Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
Ma hajde, rekoh ti lijepo da je najveći broj pedofilije unutar bračnih zajednica i rodbine, jedini kritertij je da se pedofili uvijek muvaju oko djece, bilo kroz vrtiće, zdravstvo,školstvo.....ovo je žešća glupost da se to dešava zbog toga što neko nije u braku.jastreb wrote:Kačavenda nije. Paravinja je,ali Paravinja nije pedofil i nije homičus.tre911 wrote:Jek kačevenda u braku? Jel paravinja u braku? O čemu ti stalno laprdaš nije mi jasno.jastreb wrote:Celibat,ukinite celibat,Sveti Oče!
Nije dobro da čovjek bude sam,rekao je Jahve,kad je stvorio ljudsko biće.
Ne laprdam. Kažem da kad bi (i)svećenici bili u braku da bi pojava homoseksualizma međ njima bilo kudikamo manje.
Guest- Guest
Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Da mu je zdrav mozak ne bi bio svećenik niti bi išao u Međugorje na molitvu...
wtf :D
ne znam jeste primijetili, dudette je izbrisala svoj nick-
Guest- Guest
ja,tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??
onaj Regoč je piso degutantni viceve o Jevreji, on mi je najdraži vorumaš al jeb ga, moram da zaštitim sebe i to tako da prvi bacim kamen na onoga šta čini greh
jednom udba uvijek udbaudba wrote:ja,tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??
onaj Regoč je piso degutantni viceve o Jevreji, on mi je najdraži vorumaš al jeb ga, moram da zaštitim sebe i to tako da prvi bacim kamen na onoga šta čini greh
n_razbojnik-
2014-04-15
Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic bude sretan s tobom...tre911 wrote:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Last edited by red wolf on 4/2/2016, 22:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Rebus reče drugačije, neko ko ima u imenu bog, dan pa me vuče na nekog drugog a koji je navodno židov.udba wrote:ja,tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??
Guest- Guest
još jednom da čujem kako se je Karamarko konvertison_razbojnik wrote:jednom udba uvijek udbaudba wrote:ja,tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Bravo dečko, bravo. Prije nego odeš samo upamti moj savjet, otiđi do fra Smiljana i poslje se javi kako je bilo a ovo sa psovanjem mrtve majke će ići s tobom pred Boga. Sretno ti bilo.red wolf wrote:Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic buce sretan s tobom...tre911 wrote:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Guest- Guest
A tko će to bolje znati od jednog ud-baša :Pudba wrote:još jednom da čujem kako se je Karamarko konvertison_razbojnik wrote:jednom udba uvijek udbaudba wrote:ja,tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??
Guest- Guest
Marš govno proustaško...tre911 wrote:Bravo dečko, bravo. Prije nego odeš samo upamti moj savjet, otiđi do fra Smiljana i poslje se javi kako je bilo a ovo sa psovanjem mrtve majke će ići s tobom pred Boga. Sretno ti bilo.red wolf wrote:Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic buce sretan s tobom...tre911 wrote:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Guest- Guest
Izgubio privilegije jel, šteta...pozdravi soru...falit ćeš namred wolf wrote:Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic bude sretan s tobom...tre911 wrote:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
2014-04-15
Druker bio i ost'oudba wrote:još jednom da čujem kako se je Karamarko konvertison_razbojnik wrote:jednom udba uvijek udbaudba wrote:ja,tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??
n_razbojnik-
2014-04-15
Dobar si primjer novog doba, kulturan,sabran,pametan,smiren,...sedam kreposti iz tebe izbijaju i blago nama sa takvim nositeljima NWO, ono ogledni si primjer onoga što nas čeka. No evo ovako unaprijed da ti kažem da ti ja sve opraštam i možeš provjeriti kod admina da za tebe neću ništa tražiti a tebe samo molim da odeš do fra Smiljana, vjeruj mi da te željno isčekuje :)red wolf wrote:Marš govno proustaško...tre911 wrote:Bravo dečko, bravo. Prije nego odeš samo upamti moj savjet, otiđi do fra Smiljana i poslje se javi kako je bilo a ovo sa psovanjem mrtve majke će ići s tobom pred Boga. Sretno ti bilo.red wolf wrote:Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic buce sretan s tobom...tre911 wrote:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Guest- Guest
@Kic ti je blagoslovio...Ovo je vaš forum, ali gle čuda, još ti mogu reći, napuši mi se kurca proustašo....tre911 wrote:Dobar si primjer novog doba, kulturan,sabran,pametan,smiren,...sedam kreposti iz tebe izbijaju i blago nama sa takvim nositeljima NWO, ono ogledni si primjer onoga što nas čeka. No evo ovako unaprijed da ti kažem da ti ja sve opraštam i možeš provjeriti kod admina da za tebe neću ništa tražiti a tebe samo molim da odeš do fra Smiljana, vjeruj mi da te željno isčekuje :)red wolf wrote:Marš govno proustaško...tre911 wrote:Bravo dečko, bravo. Prije nego odeš samo upamti moj savjet, otiđi do fra Smiljana i poslje se javi kako je bilo a ovo sa psovanjem mrtve majke će ići s tobom pred Boga. Sretno ti bilo.red wolf wrote:Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic buce sretan s tobom...tre911 wrote:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Guest- Guest
Ne bit na aparatima, i pre smo gubili izbore, nije sve crno, vratiće se SDP jači nego ikad, Manolić će proslavit stoti rođendan, ne idi jer smo skuvali pašta šutu.red wolf wrote:Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic bude sretan s tobom...
