Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
RayMabus wrote:Rusi žestoko napadaju diljem Ukrajine: "Situacija je ekstremno teška"
UKRAJINA je objavila da su ruske snage izvele desetke napada na istok i jug zemlje dan nakon što je ukrajinski predsjednik priznao da je situacija za njegove snage "ekstremno teška" jer nemaju dovoljno streljiva, a SAD je uskratio pomoć nakon gotovo dvije godine ratovanja.
Da nije lapsus i da je zapravo mislio kako je situacija za Ruse ekstremno teška.
Hoholo Mudovski- Posts : 7457
2023-08-31
Rusi imaju ekstremno velike gubitke. Koliko je za Ruse teška, to ne znamo, ali za njihovu vojsku je izuzetno teška.Hoholo Mudovski wrote:RayMabus wrote:Rusi žestoko napadaju diljem Ukrajine: "Situacija je ekstremno teška"
UKRAJINA je objavila da su ruske snage izvele desetke napada na istok i jug zemlje dan nakon što je ukrajinski predsjednik priznao da je situacija za njegove snage "ekstremno teška" jer nemaju dovoljno streljiva, a SAD je uskratio pomoć nakon gotovo dvije godine ratovanja.
Da nije lapsus i da je zapravo mislio kako je situacija za Ruse ekstremno teška.
Kad brigada od 4,000 vojnika ima 70% gubitke onda je sve jasno. Barem za one koji imaju barem 2 ćelije u mozgu.
Eroo- Posts : 79086
2016-07-22
PS:
Ustvari, za ovi dolje nisu ni osjetili situaciju ...i to je dobro za njih.
Ustvari, za ovi dolje nisu ni osjetili situaciju ...i to je dobro za njih.
Kažem i ja, bit će je striper dobio jaču drogu kad misli suprotno od tebeEroo wrote:Rusi imaju ekstremno velike gubitke. Koliko je za Ruse teška, to ne znamo, ali za njihovu vojsku je izuzetno teška.Hoholo Mudovski wrote:RayMabus wrote:Rusi žestoko napadaju diljem Ukrajine: "Situacija je ekstremno teška"
Kad brigada od 4,000 vojnika ima 70% gubitke onda je sve jasno. Barem za one koji imaju barem 2 ćelije u mozgu.
Jebi ti to Safete, sve je to što postaš za kurac, reci ti nama hoće li Ukri preći iz rikverca u brzinu koja ide naprid? Bar u prvu? Jel se opet čeka lipanj (dok prođu kiše, teren bude pogodan za NATO vozila i taj shit)?
AlfaOmega wrote:Jebi ti to Safete, sve je to što postaš za kurac, reci ti nama hoće li Ukri preći iz rikverca u brzinu koja ide naprid? Bar u prvu? Jel se opet čeka lipanj (dok prođu kiše, teren bude pogodan za NATO vozila i taj shit)?
Demantira te (vas) rat koji traje već dvije godine. Od trodnevnog evo je postao trozimski i ne vidi se kraj.
Do sada su Rusi vozili uglavnom samo u rikverc. Izgubiti na Avdijivki (30 k stanovnika) 47,000+ vojnika
nije baš za pohvalu, kad je u pitanju samoproglašena druga vojna sila na svijetu.
Nego, reci ti nama kad se osvaja Herson? (opet), Kyiv? Harkiv? itd? Koliko će biti potrebno zima za to?
Sve i kad bi išlo po željama, malo bi bilo 59 godina....neki i to izračunaše.
Vidim da ne pratiš dnevne gubitke ruske vojske, pa evo da ti ponovim najnovije.
Znam da ti ih nije ugodno gledati. Mnogo je, jelda?
2016-07-22
Hahaha
Gotovo s vozikanjem gliserima. Izginuli radi PRa
Eroo wrote:Barem za one koji imaju barem 2 ćelije u mozgu.
