Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Svećenik odveo djecu u Međugorje pa ih silovao
Sva sreća pa ste prošlost...Svjetlo će obasjati Zemlju...Regoč wrote:Vrieđanje katoličkih svetinjah! Prijava na abuse. Dajem rok adminima kao i dudata: 27,3 sekunde pa prijavljujem.deda na aparatima wrote:nego gdje je bila Gospa?
samo je stajala i gledala šutke kako ovaj jebe djecu, ili je išla javiti vidjelicama ali ga vidjelice nisu htjele prijaviti policiji kako se ne bi pravio skandal i navukla sramota na sveto mjesto
Guest- Guest
Bio ja, ništa osobito, iako liep kraj, osobito pogled s brda.kic wrote:asilovski wrote:da da Međugorje puno pedofilakic wrote:not this again :|
nisam nikad bio u Međugorju moram priznati, svako mjesto ima svoju auru, mene dole ne vuče..
Zato Ameri rade na utjerivanju tzv. prava po čitavom svijetu. Nisu zadovoljni određenim državama, društvima i civlizacijama. Svijet ne smije pokušavati biti dobro mjesto, ali zato će se oni pobrinuti lažima da bude još gore.
Guest- Guest
hahahah svetinjah, šta je Regoč i ti bi jeba u ladu gospina lika hahahaRegoč wrote:Vrieđanje katoličkih svetinjah! Prijava na abuse. Dajem rok adminima kao i dudata: 27,3 sekunde pa prijavljujem.deda na aparatima wrote:nego gdje je bila Gospa?
samo je stajala i gledala šutke kako ovaj jebe djecu, ili je išla javiti vidjelicama ali ga vidjelice nisu htjele prijaviti policiji kako se ne bi pravio skandal i navukla sramota na sveto mjesto
Kermit-
2014-04-17
ma celibat ima i svoju važniju funkciju, mislim, po meni važniju, ok nedioba imovine i to, ali, otključavanje magičnih sposobnosti ne dolazi bez preusmjeravanja količine energije koja je kod mladih uglavnom usmjerena u jednom pravcu, onom seksualnom, zato se Kabala nije nikad mogla učiti prije 40-te.
Da,ali ovdje svi zaboravljate na moju teoriju.Fénix wrote:Baš to, gdje je pedofilija tu je i homoseksualnost. To je već x-puta dokazano.
Ako treba još jedan korak dalje, onda sjetimo se T-portala i Nizozemca Hekme koji je kristalno jasno rekao kako su homoseksualnost i pedofilija povijesni suputnici. Ono, ni ne zna koliko je zapravo pomogao oko brojnih stvari s tom nepobitnom izjavom.
Točno je da su homoseksualizam i pedofilija povezani poput prsta i nokta. Ali zbog čega?
Nakon mnogo iscrpljujućih mozganja i proučavanja navedene pojave došao sam do otkrića koje će uzdrmati akademski svijet i koje ću ovdje podijeliti sa vama.
Naime ,ja sam ustanovio da je homoseksualizam ne urođena,već naknadno stečena monada.
I kako ne postoji 100%-tni homoseksualac,on pa makar se smatrao 100%-tnim ne može pobjeći od svojeg prirodnog nagona,pa onda umjesto neobrijanih,dlakavih, koščatih,mišićavih i šta ti ja znam kakvih sve ne grdnih muških tjelesa,isti poseže za muškim tijelom koje je najsličnije ženskom,djevojačkom.
A koje je to tijelo?
Dječačko,još nerazvijeno muško tijelo.
Tu leži "tajna" pedofilije. Čak i riječ peder,dolazi od riječi pederast(ija),odnosno sklonost muškarca dječacima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zanimljivo razmišljanje...kic wrote:ma celibat ima i svoju važniju funkciju, mislim, po meni važniju, ok nedioba imovine i to, ali, otključavanje magičnih sposobnosti ne dolazi bez preusmjeravanja količine energije koja je kod mladih uglavnom usmjerena u jednom pravcu, onom seksualnom, zato se Kabala nije nikad mogla učiti prije 40-te.
Guest- Guest
asilovski wrote:ja bio, lege htijele prodavati svete slike i kalendare, ono prišli nam fratar i lik te rekli da se begamo u roku odmah ili...vašar, i to čisti vašar sa gomilom debila, nema tu ničeg vrijednog osim supermarketakic wrote:asilovski wrote:da da Međugorje puno pedofilakic wrote:not this again :|
nisam nikad bio u Međugorju moram priznati, svako mjesto ima svoju auru, mene dole ne vuče..
vi samo show radite
nema tu magije, naime tko hoće biti isposnik, pustinjak, sveti čovjek on ide u takav red, ovo je isključivo sa nasljeđivanjemkic wrote:ma celibat ima i svoju važniju funkciju, mislim, po meni važniju, ok nedioba imovine i to, ali, otključavanje magičnih sposobnosti ne dolazi bez preusmjeravanja količine energije koja je kod mladih uglavnom usmjerena u jednom pravcu, onom seksualnom, zato se Kabala nije nikad mogla učiti prije 40-te.
