sve mirise na frku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
sve mirise na frku
2014-04-19
Re: sve mirise na frku
ako ne pobjedi 'Nasa Demokracija' onda to nisu demokratski izbori
2014-04-19
bit ce kradje, ko u prici
podmetanja, spletke, ...jebala ih vlast
kako prcka i mene to ne zanima:)
podmetanja, spletke, ...jebala ih vlast
kako prcka i mene to ne zanima:)
dijagram-
2015-08-09
2014-04-19
Za komuniste, pa komunjarska djecica
debo, sora, vilko, ti , ja i slicni:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Za komuniste, pa komunjarska djecica
debo, sora, vilko, ti , ja i slicni:)
2014-04-19
Nekako imam osjecaj da ce tramp dobiti izbore
dijagram-
2015-08-09
da komunisti i maga junacine nedostaje samo soros i bozo petrov kao da zivite u zemlji crtica od ivice
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:da komunisti i maga junacine nedostaje samo soros i bozo petrov kao da zivite u zemlji crtica od ivice
jesi li za komuniste i zelene ili samo komunjare
2014-04-19
Avion će se srušiti. U njemu su četiri putnika, ali samo su tri padobrana. Prvi putnik kaže: "Ja sam Steph Curry, najbolji NBA igrač. Moja ekipa i milijuni fanova me trebaju, ne mogu umrijeti." Uzme on prvi paket i skoči iz aviona.
Drugi putnik, Donald Trump, kaže: Ja sam novi predsjednik najmoćnije države svijeta i najpametniji predsjednik u američkoj povijesti, pa moji ljudi ne žele da umrem. Uzme on drugi paket i skoči iz aviona.
Treći putnik, Papa, kaže četvrtom, 10godišnjem školarcu: "Sinko, ja sam star i nemam u sebi još puno godina, ti imaš život ispred sebe i ja ću se žrtvovati i ostaviti ti zadnji padobran."
"U redu je", kaže dječak, "Ima padobran i za vas - najpametniji američki predsjednik uzeo je moju školsku torbu."
Drugi putnik, Donald Trump, kaže: Ja sam novi predsjednik najmoćnije države svijeta i najpametniji predsjednik u američkoj povijesti, pa moji ljudi ne žele da umrem. Uzme on drugi paket i skoči iz aviona.
Treći putnik, Papa, kaže četvrtom, 10godišnjem školarcu: "Sinko, ja sam star i nemam u sebi još puno godina, ti imaš život ispred sebe i ja ću se žrtvovati i ostaviti ti zadnji padobran."
"U redu je", kaže dječak, "Ima padobran i za vas - najpametniji američki predsjednik uzeo je moju školsku torbu."
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
mani se aviona drzi se helikoptera
nego, za koga si
- komunjare
- maga
nego, za koga si
- komunjare
- maga
2014-04-19
A što sam vam ja rekao? Bit će građanskog rata u SAD-u.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Tko god pobijedi u Americi bit će sranja, obje strane će proglasiti pobjedu, a onda neka nam svima Bog bude na pomoći.
2015-08-09
Država Washington zbog izbora stavila Nacionalnu gardu u stanje pripravnosti
GUVERNER savezne države Washington aktivirao je i stavio dio pripadnika Nacionalne garde u stanje pripravnosti u slučaju potencijalnih izbornih nemira. "Ovo je isključivo mjera predostrožnosti", stoji u priopćenju objavljenom iz ureda guvernera Jaya Insleeja.
Početkom tjedna zapaljena je glasačka kutija u koju su ubačeni listići onih koji su prijevremeno glasali u Vancouveru u državi Washington, pri čemu je uništeno više stotina glasačkih listića. Sličan se incident u otprilike isto vrijeme dogodio i u obližnjem Portlandu u državi Oregon.
Iz Insleejeva ureda su objavili da je guverner, demokrat, reagirao na te incidente kao i na upozorenja američkog ministarstva domovinske sigurnosti u pogledu prijetnja izbornoj infrastrukturi.
Nacionalna garda je u Sjedinjenim Državama državna vojna organizacija ustrojena po pojedinim saveznim državama te odgovara i guvernerima i predsjedniku, a često se njezini pripadnici raspoređuju u slučaju prirodnih katastrofa i ostalih hitnih slučajeva.
Čine je postrojbe kopnene vojske i zrakoplovstva. Garda će u državi Washington biti u pripravnosti četiri dana, počevši od ponedjeljka, a njezine obveze završit će u četvrtak nakon ponoći. Izborni dan je u utorak, no već postoje deseci milijuna prijevremenih glasova.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/drzava-washington-zbog-izbora-stavila-nacionalnu-gardu-u-stanje-pripravnosti/2612109.aspx
GUVERNER savezne države Washington aktivirao je i stavio dio pripadnika Nacionalne garde u stanje pripravnosti u slučaju potencijalnih izbornih nemira. "Ovo je isključivo mjera predostrožnosti", stoji u priopćenju objavljenom iz ureda guvernera Jaya Insleeja.
