ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Asylum

Page 35 of 35 Previous  1 ... 19 ... 33, 34, 35

Go down

Asylum - Page 35 Empty Re: Asylum

Post by metilda 19/11/2024, 15:06

Bio sam svjedok kako je papa Franjo govorio svećenicima: „Ponekad je vaša najvažnija služba biti u župnom uredu. Dolazi žena s djetetom i kaže: "Oče, želim krstiti dijete." Svećenik je nikada u životu nije vidio i započinje razgovor ispunjavanjem obrazaca. Pita: "Ime oca?". A ona: "Ne znam tko je otac." "Kako ne znaš tko je otac?!". "Ne znam". "Pa kako prostitutka uopće i može znati tko je otac?" Papa je dodao: „Tako prestaje nada u to da će dijete biti kršteno. Jer sinoda, jer zakon, jer kanonsko pravo... A pred vas je došla blažena, ako ne i sveta žena. Molimo se da spasimo život od začeća do smrti, jer ova žena vrlo lako je mogla ubiti ovo dijete, ali nije ubila, došla je. Što bi Isus učinio? U takvom slučaju treba pitati: "Imate li novca za pelene? Mogu li vam kupiti kolica?" I recite joj: "Krstiti ćemo vaše dijete ovu nedjelju. Proslava će biti u župnom dvoru." Potrebno je izložiti se...

Kardinal Konrad Krajewski

Asylum - Page 35 Fb_i2739

metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by metilda 19/11/2024, 15:13

Asylum - Page 35 Fb_i2740

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by metilda 19/11/2024, 21:58

Ne mogu si pomoći, navijam za Ukrajinu

Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda
metilda

2021-02-20

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 35 of 35 Previous  1 ... 19 ... 33, 34, 35

Back to top

- Similar topics