"merkave" gore ko jelovina...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "merkave" gore ko jelovina...
Otok su i nemaju mogućnost nabave novih protuoklopnih sistema tako da ovo šta su i prošvercali čuvaju i to štiti poglavicu kad cionisti na kraju balade dođu do njega tj tih vojnih vođa Hamasa u Gazi. Ove RPG-ove sami rade i imaju ih i onda podillili uličnim borcima kojih imaju na bacanje i potrošna su roba i eto vi se trošite s njima i usporavajte ih i nanesite im šta veće gubitke u ljudstvu i tehnici prije nego šta skroz okruže poglavicu.dijagram wrote:Takvo sto bi dozivjeli s Hezbolahovcima, vec jesu prije nekoliko godina, a s ovim djikanima nisam bas siguran.RayMabus wrote:Imaju oni ( Hamas ) i prave protutenkovske rakete ali ih do sada nisu upotrijebili a ne znam zašto. Valjda čekaju da se ovi još dublje uvuću u sam grad Gazu tj spremaju im zamku. Vidjet ćemo jel to tako al znam da imaju i prave protutenkovske projektile dakle to bi se po nekom smislu trebalo također pojavit u ovom gradskom bojištu koje je u tijeku.
No dobro, mozda i iznenade necim slicnim.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:
PG-7VR Tandem punjenje HEAT
Prodiranje
600 mm (24 in) RHA (s reaktivnim oklopom )
750 mm (30 in) RHA (bez reaktivnog oklopa )
https://en.wikipedia.org/wiki/RPG-7
Prave ih tako da iz standardnih raketa PG-7VL izvade HMX eksploziv i poslije samo prebace u bojeve glave od ove rakete. Tako da imaju duplo eksplozivno punjenje
PG-7VL 730 g (26 oz) OKFOL (95% HMX + 5% wax)
PG-7VR 1.43 kg (3.2 lb) OKFOL (95% HMX + 5% wax)
YekeYeke-
2019-05-13
Ima ovdje kako ih prave
https://twitter.com/Blue_Sauron/status/1396825850360877060?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1396825883550306305%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=
https://twitter.com/Blue_Sauron/status/1396825850360877060?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1396825883550306305%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=
YekeYeke-
2019-05-13
AT-4 i NLAW iz Ukrajine
https://twitter.com/i/status/1716375414036115500
https://twitter.com/i/status/1716375414036115500
YekeYeke-
2019-05-13
i ja sam oborila ali tajeEroo wrote:Tako su i Srbi oborili "nevidljivog", ali su na kraju ipak potpisali kapitulaciju.
Premalo je ako oboriš samo jedan od 2000 naleta.
2014-04-16
Hamasove postrojbe na kilometar do Tel Viva. Šuška se da će Izrael kapitulirati.
Na brodove za rsuti teret i uklopiti automatski navigator na...htjedoh reći
na bliski istok. Jok, negdje na Atlatik....
na bliski istok. Jok, negdje na Atlatik....
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Arapi su tu Srbi, a mi Hrvati smo sad Židovi.
Da mi je to netko pričao ...
crvenkasti-
2014-04-17
immortal likes this post
Budi se istok i zapad,
Budi se sjever i jug,
Koraci tutnje u napad...
Budi se sjever i jug,
Koraci tutnje u napad...
Last edited by Eroo on 12/11/2023, 19:04; edited 1 time in total
2016-07-22
immortal likes this post
Koba wrote:Hamasove postrojbe na kilometar do Tel Viva. Šuška se da će Izrael kapitulirati.
Bajke.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
crvenkasti wrote:Arapi su tu Srbi, a mi Hrvati smo sad Židovi.
Lako za Arape, meni je žao Srba.
2016-07-22
T. wrote:čini se da će ćifute vjerovanje u vlastite mitove doći glave...
od mita o izabranom narodu do mita o nepobjedivoj vojsci i najboljem tenku na svijetu...
ali mitovi su ipak samo mitovi...
