Asylum
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 33 of 33
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Re: Asylum
Ovo je jedan od najtužnijih dana u godini.
Kupuješ najljepše cvijeće, u boji njihova života. Jer to je sve što možeš napraviti osim molitve.
Duša te boli, riječi ne mogu van.
Kažu da vrijeme liječi rane, a ti čekaš da se to dogodi već duže vrijeme
Istina je zapravo, da samo naučimo živjeti s tim, sa tom boli.
I da nam zauvijek nedostaju.
Istina je da bi sutrašnji dan, najradije preskočili i da nas bole te ruže, iako su bile najljepše.
Ništa na svijetu nije vrijednije od cijele obitelji na okupu.
Nista nije svetije, nego oni dani kada ste svi bili živi i zdravi.
Zajedno.
Možda ste imali manje novaca, kuća, poslova, mogućnosti..
Ali bilo je više članova, smjeha, ljubavi.
Mnogi će danas sjesti u auto, voziti nekoliko stotina kilometara, da bi sutra na grobu svojih roditelja sjedili i pričali im koliko im fale.
No ljudi koje volimo, žive i nakon ovoga života, gdje smo tek prolaznici.
Ljudi koje volimo, žive kroz nas.
Žive u nama, njihove oči, snovi, glas.
Kada nekoga volimo, svim svojim srcem, on ostaje, sve dok mi ostajemo.
Tamo gdje nosite cvijeće, tek je grob sa kostima, a naši voljeni, sve ovo vrijeme su uz nas. Žive u našim sjećanjima, u našem srcu. Dobro pogledaj svoju obitelj, svatko nosi nešto njegovo/njeno u sebi. Netko oči, netko dušu, netko karakter, netko smjeh.
Netko kosu, hod, volju.
A svi nosite ljubav.
Zato obriši tu suzu, zagrli svoju obitelj, i znaj da nitko od njih na Nebu ne želi da mi ovdje plačemo, jer otišli su svom Ocu.
Ništa ih ne boli i dobro su!
Josipa Mamić
Kupuješ najljepše cvijeće, u boji njihova života. Jer to je sve što možeš napraviti osim molitve.
Duša te boli, riječi ne mogu van.
Kažu da vrijeme liječi rane, a ti čekaš da se to dogodi već duže vrijeme
Istina je zapravo, da samo naučimo živjeti s tim, sa tom boli.
I da nam zauvijek nedostaju.
Istina je da bi sutrašnji dan, najradije preskočili i da nas bole te ruže, iako su bile najljepše.
Ništa na svijetu nije vrijednije od cijele obitelji na okupu.
Nista nije svetije, nego oni dani kada ste svi bili živi i zdravi.
Zajedno.
Možda ste imali manje novaca, kuća, poslova, mogućnosti..
Ali bilo je više članova, smjeha, ljubavi.
Mnogi će danas sjesti u auto, voziti nekoliko stotina kilometara, da bi sutra na grobu svojih roditelja sjedili i pričali im koliko im fale.
No ljudi koje volimo, žive i nakon ovoga života, gdje smo tek prolaznici.
Ljudi koje volimo, žive kroz nas.
Žive u nama, njihove oči, snovi, glas.
Kada nekoga volimo, svim svojim srcem, on ostaje, sve dok mi ostajemo.
Tamo gdje nosite cvijeće, tek je grob sa kostima, a naši voljeni, sve ovo vrijeme su uz nas. Žive u našim sjećanjima, u našem srcu. Dobro pogledaj svoju obitelj, svatko nosi nešto njegovo/njeno u sebi. Netko oči, netko dušu, netko karakter, netko smjeh.
Netko kosu, hod, volju.
A svi nosite ljubav.
Zato obriši tu suzu, zagrli svoju obitelj, i znaj da nitko od njih na Nebu ne želi da mi ovdje plačemo, jer otišli su svom Ocu.
Ništa ih ne boli i dobro su!
Josipa Mamić
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5095
2021-02-20
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
2021-02-20
2021-02-20
2021-02-20
2021-02-20
"It's because I Convert souls to Good God"
St. John Vianney lived in France in the early 19th century. He is so respected for his holy work as a priest that he is the patron saint of priests. And apparently he regularly did battle with the evil one.
Once, his sister spent the night at his home attached to his parish church. She was awakened by a strange rapping sound on her wall and table. She went to St. John Vianney, who was hearing confessions late at night, and he explained:
“Oh, my child, you should not have been frightened: It is the Grappin [“pitchfork”; his nickname for Satan]. He cannot hurt you. As for me, he torments me in sundry ways. At times he seizes me by the feet and drags me about the room. It is because I convert souls to the good God.”
In another instance, St. John Vianney was in his parish church hearing confessions when someone reported to him that his bedroom had caught on fire. His response?
“The Grappin is very angry. He couldn’t catch the bird so he has burned the cage. It is a good sign. We will have many sinners this day.”
St. John Vianney lived in France in the early 19th century. He is so respected for his holy work as a priest that he is the patron saint of priests. And apparently he regularly did battle with the evil one.
Once, his sister spent the night at his home attached to his parish church. She was awakened by a strange rapping sound on her wall and table. She went to St. John Vianney, who was hearing confessions late at night, and he explained:
“Oh, my child, you should not have been frightened: It is the Grappin [“pitchfork”; his nickname for Satan]. He cannot hurt you. As for me, he torments me in sundry ways. At times he seizes me by the feet and drags me about the room. It is because I convert souls to the good God.”
In another instance, St. John Vianney was in his parish church hearing confessions when someone reported to him that his bedroom had caught on fire. His response?
“The Grappin is very angry. He couldn’t catch the bird so he has burned the cage. It is a good sign. We will have many sinners this day.”
2021-02-20
Page 33 of 33 • 1 ... 18 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Asylum
» Asylum
» Asylum
» Asylum flow to industrial world
» Benefits are luring false asylum-seekers to EU, says Serbian PM
» Asylum
» Asylum
» Asylum flow to industrial world