Predstavljanje
Page 35 of 45
Page 35 of 45 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40 ... 45
Re: Predstavljanje
A ne, u avataru sam imala neku žensku glavu.. ne moju :)Eva_ wrote:Crvena haljina u šetnji prugom.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Bastet- Posts : 87
2017-06-28
Bastet wrote:Aha, kao speare_shakera te znam, voljela sam te čitati :)
Likewise. :)
Guest- Guest
Da? Ja pamtim drugo.Bastet wrote:A ne, u avataru sam imala neku žensku glavu.. ne moju :)Eva_ wrote:Crvena haljina u šetnji prugom.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Da? Ja pamtim drugo.Bastet wrote:A ne, u avataru sam imala neku žensku glavu.. ne moju :)Eva_ wrote:Crvena haljina u šetnji prugom.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Sad sam se sjetila, imaš ti pravo, bile su dvije Tite s tim da je jedna od nas imala i valjda 123 uz nick, možda čak i ja...na religiji sam se zadržavala uglavnom
Bastet-
2017-06-28
Vjerojatno jer mi baš slika ostala, i potpis hackirana:)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
hackirana? ok :) neću si podilaziti da je zbog mog nicka :)Eva_ wrote:Vjerojatno jer mi baš slika ostala, i potpis hackirana:
Bastet-
2017-06-28
Bok, Sjećaš se mene? Ja sam bila Sora.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Ja tebe da.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A jel se sijećaš mene? Ja sam bio sejtan.Bastet wrote:Da, da sjecam te se Sora :)
Guest- Guest
I tebe se sjećam, makar sam bila samo na religiji prošetala sam i po ostatku foruma, tak da se sjećam i vas s kojima nisam imala komunikaciju :)cassanowa wrote:A jel se sijećaš mene? Ja sam bio sejtan.Bastet wrote:Da, da sjecam te se Sora :)
Bastet-
2017-06-28
Baš lijepo...:)) Zato nas se kicinjo ne sijeća. Otvorio temu „Traže se..“, gdje se traže stari forumaši, nabrojao njih 60-ak, a Titu i sejtana ni da spomene.
Guest- Guest
Hehehe otvorit ćemo mi "Tu smo, a niste nas tražili" :))) (samo da se zna, ja sam bila Tita 123, bila je i samo Tita)cassanowa wrote:Baš lijepo...:)) Zato nas se kicinjo ne sijeća. Otvorio temu „Traže se..“, gdje se traže stari forumaši, nabrojao njih 60-ak, a Titu i sejtana ni da spomene.
Bastet-
2017-06-28
Šta ti nisi bila brett?kaja wrote:Bok, Sjećaš se mene? Ja sam bila Sora.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Ja tebe da.
:DRegoč wrote:Šta ti nisi bila brett?kaja wrote:Bok, Sjećaš se mene? Ja sam bila Sora.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Ja tebe da.
Malo maste?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ma kužim da ju je hakirala, tko zna što je s pravom Kajom, tko zna u kakav su ju pakal "antifašisti" stavili.maggie13 wrote::DRegoč wrote:Šta ti nisi bila brett?kaja wrote:Bok, Sjećaš se mene? Ja sam bila Sora.Bastet wrote:no, bila sam Tita na net.hrEva_ wrote:MM
Ja tebe da.
Malo maste?
Mda... dali su mi pekinški koktel i javljam se iz stare Gradiške :)Regoč wrote:Ma kužim da ju je hakirala, tko zna što je s pravom Kajom, tko zna u kakav su ju pakal "antifašisti" stavili.maggie13 wrote::DRegoč wrote:Šta ti nisi bila brett?kaja wrote:Bok, Sjećaš se mene? Ja sam bila Sora.Bastet wrote:
no, bila sam Tita na net.hr
Ja tebe da.
Malo maste?
2015-08-15
Sumnjam! Ali da si njeki psihički kuršlus doživjela, jesi.kaja wrote:Mda... dali su mi pekinški koktel i javljam se iz stare Gradiške :)Regoč wrote:Ma kužim da ju je hakirala, tko zna što je s pravom Kajom, tko zna u kakav su ju pakal "antifašisti" stavili.maggie13 wrote::DRegoč wrote:Šta ti nisi bila brett?kaja wrote:
Bok, Sjećaš se mene? Ja sam bila Sora.
Ja tebe da.
Malo maste?
Nisam. U cardaku vidim ostatke NSDAP- a , KNOJ-a i KOS-a. Mišljenje i stavovi su kombinacija navedenoga.Regoč wrote:Sumnjam! Ali da si njeki psihički kuršlus doživjela, jesi.kaja wrote:Mda... dali su mi pekinški koktel i javljam se iz stare Gradiške :)Regoč wrote:Ma kužim da ju je hakirala, tko zna što je s pravom Kajom, tko zna u kakav su ju pakal "antifašisti" stavili.maggie13 wrote::DRegoč wrote:
Šta ti nisi bila brett?
Malo maste?
A posto sam prekaljeni "borac" protiv totalitarizma jasno da ste mi na meti.
:)
2015-08-15
A kod tebe i noor čak i tragove ISIL misli i vrijednosti uočavam..
2015-08-15
Drugim riječima , sto god vi rekli, ja cu naći u šerijatskom pravu, programu NSDAPa ili revolucionarnim govorima ostrašćenih komunističkih komesara. I priljepiti uz vas komentar.
2015-08-15
Page 35 of 45 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 35 of 45