ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"merkave" gore ko jelovina...

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

"merkave" gore ko jelovina... - Page 4 Empty Re: "merkave" gore ko jelovina...

Post by RayMabus 13/11/2023, 00:13

Eto vidiš to su budalaštine pa sam ja po tome onda nekakva budala.

Kad ispadne da to nisu budalaštine a ja nisam budala, šta ćemo onda ?

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 00:22

Cionista Šolc zove Putina jer se boji da mu anti-cionisti Arapi ne prekinu dotok energenata a počela je sezona grijanja jer će mu cijela Njemačka otić u tri pizde materine ako se to desi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 00:25

Težak je život nas galaktičkih generala.

Da su mi dali jedan cent za svaku budalu koju sam naklepao u svemiru do sada bi bio višestruki biljarder.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t56185-sad-vise-nikome-nije-smijesno

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

YekeYeke likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 00:33

Stvaramo novi svijet a da bi stvorio novi moraš uništit stari.

Reka san vam da ćete plivati u moru krvi vidim li Komšića ( nepravdu ) opet. To plivanje u moru krvi nije ništa drugo nego uništenje vašeg svijeta odnosno dosadašnjeg poretka.

Zato vam je Putin odma nakon onog sastanka EU di ste podržali Komšića napao Ukrajinu i ostatak planete se okreće protiv vas ( postojećeg poretka ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 00:44

Sad ne znaju oće li im Rusi stegnit plin i naftu ili Arapi jer podržavaju cionistički Izrel i genocid nad Arapima, podignute su im kamatne stope, recesija, inflacija, fali i radne snage, izbjeglice stižu, ne znaju šta će biti s Kinom, svijet se dijeli na blokove i zatvara itd.

Misle da će preživjeti a očito je da im slijedi LIKVIDACIJA.

LP od GF5
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

YekeYeke likes this post

Back to top Go down

Post by YekeYeke 13/11/2023, 00:51

Pa super neka zavrnu naftu i gas i Rusi i Arapi. Pa će Ameri da profitiraju sa ukapljenim gasom. Win win za Ameriku.
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by darth_vader 13/11/2023, 01:24

Komšiću, majku ti jebem što nisi progura taj Treći, cili jebeni svit se rasprada zbog tvog preglasavanja pripadnika navodno svog naroda... Longi, samo jebi i ne vadi dok ovaj ne ode...ili Hamas...jebala vas Palestina svih, čudim se da ih i ranije nisu pobacali u more...jebe se i Arapima za iste, samo glume solidarnost, Egipat bi ih prvi potopija...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by YekeYeke 13/11/2023, 03:00

RayMabus wrote:Težak je život nas galaktičkih generala.

Da su mi dali jedan cent za svaku budalu koju sam naklepao u svemiru do sada bi bio višestruki biljarder.

Ovi su jači od tih nekakvih galaktičkih generala jer imaju više zvjezdica. I što će ti bilijarde kad ti nećeš da živiš u ovom robovlasničkom sistemu?! I od maslina može da se živi.
"merkave" gore ko jelovina... - Page 4 Songun
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by Službenik 13/11/2023, 14:54

Serbinho-3 wrote:
Koba wrote:Hamasove postrojbe na kilometar do Tel Viva. Šuška se da će Izrael kapitulirati.

Bajke.

Čovječe ...... sarkazam.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 13/11/2023, 15:35

darth_vader wrote:Komšiću, majku ti jebem što nisi progura taj Treći, cili jebeni svit se rasprada zbog tvog preglasavanja pripadnika navodno svog naroda... Longi, samo jebi i ne vadi dok ovaj ne ode...ili Hamas...jebala vas Palestina svih, čudim se da ih i ranije nisu pobacali u more...jebe se i Arapima za iste, samo glume solidarnost, Egipat bi ih prvi potopija...

longi udre po pivama i tabletama popodne, i svaku temu sa foruma zaspama sa komišićem... odusta sam od brisanja doslovno.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 16:41

Njemačka bi trebala uvesti "jasne" mjere za borbu protiv antisemitizma, rekao je u nedjelju čelnik najveće opozicione stranke u zemlji.

"Razgovor više ne pomaže", kazao je Merz pozivajući na donošenje "nedvosmislenih odluka" za rješavanje problema. Popis mjera koje je predložio opozicioni lider uključuje povezivanje mogućnosti dobivanja njemačkog državljanstva s obavezom poštovanja suvereniteta Izraela.

