Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
Sad će general Šojgu naredit par dana intezivnog bombardiranja Ukrajine svim raspoloživim sredstvima s mora, kopna i zraka jer su mu potopili brodić a s obzirom da su Putinu izbori ( dakle i njegovoj stranci u osnovi također ) onda lako moguće malo jače budu tukli po Ukrajini sada par dana.
Ostat će bez brodova budu li se ovako motali oko Krima bez zaštite.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Eroo wrote:Osjećaš li se sad bolje? Ako ne, probaj s dva iskandera ponovit priču.Hoholo Mudovski wrote:Ruski Iskanderi s kazetnim punjenjem učinili masakr
Pomagalo bi ti ako bi te Crvenkasti izmasirao.
Ne vjerujem nikome nego tvojim analizama... Eno Ukri traže mrtva tijela iz onog Iljušina, pa ako mi možeš malo pojasniti tko ga je skinuo?
Hoholo Mudovski wrote:Eroo wrote:Osjećaš li se sad bolje? Ako ne, probaj s dva iskandera ponovit priču.Hoholo Mudovski wrote:Ruski Iskanderi s kazetnim punjenjem učinili masakr
Pomagalo bi ti ako bi te Crvenkasti izmasirao.
Ne vjerujem nikome nego tvojim analizama... Eno Ukri traže mrtva tijela iz onog Iljušina, pa ako mi možeš malo pojasniti tko ga je skinuo?
Manje sramote bi bilo za Ruse da kažu da su to sami učinili.
Ako s PZO ne pokrivaju pogranične dijelove, čemu im uopće služi PZO?
PS: Inače, lijepo bi bilo da svoje tvrdnje ponekad pokriješ s nekim relevantnim linkom.
Deki i slični mi se ne čine kao netko kome išta možeš vjerovati.
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Ukrajinci su nevjerojatno inovativni u ovom ratu.RayMabus wrote:
Uvode nova pravila ratovanja, kao i novjeftinija oružja, od kojih za sada nema obrane...
Oni morski dronovi su jeftini od jednog auta, a uništava ruske vojne brodove
vrijedne nekoliko stotina milijuna eura.
Znakovta je tišina ruske propagande kad je u pitanju zadnje potapanje onog broda.
Zanimljiva mi je ova šutnja rusofila...
Last edited by Eroo on Wed 14 Feb - 21:51; edited 1 time in total
2016-07-22
RayMabus likes this post
Šute od muke.
Ne mogu se sad Rusi iskrcat na obale Crne Gore ( inače po srpskom: srpsko primorje ) i produžit gore u Srbiju da im vrate Kosovo i Metohiju pa da zajedno stvaraju veliku Srbiju ( ili malu Rusiju na Balkanu ) jer su trenutno kratki malo s desantnim brodovma.
Ne mogu se sad Rusi iskrcat na obale Crne Gore ( inače po srpskom: srpsko primorje ) i produžit gore u Srbiju da im vrate Kosovo i Metohiju pa da zajedno stvaraju veliku Srbiju ( ili malu Rusiju na Balkanu ) jer su trenutno kratki malo s desantnim brodovma.
2014-04-11
Ok potopljen desantni brod, ako su spašeni mornari nije tragedija... Znači do Odese se ide tenkovima...
Generale kada je onaj zadnji potopljen? Mjesec dana... Rusi otprilike svako toliko izbace novi brod... Ako misle potopiti crnomorsku flotu moraju malo više potapati, nego što ovi porinu...
Generale kada je onaj zadnji potopljen? Mjesec dana... Rusi otprilike svako toliko izbace novi brod... Ako misle potopiti crnomorsku flotu moraju malo više potapati, nego što ovi porinu...
Ne izbace svako toliko ove. Malo više njima triba za izgradnju desantnog broda ovakvih zapremina il približno takvih kao šta je ovaj klase Ropuča šta su ga upravo potopili.
Evo ti podijeli pošto je sad 2024 pa do 2035 ti je deset godina a Putin priča o sedam takvih novih u deset godina ...ono godina i po dana najmanje za jedan takvi brod traje izgradnja.
