ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"merkave" gore ko jelovina...

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

"merkave" gore ko jelovina... Empty "merkave" gore ko jelovina...

Post by T. 12/11/2023, 00:34

2014-04-14

Back to top Go down

"merkave" gore ko jelovina... Empty Re: "merkave" gore ko jelovina...

Post by T. 12/11/2023, 00:38

čini se da će ćifute vjerovanje u vlastite mitove doći glave...
od mita o izabranom narodu do mita o nepobjedivoj vojsci i najboljem tenku na svijetu...
ali mitovi su ipak samo mitovi...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 00:39

Merkava u akciji:
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by T. 12/11/2023, 00:49

smatram da gf treba biti na strani napaćenog naroda palestine...
svaka pomoć bi im dobro došla...

2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 00:52

T. wrote:smatram da gf treba biti na strani napaćenog naroda palestine...
svaka pomoć bi im dobro došla...
by RayMabus Tue 7 Nov - 22:31

Sad fino izrokat taj oklop koji teži nekoliko desetaka tona i on postaje nepokretan i ta masa zakrči ulice i prolaz drugim oklopnim vozilima i tako vaše oružje radi za đenerala galaksije.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t56357-cionisti-uslu-u-gazu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 01:29

SAD je jedna od samo šest nacija od 192 članice UN-a koje su glasale protiv rezolucije kojom se poziva na okončanje izraelske ilegalne kolonizacije teritorija - osvojenih vojnom silom kršeći međunarodno pravo
"merkave" gore ko jelovina... F-sTt41XoAAatIG?format=jpg&name=small
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 01:31

UN je izglasao da izraelska naselja na okupiranim palestinskim teritorijima, uključujući Istočni Quds (Jeruzalem) i Golansku visoravan, proglase nezakonitima.

“Za” je glasalo 145 zemalja, “suzdržano” je bilo 18 zemalja, “protiv” je glasalo 7 zemalja (Izrael, SAD, Kanada, Mađarska, Mikronezija, Maršalovi Otoci i Nauru.
"merkave" gore ko jelovina... F-sPVGLX0AAtMtB?format=jpg&name=small
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 01:52

Koja diplomatska pušiona cionista.

Čak ih ni Britanci nisu podržali u tome da nakon šta vojno osvoje Gazu ili dijelove iste to imaju pravo prisvojit sebi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 12/11/2023, 12:13

Da ovako upadnu u Bejrut gorjeli bi kao sibice.
Ovdje mogu, palestinci nesposobni, drljavi, glupavi i k tome jadno naoruzani.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Eroo 12/11/2023, 12:45

Tako su i Srbi oborili "nevidljivog", ali su na kraju ipak potpisali kapitulaciju.
Premalo je ako oboriš samo jedan od 2000 naleta.
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 12/11/2023, 13:10

Šta rade ruski PZO, zašto ne brani saveznika?  drunken

"merkave" gore ko jelovina... 1

2016-07-22

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/11/2023, 13:17

iskreno pogledao sam hrpu ti snimki, vide se pogoci u merkave sa starim RPG7icama, ne vidi se ima li penetracije. rekao bih da većinom nema penetracije, 

gledam kako Ukrajinci zabijaju dronove sa RPG7 u Ruske tenkove i često ga unište, ali ga gađaju sa straga u motor gdje je najslabiji oklop. pogodiš motor, zapališ motor i posada bježi iz tenka koji izgori.  nije da je merkava puno bolji tenk od ruskog, nego jednostavno kada imaš dron kamikazu onda možeš birati gdje ćeš ga pogoditi ako si spretan. gađaš ga tamo gdje je najtanji. gledao sam ih snimke kako dronom kamikazom koji nosi RPG7 minu, pogode dio tenka , ispod kupole sa strane gdje je municija i odleti tenk u vazduh. UA dron operatori su se izvježbali (imaju ih rusi iste takve samo dosta manje). 

to bi sve bilo ne moguće izvesti sa RPG7 1vs1 kontra tenka.. zamisli imaš to oružje u ruci i možeš tenk uništiti samo na par lokacija u par idealnih uvjeta.. a tresu ti se ruke. ovaj ako te primjeti, raskomada te u sekund. 

ne znam koja je slaba točka merkave(nisam proučava, tko hoće neka googla).. hamas se nije dobro pripremio za rat. da su bili pametni, mogli kao ukrajinci preko šverca, nabaviti par tisuća dronova , od njih napraviti dronove kamikaze i dronove koje bacaju bombe, napravili bi izraelcima stravične gubitke. ovako kurac.  trebali su sve minirati. 

drljavi arapi. napravili su pokolj, računali ću da će Allah pokrenuti smak svijeta, a u stvarnosti dobili su smak Palestinaca.  kladim se da im je doslovno to bio plan. Čak i Iran je ostao iznaneđaen. 

Hezbollah je puno bolje naoružan i imaju puno modernije protu tenkovsko oružje iransko(koja je kopija američkog i ruskog) i rusko/sovjetsko. sve što može probušiti moderni oklop osim sprijeda. sada gledao sam neke snimke pogodaka, u merkavu pogode ju sprijeda sa RPG7 , nema od toga ništa. zato i služi tenk, da može preživjeti hrpu toga, pogotovo RPG7. 

naravno sigurno ima uništenih, ali prema video snimkama, nebi rekao puno. mislim da ima sada i ekipa koja prati gubitke (vizualne), zanimljivo za razliku od rusije i ukrajine, gdje je svakog trena na frontu na tisuće dronova na obje strane, , ovdje je dosta manje snimki. izrael sve cenzurira, a palestnici nemaju toliko dronova, tipa kao ukrajinci - imaju dron koji leti bojištem, nađe ruski oklop u pokretu, i onda lete 2-3 drona kamikaze na njega. ovdje toga nema. 

mislim snimki u odnosu na prethodne ratove ima dosta, ali niti približno za razliku ukrajine i rusije. recimo kod ruskog  napada na avdiivku, toliko je bio snimki iz neba, da doslovno svaki komad tehnike, imaš excel listu sa točnim gps kordinatama gdje je uništen, jer takav mali teritorij je snimljen toliko puta..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 13:30

Cionisti nastavljaju s okruženjem i tamanjenjem Hamasovaca.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 12/11/2023, 13:51

AssadNaPodmornici wrote:iskreno pogledao sam hrpu ti snimki, vide se pogoci u merkave sa starim RPG7icama, ne vidi se ima li penetracije. rekao bih da većinom nema penetracije, 

gledam kako Ukrajinci zabijaju dronove sa RPG7 u Ruske tenkove i često ga unište, ali ga gađaju sa straga u motor gdje je najslabiji oklop. pogodiš motor, zapališ motor i posada bježi iz tenka koji izgori.  nije da je merkava puno bolji tenk od ruskog, nego jednostavno kada imaš dron kamikazu onda možeš birati gdje ćeš ga pogoditi ako si spretan. gađaš ga tamo gdje je najtanji. gledao sam ih snimke kako dronom kamikazom koji nosi RPG7 minu, pogode dio tenka , ispod kupole sa strane gdje je municija i odleti tenk u vazduh. UA dron operatori su se izvježbali (imaju ih rusi iste takve samo dosta manje). 

to bi sve bilo ne moguće izvesti sa RPG7 1vs1 kontra tenka.. zamisli imaš to oružje u ruci i možeš tenk uništiti samo na par lokacija u par idealnih uvjeta.. a tresu ti se ruke. ovaj ako te primjeti, raskomada te u sekund. 

ne znam koja je slaba točka merkave(nisam proučava, tko hoće neka googla).. hamas se nije dobro pripremio za rat. da su bili pametni, mogli kao ukrajinci preko šverca, nabaviti par tisuća dronova , od njih napraviti dronove kamikaze i dronove koje bacaju bombe, napravili bi izraelcima stravične gubitke. ovako kurac.  trebali su sve minirati. 

drljavi arapi. napravili su pokolj, računali ću da će Allah pokrenuti smak svijeta, a u stvarnosti dobili su smak Palestinaca.  kladim se da im je doslovno to bio plan. Čak i Iran je ostao iznaneđaen. 

Hezbollah je puno bolje naoružan i imaju puno modernije protu tenkovsko oružje iransko(koja je kopija američkog i ruskog) i rusko/sovjetsko. sve što može probušiti moderni oklop osim sprijeda. sada gledao sam neke snimke pogodaka, u merkavu pogode ju sprijeda sa RPG7 , nema od toga ništa. zato i služi tenk, da može preživjeti hrpu toga, pogotovo RPG7. 

naravno sigurno ima uništenih, ali prema video snimkama, nebi rekao puno. mislim da ima sada i ekipa koja prati gubitke (vizualne), zanimljivo za razliku od rusije i ukrajine, gdje je svakog trena na frontu na tisuće dronova na obje strane, , ovdje je dosta manje snimki. izrael sve cenzurira, a palestnici nemaju toliko dronova, tipa kao ukrajinci - imaju dron koji leti bojištem, nađe ruski oklop u pokretu, i onda lete 2-3 drona kamikaze na njega. ovdje toga nema. 