"Naturalizacija u Njemačkoj mora biti povezana s jasnom predanošću slobodi vjere i uvjerenja, kao i pravu države Izrael na postojanje", kazao je Merz.

Lider CDU-a također je rekao da bi svaki školarac trebao biti obvezan posjetiti muzej koncentracijskih logora prije mature i niko ne bi trebao moći preskočiti takve događaje.

Merz je ranije kazao da su Nijemci s pravom zabrinuti zbog priljeva novih doseljenika iz muslimanskih zemalja, budući da posljednjih godina nije "manjkalo upozorenja" koja su "političari ignorirali".

Naglasio je da se svi muslimani ne smiju smatrati opasnima, ali je zatražio da se oni koji se "ne pridržavaju pravila suživota" suoče s "jasnim odgovorom".

Lider njemačke opozicije ima prijedlog: Priznavanje Izraela kao uslov za dobijanje državljanstva

Evo još jedan cionista.

Longi je glup a vi ste svi pametni. Longi je inkarnirani anđeo Prijestolnik a kako je Bog viša inteligencija a vi ste obične duše a ja sam negdje između Boga i vas na toj nekakvoj ljestvici tih entiteta ( kreacija od Bog stvoritelja ) onda san ja za vas ta viša inteligencija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 16:46

darth_vader wrote:Komšiću, majku ti jebem što nisi progura taj Treći, cili jebeni svit se rasprada zbog tvog preglasavanja pripadnika navodno svog naroda...
Zato šta imaju slobodnu volju pa ih moram prvo dat da vidim prvo šta će odlučiti. Odlučili su da dobiju batine pa će ih sad i dobit tj već su ih dobili od tog sastanka EU nakon čega je Putin isti tjedan napa Ukrajinu i njima sjeba ekonomiju baziranu na jeftinim ruskim energentima i od tada nadalje samo jedu govna.

Vidiš kako su mi formirane rečenice: AKO JOŠ JEDNOM VIDIM ITD ...dajem im slobodnu volju da odluče

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 17:00

Longi je glup a vi ste svi pametni. Longi je inkarnirani anđeo Prijestolnik a kako je Bog viša inteligencija a vi ste obične duše a ja sam negdje između Boga i vas na toj nekakvoj ljestvici tih entiteta ( kreacija od Bog stvoritelja ) onda san ja za vas ta viša inteligencija.
Ovo nemojte shvatit doslovno da sam ja na pola te ljestivce između Bog i običnih ljudi jer Bog je puno širi ( praktički je on kreacija svega itd ) a anđeli ne postoje samo u svemiru tj jedna grupa njih za cijeli svemir dakle i sve galaksije, nego imate da svaka galaksija pa možda i skup zvijezda u galaksiji ima svoju grupu anđela.

Od tud od ono galaktički general miroljubljivih svijetova dakle anđeo zaštitnik a ne npr svemirski dakle od svih galaksija. Uglavnom okvirno računajte da svaka galaksija ima svoje anđele. I demone. Koji su isto anđeoska hijerarhija. I sad bjiju Komšičevce jer sam ih ja pustio ko dobermane na njih.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 17:07

Eto danas vidite šefa CDU šta je izjavio ( ja to sinoć dok sam vam govorio nisam mogao znati da će on to danas izjaviti ) dakle muslimani nevaljaju jer su anti-cionisti itd ( pročitajte šta je danas izjavija, stavija san vam poviše ).

SPD , socijalisti također cionisti. Zeleni također. Krajnja ljevica također. Liberali također cionisti.

Ostaje AfD a oni negiraju holohaust dakle nisu cionisti šta se toga tiče al su teški antimuslimani.

Jel vidite sad savez protiv muslimana a posebno onih koji se ne uklapaju a ne uklapaju im se oni koji su protiv Izraela a to su ARAPI.

Iden popit još jednu kaficu a vi se mislite jel vas ovaj Longi zajebava da je inkarnirani anđeo, general galaskije itd. Jebe se mene šta vi mislite povodom toga jel to tako ili ne kad ću ja ionako i ovako sprovesti svoju slobodnu volju tj šta ja oću.

Moja slobodna volja je veća od vaše slobodne volje tako da kad meni pukne film onda JEDETE GOVNA.

Komšić je nepravda a ja sam anđeo Pravednik a to je samo drugi naziv za anđela Prijestolnika.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 20:38

Evo prva prava protutenkovska raketa:
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 21:10

"merkave" gore ko jelovina... - Page 4 F-1taoHWgAAwtGa?format=jpg&name=360x360

Sad će se svi razbižat. lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics