ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"merkave" gore ko jelovina...

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

"merkave" gore ko jelovina... - Page 3 Empty Re: "merkave" gore ko jelovina...

Post by mentalitet 12/11/2023, 20:32

RayMabus wrote:Meni su ovi iz Egipta čudo jedno. Oni su jedini koji graniče s tom Gazom i jedini koji mogu nešto konkretno učinit a oni stoje i gledaju kako ih cionisti tamane. Onda još licemjerno optužuju Zapad da on ne radi ništa a oni s njima graniče i ne čine ama baš ništa.

Nešto ko Srbija 95-e kad su ujkani proćerivali onu njihovu gamad iz Hrvatske.

Lako je tebi iz tople sobe sa gajbom piva kraj sebe palamuditi.Izrael da nema atomsko oruzje arapi bi ga pregazili za par dana.Ali si u pravu kada su arapi u pitanju jer dovoljno je da potope par brodova u onom zalivu i tako zabiju energentski noz u ledja zapadu pa bi ti vidio onda cvilenja.Ali jebi ga i drugi su igrachi u igri oko te nafte ,jer onda ode i Kina u kurac a tek tada bi rusi profitirali.Dakle,prije nego se napijesh do kraja upotrijebi to malo trijeznog mozga i pokushaj shvatiti da svijet nije crno-bijeli vec da i ta crna boja ima tisucu nijansi ali ljudsko oko nije u mogucnosti da to vidi kao shto ni tvoj mozak ne moze sveobuhvatno da dokuchi ono shto se tamo deshava.Razmisli malo prije neshto natipkash a ne samo da ti je vazno poslati jedan vishe post.Na kraju krajeva ovo nije tvoj forum.Zashto dzabe radish?Ako nisi dzabe zelio da radish na onoj benzinskoj zashto to radish ovdje osim ako nisi prerusheni Ktch koji glumi idiota,mada ne treba glumiti.

mentalitet

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 20:35

mentalitet wrote:Ali si u pravu kada su arapi u pitanju jer dovoljno je da potope par brodova u onom zalivu i tako zabiju energentski noz u ledja zapadu pa bi ti vidio onda cvilenja.Ali jebi ga i drugi su igrachi u igri oko te nafte ,jer onda ode i Kina u kurac a tek tada bi rusi profitirali.Dakle,prije nego se napijesh do kraja upotrijebi to malo trijeznog mozga i pokushaj shvatiti da svijet nije crno-bijeli vec da i ta crna boja ima tisucu nijansi ali ljudsko oko nije u mogucnosti da to vidi kao shto ni tvoj mozak ne moze sveobuhvatno da dokuchi ono shto se tamo deshava.Razmisli malo prije neshto natipkash a ne samo da ti je vazno poslati jedan vishe post.
Malo sam ti prekrižio jednu riječ. Treba pisat Njemačkoj ( ili Europi ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 20:40

Kini neće ništa bit jer ima nafte i plina u Rusiji i Kazastanu itd. Amerika ( Kanada, Australija ) dakle anglosasi imaju i svoje nafte i plina štaviše SAD su najveći izvoznici plina.

Onaj koji će najebat je mali Švabo koji je meni na onom sastanku 20.02.2022 godine rekao da odjebem i da će on Komšića i četvrti put.

Znaš da ti objasnim jednu stvar: Ako netko i četvrti put upire nešto iako si ti članica EU i imaš najdužu granicu s BiH i s pravom se žališ onda to nije slučajnost nego stalna agenda od tog i tog.

Znaš li šta je riješenje tako postavljenje geopolitike ?

Ubij tog i tog.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 12/11/2023, 20:44

RayMabus wrote:
mentalitet wrote:Ali si u pravu kada su arapi u pitanju jer dovoljno je da potope par brodova u onom zalivu i tako zabiju energentski noz u ledja zapadu pa bi ti vidio onda cvilenja.Ali jebi ga i drugi su igrachi u igri oko te nafte ,jer onda ode i Kina u kurac a tek tada bi rusi profitirali.Dakle,prije nego se napijesh do kraja upotrijebi to malo trijeznog mozga i pokushaj shvatiti da svijet nije crno-bijeli vec da i ta crna boja ima tisucu nijansi ali ljudsko oko nije u mogucnosti da to vidi kao shto ni tvoj mozak ne moze sveobuhvatno da dokuchi ono shto se tamo deshava.Razmisli malo prije neshto natipkash a ne samo da ti je vazno poslati jedan vishe post.

