Zuroff - samo je Holokaust genocid...
Page 26 of 38
Page 26 of 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Re: Zuroff - samo je Holokaust genocid...
majketi, jastrebe, pričepi ewca.jastreb wrote:Čini se da onda nemaš baš preveč izbora i da sam ja kudikamo bolja opcija od onog ekonomista.Eva wrote:Kaj ti je pa da me prikolje na spanjuveber wrote:zemi si longija. on je ionako derpe, pa si pašete.Eva wrote:
Neću Jastreba, hoću Jodu. Ti si zemi Jastreba.
Sa čime bi te taj zaokupio? Sa tabelarnim prikazima i krivuljarima o hrvatskom BDP-u?
na radost internetskog puka.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Kod mene je diskrecija prvo pravilo.veber wrote:majketi, jastrebe, pričepi ewca.jastreb wrote:Čini se da onda nemaš baš preveč izbora i da sam ja kudikamo bolja opcija od onog ekonomista.Eva wrote:Kaj ti je pa da me prikolje na spanjuveber wrote:zemi si longija. on je ionako derpe, pa si pašete.Eva wrote:
Neću Jastreba, hoću Jodu. Ti si zemi Jastreba.
Sa čime bi te taj zaokupio? Sa tabelarnim prikazima i krivuljarima o hrvatskom BDP-u?
na radost internetskog puka.
Tako da za naš čin ne bi saznao nitko.
ili možda i bi,ako bi se ženska pohvalila.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čemu se ti nadaš?tre911 wrote:Nadaš se nekome ko će te pokidati ko svinja masnu vreću :pEva wrote:Sviđa mi se piletinatre911 wrote:Što ga onda loviš?Eva wrote:Ak njega smetaju sitnice kao spol, onda mi i nismo jedno za drugo.tre911 wrote:Moraš ga prvo uvjeriti da si žensko inače ništa od susreta.Eva wrote:Neću Jastreba, hoću Jodu. Ti si zemi Jastreba.veber wrote:da se evcu ne sviđa predsjednica po defaultu.tre911 wrote:A to ima veze sa...?Eva wrote:Naša predsjednica je živjela i školovala se u USA, but she has never changed her balkans thinking & behavior.
nikako da se jastreb i evac nađu.
Guest- Guest
A jooooj, od čega da krenem????Eva wrote:Čemu se ti nadaš?tre911 wrote:Nadaš se nekome ko će te pokidati ko svinja masnu vreću :pEva wrote:Sviđa mi se piletinatre911 wrote:Što ga onda loviš?Eva wrote:Ak njega smetaju sitnice kao spol, onda mi i nismo jedno za drugo.tre911 wrote:Moraš ga prvo uvjeriti da si žensko inače ništa od susreta.Eva wrote:Neću Jastreba, hoću Jodu. Ti si zemi Jastreba.veber wrote:da se evcu ne sviđa predsjednica po defaultu.tre911 wrote:A to ima veze sa...?Eva wrote:Naša predsjednica je živjela i školovala se u USA, but she has never changed her balkans thinking & behavior.
nikako da se jastreb i evac nađu.
Guest- Guest
diskrecija je pravilo broj jedan.jastreb wrote:
Kod mene je diskrecija prvo pravilo.
Tako da za naš čin ne bi saznao nitko.
ili možda i bi,ako bi se ženska pohvalila.
a, ako nije ženska?
a, pohvali se
2014-12-30
Otkuda vam te bedastoće da Ewita nije žensko??? :confjuz:
Otkud dođe ta nesretna mis'o? (Njegoš)
2014-04-22
Vebeu ju šapnuo glasić koji sam on čuje. A i ima nos za žene, našnjofa ih prek žicejastreb wrote:Otkuda vam te bedastoće da Ewita nije žensko??? :confjuz:
Last edited by Eva on 9/2/2016, 16:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ne može, može samo osjetiti kao i ti, ili ne. To je stvar osjećaja.veber wrote:možeš potvrditi da je?
Guest- Guest
A možeš li ti potvrditi da je Crvenkasti Srbin? Ili da je Vuk sa Dinare sinuće sloboda muško?veber wrote:možeš potvrditi da je?
