. Ne bi se ni trebalo, niti smjelo to dogoditi".
http://hr.n1info.com/a323843/Vijesti/Efraim-Zuroff-o-proslavi-Oluje.html
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
o smeće licemjerno pokvareno
Jebeš Židove.
Najvažnije je da nam Srbi oproste. Ili da dožive katarzu, tako nešto ...
Najvažnije je da nam Srbi oproste. Ili da dožive katarzu, tako nešto ...
crvenkasti-
2014-04-17
srpski lobist, u izraelu ga shvaćaju ozbiljno ko u srbiji čedu praška otprilike
kako sam vec pisao...njemu su musterije sve pomrle, pa trazi nove. smisao njegovog Zivota se izgubio i nitko ga vise ne dozivljava. smiju mu se Doma, smiju mu se vani, jos je samo sebi i antifama bitan...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
treba pod hitno reviziju perioda od vremena prije WW1 do nekih 50-ak godina iza WW2 pa da vidimo hoce li i zidovima trebati sto prastati
mnogi vec znaju odgovore
srbi da nisu izvrsili agresiju na Hrvatsku na najgori moguci nacin masakriranjem nediznog stanovnistva, civila iza skoro svakog zbuna osvojenog dijela Hrvatske , svijet ne bi ni dao zeleno svjetlo Oluji!
Imamo Hrvatsku !!!!!!!!
mnogi vec znaju odgovore
srbi da nisu izvrsili agresiju na Hrvatsku na najgori moguci nacin masakriranjem nediznog stanovnistva, civila iza skoro svakog zbuna osvojenog dijela Hrvatske , svijet ne bi ni dao zeleno svjetlo Oluji!
Imamo Hrvatsku !!!!!!!!
2014-04-16
najobičniji klaunflumen wrote:kako sam vec pisao...njemu su musterije sve pomrle, pa trazi nove. smisao njegovog Zivota se izgubio i nitko ga vise ne dozivljava. smiju mu se Doma, smiju mu se vani, jos je samo sebi i antifama bitan...
2017-10-06
nema toliku vrijednost da bi ga se toliko toleriralo i podnosilo... ukoliko stvara probleme ( a stvara) treba ga odstraniti ili bar ukazati na njegovu nevaljalostflumen wrote:kako sam vec pisao...njemu su musterije sve pomrle, pa trazi nove. smisao njegovog Zivota se izgubio i nitko ga vise ne dozivljava. smiju mu se Doma, smiju mu se vani, jos je samo sebi i antifama bitan...
immortal-
2014-04-16
ne namecite lazne autoritetecrvenkasti wrote:Jebeš Židove.
Isus je autoritet, ne raznorazni antikristi
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:nema toliku vrijednost da bi ga se toliko toleriralo i podnosilo... ukoliko stvara probleme ( a stvara) treba ga odstraniti ili bar ukazati na njegovu nevaljalostflumen wrote:kako sam vec pisao...njemu su musterije sve pomrle, pa trazi nove. smisao njegovog Zivota se izgubio i nitko ga vise ne dozivljava. smiju mu se Doma, smiju mu se vani, jos je samo sebi i antifama bitan...
ne moze...uvijek mora biti netko tko moze neometano siriti mrznju i nemir.
zamisli kad bi se narod uhvatio posla i stvarnih problema - tko bi od vladajucih opstao?
ovako - uvijek imamo vanjske i unutarnje neprijatelje protiv kojih se verbalno borimo, pa se ne stigne fokusirati na vaznije stvari.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
marcellus wrote:srpski lobist, u izraelu ga shvaćaju ozbiljno ko u srbiji čedu praška otprilike
i manje. dobio totalni odjeb.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:marcellus wrote:srpski lobist, u izraelu ga shvaćaju ozbiljno ko u srbiji čedu praška otprilike
nek se vrati u peć
Noor wrote:
Na podsjećanje da su, osim predstavnika Izraela, u Kninu nazočili i dužnosnici SAD te na pitanje: "Je li to signal da se Europa i svijet spremaju oprostiti Hrvatskoj Oluju?", Zurof je odgovorio da "u ovom trenutku to tako izgleda". "Ali nadam se da se to ipak neće dogoditi. Ne bi se ni trebalo, niti smjelo to dogoditi".
on će umrijeti, Oluja je ušla u povijest...
Guest- Guest
marcellus wrote:Kavran wrote:marcellus wrote:srpski lobist, u izraelu ga shvaćaju ozbiljno ko u srbiji čedu praška otprilike
nek se vrati u peć
Znamo mi s njima. U Auschwitz ili Jasenovac.
crvenkasti-
2014-04-17
Ko je platija članak?
metilda wrote:Noor wrote:
on će umrijeti, Oluja je ušla u povijest...
Čisto kao suza.
Ovaj je šljivi na izgleda, intravenozno
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma jok, bolje Banjica ili Sajmište.crvenkasti wrote:marcellus wrote:Kavran wrote:marcellus wrote:srpski lobist, u izraelu ga shvaćaju ozbiljno ko u srbiji čedu praška otprilike
nek se vrati u peć
Guest- Guest
Iskra wrote:Ma jok, bolje Banjica ili Sajmište.crvenkasti wrote:marcellus wrote:Kavran wrote:marcellus wrote:srpski lobist, u izraelu ga shvaćaju ozbiljno ko u srbiji čedu praška otprilike
nek se vrati u peć
u slučaju prevelike navale prevoz zagarantovan...u dušegupki
2017-10-06
Potpuno nebitan lik, totalni marginalac u Izraelu. On je obična lakrdija kad slušaš tko sve hvali i ima dobre i pozitivne riječi u Izraelu o Hrvatskoj i Hrvatima. ali s obzirom da sere o Hrvatskoj i Hrvatima postaje među najbitnijima kod anti-hrvatskih medija za svakodnevni rat i mržnju.marcellus wrote:srpski lobist, u izraelu ga shvaćaju ozbiljno ko u srbiji čedu praška otprilike
Guest- Guest
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Disney kupio 21st Century Fox, svijet streaminga usluga više nikad neće biti isti
» Žao mi je zbog stavova o seksualnosti koje sam iznosio u svojoj knjizi, ali i kao pastor. Nadam se da ćete mi oprostiti
» Suljo opet ponorel:'Nadam se da na leto necemo imati Bljesak i Oluju'
» Mogherini; "Nadam se da pad Aleppa neće biti kraj rata u Siriji"
» Nece mu oprostiti
» Žao mi je zbog stavova o seksualnosti koje sam iznosio u svojoj knjizi, ali i kao pastor. Nadam se da ćete mi oprostiti
» Suljo opet ponorel:'Nadam se da na leto necemo imati Bljesak i Oluju'
» Mogherini; "Nadam se da pad Aleppa neće biti kraj rata u Siriji"
» Nece mu oprostiti
Page 1 of 6