-
Klasa Ivan Gren , ruske oznake Projekt 11711 , je klasa desantnih brodova koja se gradi za Rusku mornaricu . Klasu su trebala činiti dva plovila, Ivan Gren i Pyotr Morgunov , no kasnije je objavljeno da Ruska mornarica namjerava nabaviti još nekoliko plovila modificiranog dizajna.
Dana 25. prosinca 2023. ruski predsjednik Vladimir Putin najavio je da se do 2035. planira proizvesti još sedam plovila.
Desantni brod klase Ivan Gren
I onda još računaj da mu trebaju na Pacifiku da tamo zamjene stare brodove a sovjetska mornarica u Vladivostoku je bila odgovorna i za Indijski ocean a tako ti je i danas kod ruske mornarice a to im neće bit gotovo do kraja 2025 najmanje itd i to je samo zamjena za te stare tamo itd itd dakle malo ih je "skratilo" s ovim današnjim potopom ovog broda kojeg su Ukrajinci ( i anglosasija ) poslali na dno mora.
Evo ti podijeli pošto je sad 2024 pa do 2035 ti je deset godina a Putin priča o sedam takvih novih u deset godina ...ono godina i po dana najmanje za jedan takvi brod traje izgradnja.
-
Klasa Ivan Gren , ruske oznake Projekt 11711 , je klasa desantnih brodova koja se gradi za Rusku mornaricu . Klasu su trebala činiti dva plovila, Ivan Gren i Pyotr Morgunov , no kasnije je objavljeno da Ruska mornarica namjerava nabaviti još nekoliko plovila modificiranog dizajna.
Dana 25. prosinca 2023. ruski predsjednik Vladimir Putin najavio je da se do 2035. planira proizvesti još sedam plovila.
I onda još računaj da mu trebaju na Pacifiku da tamo zamjene stare brodove a sovjetska mornarica u Vladivostoku je bila odgovorna i za Indijski ocean a tako ti je i danas kod ruske mornarice a to im neće bit gotovo do kraja 2025 najmanje itd i to je samo zamjena za te stare tamo itd itd dakle malo ih je "skratilo" s ovim današnjim potopom ovog broda kojeg su Ukrajinci ( i anglosasija ) poslali na dno mora.
2014-04-11
2016-07-22
Ovo je najnoviji ukrajinski morski dron-kamikaza: MAGURA V5.
"Krivci" su za zadnje potapanje ruskog vojnog broda.
Cijelo vrijeme putovanja je pod vodom.
Iznad vode je samo ova "kamera" ito u fazi realizacije potapanja.
"Krivci" su za zadnje potapanje ruskog vojnog broda.
Cijelo vrijeme putovanja je pod vodom.
Iznad vode je samo ova "kamera" ito u fazi realizacije potapanja.
-
Ovo samo da objasnim ovi dio: Brodogradilište je u Kaliningradu i u osnovi se rade dva na doku pa kako radnici na jednom nešto završe onda prelaze na drugi pa tamo rade drugo i tako svako godinu i po npr jedan cijeli izađe iz brodogradilišta.
U osnovi gradi se više od godine i po dana jer je riječ o velikom brodu ( velika nosivost, velika kada ) tako da se radi dvi tri godine jedan al ovako pošto su uvik dva na doku u izgradnji onda u prosjeku dobiješ nekavu godinu i po okvirno po brodu vrijeme izgradnje.
-
Ovo samo da objasnim ovi dio: Brodogradilište je u Kaliningradu i u osnovi se rade dva na doku pa kako radnici na jednom nešto završe onda prelaze na drugi pa tamo rade drugo i tako svako godinu i po npr jedan cijeli izađe iz brodogradilišta.
U osnovi gradi se više od godine i po dana jer je riječ o velikom brodu ( velika nosivost, velika kada ) tako da se radi dvi tri godine jedan al ovako pošto su uvik dva na doku u izgradnji onda u prosjeku dobiješ nekavu godinu i po okvirno po brodu vrijeme izgradnje.