2014-04-22
A pobili 21000. Verovartno isto zahvaljujući naporima katoličke crkvetre911 wrote:Što se tu ima dodatno nasrati??? od 45 do danas ste nasrali toga da je čudo živo no možda ovo da ne kažeš da sam pristranEva wrote:A iz NDH-a? Kad buš to nasral?tre911 wrote:Evo još malo prskanja po židovima iz prijateljske i nesvrtane SPC
Ipak, židovske zajednice nastavile su postojati, premda su ih većinom činile osobe sa samo jednim židovskim roditeljem, koje je još štitio zakon. Također su spašeni i oni Židovi koji su bili u braku s nežidovima, zahvaljujući naporima Katoličke Crkve, a osobito papinskog nuncija. Na taj je način spašeno oko 1000 Židova u Hrvatskoj.[14]
veber se školovao.Eva wrote:
Vebver ju šapnuo glasić koji sam on čuje
postoji sintaksno-gramatička različitost u govoru, upisima i ponašanju između muškaraca i žena.
na temelju dovoljnog broja upisa ubaciš sve u algoritam i dobiješ vrlo vjerovatan odgovor.
jako malo profesionalaca može pisati kao drugi spol. čak i njih algoritam nakon nekog vremena otkrije.
2014-12-30
Pričaš pizdarije ali etodzango wrote:A pobili 21000. Verovartno isto zahvaljujući naporima katoličke crkvetre911 wrote:Što se tu ima dodatno nasrati??? od 45 do danas ste nasrali toga da je čudo živo no možda ovo da ne kažeš da sam pristranEva wrote:A iz NDH-a? Kad buš to nasral?tre911 wrote:Evo još malo prskanja po židovima iz prijateljske i nesvrtane SPC
Ipak, židovske zajednice nastavile su postojati, premda su ih većinom činile osobe sa samo jednim židovskim roditeljem, koje je još štitio zakon. Također su spašeni i oni Židovi koji su bili u braku s nežidovima, zahvaljujući naporima Katoličke Crkve, a osobito papinskog nuncija. Na taj je način spašeno oko 1000 Židova u Hrvatskoj.[14]
Banjice...
Ubijani su, kao i ostali zatočenici i u dvorištu logora, strijeljani u selu Jajinci ispod Avale, na Jevrejskom i Centralnom groblju u Beogradu. Strijeljanja su zajedno vršili Gestapo, Specijalna policija i Srpska državna straža. Svi nađeni popisi pisani su rukom, isključivo ćirilicom. Zatvorenike su u logor upućivali esesovci, njemačka vojska, Uprava grada Beograda, predstojništva srpskih gradskih policija, Srpska državna straža, Ljotićevi dobrovoljački odredi, srpski prijeki sudovi, okružna i sreska načelstva iz cijele Srbije. Spiskovi za strijeljanje sastavljani su u Specijalnoj policiji. Sastavljao ih je šef logora Vujković, zatim gestapovski zapovjednik i njegov pomoćnik. Iz rijetkih sačuvanih popisa vidi se da su strijeljana i djeca: do 7 godina - 22 djeteta, do 14 godina - 26 djece, do 17 godina - 76 djece...
Strijeljane su i majke s malom djecom u naručju. Grobari beogradskih groblja sjećaju se: “Gestapovci i agenti Specijalne policije izvlačili su iz blindiranih automobila žene jednu po jednu. Dvojica bi svaku držali za ruke, a treći, kad bi je priveli do ivice rake, pucao je u glavu i onda bi je gurnuli u nju.” Židovski izvor kaže: ”U toku 1942. do septembra 1944. u logor na Banjici dovedeni su Jevreji koji su se sklonili u neka sela Srbije, ali su ih uhvatili ljotićevci, nedićevci i četnici i predali Nemcima, jer su za svakog Jevrejina dobijali novcanu nagradu".
Guest- Guest
Ili da je Vuk Srbina a Crvenkasti tvrdi da je muško.jastreb wrote:A možeš li ti potvrditi da je Crvenkasti Srbin? Ili da je Vuk sa Dinare sinuće sloboda muško?veber wrote:možeš potvrditi da je?
Genijalno. Nis znala da to postiji. Di se to može kupiti?veber wrote:veber se školovao.Eva wrote:
Vebver ju šapnuo glasić koji sam on čuje
postoji sintaksno-gramatička različitost u govoru, upisima i ponašanju između muškaraca i žena.
na temelju dovoljnog broja upisa ubaciš sve u algoritam i dobiješ vrlo vjerovatan odgovor.
jako malo profesionalaca može pisati kao drugi spol. čak i njih algoritam nakon nekog vremena otkrije.
