Sve miriše na ujedinjenje dviju crkava
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sve miriše na ujedinjenje dviju crkava
vec si se ukljucio? :-odzango wrote:Imam i ja iskustva. Ti samo uživaj.maggie13 wrote:On ima iskustva..da ti pomogne ako se pokolebas :Ddzango wrote:Šta će mi drugi kontakt sem tebe?maggie13 wrote:sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
Ja cu te preporucit ako treba 8-)
Pa onda ti ja i ne trebam..;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ne mogu sam. Trebaš.maggie13 wrote:vec si se ukljucio? :-odzango wrote:Imam i ja iskustva. Ti samo uživaj.maggie13 wrote:On ima iskustva..da ti pomogne ako se pokolebas :Ddzango wrote:Šta će mi drugi kontakt sem tebe?maggie13 wrote:sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
:Ddzango wrote:Ne mogu sam. Trebaš.maggie13 wrote:vec si se ukljucio? :-odzango wrote:Imam i ja iskustva. Ti samo uživaj.maggie13 wrote:On ima iskustva..da ti pomogne ako se pokolebas :Ddzango wrote:Šta će mi drugi kontakt sem tebe?maggie13 wrote:sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
Stavit cu ti link kad budem na kompu 8-)
I da si mi poslao dokaz uclanjenja @_@
2014-04-12
kaja_333 wrote:Ovaj Papa je žešći debil
Kajo - čemu ovakve žestoke reakcije ; dobro - i sam nisam složan s nekim njegovim potezima no u konačnici svima nama je KRŠČANSTVO temelj i osnova svega - jednostavno ; sve ide iz istoga IZVORA - i katolici i pravoslavci su iz ISTOG KORIJENA - zašto bi se morali međusobno svađati i pri tome OMOGUĆITI našim NEPRIJATELJIMA da po pitanju takvih arhaičnih poimanja oni ostvare svoje naume ??
Znaš sigurno i sama da ja nikako nisam ljubitelj RUSA niti pogotovo Srba - no u konačnici ako dođe do toga STANI - PANI ; na čiju ču stranu morati stati - sigurno ne na stranu MUSLIĆA !
Guest- Guest
Tebi horgos nisu sve cisteasilovski wrote:Ovo se priprema jako jako dugo, nema vremena, a osim toga razlike katoličke i pravoslavne crkve su minorne
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U pravu je, ili će surađivati ili će propasti, nove "religije" na pomolu su neumitne i uništavaju sve pred sobom.vuksadinare wrote:Tebi horgos nisu sve cisteasilovski wrote:Ovo se priprema jako jako dugo, nema vremena, a osim toga razlike katoličke i pravoslavne crkve su minorne
Guest- Guest
Opet Maggie zachatala temu...
darth_vader-
2014-04-17
Nema ništa od ujedinjenja.
Dolazi do zbližavanja i priznavanja,ali i to je nešto.
Dolazi do zbližavanja i priznavanja,ali i to je nešto.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jbg-a ovo je zadnji papa tkz. anti papa hahahahkaja_333 wrote:Za sada, za sadaasilovski wrote:ne znam ali Stepinac otpada to je jedino sigurno hahahahkaja_333 wrote:A možda Papa konkurira na mjestu pravoslavne crkve, pa mogao bi, malo samo bradicu pusti..
Kermit-
2014-04-17
U stvari sada sam nakon bauštele prolistao novine i izgleda da je stvarno na pomolu ujedinjenje.asilovski wrote:jbg-a ovo je zadnji papa tkz. anti papa hahahahkaja_333 wrote:Za sada, za sadaasilovski wrote:ne znam ali Stepinac otpada to je jedino sigurno hahahahkaja_333 wrote:A možda Papa konkurira na mjestu pravoslavne crkve, pa mogao bi, malo samo bradicu pusti..