Kermit-
2014-04-17
Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
Da mu je zdrav mozak ne bi bio svećenik niti bi išao u Međugorje na molitvu...
wtf :D
Ljudsko društvo je pred raspadom...Još toga niste svijesni, ali dogoditi će se brzo...
Guest- Guest
jeli pop bio napaljen na mušku ili žensku dicu..
jer ako je na mušku onda je peder/pedofil, a onako je hetero/pedofil
jer ako je na mušku onda je peder/pedofil, a onako je hetero/pedofil
Guest- Guest
red wolf wrote:Zanimljivo razmišljanje...kic wrote:ma celibat ima i svoju važniju funkciju, mislim, po meni važniju, ok nedioba imovine i to, ali, otključavanje magičnih sposobnosti ne dolazi bez preusmjeravanja količine energije koja je kod mladih uglavnom usmjerena u jednom pravcu, onom seksualnom, zato se Kabala nije nikad mogla učiti prije 40-te.
pa zapravo mislim da je to srž problema, nametnuti celibat dovodi do frustracija i onda se nefokusirano izlijeva ovako, straight edge mora doći iznutra ili dolazi do konfuzije emocija i energija..
Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
ne znam jeste primijetili, dudette je izbrisala svoj nick-
Ne brini...Smrad ljudski je došao do svojeg kraja...Vi ste prošlost...kic wrote:red wolf wrote:Zanimljivo razmišljanje...kic wrote:ma celibat ima i svoju važniju funkciju, mislim, po meni važniju, ok nedioba imovine i to, ali, otključavanje magičnih sposobnosti ne dolazi bez preusmjeravanja količine energije koja je kod mladih uglavnom usmjerena u jednom pravcu, onom seksualnom, zato se Kabala nije nikad mogla učiti prije 40-te.
pa zapravo mislim da je to srž problema, nametnuti celibat dovodi do frustracija i onda se nefokusirano izlijeva ovako, straight edge mora doći iznutra ili dolazi do konfuzije emocija i energija..
Guest- Guest
Ne, izruguje se mojim nadubljim vjerskim shvaćanjima. Ako može abjuzirati dudata, hoću i ja!asilovski wrote:hahahah svetinjah, šta je Regoč i ti bi jeba u ladu gospina lika hahahaRegoč wrote:Vrieđanje katoličkih svetinjah! Prijava na abuse. Dajem rok adminima kao i dudata: 27,3 sekunde pa prijavljujem.deda na aparatima wrote:nego gdje je bila Gospa?
vidi ovog hahahared wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Još toga niste svijesni, ali dogoditi će se brzo...
Kermit-
2014-04-17
Nisam. Onda, jebi ga, propala fora. Tjeraj dalje.kic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
asilovski wrote:vidi ovog hahahared wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Još toga niste svijesni, ali dogoditi će se brzo...
NEUMORAN, jeboga bog botovski :D
Smiješno ti je nešto?...Nema više smradu, nema...hahahahahahahahahahahahahaasilovski wrote:vidi ovog hahahared wolf wrote:Ljudsko društvo je pred raspadom...Još toga niste svijesni, ali dogoditi će se brzo...
Guest- Guest
Pa tko je onda zgrožen antisemitizmom na Sniper temi...imamo novu vertikalu društva...PC forumakic wrote:Regoč wrote:Šta psuješ mene? Ako prijavljivati može dudata, hoću i ja jer se svećenika moje vjere, samim time što je svećenik, proglašava umobolnim. Tražim zaštitu od progona po religijskoj osnovi. Ili idem na abuse!kic wrote:Regoč wrote:Oho, vrieđanje! Vjerska diskriminacija! Gdje su administratori? Ako se ovo ne kazni, prijavljujem na abuse. Kao i ona dudata.deda na aparatima wrote:Regoč wrote:Celibat nema veze s pedofilijom, da mu se samo nadigao, a da je u mozak zdrav, našao bi priležnicu. Ovo je bolesnik!
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Odveo djecu u kino pa se zaprepastio : Pa tolike su nam mjesečne režije za vodu
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hrvat odveo Australiju na SP
» U Amsterdam je odveo i zaštitu - na naš trošak
» Mostarski biznismen sve zaposlene odveo na odmor u Tursku
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Hrvat odveo Australiju na SP
» U Amsterdam je odveo i zaštitu - na naš trošak
Page 2 of 7