Guest- Guest
mogu. s obzirom da je benigan nema potrebe da napišem ime i prezime, adresu gdje živi i gdje je živio.jastreb wrote:A možeš li ti potvrditi da je Crvenkasti Srbin?veber wrote:možeš potvrditi da je?
2014-12-30
S čim li pitaju ovu omladinu, majko mila...Ne čudim se zaostajanju Balkana na cijeloj crti. I civilizacijski i ekonomski. Ne možeš se baviti izumima, ako ti je mozak zatrovan bedastoćama...fiiijuuuuuu, zavijam udesno, što dalje...
AJd, napiši moje, imaš moju dozvolu. Da vidimo kaj strojček sve dela. Jel multpraktik, pa da si ga i ja zemem.veber wrote:mogu. s obzirom da je benigan nema potrebe da napišem ime i prezime, adresu gdje živi i gdje je živio.jastreb wrote:A možeš li ti potvrditi da je Crvenkasti Srbin?veber wrote:možeš potvrditi da je?
Guest- Guest
Nemoj, kaj ćeš i ovdje.Ero wrote:S čim li pitaju ovu omladinu, majko mila...Ne čudim se zaostajanju Balkana na cijeloj crti. I civilizacijski i ekonomski. Ne možeš se baviti izumima, ako ti je mozak zatrovan bedastoćama...fiiijuuuuuu, zavijam udesno, što dalje...
Guest- Guest
ti bi trebao znati.Eva wrote:
Genijalno. Nis znala da to postiji. Di se to može kupiti?
sam algoritam je vrlo jednostavan. uključuje 8 glavnih +14 sporednih riječi.
softver se prilagođava narječju, a ne samo jeziku.
2014-12-30
Ja pričam pizdarije a citiram isti tekst koji si ti citirao? Ubijeni na Banjici su i Srbi. I komunisti i četnici.tre911 wrote:Pričaš pizdarije ali etodzango wrote:A pobili 21000. Verovartno isto zahvaljujući naporima katoličke crkvetre911 wrote:Što se tu ima dodatno nasrati??? od 45 do danas ste nasrali toga da je čudo živo no možda ovo da ne kažeš da sam pristranEva wrote:A iz NDH-a? Kad buš to nasral?tre911 wrote:Evo još malo prskanja po židovima iz prijateljske i nesvrtane SPC
Banjice...
Ubijani su, kao i ostali zatočenici i u dvorištu logora, strijeljani u selu Jajinci ispod Avale, na Jevrejskom i Centralnom groblju u Beogradu. Strijeljanja su zajedno vršili Gestapo, Specijalna policija i Srpska državna straža. Svi nađeni popisi pisani su rukom, isključivo ćirilicom. Zatvorenike su u logor upućivali esesovci, njemačka vojska, Uprava grada Beograda, predstojništva srpskih gradskih policija, Srpska državna straža, Ljotićevi dobrovoljački odredi, srpski prijeki sudovi, okružna i sreska načelstva iz cijele Srbije. Spiskovi za strijeljanje sastavljani su u Specijalnoj policiji. Sastavljao ih je šef logora Vujković, zatim gestapovski zapovjednik i njegov pomoćnik. Iz rijetkih sačuvanih popisa vidi se da su strijeljana i djeca: do 7 godina - 22 djeteta, do 14 godina - 26 djece, do 17 godina - 76 djece...
Strijeljane su i majke s malom djecom u naručju. Grobari beogradskih groblja sjećaju se: “Gestapovci i agenti Specijalne policije izvlačili su iz blindiranih automobila žene jednu po jednu. Dvojica bi svaku držali za ruke, a treći, kad bi je priveli do ivice rake, pucao je u glavu i onda bi je gurnuli u nju.” Židovski izvor kaže: ”U toku 1942. do septembra 1944. u logor na Banjici dovedeni su Jevreji koji su se sklonili u neka sela Srbije, ali su ih uhvatili ljotićevci, nedićevci i četnici i predali Nemcima, jer su za svakog Jevrejina dobijali novcanu nagradu".
Page 26 of 38 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38
Similar topics
» Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi Nije genocid Turaka nad Bošnjacima proveden samo u Bosni, nego i na Krbavi
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Zuroff na aparatima
» Zuroff želi smjeniti Hasanbegovića
» ZUROFF: Nadam se da svijet Hrvatskoj nikad neće oprostiti Oluju
Page 26 of 38