2014-04-11
Ja sam glup ko kurac.
Ne šalim se.
Ne šalim se.
crvenkasti-
2014-04-17
Generale pričam o bruto tonama ruske mornarice...RayMabus wrote:Ne izbace svako toliko ove. Malo više njima triba za izgradnju desantnog broda ovakvih zapremina il približno takvih kao šta je ovaj klase Ropuča šta su ga upravo potopili.
-
Jebeš bruto tone.
Neću ja da on meni dođe ode i iskrca mi se u Crnu Goru.
Nek ide u Libiju i nek živcira Meloni.
Mala napomena: Manje transportnih brodova na karti svijeta šta ima a ima čak pet flota ( pacifičku, sjevernu, baltičku, kaspijsku i crnomorsku ) ga ograničava da se raširi tamo di ja neću a to je Crna Gora i ograničava ga da se usmjeri tamo di ima nešto i može.
RUSIJA LIBIJI POSLALA 40 TENKOVA T-72 I T-80! Jača se oklopni arsenal marašala Haftara!
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56680-africki-korpus
Poznato je da je Wagner grupa djelovala u najmanje 11 zemalja; Rusija, Bjelorusija, Ukrajina, Sirija, Sudan, Mozambik, Srednjoafrička Republika, Mali, Libija, Venezuela i Madagaskar, prostiru se na tri kontinenta, Europu, Afriku i Južnu Ameriku. Postoje nepotvrđena izvješća o aktivnostima u drugim zemljama.
Wagnerova grupa
Neću ja da on meni dođe ode i iskrca mi se u Crnu Goru.
Nek ide u Libiju i nek živcira Meloni.
Mala napomena: Manje transportnih brodova na karti svijeta šta ima a ima čak pet flota ( pacifičku, sjevernu, baltičku, kaspijsku i crnomorsku ) ga ograničava da se raširi tamo di ja neću a to je Crna Gora i ograničava ga da se usmjeri tamo di ima nešto i može.
RUSIJA LIBIJI POSLALA 40 TENKOVA T-72 I T-80! Jača se oklopni arsenal marašala Haftara!
https://www.ex-iskon-pleme.com/t56680-africki-korpus
Poznato je da je Wagner grupa djelovala u najmanje 11 zemalja; Rusija, Bjelorusija, Ukrajina, Sirija, Sudan, Mozambik, Srednjoafrička Republika, Mali, Libija, Venezuela i Madagaskar, prostiru se na tri kontinenta, Europu, Afriku i Južnu Ameriku. Postoje nepotvrđena izvješća o aktivnostima u drugim zemljama.
Wagnerova grupa
2014-04-11
Prevest ću ti osnovnu filozofiju:
Ti ako imaš previše transportnih brodova onda izvodiš gluposti ( ko šta on izvodi gluposti pa ide s time do Sevastopolja a zna da ga anglosasi i Ukri prate i samo čekaju da im dođe na megdan da ga potope i idiot to ide radit pa ga potopilo ) e onda ti tako može past i glupost da se zaletiš i na Crnu Goru jer ih imaš viška pa ne znaš šta ćeš s njima pa onda hajmo na Crnu Goru kad nam je već dosadno a imamo viška brodova i ne znamo šta ćemo od dosade.
E sad kad nema onda će gledat di će šta poslat jer je kratak a poslat će ih i usmjerit će se tamo di su mu prioriteti a to bi u ovom slučaju kad je Sredozemlje u pitanju bila Sirija i sjeverna Afrika ( čitaj sad najviše pod istočna Libija tj Haftar mada nije samo on ).
Ti ako imaš previše transportnih brodova onda izvodiš gluposti ( ko šta on izvodi gluposti pa ide s time do Sevastopolja a zna da ga anglosasi i Ukri prate i samo čekaju da im dođe na megdan da ga potope i idiot to ide radit pa ga potopilo ) e onda ti tako može past i glupost da se zaletiš i na Crnu Goru jer ih imaš viška pa ne znaš šta ćeš s njima pa onda hajmo na Crnu Goru kad nam je već dosadno a imamo viška brodova i ne znamo šta ćemo od dosade.
E sad kad nema onda će gledat di će šta poslat jer je kratak a poslat će ih i usmjerit će se tamo di su mu prioriteti a to bi u ovom slučaju kad je Sredozemlje u pitanju bila Sirija i sjeverna Afrika ( čitaj sad najviše pod istočna Libija tj Haftar mada nije samo on ).
2014-04-11
Zbog ovoga su "oslobađali" Bahmut? Ništa mei biše nije jasno.
I inače mi nije jasno čemu služe ovolike patne ruskih mladića.
Nema za to racionalnog objašnjenja.
I inače mi nije jasno čemu služe ovolike patne ruskih mladića.
Nema za to racionalnog objašnjenja.
Sredozemna operativno-taktička eskadra ruske mornarice
Mediteranska eskadra je operativno-taktička formacija Ruske mornarice (skraćeno OpESK) s rotirajućim pomorskim i brodskim osobljem. Postroj nasljeđuje zadaće 5. operativne eskadrile Ratne mornarice SSSR-a. Ponovno osnovana 1. lipnja 2013. Od 2015. zapovjednik eskadrile bio je kapetan 1. ranga Yuri Zemsky. Organizacijski, eskadrila je podređena zapovjedniku Crnomorske flote Crvenog zastava . Stožerni brod je veliki protupodmornički brod Admiral Pantelejev . Eskadrila je strukturno podijeljena u 4 taktičke skupine i 1 točku logističke potpore (baza ruske mornarice u luci Tartus - Sirijska Arapska Republika ).Popis brodova ruske mornarice
2014-04-11
Vidim da se natjecete u izdrkavanje koliko je mrtvih vamo a koliko tamo.
A jeli se ijedan od vas ikada upitao STA znaci ubiti covika pa makar najgoreg dusmanina u ratu i to ponoviti nekoliko desetaka puta.
A jeli se ijedan od vas ikada upitao STA znaci ubiti covika pa makar najgoreg dusmanina u ratu i to ponoviti nekoliko desetaka puta.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja uopće ne pričam o njima. Spomenuo sam posadu od 60-ak ljudi plus pošto su prevozili teret onda još 10 do 20 najmanje koji prate teret ( vozači, kontrola, zapovijednici itd ).
Nisu mi zanimljivi oni. Potpuno mi je svejedno šta je s njima. Mislim da bude jasnije: mogli su se svi i spasiti ako su mogli šta se mene tiče. Ništa mi oni vojno ne predstavljaju da bi mi bilo bitno da su npr mrtvi il ranjeni il tako šta.
Isključivo me zanima brod tj vojne operacije s njime naokolo a šta mu je svrha ( transportno desantni brod veće klase ).
Nisu mi zanimljivi oni. Potpuno mi je svejedno šta je s njima. Mislim da bude jasnije: mogli su se svi i spasiti ako su mogli šta se mene tiče. Ništa mi oni vojno ne predstavljaju da bi mi bilo bitno da su npr mrtvi il ranjeni il tako šta.
Isključivo me zanima brod tj vojne operacije s njime naokolo a šta mu je svrha ( transportno desantni brod veće klase ).
2014-04-11
Boli me kurac za ruskim brodom kao i za avdikom i za maripulj i cilom Ukrajinom. Dabogda se rokali jos 100 godina i kod kad bi se Ameri Francuzi i Englezi doli porokali sa Arapima i cifutima superRayMabus wrote:Ja uopće ne pričam o njima. Spomenuo sam posadu od 60-ak ljudi plus pošto su prevozili teret onda još 10 do 20 najmanje koji prate teret ( vozači, kontrola, zapovijednici itd ).
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako god. Đeneral Šojgu ima jedan desatni brod manje. Piši minus jedan.
Idemo dalje.
Idemo dalje.
2014-04-11
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II