Slava tebi Kriste!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ovo je živa istina. Mislim da nas je vrijeme sve već pregazilo, samo toga nismo svjesni. Čak štoviše, mislim da više i velike zemlje gube utrku s vremenom. Sustav se oteo kontroli, postali smo pijuni u vlastitoj igri koja će nas pojest.asilovski wrote:se vrijeme ubrzava eksponencijalno tako da se u sada u 10 godina dogodi stvari kao prije 100 godina u 50-70 god a da se protekom to još više ubrzava, a ne...marcellus wrote:za jedno 300 godina možda, za sad je stepinac naš problem jer je papa nesklon kanonizirati ga, ali ovaj papa i mimo toga nije katolik ionako...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja mislim da bi žene na guzovima trebale imati bradavice, odnosno dva para sisa: s prijeda i straga. Takozvane guzne sisemaggie13 wrote:Opet ste s duhovnih tema presli (prebrzo) na teme fizickih naslada..tststs
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Starhemberg wrote:U pravu je, ili će surađivati ili će propasti, nove "religije" na pomolu su neumitne i uništavaju sve pred sobom.vuksadinare wrote:Tebi horgos nisu sve cisteasilovski wrote:Ovo se priprema jako jako dugo, nema vremena, a osim toga razlike katoličke i pravoslavne crkve su minorne
točno, samo ujedinjenje crkvi to neće spriječiti, nove "religije" pederluk feminizam ekologija multikulti politička korektnost itd. su produkt načina života, duha vremena, plodnog tla za tako nešto
tradicionalne religije su religije sjedilačkih društava, mi smo postali high tech nomadi, polunomadi, tako nešto, i jasno da tu nema mjesta kršćanstvu, samo poganskim i zlim vjerovanjima
promjenih avatar opt.maggie13 wrote::Ddzango wrote:Ne mogu sam. Trebaš.maggie13 wrote:vec si se ukljucio? :-odzango wrote:Imam i ja iskustva. Ti samo uživaj.maggie13 wrote:On ima iskustva..da ti pomogne ako se pokolebas :Ddzango wrote:Šta će mi drugi kontakt sem tebe?maggie13 wrote:sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
Stavit cu ti link kad budem na kompu 8-)
I da si mi poslao dokaz uclanjenja @_@
di je slika :D
2014-12-30
Stepinac je žrtva želje Đorđa Bergolja da malo putuje u Moskvu i susretne se s Kirilom. Boli me briga za jedinstvo s četnicima, a Đorđe ako hoće jedinstvo nek žrtvuje žabarske svetce do mile volje.epikur37 wrote:Sada je očigledno da je Stepinac bio most Vatikana prema pravoslavlju.
Vrata paklena neće je nadvladati. Ako propadne nije od Boga.asilovski wrote:hahahaha ti ne shvaćaš da vremena i to možda ima kojih 10-15 godina za očuvanje kršaćanstva i to mislim katoličke i pravoslvne vjere i da sekularnost i modernitet izjedaju sve temelje, pogotovo jer se vrijeme ubrzava eksponencijalno tako da se u sada u 10 godina dogodi stvari kao prije 100 godina u 50-70 god a da se protekom to još više ubrzava, a ne...marcellus wrote:za jedno 300 godina možda, za sad je stepinac naš problem jer je papa nesklon kanonizirati ga, ali ovaj papa i mimo toga nije katolik ionako...
hahaha 300 godina za 300 godina ako ovako nastavi neće biti spomena Hrvatima, Njemcima ili Vatikanu a ne, osim toga Hrvati nisu nikakav faktor u bilo čemu ...
Taman posla će si pravoslavci stavljat nekakvog šefa nad glavu, mogu potpisat neki sporazum o bescarinskoj posudbi hostija ili one vodene pare za blagoslov, iznajmit kakvu crkvu, ali prisajedinjenije? Nikad.
U teologijskom smislu radi se o dvie ili tri razlike. Sve je drugo pravno pitanje.asilovski wrote:Ovo se priprema jako jako dugo, nema vremena, a osim toga razlike katoličke i pravoslavne crkve su minorne
Regoč wrote:Stepinac je žrtva želje Đorđa Bergolja da malo putuje u Moskvu i susretne se s Kirilom. Boli me briga za jedinstvo s četnicima, a Đorđe ako hoće jedinstvo nek žrtvuje žabarske svetce do mile volje.epikur37 wrote:Sada je očigledno da je Stepinac bio most Vatikana prema pravoslavlju.
da tako sam nešto danas i napisao u tekstu o susretu
Zlotvor, a ne budala. Ubačeni mason, čudi me da ga već nije snašao srčani udar. Ili da mu je zastala riblja kost u grlu.kaja_333 wrote:RMa jebes ovog papu, to je budalaasilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2016/feb/05/pope-francis-to-meet-russian-orthodox-leader-in-cubakaja_333 wrote:Darko Pavičić, stručnjak za crkvu.. I udbu. Tu je i Stepinac obavezno. Dobro da i ustaše nije ubacio.
eo Eva udružilo se 99% svecke štampe protiv mlade vastaške države i presvetlog Stepinca amin
Idi stvaraj Herceg-Srbsku.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:A možda Papa konkurira na mjestu pravoslavne crkve, pa mogao bi, malo samo bradicu pusti..
Dobro Selma ti bi kao i dotični ministar radije ujedinjenje s islamskom zajednicom ;) :D
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» sve mirise na frku
» Ne miriše na Dobro...
» Mirise li vama nesto
» Autor dviju knjiga o ekonomiji ne zna izračunati PDV
» Ugresicke svastarije..sve mi mirise na 'NDH'..kuna,grb,zastava
» Ne miriše na Dobro...
» Mirise li vama nesto
» Autor dviju knjiga o ekonomiji ne zna izračunati PDV
» Ugresicke svastarije..sve mi mirise na 'NDH'..kuna,grb,zastava
Page 5 of 8