Namjerno pishem Evropa u prepiski sa tobom jer vi bosanski dalmatinci tako pishete.Nisi valjda zaboravio kada sam te ispravljao?Mada po meni mozesh pisati i kajkavski i medjumurski i ciganski i srpski i makedonski i zlovenski,ja sve razumijem i nije mi vazno kojim jezikom iznosish svoje misli nego mi je vazno shto zelish i mislish reci.Ako je u skladu sa svjetskim civilizacijskim normama a ne zapadnim onda nemam problema u razumijevanju.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 20:46

mentalitet wrote:
RayMabus wrote:

Namjerno pishem Evropa u prepiski sa tobom jer vi bosanski dalmatinci tako pishete.Nisi valjda zaboravio kada sam te ispravljao?Mada po meni mozesh pisati i kajkavski i medjumurski  i ciganski i srpski i makedonski i zlovenski,ja sve razumijem i nije mi vazno kojim jezikom iznosish svoje misli nego mi je vazno shto zelish i mislish reci.Ako je u skladu sa svjetskim civilizacijskim normama a ne zapadnim onda nemam problema u razumijevanju.
Ne to ( Europa il Evropa svejedno ) nego riječ: Zapad pošto je to i Amerika.

Čitaj malo bolje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 20:52

Sve šta se dešava u zadnjih godinu i po dana i dešavat će se i dalje ima samo jedan cilj: UBIJANJE KOMŠIČEVACA.

S obzirom da vam je jučer cijeli svijet osim te Amerike kojom vladate okrenuo leđa u UN-u da vi nakon šta vojno osvojite tu Gazu smijete tu graditi svoja naselja onda je najbolje kad već ne možete vi da ne mogu ni oni tj ako nije moje neće biti ničije.

Prevedeno: Proglasiti svaku zgradu veću od tri kata vojnom metom jer se tu mogu skrivati snajperisti, RPG-ovc,, PZO-ovci itd i onda to sve redom rušiti avio bombama iz zraka i sigurne udaljenosti pa zgrada na deset katova s četri stana na svakom jednako je 40 stambenih jedinica manje pa ti Palestinci nemaju više di boravit i idu na jug Gaze a potom za Egipat a poslije kud koji mili moji.

Normalno vi ćete biti proglašeni đenosjdnim al već jeste pa šta vas brige a oni koji vam pomažu bit će suučesnici u tom đenosajdu tj Bajden i vođe zapadne Europe....poput recimo Šolca jel koji podržava Komšića i islamsku Bih meni poviše glave.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t56209-izraelski-ministar-kaosa
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 20:56

Normalno vi ćete biti proglašeni đenosjdnim al već jeste pa šta vas brige a oni koji vam pomažu bit će suučesnici u tom đenosajdu tj Bajden i vođe zapadne Europe....poput recimo Šolca jel koji podržava Komšića i islamsku Bih meni poviše glave.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mentalitet 12/11/2023, 21:04

RayMabus wrote:
mentalitet wrote:
RayMabus wrote:

Namjerno pishem Evropa u prepiski sa tobom jer vi bosanski dalmatinci tako pishete.Nisi valjda zaboravio kada sam te ispravljao?Mada po meni mozesh pisati i kajkavski i medjumurski  i ciganski i srpski i makedonski i zlovenski,ja sve razumijem i nije mi vazno kojim jezikom iznosish svoje misli nego mi je vazno shto zelish i mislish reci.Ako je u skladu sa svjetskim civilizacijskim normama a ne zapadnim onda nemam problema u razumijevanju.

Čitaj malo bolje.