Početkom tjedna zapaljena je glasačka kutija u koju su ubačeni listići onih koji su prijevremeno glasali u Vancouveru u državi Washington, pri čemu je uništeno više stotina glasačkih listića. Sličan se incident u otprilike isto vrijeme dogodio i u obližnjem Portlandu u državi Oregon.
Iz Insleejeva ureda su objavili da je guverner, demokrat, reagirao na te incidente kao i na upozorenja američkog ministarstva domovinske sigurnosti u pogledu prijetnja izbornoj infrastrukturi.
Nacionalna garda je u Sjedinjenim Državama državna vojna organizacija ustrojena po pojedinim saveznim državama te odgovara i guvernerima i predsjedniku, a često se njezini pripadnici raspoređuju u slučaju prirodnih katastrofa i ostalih hitnih slučajeva.
Čine je postrojbe kopnene vojske i zrakoplovstva. Garda će u državi Washington biti u pripravnosti četiri dana, počevši od ponedjeljka, a njezine obveze završit će u četvrtak nakon ponoći. Izborni dan je u utorak, no već postoje deseci milijuna prijevremenih glasova.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/drzava-washington-zbog-izbora-stavila-nacionalnu-gardu-u-stanje-pripravnosti/2612109.aspx
2015-08-09
svatko tko misli da će Trump mirno prihvatiti poraz(ako do njega dođe)je glup.Ne misli se on još to malo vremena što mu ostalo navlačiti po sudovima.Ili pobjeda ili nek ide sve u tri pm.Tim više što ga nitko oko njega ne može kontrolirati.Ali to su američki izbori,nek si presude sami.
vili40-
2015-08-02
Obje strane proglasit ce pobjedu i istovremeno obje strane reci ce da su pokradeni:)melkior wrote:Tko god pobijedi u Americi bit će sranja, obje strane će proglasiti pobjedu, a onda neka nam svima Bog bude na pomoći.
dijagram-
2015-08-09
Trump je već izjavio da će odmah smijeniti državnog javnog tužitelja koji vodi sudski postupak protiv njega zbog pokušaja državnog udara prije 4 godine. Tako da, imat ćemo zagarantirani show.dijagram wrote:Obje strane proglasit ce pobjedu i istovremeno obje strane reci ce da su pokradeni:)melkior wrote:Tko god pobijedi u Americi bit će sranja, obje strane će proglasiti pobjedu, a onda neka nam svima Bog bude na pomoći.
2015-08-09
idemo ratovati za old south ili neki kurac palac, samo nek se tare:)melkior wrote:Trump je već izjavio da će odmah smijeniti državnog javnog tužitelja koji vodi sudski postupak protiv njega zbog pokušaja državnog udara prije 4 godine. Tako da, imat ćemo zagarantirani show.dijagram wrote:Obje strane proglasit ce pobjedu i istovremeno obje strane reci ce da su pokradeni:)melkior wrote:Tko god pobijedi u Americi bit će sranja, obje strane će proglasiti pobjedu, a onda neka nam svima Bog bude na pomoći.
pun mi je kufer rusa i ukrajinaca
dijagram-
2015-08-09
Upravo tako. A Demokrati znaju s kim imaju posla, pa već pripremaju protumjere. Sve bi na kraju moglo završiti raspadom SAD-a na proste faktore ili odcjepljenjem Texasa, Floride ili Kalifornije. Ovo je potencijalno opasnija situacija nego Black Lives Matters. Još ako Demokrati pošalju vojsku na republikanske prosvjednike pa bude hrpa mrtvih, ili ako duboka država konačno riješi Trumpa metkom, ode USA u krasni kurac.vili40 wrote:svatko tko misli da će Trump mirno prihvatiti poraz(ako do njega dođe)je glup.Ne misli se on još to malo vremena što mu ostalo navlačiti po sudovima.Ili pobjeda ili nek ide sve u tri pm.Tim više što ga nitko oko njega ne može kontrolirati.Ali to su američki izbori,nek si presude sami.
2015-08-09
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ne miriše na Dobro...
» Žabari opet rade frku
» Mirise li vama nesto
» Sve miriše na ujedinjenje dviju crkava
» Ugresicke svastarije..sve mi mirise na 'NDH'..kuna,grb,zastava
» Žabari opet rade frku
» Mirise li vama nesto
» Sve miriše na ujedinjenje dviju crkava