Koliko ti imaš?
crvenkasti-
2014-04-17
A vezano uz taj Krinki i to dole, anglosasija je htjela tu presjeći put i do Krima i na Krim iako sam ja rekao odma da je to glupost ( jer ne možeš osigurat prijevoz opskrbe preko rijeke itd jer tu treba puno i ljudstva i opreme prebacit da bi to imalo učinak tj poraz tih snaga tamo na koje ideš a s onu stranu su rijeke ) .... znači vezano uz taj Krinki a povodom ove sad situacije moj komentar je:
Ostali bez metaka pa se povukli. Ne da Trump metke.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:A vezano uz taj Krinki i to dole, anglosasija je htjela tu presjeći put i do Krima i na Krim iako sam ja rekao odma da je to glupost ( jer ne možeš osigurat prijevoz opskrbe preko rijeke itd jer tu treba puno i ljudstva i opreme prebacit da bi to imalo učinak tj poraz tih snaga tamo na koje ideš a s onu stranu su rijeke ) .... znači vezano uz taj Krinki a povodom ove sad situacije moj komentar je:
Je li to stav G Federacije ili tvoj osobni? Ja smatram da se radilo o čistom PRu, u svrhu pridobivanja naklonosti Vjerovnika...
Ali nakon Avdivke više nema smisla žrtvovati ljude za ništa. Nije ni onda imalo smisla, ali barem se moglo reći da su prešli na drugu stranu & give me more money
Ima u Ukrajini neko selo, zove se Pobjeda. Tamo se sad bore.
crvenkasti-
2014-04-17
Nije se radilo uopće o čistom PR-u nego Britanci koji su otočna nacija žele osvojit Krim i izbacit Ruse od tamo i onda da oni tu dođu itd itd itd i iz istog razloga su htjeli probiti ono zaporoško bojište i izbiti na Azovsko more i da onda krenu na jug i zauzmu Krim.
To su njihovi planovi. Samo im je pala kišica jbga pa usrala ofenzivu na Azov, prema Krimu i na Krim.
Da, to je moj stav i stav GF jer je to jedno te isto pošto ja nikakvog smisla ne vidim u ratovanju a već ako se biju onda ne vidim nikakvog smisla u glupim vojnim manervima di se uz malo zdrave logike vidi da je to debilana i bezvezno slanje ljudi da tamo pogine, budu ranjeni itd a za kurac totalno i nečije obično izdrkavanje jer upire da želi osvojiti Krim .
To su njihovi planovi. Samo im je pala kišica jbga pa usrala ofenzivu na Azov, prema Krimu i na Krim.
Da, to je moj stav i stav GF jer je to jedno te isto pošto ja nikakvog smisla ne vidim u ratovanju a već ako se biju onda ne vidim nikakvog smisla u glupim vojnim manervima di se uz malo zdrave logike vidi da je to debilana i bezvezno slanje ljudi da tamo pogine, budu ranjeni itd a za kurac totalno i nečije obično izdrkavanje jer upire da želi osvojiti Krim .
Last edited by RayMabus on 20/2/2024, 21:06; edited 1 time in total
2014-04-11
crvenkasti wrote:Ima u Ukrajini neko selo, zove se Pobjeda. Tamo se sad bore.
To mi je super.
Ono, tko pobijedi u Pobjedi, taj je odnio pobjedu.
crvenkasti-
2014-04-17
Nejasno je zašto su dvojica ako su trojica a moglo ih je biti deset a onda bi ih bilo osam.
Shvaćate ?
Shvaćate ?
2014-04-11
2016-07-22
YUTEL prije .... ukrajinska vojska presla Dnjepar i siri mostobran.
Danas Ukropi u Krinkiju likvidirani i Krinki je po ruskim nadzorom. Koliko je Ukropa zagnojilo tamo, vrag ce ga znati.
YUTEL javio stogod?
Slava!
Danas Ukropi u Krinkiju likvidirani i Krinki je po ruskim nadzorom. Koliko je Ukropa zagnojilo tamo, vrag ce ga znati.
YUTEL javio stogod?
Slava!
RayMabus wrote:Nejasno je zašto su dvojica ako su trojica a moglo ih je biti deset a onda bi ih bilo osam.
Shvaćate ?
Koliko treba ovaca da bi ih bilo pet?
To je narodna zagonetka iz Hercegovine.
crvenkasti-
2014-04-17
Ima i ona dalmatinska: riba i po dinar i po. Pošto tri ribe?
Tko je to znao riješiti, taj se u Dalmaciji smatrao genijalcom.
Tko je to znao riješiti, taj se u Dalmaciji smatrao genijalcom.
crvenkasti-
2014-04-17
Magura je dron, po kojoj se ova ekipa nazvala.
Ovaj snimak je za dopunsku školu vojnih zapovjednika.
Ovaj snimak je za dopunsku školu vojnih zapovjednika.
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Ukrajinska ofanziva - rikverc faza
» Ukrajinska ofenziva - rikverc faza II
Page 39 of 50