Ne ,ne,ti ne chitash sa razumijevanjem.Vec sam stotinu puta napisao da to nije Amerika,ona prava nego zidovi koji koriste americhku privredno vojnu moc za svoje mrachne ciljeve.Valjda znash da takozvane americhke rezerve nisu u rukama americhhkih gradjana nego zidovskim i da su Kenedija oni ubili zato shto im je zelio uzeti tu moc iz ruku pa zato do dan danas "ne znamo" tko ga je ubio.Jer kada bi obichni amer saznao to ni jedan zidov ne bi prezivio ni dva dana u Americi a bogami i diljem svijeta.Bio bi to epski lov na cigane.Zato sam i otishao na Twitter da amerima otkrivam istinu jer ste vi sitna boranija koja nije vazna na Balkanu nishta a u svjetskim razmjerama ste samo jedna mala gnjida.

2020-07-05

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 21:07

mentalitet wrote:
RayMabus wrote:
mentalitet wrote:
RayMabus wrote:

Čitaj malo bolje.

Ne ,ne,ti ne chitash sa razumijevanjem.Vec sam stotinu puta napisao da to nije Amerika,ona prava nego zidovi koji koriste americhku privredno vojnu moc za svoje mrachne ciljeve.Valjda znash da takozvane americhke rezerve nisu u rukama americhhkih gradjana nego zidovskim i da su Kenedija oni ubili zato shto im je zelio uzeti tu moc iz ruku pa zato do dan danas "ne znamo" tko ga je ubio.Jer kada bi obichni amer saznao to ni jedan zidov ne bi prezivio ni dva dana u Americi a bogami i diljem svijeta.Bio bi to epski lov na cigane.
Znam al pogledaj rečenicu koju si napisao: energetski nož u leđa ZAPADU.

Ja sam te ispravio.

Ne ZAPADU nego Europi a posebice Njemačkoj.

KOLJI JOZO.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t56185-sad-vise-nikome-nije-smijesno

Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 21:14

Kad ih pobijem onda ćete shvatit u biti koliko sam opasan kad se naljutim na nešto i nekoga.

Šolc je cionista a Arapi su anticionisti a sad nema ni jeftine ruske energente ( napad Rusije na Ukrajinu uslijedio je par dana nakon tog sastanka EU di je podržao Komšića ) itd i fali mu radne snage a Arapi odnosno anti cionisti nadiru.

BIT ĆE KLANJE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 21:34

Pripremite se za rat u Europi.

Ja sam anđeo Prijestolnik a oni su Bog i batina na fizičkoj ravni a ja sam lupio šakom o stol.

Sad ću fino sve to poklat a to mislim na te Komšičevce i idemo dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 21:45

"merkave" gore ko jelovina... - Page 3 Images?q=tbn:ANd9GcSmg_ofRpOxvASC-TIoyoA8TMwyaViPhWHKXA&usqp=CAU

Situacija za bebe iz inkubatora se pogoršala, većina je podlegla u proteklih sat vremena, jer bez struje i nemoguće im je dati kisik koji im je potreban, dodaje.

Više od deset beba je preminulo nakon što je nestalo kisika, izjavilo je palestinsko Ministarstvo zdravstva.

Preminulo najmanje 10 beba iz inkubatora u bolnici Al-Shifa

"merkave" gore ko jelovina... - Page 3 9k=
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 21:47

Sad kad podržava Izrael koji sprovodi đenosajd neka mi samo dođe u Bosnu npr u Sreberenicu i kaže kako je on protiv đenosajda.

Okinit ću mu glavu smrad jedan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 22:09

Na krivoga se namijirija. On će meni ode radit islamsku bih poviše glave jer njemu tako paše itd jer je to njegova agenda ( gradžanska bih pa u eu a eu pod njemačkom dominacijom ).

Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit. Sad ću te ja izmlatiti pa češ vidit di si.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/11/2023, 23:08

Izrael će nastaviti ostvarivati ​​svoje ciljeve u Pojasu Gaze i štititi sigurnost zemlje, čak i ako prestane međunarodna potpora, rekao je izraelski ministar vanjskih poslova Eli Cohen.

"Prije svega, svjedočimo neviđenoj potpori Izraelu na svjetskoj pozornici. Deseci svjetskih čelnika i ministara vanjskih poslova došli su ovdje i izrazili solidarnost. Ali sada želim biti vrlo jasan - čak i ako međunarodna potpora prestane, mi ćemo nastaviti "krenuti prema postizanju dva cilja koja smo si postavili - uništenje Hamasa i oslobađanje svih talaca", rekao je Cohen
Ne možete ih ostavit u toj Gazi nakon onoga šta su izveli. Trebate ući unutra i svima im izvuć uši.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke 12/11/2023, 23:57

RayMabus wrote:Pripremite se za rat u Europi.