n_razbojnik wrote:jednom udba uvijek udbaudba wrote:ja,tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??
haha plačem
Ma da? Imaš neko istraživanje?ostap.phender wrote:Kad se nos pritisne, poteče krv... Veza između celibata i pedofilije je neupitna. To samo katolička crkva poriče, but what else is new... :)Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Ajde što mene vrijeđaš ali zašto u to ubacuješ druge ljude, što su ti oni krivi, nije valjda da si opet izgubio kontrolu? a može biti da je to zbog implantata i NWO u kojem će biti kuće od čokolade a prozori od marmelade..zar nije tvoja dužnost da pridobiješ što više ljudi na svoju stranu a ne da ih tjeraš od vašeg sotonskog plana :(red wolf wrote:@Kic ti je blagoslovio...Ovo je vaš forum, ali gle čuda, još ti mogu reći, napuši mi se kurca proustašo....tre911 wrote:Dobar si primjer novog doba, kulturan,sabran,pametan,smiren,...sedam kreposti iz tebe izbijaju i blago nama sa takvim nositeljima NWO, ono ogledni si primjer onoga što nas čeka. No evo ovako unaprijed da ti kažem da ti ja sve opraštam i možeš provjeriti kod admina da za tebe neću ništa tražiti a tebe samo molim da odeš do fra Smiljana, vjeruj mi da te željno isčekuje :)red wolf wrote:Marš govno proustaško...tre911 wrote:Bravo dečko, bravo. Prije nego odeš samo upamti moj savjet, otiđi do fra Smiljana i poslje se javi kako je bilo a ovo sa psovanjem mrtve majke će ići s tobom pred Boga. Sretno ti bilo.red wolf wrote:Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic buce sretan s tobom...tre911 wrote:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Guest- Guest
Momak je očito na nekakvoj probnoj terapiji implatantima, koji ga zdrmaju kad počne pisat pizdarije i vrijeđati te automatski gase internet konekciju...no kao i sve nove tehnologije ovo još nije u završnoj fazi i ima bugovatre911 wrote:Ajde što mene vrijeđaš ali zašto u to ubacuješ druge ljude, što su ti oni krivi, nije valjda da si opet izgubio kontrolu? a može biti da je to zbog implantata i NWO u kojem će biti kuće od čokolade a prozori od marmelade..zar nije tvoja dužnost da pridobiješ što više ljudi na svoju stranu a ne da ih tjeraš od vašeg sotonskog plana :(red wolf wrote:@Kic ti je blagoslovio...Ovo je vaš forum, ali gle čuda, još ti mogu reći, napuši mi se kurca proustašo....tre911 wrote:Dobar si primjer novog doba, kulturan,sabran,pametan,smiren,...sedam kreposti iz tebe izbijaju i blago nama sa takvim nositeljima NWO, ono ogledni si primjer onoga što nas čeka. No evo ovako unaprijed da ti kažem da ti ja sve opraštam i možeš provjeriti kod admina da za tebe neću ništa tražiti a tebe samo molim da odeš do fra Smiljana, vjeruj mi da te željno isčekuje :)red wolf wrote:Marš govno proustaško...tre911 wrote:Bravo dečko, bravo. Prije nego odeš samo upamti moj savjet, otiđi do fra Smiljana i poslje se javi kako je bilo a ovo sa psovanjem mrtve majke će ići s tobom pred Boga. Sretno ti bilo.red wolf wrote:Pošto odlazim s ovog foruma, dozovliti ću si, mater ti jebem proustašku, da ti jebem...Evo ti forum...Neka @Kic buce sretan s tobom...tre911 wrote:Ajde budaletino ne seri, ti si osvjedočeni fašist koji bi na silu gurao u ljude implantate i sl no meni nije palo na pamet prijaviti te kao ni svetca ili ewu kada govore da je u redu ubijati ustašku djecu. Abuse prijeva su samo za vas ljevičkarske pizdurine koji se ne možete nositi sa tim da neko drugačije od vas misli.red wolf wrote:Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
n_razbojnik-
2014-04-15
Naravno da sam pisao, bolje nisu ni zaslužili. Ej, postavljati lovce da vide tko ih kritizira, a to je odmah antisemitizam. Ma, nek si jebu majku cionističku. Ako imaš argumente, opleti po meni, ali da sam antisemit jer mi se gadi diskriminacija Arapah u Izraelu, e onda si stvarno jebi majku nacističku, pa makar ti sto puta ubili djeda i babu u Auschwitzu.udba wrote:ja,tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??
vi šta ne kratite citate ste mi gori od ustaške emigracije, sve bi vas trebalo na goli.
Drugo, vidiš kako nije dobro kuvat u sebi, te vidi svjetlost, te niste spremni i onda pukneš ko kokica.
Drugo, vidiš kako nije dobro kuvat u sebi, te vidi svjetlost, te niste spremni i onda pukneš ko kokica.
Similar topics
» Odveo djecu u kino pa se zaprepastio : Pa tolike su nam mjesečne režije za vodu
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hrvat odveo Australiju na SP
» U Amsterdam je odveo i zaštitu - na naš trošak
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hrvat odveo Australiju na SP
» U Amsterdam je odveo i zaštitu - na naš trošak
Page 4 of 7