Uvijek sam se pitao tko je taj koji rukovodi zapadnom propagandom?Prvo sam naivno mislio da su to samo odredjene reklame za neke proizvode.Ali kada pocnes dublje razmisljati uvidis tu perfidnu prevaru kojoj je cilj uglavnom da ti izvuce lovu iz dzepa kako pojedincu tako i drzavama.Kada sam dosao u USA prvo sam dozivio kulturoloshki shok,a onda i svako drugo razocharenje osim slobode stvaranja.E tu te nitko ne sputava i dozvoljeno je maltene sve jer znaju da medju stotine umishljenih budala ima i neki pametan sa idejom koja ce donijeti vishe love drzavi kroz poreze koji nisu visoki shto je isto pametno a ne kao u Evropi gdje te gule do kostiju.Elem,da se vratim na propagandu.Zidovi su shampioni laganja (naravno ne svi,imam jednog koji dolazi i dosadan je kao ush jer vidi u meni svoju korist,pa onda kroz zajebanciju na svoj zidovski rachun pokushava da me impresionira da bi me zajebo,prihvatio sam igru i uvijek kad dodje debelo se zajebavam sa njim ,ali on uvijek ode praznih ruku.Pusti da zaboravim i eto ga opet.Ali ne zna da ne zaboravljam lako i da ga bash dobro analiziram.) pa ako ne uspiju iz prve opet ponavljaju ista sranja i lazi da te uvjere u to i da ti uzmu lovu.Dakle,cigani su za njih male bebe.Jebi ga mora se priznati da nisu glupi ali su pokvareni ko mucak a to je bash ono shto najvishe mrzim kod ljudi.Zato sistematski prilaze svemu pa korak po korak osvajaju najvaznije medije koje podmicuju ,ako to ne ide onda to kupuju i manipuliraju ljudskom slaboshcu za lovom.Ja upravo zbog toga nikad u svom zivotu nisam uzeo nikakav bankovni kredit ,zato jer ne dozvoljavam da me ta ciganska bagra kamatari.Zamislite svijet da niko samo godinu dana ne uzme ni jedan kredit.Bagra bi pocrkala.
Koba wrote:Hamasove postrojbe na kilometar do Tel Viva. Šuška se da će Izrael kapitulirati.
Ma da isto kao da Srbija napala Ameriku i 10 milja daleko od Vashingtona.
Ali meni je neshto drugo upalo u ochi.Ta pricha o tunelima i tvornici raketa koju pushe svi takozvani analitichari.Hajde recimo da su palestinci pokushali da to urade.Pitanje prvo:koliko treba betona da se to napravi (tvrde da ima 500 km tunela).Drugo pitanje:kako da to zidovi nisu primijetili brodove koji dovoze taj beton,miksere i ostale stvari koje su potrebne za gradnju takvih objekata.Laz naravno jer ta pricha sluzi da bi cigani imali razlog za ubijanje nevinih ljudi i djece.Gledam snimke kako padaju zgrade a nigdje rakete iz zraka nego padaju kao kule od karata jer su minirane u temeljima kako se danas sutra palestinci ne bi imali gdje vratiti ,isto su radili i hrvati paleci srpska sela nakon Oluje kako se srbi ne bi mogli vratiti,onda se prave humani pa naprave koju kucicu za nekog starca od donirane love a pola pokradu kako bi ispali fol humani.Ljudska gamad.
Meni su ovi iz Egipta čudo jedno. Oni su jedini koji graniče s tom Gazom i jedini koji mogu nešto konkretno učinit a oni stoje i gledaju kako ih cionisti tamane. Onda još licemjerno optužuju Zapad da on ne radi ništa a oni s njima graniče i ne čine ama baš ništa.
Nešto ko Srbija 95-e kad su ujkani proćerivali onu njihovu gamad iz Hrvatske.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Meni su ovi iz Egipta čudo jedno. Oni su jedini koji graniče s tom Gazom i jedini koji mogu nešto konkretno učinit a oni stoje i gledaju kako ih cionisti tamane. Onda još licemjerno optužuju Zapad da on ne radi ništa a oni s njima graniče i ne čine ama baš ništa.
Lako je tebi iz tople sobe sa gajbom piva kraj sebe palamuditi.Izrael da nema atomsko oruzje arapi bi ga pregazili za par dana.Ali si u pravu kada su arapi u pitanju jer dovoljno je da potope par brodova u onom zalivu i tako zabiju energentski noz u ledja zapadu pa bi ti vidio onda cvilenja.Ali jebi ga i drugi su igrachi u igri oko te nafte ,jer onda ode i Kina u kurac a tek tada bi rusi profitirali.Dakle,prije nego se napijesh do kraja upotrijebi to malo trijeznog mozga i pokushaj shvatiti da svijet nije crno-bijeli vec da i ta crna boja ima tisucu nijansi ali ljudsko oko nije u mogucnosti da to vidi kao shto ni tvoj mozak ne moze sveobuhvatno da dokuchi ono shto se tamo deshava.Razmisli malo prije neshto natipkash a ne samo da ti je vazno poslati jedan vishe post.Na kraju krajeva ovo nije tvoj forum.Zashto dzabe radish?Ako nisi dzabe zelio da radish na onoj benzinskoj zashto to radish ovdje osim ako nisi prerusheni Ktch koji glumi idiota,mada ne treba glumiti.
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Cipar kupuje izraelske Merkave i šalje svojih osamdesetak ruskih tenkova T-80 Ukrajini
» tko bi gore sad...
» Lepe crkve lepo gore
» Lepi autobusi lepo gore
» Gore crkve po Filipinima
» tko bi gore sad...
» Lepe crkve lepo gore
» Lepi autobusi lepo gore
» Gore crkve po Filipinima
Page 2 of 4