Ja sam anđeo Prijestolnik a oni su Bog i batina na fizičkoj ravni a ja sam lupio šakom o stol.

Sad ću fino sve to poklat a to mislim na te Komšičevce i idemo dalje.
Ko ce ratovati u Europi? Rusi i Švabe?
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 00:02

Ratovat će cionisti ( Nijemci ) i anti-cionisti ( Arapi )

Chiren - The Leader of the Western Forces in WWIII

The great Chyren will be the Chief of the World,
after "Plus oultre" loved, feared and dreaded.
His fame and praise go beyond the heavens
and he will be greatly satisfied with the sole title of victor - VI.70

Of Trojan blood he will be born with a German heart
and will rise to a very great power.
He will drive out the foreign, Arabic nation
and return the Church to her early glory
- V.74

Selin king, Italy peaceful, kingdoms
united by the Christian King of the World.
When he dies he will want to lie in Blois territory,
having chased the pirates from the sea - IV.77

The great man led captive from a foreign land,
chained in gold, offered to King CHYREN.
He who in Ausonia, Milan will lose the war
and all his army put to fire and sword - IV.34

The king of Europe will come like a griffon,
accompanied by those of the North;
he will lead a great troop of red and white,
they will go against the king of Babylon - X.80
Chiren - Vođa zapadnih sila u III

Veliki Chyren bit će poglavica svijeta,
nakon "Plus oultre" voljeli, bojali i strepili.
Njegova slava i hvala idu preko nebesa
a bit će jako zadovoljan i jedinim naslovom pobjednika - VI.70

Trojanske krvi bit će rođen s njemačkim srcem
i uzdići će se do vrlo velike moći.
Istjerat će iz stranog, arapskog naroda
i vratiti Crkvi njenu ranu slavu
- V.74

Selin kralj, Italija mirna, kraljevstva
ujedinio kršćanski Kralj svijeta.
Kad umre, htjet će ležati na teritoriju Bloisa,
potjeravši gusare s mora - IV.77

Veliki čovjek odveden u zarobljeništvo iz strane zemlje,
okovan zlatom, ponuđen kralju CHYRENU.
Tko je u Ausoniji, Milan će izgubiti rat
i svu njegovu vojsku ognjem i mačem - IV.34

Kralj Europe doći će poput bjeloglavog supa,
u pratnji onih sa Sjevera;
predvodit će veliku četu crveno-bijelih,
krenut će protiv babilonskog kralja – X.80
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke 13/11/2023, 00:07

To su budalaštinje Longi.
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 00:09

Nijemci vole islamsku BiH pa će sad fino dobit hrpu Arapa u tu Njemačku jer ionako kukaju da im fali radne snage a ovi su anti-cionisti pa neka se fino igraju tamo u toj Njemačkoj.

Sve su stranke u Njemačkoj sad anti-muslimanske jer je i ljevica zbog Izraela na strani cionista a protiv anti-cionista ( Arapi ).

Trpaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by YekeYeke 13/11/2023, 00:12

RayMabus wrote:Nijemci vole islamsku BiH pa će sad fino dobit hrpu Arapa u tu Njemačku jer ionako kukaju da im fali radne snage a ovi su anti-cionisti pa neka se fino igraju tamo u toj Njemačkoj.

Sve su stranke u Njemačkoj sad anti-muslimanske jer je i ljevica zbog Izraela na strani cionista a protiv anti-cionista ( Arapi ).

Trpaj.
Šta će par mil Arapa u Švabiji? Treba još 5-10 mil natrpati da im bude veselo.
YekeYeke
YekeYeke

Male
2019-05-13

Back to top Go down

Post by RayMabus 13/11/2023, 00:13

Eto vidiš to su budalaštine pa sam ja po tome onda nekakva budala.

Kad ispadne da to nisu budalaštine a ja nisam budala, šta ćemo onda ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics