Predstavljanje
Page 34 of 45
Page 34 of 45 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45
Re: Predstavljanje
jutroBastet wrote:Jutroo... (da bar imam jedan post, da vidim gdje se što upisuje i stišće)
Guest- Guest
Bastet wrote:Jutroo... (da bar imam jedan post, da vidim gdje se što upisuje i stišće)
Jutro.
Ma znaš ti to dobro, evo na drugom podforumu već najnormalnije barataš smajlićima u oba oblika. :)
Guest- Guest
Pa da...prisjetila sam se kako ide :)slidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:Jutroo... (da bar imam jedan post, da vidim gdje se što upisuje i stišće)
Jutro.
Ma znaš ti to dobro, evo na drugom podforumu već najnormalnije barataš smajlićima u oba oblika. :)
Bastet-
2017-06-28
Bastet wrote:Pa da...prisjetila sam se kako ide :)slidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:Jutroo... (da bar imam jedan post, da vidim gdje se što upisuje i stišće)
Jutro.
To ti je kao vožnja biciklom, jednom naučiš i više nikad ne zaboravljaš. :)
Guest- Guest
ma nakon 2-3 zamaha pedalom..sve se zna :)slidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:Pa da...prisjetila sam se kako ide :)slidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:Jutroo... (da bar imam jedan post, da vidim gdje se što upisuje i stišće)
Jutro.
To ti je kao vožnja biciklom, jednom naučiš i više nikad ne zaboravljaš. :)
Bastet-
2017-06-28
Heheheh nisam Malaniz.... jel ona tu negdje?Eva_ wrote:I ti si Malaniz? Pa koliko vas ima?
Bastet-
2017-06-28
Ne znam, no Metilda ju vidi u svakome. Moguće da je, Malaniz je opaka igračica, ili je Metilda naša vidjelica. Trećeg objašnjenja nema.Bastet wrote:Heheheh nisam Malaniz.... jel ona tu negdje?Eva_ wrote:I ti si Malaniz? Pa koliko vas ima?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Voljela sam si pospikati sa Malaniz, a vidim i Metilda također.... sad nas je dvije naći ćemo ju
Bastet-
2017-06-28
Bastet wrote:Voljela sam si pospikati sa Malaniz, a vidim i Metilda također.... sad nas je dvije naći ćemo ju
Piše na forumu kao bora-corba. Metilda ju je već odavno prepoznala, a i ja, bez ikakvih problema.
A tko si ti, ako se smije znati? :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:Voljela sam si pospikati sa Malaniz, a vidim i Metilda također.... sad nas je dvije naći ćemo ju
Piše na forumu kao bora-corba. Metilda ju je već odavno prepoznala, a i ja, bez ikakvih problema.
A tko si ti, ako se smije znati? :)
Ma smije se znati.... sam da vidim jel me Eva prepoznala.... ali mislim da nije
Evo, rukavica je bačena (mala rukavica da ne boli )
Bastet-
2017-06-28
Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Sjećam te se. :) Dobrodošla. :)
Guest- Guest
Hvala :) Jesmo se mi kaj družili tamo? Ne prepoznajem ovaj nickslidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Bastet-
2017-06-28
Bastet wrote:Hvala :) Jesmo se mi kaj družili tamo? Ne prepoznajem ovaj nickslidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Nismo nešto puno, jedva tu i tamo. Tada sam pisao prvo kao masovnahisterija, a onda i kao speare_shaker. :)
Guest- Guest
Crvena haljina u šetnji prugom.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
slidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:Hvala :) Jesmo se mi kaj družili tamo? Ne prepoznajem ovaj nickslidingdoorsoperator wrote:Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Nismo nešto puno, jedva tu i tamo. Tada sam pisao prvo kao masovnahisterija, a onda i kao speare_shaker. :)
Aha, kao speare_shakera te znam, voljela sam te čitati :)
Bastet-
2017-06-28
A ne, u avataru sam imala neku žensku glavu.. ne moju :)Eva_ wrote:Crvena haljina u šetnji prugom.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Bastet-
2017-06-28
Page 34 of 45 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 34 of 45