Sve miriše na ujedinjenje dviju crkava
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sve miriše na ujedinjenje dviju crkava
Nemoj da stavim kriz..mir ce bit bespovratno izgubljen B-)dzango wrote:Nema meni mira dok mi mašeš ispred nosa atributima sa avatara.maggie13 wrote:uvjerit ces se kad te mir obuzme,docim se suocis sa sobom samim..;-)dzango wrote:Nema tu Boga. To je sekta.maggie13 wrote:ni na temi o crkvi i vjeri nemas mira..Bog ti mira da,makar i onaj iz HPC :Ddzango wrote:Šta ima veze što su prešli. To ne znači da su manje ustaše nego što su pre bili.maggie13 wrote:ne znam ja,pitaj ove sto su vec presli ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:da,to je osnovni razlog. ;Depikur37 wrote:dzango wrote:Pređite svi HPC i a u pičku materinu.kaja_333 wrote:RMa jebes ovog papu, to je budalaasilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2016/feb/05/pope-francis-to-meet-russian-orthodox-leader-in-cubakaja_333 wrote:Darko Pavičić, stručnjak za crkvu.. I udbu. Tu je i Stepinac obavezno. Dobro da i ustaše nije ubacio.
eo Eva udružilo se 99% svecke štampe protiv mlade vastaške države i presvetlog Stepinca amin
Zato je i osnovana HPC da Hrvati bez problema mogu prelaziti na pravoslavlje.
A ne znam za što drugo, pa neće Srbi u Hrvatsku pravoslavnu crkvu oni imaju svoju?
Pojasnit ce ti bivsi kolega crveni bolje 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
crvenkasti wrote:A u kurac, pa po tome smo se jedino i razlikovali od njih...
a po čemu se inače nacije i kulture razlikuju...
Nemoj ja da stavim... Ovaj, u redu je.maggie13 wrote:Nemoj da stavim kriz..mir ce bit bespovratno izgubljen B-)dzango wrote:Nema meni mira dok mi mašeš ispred nosa atributima sa avatara.maggie13 wrote:uvjerit ces se kad te mir obuzme,docim se suocis sa sobom samim..;-)dzango wrote:Nema tu Boga. To je sekta.maggie13 wrote:ni na temi o crkvi i vjeri nemas mira..Bog ti mira da,makar i onaj iz HPC :Ddzango wrote:Šta ima veze što su prešli. To ne znači da su manje ustaše nego što su pre bili.maggie13 wrote:ne znam ja,pitaj ove sto su vec presli ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:da,to je osnovni razlog. ;Depikur37 wrote:dzango wrote:Pređite svi HPC i a u pičku materinu.kaja_333 wrote:RMa jebes ovog papu, to je budalaasilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2016/feb/05/pope-francis-to-meet-russian-orthodox-leader-in-cubakaja_333 wrote:Darko Pavičić, stručnjak za crkvu.. I udbu. Tu je i Stepinac obavezno. Dobro da i ustaše nije ubacio.
eo Eva udružilo se 99% svecke štampe protiv mlade vastaške države i presvetlog Stepinca amin
A ne znam za što drugo, pa neće Srbi u Hrvatsku pravoslavnu crkvu oni imaju svoju?
Po naciji i kulturi.marcellus wrote:crvenkasti wrote:A u kurac, pa po tome smo se jedino i razlikovali od njih...
a po čemu se inače nacije i kulture razlikuju...
stavi ti slobodno..8-)dzango wrote:Nemoj ja da stavim... Ovaj, u redu je.maggie13 wrote:Nemoj da stavim kriz..mir ce bit bespovratno izgubljen B-)dzango wrote:Nema meni mira dok mi mašeš ispred nosa atributima sa avatara.maggie13 wrote:uvjerit ces se kad te mir obuzme,docim se suocis sa sobom samim..;-)dzango wrote:Nema tu Boga. To je sekta.maggie13 wrote:ni na temi o crkvi i vjeri nemas mira..Bog ti mira da,makar i onaj iz HPC :Ddzango wrote:Šta ima veze što su prešli. To ne znači da su manje ustaše nego što su pre bili.maggie13 wrote:ne znam ja,pitaj ove sto su vec presli ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:da,to je osnovni razlog. ;Depikur37 wrote:dzango wrote:Pređite svi HPC i a u pičku materinu.kaja_333 wrote:RMa jebes ovog papu, to je budalaasilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2016/feb/05/pope-francis-to-meet-russian-orthodox-leader-in-cubakaja_333 wrote:Darko Pavičić, stručnjak za crkvu.. I udbu. Tu je i Stepinac obavezno. Dobro da i ustaše nije ubacio.
Pomognem ti se uclanit u HPC..da ne bauljas uzalud :0)
2014-04-12
Ako sam dobro razumeo, ja da stavim a ti ćeš da pomogneš.maggie13 wrote:stavi ti slobodno..8-)dzango wrote:Nemoj ja da stavim... Ovaj, u redu je.maggie13 wrote:Nemoj da stavim kriz..mir ce bit bespovratno izgubljen B-)dzango wrote:Nema meni mira dok mi mašeš ispred nosa atributima sa avatara.maggie13 wrote:uvjerit ces se kad te mir obuzme,docim se suocis sa sobom samim..;-)dzango wrote:Nema tu Boga. To je sekta.maggie13 wrote:ni na temi o crkvi i vjeri nemas mira..Bog ti mira da,makar i onaj iz HPC :Ddzango wrote:Šta ima veze što su prešli. To ne znači da su manje ustaše nego što su pre bili.maggie13 wrote:ne znam ja,pitaj ove sto su vec presli ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:da,to je osnovni razlog. ;Depikur37 wrote:dzango wrote:Pređite svi HPC i a u pičku materinu.kaja_333 wrote:RMa jebes ovog papu, to je budalaasilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2016/feb/05/pope-francis-to-meet-russian-orthodox-leader-in-cubakaja_333 wrote:Darko Pavičić, stručnjak za crkvu.. I udbu. Tu je i Stepinac obavezno. Dobro da i ustaše nije ubacio.
stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)dzango wrote:Ako sam dobro razumeo, ja da stavim a ti ćeš da pomogneš.maggie13 wrote:stavi ti slobodno..8-)dzango wrote:Nemoj ja da stavim... Ovaj, u redu je.maggie13 wrote:Nemoj da stavim kriz..mir ce bit bespovratno izgubljen B-)dzango wrote:Nema meni mira dok mi mašeš ispred nosa atributima sa avatara.maggie13 wrote:uvjerit ces se kad te mir obuzme,docim se suocis sa sobom samim..;-)dzango wrote:Nema tu Boga. To je sekta.maggie13 wrote:ni na temi o crkvi i vjeri nemas mira..Bog ti mira da,makar i onaj iz HPC :Ddzango wrote:Šta ima veze što su prešli. To ne znači da su manje ustaše nego što su pre bili.maggie13 wrote:ne znam ja,pitaj ove sto su vec presli ;-)epikur37 wrote:maggie13 wrote:da,to je osnovni razlog. ;Depikur37 wrote:dzango wrote:Pređite svi HPC i a u pičku materinu.kaja_333 wrote:RMa jebes ovog papu, to je budalaasilovski wrote:http://www.theguardian.com/world/2016/feb/05/pope-francis-to-meet-russian-orthodox-leader-in-cubakaja_333 wrote:Darko Pavičić, stručnjak za crkvu.. I udbu. Tu je i Stepinac obavezno. Dobro da i ustaše nije ubacio.
Kazu ljudi da napokon mogu biti ono sto jesu..8-)
2014-04-12
Megi je u stvari mršava ko pas.
Stavila je ovu sliku da nas zavara.
Stavila je ovu sliku da nas zavara.
crvenkasti-
2014-04-17
Stavila sam radi tebe,crveni..jer si rekao da volis bucke,a ti me ignoriras..:D
2014-04-12
Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
2014-04-12
Megi, puno ti očijukaš s pravoslavcima...prijavit ću te treu ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šta će mi drugi kontakt sem tebe?maggie13 wrote:sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
Taj očijuka više od Megi.epikur37 wrote:Megi, puno ti očijukaš s pravoslavcima...prijavit ću te treu ;)
dzani mi je najdrazi neocetnik,a crveni novohrvat..:Depikur37 wrote:Megi, puno ti očijukaš s pravoslavcima...prijavit ću te treu ;)
Nece tre, nije on iskljuciv..;-)
2014-04-12
On ima iskustva..da ti pomogne ako se pokolebas :Ddzango wrote:Šta će mi drugi kontakt sem tebe?maggie13 wrote:sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
Ja cu te preporucit ako treba 8-)
2014-04-12
On je najmanje isključiv.maggie13 wrote:dzani mi je najdrazi neocetnik,a crveni novohrvat..:Depikur37 wrote:Megi, puno ti očijukaš s pravoslavcima...prijavit ću te treu ;)
Imam i ja iskustva. Ti samo uživaj.maggie13 wrote:On ima iskustva..da ti pomogne ako se pokolebas :Ddzango wrote:Šta će mi drugi kontakt sem tebe?maggie13 wrote:sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
ne razumijem se u te vase muske price,ja sam ozbiljna :Ddzango wrote:On je najmanje isključiv.maggie13 wrote:dzani mi je najdrazi neocetnik,a crveni novohrvat..:Depikur37 wrote:Megi, puno ti očijukaš s pravoslavcima...prijavit ću te treu ;)
2014-04-12
debotoijusto wrote:ako ne misle uvalit njihovu verziju vjeronauka u skole te da drzava placa to i njihove verzije vjeroucitelja + jedno 300-400 m. iz proracuna da se nadje...
nebitno mi njihovo ujedinjenje
JE-BOTO - odjebi !
Guest- Guest
vec si se ukljucio? :-odzango wrote:Imam i ja iskustva. Ti samo uživaj.maggie13 wrote:On ima iskustva..da ti pomogne ako se pokolebas :Ddzango wrote:Šta će mi drugi kontakt sem tebe?maggie13 wrote:sad ce ti crveni dat kontakt u HPC,pa im se javi B-)dzango wrote:Važi.maggie13 wrote:stavi ti samo i ne opterecuj se..primit ce te rado.. ;-)
Pa onda ti ja i ne trebam..;P
2014-04-12
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» sve mirise na frku
» Ne miriše na Dobro...
» Mirise li vama nesto
» Autor dviju knjiga o ekonomiji ne zna izračunati PDV
» Ugresicke svastarije..sve mi mirise na 'NDH'..kuna,grb,zastava
» Ne miriše na Dobro...
» Mirise li vama nesto