mislim snimki u odnosu na prethodne ratove ima dosta, ali niti približno za razliku ukrajine i rusije. recimo kod ruskog  napada na avdiivku, toliko je bio snimki iz neba, da doslovno svaki komad tehnike, imaš excel listu sa točnim gps kordinatama gdje je uništen, jer takav mali teritorij je snimljen toliko puta..
Ovo sto ispaljuju na snimkama nisu standardne rakete za RPG-7
Radi se o raketi koja je osmisljena za proboj oklopa s reaktivnom zastitom.
Ima dvije bojeve glave, prvu manju koja aktivira reaktivnu zastitu i izazove detonaciju iste.
Druga, veca sluzi za proboj glavnog oklopa kada nesmetano od zastite ima uvjete slicne za susret s obicnim oklopom bez reaktivnog exploziva.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

RayMabus and AssadNaPodmornici like this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 13:56

"merkave" gore ko jelovina... RPG_PG_7R

PG-7VR Tandem punjenje HEAT

Prodiranje
600 mm (24 in) RHA (s reaktivnim oklopom )
750 mm (30 in) RHA (bez reaktivnog oklopa )

https://en.wikipedia.org/wiki/RPG-7
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

YekeYeke likes this post

Back to top Go down

Post by dijagram 12/11/2023, 14:02

RayMabus wrote:"merkave" gore ko jelovina... RPG_PG_7R

PG-7VR Tandem punjenje HEAT

Prodiranje
600 mm (24 in) RHA (s reaktivnim oklopom )
750 mm (30 in) RHA (bez reaktivnog oklopa )

https://en.wikipedia.org/wiki/RPG-7
To je to.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

YekeYeke likes this post

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 14:05

Imaju oni ( Hamas ) i prave protutenkovske rakete ali ih do sada nisu upotrijebili a ne znam zašto. Valjda čekaju da se ovi još dublje uvuću u sam grad Gazu tj spremaju im zamku. Vidjet ćemo jel to tako al znam da imaju i prave protutenkovske projektile dakle to bi se po nekom smislu trebalo također pojavit u ovom gradskom bojištu koje je u tijeku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dijagram 12/11/2023, 14:11

RayMabus wrote:Imaju oni ( Hamas ) i prave protutenkovske rakete ali ih do sada nisu upotrijebili a ne znam zašto. Valjda čekaju da se ovi još dublje uvuću u sam grad Gazu tj spremaju im zamku. Vidjet ćemo jel to tako al znam da imaju i prave protutenkovske projektile dakle to bi se po nekom smislu trebalo također pojavit u ovom gradskom bojištu koje je u tijeku.
Takvo sto bi dozivjeli s Hezbolahovcima, vec jesu prije nekoliko godina, a  s ovim djikanima nisam bas siguran.
No dobro, mozda i iznenade necim slicnim.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/11/2023, 14:16

u svakom slučaju izrael ih stiska . 
očekujem da će izrael brzo i uz prihvatljive gubitke osvojiti pola gaze. 
očistit će sve to odgore, iseliti 2.3 milijuna stanovnika(minus par desetaka tisuća mrtvih) sa teritorij veličine otoka brača(gaza) na pola otoka brača(južna gaza). 
A taj gore dio će lipo bagerima izravnati, počistiti sve i izgraditi sebi teritorij. 
tko ih jebe kada su debili i napali su ih. šta misle da će ubijanjem 1300 civila, vs zemlje koja u dva dana mobilizira 500 000 vojnika, 1000 tenkova,i 500 modernih aviona i 200 nuklernih bombi, a oni imaju RPG7 nadograđeni i kalaš , da će išta napraviti..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 14:18

dijagram wrote:
RayMabus wrote:Imaju oni ( Hamas ) i prave protutenkovske rakete ali ih do sada nisu upotrijebili a ne znam zašto. Valjda čekaju da se ovi još dublje uvuću u sam grad Gazu tj spremaju im zamku. Vidjet ćemo jel to tako al znam da imaju i prave protutenkovske projektile dakle to bi se po nekom smislu trebalo također pojavit u ovom gradskom bojištu koje je u tijeku.
Takvo sto bi dozivjeli s Hezbolahovcima, vec jesu prije nekoliko godina, a  s ovim djikanima nisam bas siguran.
No dobro, mozda i iznenade necim slicnim.
Otok su i nemaju mogućnost nabave novih protuoklopnih sistema tako da ovo šta su i prošvercali čuvaju i to štiti poglavicu kad cionisti na kraju balade dođu do njega tj tih vojnih vođa Hamasa u Gazi. Ove RPG-ove sami rade i imaju ih i onda podillili uličnim borcima kojih imaju na bacanje i potrošna su roba i eto vi se trošite s njima i usporavajte ih i nanesite im šta veće gubitke u ljudstvu i tehnici prije nego šta skroz okruže poglavicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics