Sve miriše na ujedinjenje dviju crkava
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sve miriše na ujedinjenje dviju crkava
Vjerojatno će se u jednom paketu rješavati ujedinjenje i beatifikacija.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I,di je pogrijesio?...jesi ti budala ili zlonamjeran..tko se slikao s redenicima i darcima..na tenkovima..tko je propovjedao da ni jedna noga nece krocit sao krajinom i srpskim zemljama sem pravoslavna...pravoslavni popovi cetnici proglaseni svecima...jastreb wrote:Pa nakon što su generali BJV izveli puč napisao je da je pravoslavlje (šizma) najveće prokletstvo Europe,veće čak i od protestantizma.Regoč wrote:Nije ništa škrabao. Javno je istupio protiv rasizma, čak su mu propoviedi partizani tiskali i dielili na svom području da dokažu da su oni prava strana, a ne ustaše.vuksadinare wrote:A sto je skrabao?....da budemo i mi zajebani upucenihjastreb wrote:Obuzdajte malo domoljubne strasti.
Proglašenje sveca nije isto što i proglasiti nekoga narodnim herojem.
Ako papa i patrijarh pročitaju što je škrabao u svom dnevniku sumnjam da će se pozitivno dogovoriti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prije bi reko da će se Katolička Crkva prepolovit, kako volite ovog novog Papu još ćete proglasit neovisnost i cjelovitost.
Beatificiran već je, čeka se kanonizacija.epikur37 wrote:Vjerojatno će se u jednom paketu rješavati ujedinjenje i beatifikacija.
Pravoslavlje je širok pojam.vuksadinare wrote:I,di je pogrijesio?...jesi ti budala ili zlonamjeran..tko se slikao s redenicima i darcima..na tenkovima..tko je propovjedao da ni jedna noga nece krocit sao krajinom i srpskim zemljama sem pravoslavna...pravoslavni popovi cetnici proglaseni svecima...jastreb wrote:Pa nakon što su generali BJV izveli puč napisao je da je pravoslavlje (šizma) najveće prokletstvo Europe,veće čak i od protestantizma.Regoč wrote:Nije ništa škrabao. Javno je istupio protiv rasizma, čak su mu propoviedi partizani tiskali i dielili na svom području da dokažu da su oni prava strana, a ne ustaše.vuksadinare wrote:A sto je skrabao?....da budemo i mi zajebani upucenihjastreb wrote:Obuzdajte malo domoljubne strasti.
Ako papa i patrijarh pročitaju što je škrabao u svom dnevniku sumnjam da će se pozitivno dogovoriti.
Guest- Guest
Regoč wrote:Beatificiran već je, čeka se kanonizacija.epikur37 wrote:Vjerojatno će se u jednom paketu rješavati ujedinjenje i beatifikacija.
Da, točno, moja greška.
2015-08-06
Vjerojatno nećemo, proći će i ovo zlo.udba wrote:prije bi reko da će se Katolička Crkva prepolovit, kako volite ovog novog Papu još ćete proglasit neovisnost i cjelovitost.
Protivim se podieli pravoslavacah na dobre i loše. Svi su pravoslavci isti!Starhemberg wrote:Pravoslavlje je širok pojam.vuksadinare wrote:I,di je pogrijesio?...jesi ti budala ili zlonamjeran..tko se slikao s redenicima i darcima..na tenkovima..tko je propovjedao da ni jedna noga nece krocit sao krajinom i srpskim zemljama sem pravoslavna...pravoslavni popovi cetnici proglaseni svecima...jastreb wrote:Pa nakon što su generali BJV izveli puč napisao je da je pravoslavlje (šizma) najveće prokletstvo Europe,veće čak i od protestantizma.Regoč wrote:Nije ništa škrabao. Javno je istupio protiv rasizma, čak su mu propoviedi partizani tiskali i dielili na svom području da dokažu da su oni prava strana, a ne ustaše.vuksadinare wrote:A sto je skrabao?....da budemo i mi zajebani upucenihjastreb wrote:Obuzdajte malo domoljubne strasti.
Puhni u ovoepikur37 wrote:Regoč wrote:Beatificiran već je, čeka se kanonizacija.epikur37 wrote:Vjerojatno će se u jednom paketu rješavati ujedinjenje i beatifikacija.
Da, točno, moja greška.
udba wrote:Puhni u ovoepikur37 wrote:Regoč wrote:Beatificiran već je, čeka se kanonizacija.epikur37 wrote:Vjerojatno će se u jednom paketu rješavati ujedinjenje i beatifikacija.
Da, točno, moja greška.
2015-08-06
Kao i pravaši.Regoč wrote:Protivim se podieli pravoslavacah na dobre i loše. Svi su pravoslavci isti!Starhemberg wrote:Pravoslavlje je širok pojam.vuksadinare wrote:I,di je pogrijesio?...jesi ti budala ili zlonamjeran..tko se slikao s redenicima i darcima..na tenkovima..tko je propovjedao da ni jedna noga nece krocit sao krajinom i srpskim zemljama sem pravoslavna...pravoslavni popovi cetnici proglaseni svecima...jastreb wrote:Pa nakon što su generali BJV izveli puč napisao je da je pravoslavlje (šizma) najveće prokletstvo Europe,veće čak i od protestantizma.Regoč wrote:Nije ništa škrabao. Javno je istupio protiv rasizma, čak su mu propoviedi partizani tiskali i dielili na svom području da dokažu da su oni prava strana, a ne ustaše.vuksadinare wrote:A sto je skrabao?....da budemo i mi zajebani upucenihjastreb wrote:Obuzdajte malo domoljubne strasti.
Guest- Guest
Uuuuu, ima tu svakavih strujah. Samo u 19. stoljeću desetak, a onda kad je krenula bifurkacija u 20. stoljeću, nitko to više ne bi pohvatao.Starhemberg wrote:Kao i pravaši.Regoč wrote:Protivim se podieli pravoslavacah na dobre i loše. Svi su pravoslavci isti!Starhemberg wrote:Pravoslavlje je širok pojam.vuksadinare wrote:I,di je pogrijesio?...jesi ti budala ili zlonamjeran..tko se slikao s redenicima i darcima..na tenkovima..tko je propovjedao da ni jedna noga nece krocit sao krajinom i srpskim zemljama sem pravoslavna...pravoslavni popovi cetnici proglaseni svecima...jastreb wrote:Pa nakon što su generali BJV izveli puč napisao je da je pravoslavlje (šizma) najveće prokletstvo Europe,veće čak i od protestantizma.Regoč wrote:Nije ništa škrabao. Javno je istupio protiv rasizma, čak su mu propoviedi partizani tiskali i dielili na svom području da dokažu da su oni prava strana, a ne ustaše.vuksadinare wrote:A sto je skrabao?....da budemo i mi zajebani upucenihjastreb wrote:Obuzdajte malo domoljubne strasti.
Tocno..ali debelo najgora ja SPC pa sad ko god trumbetso suprotno u krivu je...gotovo sve autokefalne pravoslavne crkve u susjedstvu srbije su takorec na ratnoj nozi sa SPCStarhemberg wrote:Pravoslavlje je širok pojam.vuksadinare wrote:I,di je pogrijesio?...jesi ti budala ili zlonamjeran..tko se slikao s redenicima i darcima..na tenkovima..tko je propovjedao da ni jedna noga nece krocit sao krajinom i srpskim zemljama sem pravoslavna...pravoslavni popovi cetnici proglaseni svecima...jastreb wrote:Pa nakon što su generali BJV izveli puč napisao je da je pravoslavlje (šizma) najveće prokletstvo Europe,veće čak i od protestantizma.Regoč wrote:Nije ništa škrabao. Javno je istupio protiv rasizma, čak su mu propoviedi partizani tiskali i dielili na svom području da dokažu da su oni prava strana, a ne ustaše.vuksadinare wrote:A sto je skrabao?....da budemo i mi zajebani upucenihjastreb wrote:Obuzdajte malo domoljubne strasti.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da,samo tijelo sv. L.B. Mandića je danas uz veliku ceremoniju i prisustvo nekoliko tisuća vjernika preneseno u katedralu sv.Petra.Regoč wrote:Imao je bolje uvide nego Bogdan.jastreb wrote:Eto vidiš. Kako jedan svetac može tako nešto reći za drugo krilo kršćanstva? Sveti leopold Mandić je priznavao i poštivao pravoslavce i svaki dan po nekoliko sati molio za ujedinjenje.
E sad,kako jedan svetac može reći za kršćane da su prokletstvo???
To nije nimalo kršćanski,a kamo li svetački.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gdje je u to doba u ožujku 1941. bila SAO Krajina???vuksadinare wrote:I,di je pogrijesio?...jesi ti budala ili zlonamjeran..tko se slikao s redenicima i darcima..na tenkovima..tko je propovjedao da ni jedna noga nece krocit sao krajinom i srpskim zemljama sem pravoslavna...pravoslavni popovi cetnici proglaseni svecima...jastreb wrote:Pa nakon što su generali BJV izveli puč napisao je da je pravoslavlje (šizma) najveće prokletstvo Europe,veće čak i od protestantizma.Regoč wrote:Nije ništa škrabao. Javno je istupio protiv rasizma, čak su mu propoviedi partizani tiskali i dielili na svom području da dokažu da su oni prava strana, a ne ustaše.vuksadinare wrote:A sto je skrabao?....da budemo i mi zajebani upucenihjastreb wrote:Obuzdajte malo domoljubne strasti.
O čemu ti divaniš???
Osim toga,to su bili Srbi,a pravoslavlje je puno širi pojam.
Pravoslavci su i Bugari i Rumunji i Rusi i Grci i Armenci. A sa njima Hrvati nikad nisu imali problema.
2014-04-22
Stepinac je već u svojoj katedrali, a kad ode Đorđe bit će i na oltaru. Nemoj udarati Bogadanom na Alojzija, nema smisla, nisu oni nikakvi antipodi.jastreb wrote:Da,samo tijelo sv. L.B. Mandića je danas uz veliku ceremoniju i prisustvo nekoliko tisuća vjernika preneseno u katedralu sv.Petra.Regoč wrote:Imao je bolje uvide nego Bogdan.jastreb wrote:Eto vidiš. Kako jedan svetac može tako nešto reći za drugo krilo kršćanstva? Sveti leopold Mandić je priznavao i poštivao pravoslavce i svaki dan po nekoliko sati molio za ujedinjenje.
Ne udaram ja ni na koga.Regoč wrote:Stepinac je već u svojoj katedrali, a kad ode Đorđe bit će i na oltaru. Nemoj udarati Bogadanom na Alojzija, nema smisla, nisu oni nikakvi antipodi.jastreb wrote:Da,samo tijelo sv. L.B. Mandića je danas uz veliku ceremoniju i prisustvo nekoliko tisuća vjernika preneseno u katedralu sv.Petra.Regoč wrote:Imao je bolje uvide nego Bogdan.jastreb wrote:Eto vidiš. Kako jedan svetac može tako nešto reći za drugo krilo kršćanstva? Sveti leopold Mandić je priznavao i poštivao pravoslavce i svaki dan po nekoliko sati molio za ujedinjenje.
Ja sam samo hladne glave konstatirao da će pravoslavni crkvenjaci oštro reagirati na navedene Stepinčeve bilješke u svome dnevniku.
2014-04-22
Nema kod tebe hladne glave, ti si ostrašćena jugoslovenčina i činiš sve da ogadiš Hrvatsku i Hrvate. Svi tvoji upisi idu za tim.jastreb wrote:Ne udaram ja ni na koga.Regoč wrote:Stepinac je već u svojoj katedrali, a kad ode Đorđe bit će i na oltaru. Nemoj udarati Bogadanom na Alojzija, nema smisla, nisu oni nikakvi antipodi.jastreb wrote:Da,samo tijelo sv. L.B. Mandića je danas uz veliku ceremoniju i prisustvo nekoliko tisuća vjernika preneseno u katedralu sv.Petra.Regoč wrote:Imao je bolje uvide nego Bogdan.jastreb wrote:Eto vidiš. Kako jedan svetac može tako nešto reći za drugo krilo kršćanstva? Sveti leopold Mandić je priznavao i poštivao pravoslavce i svaki dan po nekoliko sati molio za ujedinjenje.
Ja sam samo hladne glave konstatirao da će pravoslavni crkvenjaci oštro reagirati na navedene Stepinčeve bilješke u svome dnevniku.
Ne,ja sam samo znanstvenik koji primjenjuje logiku,a ne strast i želje.Regoč wrote:
Nema kod tebe hladne glave, ti si ostrašćena jugoslovenčina i činiš sve da ogadiš Hrvatsku i Hrvate. Svi tvoji upisi idu za tim.
Osim toga Hrvatska je trenutno na tako niskim granama što se međunarodnih odnosa tiče da od 1991. nije bila toliko nepopularna u svijetu.
Čak nas ni Vatikan više ne doživljava,a o nekadašnjim saveznicima poput Njemačke, ili Makedonije,da se ne govori.
2014-04-22
Ti znanstvenik? Čega? Doktor orjunaških lažih?jastreb wrote:Ne,ja sam samo znanstvenik koji primjenjuje logiku,a ne strast i želje.Regoč wrote:Nema kod tebe hladne glave, ti si ostrašćena jugoslovenčina i činiš sve da ogadiš Hrvatsku i Hrvate. Svi tvoji upisi idu za tim.
Tko nas s njima zavadi? Tuđman? Ili Milanović? Ma, znam što ćeš reći, Stepinac je kriv.jastreb wrote:Osim toga Hrvatska je trenutno na tako niskim granama što se međunarodnih odnosa tiče da od 1991. nije bila toliko nepopularna u svijetu.
Čak nas ni Vatikan više ne doživljava,a o nekadašnjim saveznicima poput Njemačke, ili Makedonije,da se ne govori.
dok se dvoje svadaju treci iskoristi
2014-04-19
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» sve mirise na frku
» Ne miriše na Dobro...
» Mirise li vama nesto
» Autor dviju knjiga o ekonomiji ne zna izračunati PDV
» Ugresicke svastarije..sve mi mirise na 'NDH'..kuna,grb,zastava
» Ne miriše na Dobro...
» Mirise li vama nesto