Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
Pa tko je onda zgrožen antisemitizmom na Sniper temi...imamo novu vertikalu društva...PC forumakic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Da mu je zdrav mozak ne bi bio svećenik niti bi išao u Međugorje na molitvu...
wtf :D
ne znam jeste primijetili, dudette je izbrisala svoj nick-
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Uj Nevenka, tebi zaboravili u santorijumured wolf wrote:Smiješno ti je nešto?...Nema više smradu, nema...hahahahahahahahahahahahahaasilovski wrote:vidi ovog hahahared wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Još toga niste svijesni, ali dogoditi će se brzo...
Kermit-
2014-04-17
Nemoj se ljutiti na mene, ali tvoja vrsta je gotova...Možeš misliti o meni što god hoćeš, ali to neće promijeniti ništa...Jedini spas za Zemlju i sva bića na njoj je, da, ne da nestanete, ali da vas je jako malo na Zemlji...kic wrote:asilovski wrote:vidi ovog hahahared wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Još toga niste svijesni, ali dogoditi će se brzo...
NEUMORAN, jeboga bog botovski :D
Guest- Guest
poslao u Rim u dom zatvorenog tipa za posrnule svećenike
napreduju
prije bi gas poslali u skolu vodit muski zbor do 12g.
napreduju
prije bi gas poslali u skolu vodit muski zbor do 12g.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ljudi su jako za*ebali ovdje na Zemlji...
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Pa tko je onda zgrožen antisemitizmom na Sniper temi...imamo novu vertikalu društva...PC forumakic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
čik riješi rebus: dan
hahaha naš wannabe džukic wrote:n_razbojnik wrote:Pa tko je onda zgrožen antisemitizmom na Sniper temi...imamo novu vertikalu društva...PC forumakic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Kermit-
2014-04-17
vat iz zis smajli?kic wrote:n_razbojnik wrote:Pa tko je onda zgrožen antisemitizmom na Sniper temi...imamo novu vertikalu društva...PC forumakic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
2014-04-15
Prff...forumaši otkrili abuse...
Trinity-
2014-04-17
Nisi nikaj propustio. Veliki vašar. Tako je Las Vegas izgledao u pocetku.kic wrote:asilovski wrote:da da Međugorje puno pedofilakic wrote:not this again :|
nisam nikad bio u Međugorju moram priznati, svako mjesto ima svoju auru, mene dole ne vuče..
Malo je brdovito pa ne mogu Strip sagradit. Otprilike LV u malom.
2014-12-30
Hehehe. I bolje za nju.kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
2014-12-30
kupih kvalitetnu kopiju Lacoste i Ray Banki u Međimurju ovaj Međugorju...s obzirom koliko traju, još dok su bila dva štanda i restoran tamo
2014-04-15
2 para Nike patike, Adidas s original tri štrafte, Puma i kineski Samsung Edge. sve skupa 1200 kuna. I sve radi. Pa si ti misli.n_razbojnik wrote:kupih kvalitetnu kopiju Lacoste i Ray Banki u Međimurju ovaj Međugorju...s obzirom koliko traju, još dok su bila dva štanda i restoran tamo
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Ma, ne bi mi ni palo na pamet da nije neki dan onoliko se prosrala s tim abjuzom. Nego, zašto se odjavila? Odjebao ju i abjuz?Trinity wrote:Prff...forumaši otkrili abuse...
Jek kačevenda u braku? Jel paravinja u braku? O čemu ti stalno laprdaš nije mi jasno.jastreb wrote:Celibat,ukinite celibat,Sveti Oče!
Nije dobro da čovjek bude sam,rekao je Jahve,kad je stvorio ljudsko biće.
Guest- Guest
Totalka idiotarija, najveći broj pedofilije nije u crkvenim redovima nego među rodbinom, policiji,školstvu,vrtićima,zdravstvu....dakle gdje god ima kontakta sa djecom i nemoj mi samo reći da to nisu oženjeni ljudi.jastreb wrote:Svejedno. da je imao ženu i djecu ne bi mislio da ovakve opačine.Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Glupost je kad neki teolozi kažu da onaj tko je vjenčan ne bi mogao misliti o župljanima.
Bedatsoća. Onda se ni generali ne bi trebali ženiti ,jer ne bi(po tome) mogli se posvetiti vojsci i strategiji.
Guest- Guest
Kačavenda nije. Paravinja je,ali Paravinja nije pedofil i nije homičus.tre911 wrote:Jek kačevenda u braku? Jel paravinja u braku? O čemu ti stalno laprdaš nije mi jasno.jastreb wrote:Celibat,ukinite celibat,Sveti Oče!
Ne laprdam. Kažem da kad bi (i)svećenici bili u braku da bi pojava homoseksualizma međ njima bilo kudikamo manje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Guest- Guest
Evo vam forum neoustaše...Osokolili ste se...Ovo je vaše vrijeme...Pa uživajte...tre911 wrote:Hvala Bogu, nadam se da neće ni nailaziti više i praviti prijave. Nego ko je poslao abuse na onoj temi o sniperu??kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Guest- Guest
Kad se nos pritisne, poteče krv... Veza između celibata i pedofilije je neupitna. To samo katolička crkva poriče, but what else is new... :)Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Guest- Guest
Ma hajde, rekoh ti lijepo da je najveći broj pedofilije unutar bračnih zajednica i rodbine, jedini kritertij je da se pedofili uvijek muvaju oko djece, bilo kroz vrtiće, zdravstvo,školstvo.....ovo je žešća glupost da se to dešava zbog toga što neko nije u braku.jastreb wrote:Kačavenda nije. Paravinja je,ali Paravinja nije pedofil i nije homičus.tre911 wrote:Jek kačevenda u braku? Jel paravinja u braku? O čemu ti stalno laprdaš nije mi jasno.jastreb wrote:Celibat,ukinite celibat,Sveti Oče!
Ne laprdam. Kažem da kad bi (i)svećenici bili u braku da bi pojava homoseksualizma međ njima bilo kudikamo manje.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Odveo djecu u kino pa se zaprepastio : Pa tolike su nam mjesečne režije za vodu
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hrvat odveo Australiju na SP
» U Amsterdam je odveo i zaštitu - na naš trošak
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hrvat odveo Australiju na SP
» U Amsterdam je odveo i zaštitu - na naš trošak
Page 3 of 7