Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
od sviju obavještajaca najvolim domaćeRegoč wrote:Netko mora, samo čvrsta ruka.Trinity wrote:'ko će uvest red neg' udba...
2014-04-15
Nego, kakva je lova, imam sad nešto vremena pa reko mogo bih malo fušat.n_razbojnik wrote:od sviju obavještajaca najvolim domaćeRegoč wrote:Netko mora, samo čvrsta ruka.Trinity wrote:'ko će uvest red neg' udba...
Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
meni je supruga uvela dvotjedni celibat jer sam malo pripit ostavio prljave čarape u sudoperu, a ne u onoj košari.epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
Ima onaj RayMabus pravo, babe su svo zlo ovog svijeta, krše najosnovnija ljudska prava.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
To mene ili druga pedera ide?Regoč wrote:Nego, kakva je lova, imam sad nešto vremena pa reko mogo bih malo fušat.n_razbojnik wrote:od sviju obavještajaca najvolim domaćeRegoč wrote:Netko mora, samo čvrsta ruka.Trinity wrote:'ko će uvest red neg' udba...
2014-04-15
epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
joj opet iste gluparije.. pa nitko ih ne goni u svećenike, znaju za celibat.. Crkva ih jedino treba ekskomunicirati čim se sazna za zlostavljanja... ali svećenik uvijek ostaje svećenik čak i kad se ekskomunicira... to je sakrament...
Guest- Guest
udba wrote:meni je supruga uvela dvotjedni celibat jer sam malo pripit ostavio prljave čarape u sudoperu, a ne u onoj košari.epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
To se zove suha kurca mokrih opanaka.
2015-08-06
metilda wrote:epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
joj opet iste gluparije.. pa nitko ih ne goni u svećenike, znaju za celibat.. Crkva ih jedino treba ekskomunicirati čim se sazna za zlostavljanja... ali svećenik uvijek ostaje svećenik čak i kad se ekskomunicira... to je sakrament...
Moj komentar nije vezan za uvodnu temu. Mislim da je ovu reformu dobro napraviti inače.
2015-08-06
a dok se ne sazna, šut' i radi svoj poso.metilda wrote:epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
2015-11-10
Zašto?? zar i ti misliš da će nestati pedofilije ako se svćenici budu ženili???epikur37 wrote:metilda wrote:epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
Moj komentar nije vezan za uvodnu temu. Mislim da je ovu reformu dobro napraviti inače.
Guest- Guest
udba wrote:a dok se ne sazna, šut' i radi svoj poso.metilda wrote:epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
pa što dok se ne sazna... zlotvor će se kriti kako god okreneš... neće se ni ispovjediti a i da se ispovjedi ispovjednika veže tajna... treba educirati djecu i vjerovati im ako se potuže na neprilične postupke svećenika...
Guest- Guest
Druga načelnika, mislio sam na lovu u službi.n_razbojnik wrote:To mene ili druga pedera ide?Regoč wrote:Nego, kakva je lova, imam sad nešto vremena pa reko mogo bih malo fušat.n_razbojnik wrote:od sviju obavještajaca najvolim domaćeRegoč wrote:Netko mora, samo čvrsta ruka.Trinity wrote:'ko će uvest red neg' udba...
tre911 wrote:Zašto?? zar i ti misliš da će nestati pedofilije ako se svćenici budu ženili???epikur37 wrote:metilda wrote:epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
Kako rekoh to je moj stav o ustroju crkve nevezano za ovu temu i naravno da nema veze. Pedofilija u Crkvi se naglašava od strane liberalnih medija ništa drugo.
2015-08-06
metilda wrote:udba wrote:a dok se ne sazna, šut' i radi svoj poso.metilda wrote:epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
pa što dok se ne sazna... zlotvor će se kriti kako god okreneš... neće se ni ispovjediti a i da se ispovjedi ispovjednika veže tajna... treba educirati djecu i vjerovati im ako se potuže na neprilične postupke svećenika...
svaka ti je zlatna, samo srećo moja jedina, ajd prigrizi nešto, tanke ti noge brate moj mili, bem tu anoreksiju, ja sam razvalio anoreksiju ko Đapić, zašto idete za tom pomodarijom i glumite kosture, a stara narodna kaže bolja da ljuja nego da žulja.
Last edited by udba on 4/2/2016, 23:51; edited 1 time in total
2015-11-10
Tre.
Naravno da nece, ali u svakoj zatvorenoj zajednici postoji veci broj devijacija. Sto vezanih sklonoscu, sto latencijom, sto linijom manjeg otpora.
