Predstavljanje
Page 39 of 45
Page 39 of 45 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 45
Re: Predstavljanje
da... netrepeljivost i neprihvacanje ako im se covjek preda seze od sirokih razmjera prema najuzimpizzon wrote:potreba za suzivotom u kojem dominira netrpeljivost prema malim, ili uopste razlikama, cudna je. mozda, eventualno, kao terapija u cilju razbijanja nezadovoljstva i dosade.
sumnjam u neku iskrenu medj. mrznju i prezir.
od svjetskih razmjera razlika zapada i istoka, do medjudrzavnih razlika, unutar jedne drzave do regionalnih, staleskih podjela, obrazovnih, politickih, sexualnih :-).....
i tako do obitelji i svakog treceg razorenog braka...
ukazuje na odbacivanje pravila ponasanja kakvog nas vjera uci.. tj jacanje antikrista.. razdor, unistenje
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
ja sm onaj koji voli jebat budale u mozak,,,ajd da vam provjerim memoriju,,,debili::)))
Guest- Guest
I jafrka wrote:ja sm onaj koji voli jebat budale u mozak,,,ajd da vam provjerim memoriju,,,debili::)))
Makar cesto nema se kaj jebat
Ajd kuzim da bi ti nekaj jebala...mada je moja metafora bila namijenjena jebavanju u virtualni mozak sto svakako imas puno njih koje mozes "okinuti" u ganglije ovdje jer po kurca ne kuze::))Pa jebo te,,ovdje imas toliko idiota da je to za zaljenje,,jer toliko ih nemas ni u Vrapchu::))Daklem ,,,mosh ih jebavat svakodnevno koliko tii srce zeli:::)))
Guest- Guest
fulo si i postaju i sefa::)) i to par tisuca km..Nisam se ja s' vama puno druzio jer ste mi brzo dosadili..ne ti..ali vecina ovdje su papagaji koji ne vide kurac dok pisaju..mjesine pune piva pa im kvasac udario mozgove::))
Mos pogadjat ostatak zivota ali sugurno nesh nisht pogodit..Al ima ona...i corava koka podogi koje zrno...tak da..bujrum sto bi rekla Sora::))
Mos pogadjat ostatak zivota ali sugurno nesh nisht pogodit..Al ima ona...i corava koka podogi koje zrno...tak da..bujrum sto bi rekla Sora::))
Guest- Guest
frka wrote:fulo si i postaju i sefa::)) i to par tisuca km..Nisam se ja s' vama puno druzio jer ste mi brzo dosadili..ne ti..ali vecina ovdje su papagaji koji ne vide kurac dok pisaju..mjesine pune piva pa im kvasac udario mozgove::))
Mmmmm....... Zingaro -
Guest- Guest
Ma jock...z cigicima se ne druzim osim kad se nalocem..Vidim da bi ga opalio cim si napis'o Mmmmmm????
Uzalud trosis vrijeme.Pa ionako smo svi ovdje neki duhovi dok se ljudi ne upoznaju ali barem meni nakon toga virtuala gubi svoju draz..
Uzalud trosis vrijeme.Pa ionako smo svi ovdje neki duhovi dok se ljudi ne upoznaju ali barem meni nakon toga virtuala gubi svoju draz..
Guest- Guest
frka wrote:Ma jock...z cigicima se ne druzim osim kad se nalocem..Vidim da bi ga opalio cim si napis'o Mmmmmm????
Džaba krečiš Zingi :)
Je da sam se sjebo s pretpostavkom da si Chagalj (koji je ekstremno manje bezobrazan od tebe), ali nema veze. Taj lik mi nedostaje na forumu. Ne bi jebavo ni tebe ni njega, opalio bi vas obojicu jakim argumentima poput ljute šljivovice uz dobro pečenje primjera radi . Bezobrazluk ti stoji , komplimentiram. Stari konju, baš mi je drago da si vaskrso u ovoj ustanovi :D
Guest- Guest
čago nije bezobrazan, to kaj mu se omaklo da je binsr. meni dosta na kresha zvuči.
2014-12-30
Ma ako je tebi taj ciganski peder simpa meni nije ..vodi ga doma nek ti kreci ..a i nemam pojma tko je to...valjda bi volio da sam cigic jer onda ne bi imao griznju savjesti da pustis kakvu ustasku:))
Guest- Guest
frka wrote:Ma ako je tebi taj ciganski peder simpa meni nije ..vodi ga doma nek ti kreci ..a i nemam pojma tko je to...valjda bi volio da sam cigic jer onda ne bi imao griznju savjesti da pustis kakvu ustasku:))
Aj ti lijepo u pičku matere svoje skupa s bamijama i pesticidima od feferonki, pošto nisi Zingaro ustvari. ;)
Guest- Guest
veber wrote:čago nije bezobrazan, to kaj mu se omaklo da je binsr. meni dosta na kresha zvuči.
Ma ne....to je yugo-america Zingaro. Brisač kurca s hrvatskom zastavom i cigojnerski luzer povrtlar.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
kofein wrote:veber wrote:čago nije bezobrazan, to kaj mu se omaklo da je binsr. meni dosta na kresha zvuči.
Ma ne....to je yugo-america Zingaro. Brisač kurca s hrvatskom zastavom i cigojnerski luzer povrtlar.
ne vjerujem da je zingaro.. on piše na kultnixim i napisati samo 5 rečenica bila bi uvreda za njega.. on tamo piše romane :D
Guest- Guest
metilda wrote:kofein wrote:veber wrote:čago nije bezobrazan, to kaj mu se omaklo da je binsr. meni dosta na kresha zvuči.
ne vjerujem da je zingaro.. on piše na kultnixim i napisati samo 5 rečenica bila bi uvreda za njega.. on tamo piše romane :D
Ma pusti ti to. Izdali su ga a i sam se razotkriva kao snaha guja, kad joj pokažeš svračja jaja :D
Guest- Guest
ne sjećam se tog lika, a od 199e sam na forumu. znači totalno beznačajan samo psuje i vrijeđa.
2014-12-30
zingara? pisao je isključivo na kultnima, ne možeš ga se sjećati ako nisi tamo pisaoveber wrote:ne sjećam se tog lika, a od 199e sam na forumu. znači totalno beznačajan samo psuje i vrijeđa.
Guest- Guest
Page 39 of 45 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 39 of 45