Predstavljanje
Page 18 of 45
Page 18 of 45 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 45
Re: Predstavljanje
Bepo Puntar?Stribor wrote:?albatros wrote:Koliko ja upažam,ti si Požojski?Stribor wrote:Nimam stari nadimak. Pozdrav vsimi od Stribora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
albatros wrote:Bepo Puntar?Stribor wrote:?albatros wrote:Koliko ja upažam,ti si Požojski?Stribor wrote:Nimam stari nadimak. Pozdrav vsimi od Stribora.
?
Nimam stari nadimak, nisam bil kotrig vašeg starog foruma.
Stribor-
2015-09-22
....jel to onaj kaj je imal tovara na avataru? Simpatičan momćić... :)albatros wrote:Bepo Puntar?Stribor wrote:?albatros wrote:Koliko ja upažam,ti si Požojski?Stribor wrote:Nimam stari nadimak. Pozdrav vsimi od Stribora.
guma_1-
2015-09-02
Da.guma_1 wrote:....jel to onaj kaj je imal tovara na avataru? Simpatičan momćić... :)albatros wrote:Bepo Puntar?Stribor wrote:?albatros wrote:Koliko ja upažam,ti si Požojski?Stribor wrote:Nimam stari nadimak. Pozdrav vsimi od Stribora.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bio aurelio2, probao sam se regat kao "aurelio" i sistem mi ne da jer kao nickname je zauzet. Međutim na spisku svih članova ne postoji niti jedan aurelio. Što kažeš vlasniče foruma? Inače, kod mene sve isto, 2x sretno razveden na putu da budem i treći
aurelijo-
2015-10-02
tukatukac-
2014-04-14
tukatukac wrote:tukatukac (slizzim)..........
zašto ovo tukac ako si ženskog spola ?
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Svidjelo mi se a ovo je "kratica" jedne moje poznanice..........Totenkopf wrote:tukatukac wrote:tukatukac (slizzim)..........
zašto ovo tukac ako si ženskog spola ?
Kaj se furaš na poznanicu? Imaš li svoje "ja"?
Pozdrav svima - evo i mene ovdje - vidim da ima dosta stare ekipe s " mrtvog foruma " - naravno i ja sam imao problem kod registracije ; i meni je pisalo da je moj nick već zauzet i tako sam morao dodati na stari nick četvorku a, dobro - vidjet ćemo kako će ovaj forum funkcionirati - nakon onog starog gdje sam bio i gdje smo se godinama mučili ovdje se nadam " oporavku " od one puzajuće agonije !
Guest- Guest
Ja sam nekad bio "yzy1950"kic wrote:bok ja sam kicinjo i ja sam kokakoličar.
btw mislim da ću ipak brisati neke postove, čisto da bude pregledno, znam da ne možete ne-spamati, ali ja mogu brisati, predstavite se ako želite i vozite dalje molim lijepo
yzy1950celerohn950-
2015-10-19
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
bila sam na ovom forumu puno prije većine ... Pa nisam .. Pa opet jesam . Ima jedan zbog kojeg sam se vratila ...jedan ogavan mutikasa iz desnice !
Page 18 of 45 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 18 of 45