Odavno se zna da je unutar grupe ili odredenja povecan postotak devijanata.
Zato i inzinjeri i doktori s istoka vode u homoseksualnoj devijaciji, kod njih postotak prelazi ukupni svjetski.
Naravno da nece, ali u svakoj zatvorenoj zajednici postoji veci broj devijacija. Sto vezanih sklonoscu, sto latencijom, sto linijom manjeg otpora.
Odavno se zna da je unutar grupe ili odredenja povecan postotak devijanata.
Zato i inzinjeri i doktori s istoka vode u homoseksualnoj devijaciji, kod njih postotak prelazi ukupni svjetski.
2014-12-30
nema se tu direktno para, ali se love dobre veze bude usluga i skreću se poslovi, ja već pet godina bez prekida imam dozvolu kod sebe, a prolazilo se kroz crveno i puhalo se u dreger.Regoč wrote:Druga načelnika, mislio sam na lovu u službi.n_razbojnik wrote:To mene ili druga pedera ide?Regoč wrote:Nego, kakva je lova, imam sad nešto vremena pa reko mogo bih malo fušat.n_razbojnik wrote:od sviju obavještajaca najvolim domaćeRegoč wrote:Netko mora, samo čvrsta ruka.Trinity wrote:'ko će uvest red neg' udba...
Ma može i to. Alkohol mi nije porok, ali zaglavi se papučica gasa pa je nemoš vratit, a policija ne vjeruje. Hvala, šefe!udba wrote:nema se tu direktno para, ali se love dobre veze bude usluga i skreću se poslovi, ja već pet godina bez prekida imam dozvolu kod sebe, a prolazilo se kroz crveno i puhalo se u dreger.Regoč wrote:Druga načelnika, mislio sam na lovu u službi.n_razbojnik wrote:To mene ili druga pedera ide?Regoč wrote:Nego, kakva je lova, imam sad nešto vremena pa reko mogo bih malo fušat.n_razbojnik wrote:od sviju obavještajaca najvolim domaćeRegoč wrote:Netko mora, samo čvrsta ruka.Trinity wrote:'ko će uvest red neg' udba...
Ok, na stranu pedofilija ali u čemu vidiš onda dobrobit za RKC preko Pavlovih poslanica koji jasno kažu da se ne može imati dva gospodara, jednog ćeš mrziti a drugome služiti a svako tko se veže u bračnu zajednicu naravno da ne može služiti i Bogu i braku.epikur37 wrote:tre911 wrote:Zašto?? zar i ti misliš da će nestati pedofilije ako se svćenici budu ženili???epikur37 wrote:metilda wrote:epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
Kako rekoh to je moj stav o ustroju crkve nevezano za ovu temu i naravno da nema veze. Pedofilija u Crkvi se naglašava od strane liberalnih medija ništa drugo.
Guest- Guest
To za dva gospodara je besmisleno jer se nitko zaposlen ne bi trebao ženiti.
tre911 wrote:Ok, na stranu pedofilija ali u čemu vidiš onda dobrobit za RKC preko Pavlovih poslanica koji jasno kažu da se ne može imati dva gospodara, jednog ćeš mrziti a drugome služiti a svako tko se veže u bračnu zajednicu naravno da ne može služiti i Bogu i braku.epikur37 wrote:tre911 wrote:Zašto?? zar i ti misliš da će nestati pedofilije ako se svćenici budu ženili???epikur37 wrote:metilda wrote:epikur37 wrote:Za ukidanje sam celibata svećenicima ali da ostaje kod redovnika po meni prirodno i logično ...pravoslavci imaju slično rješenje..
Stvar je interpretacije....mislim da bi župni svećenik mogao svjedočiti obiteljski život, Bog i brak su u suglasju i podupiru se napose kada je u pitanju zajednica što župa jeste.
Ali za redovnike bih zadržao celibat.
Mene je najviše dirnula misa kod monaha na Ćokovcu na Pašmanu, da pravih redovnika koji nemaju župu, nemaju zajednicu vjernika nego su pravi redovnici...oltar metar sa metar, nih 7 u maloj crkvi, predani kontemplaciji i introspekciji.
Nema te barokne crkve niti kićene liturgije koja može biti blizu tom dojmu snage vjere.
2015-08-06
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Odveo djecu u kino pa se zaprepastio : Pa tolike su nam mjesečne režije za vodu
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hrvat odveo Australiju na SP
» U Amsterdam je odveo i zaštitu - na naš trošak
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hrvat odveo Australiju na SP
» U Amsterdam je odveo i zaštitu - na naš trošak
Page 6 of 7