Predstavljanje
Page 30 of 45
Page 30 of 45 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 45
Re: Predstavljanje
kic wrote:
tu je.. =)
a dobro. je pod istim nickom ili da ga pitam na fb ako mi nećeš odati tajnu? :)
lastavica- Posts : 86
2014-04-15
Nema tajni kod nas B-)
2014-04-12
tko je to? futschi? rijeka mu je u srcu, da ...kic wrote:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/u258
?
futschi :*
2014-04-15
Dread_Pirate_Roberts wrote:pronađi neku novu strast...Maria wrote:Isti problem i ja imam.. teško je ponovo početi.. i dostići staru strast...poz lasto:)lastavica wrote:veber wrote:pa di si lasto?
pojavila se nakon sto godina!
imam tu pedesetak postova, kaj ne?
ali problem mi je malo uklopiti se, započeti, opstati, ostati ....
pa čuj i podgrijane ljubavi mogu biti još bolje,kao sarma.)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
a da...ta....čudo kako je ta čudna konstrukcija ostala upamćena...čovjek je ipak vizuelni tip:)lastavica wrote:
maria, jesi li ti m_a_r_i_j_a ili netko drugi?
svima
2016-09-20
aa,maggie13 wrote:poznaju se oni od prije pa se prisjecaju starih vremena 8-)Leviathan2 wrote:jbte al su muski napali lastu, odmah i na prvu, dajte pobogu zeni da dishe,
jeste ko hijene
stare simpatije i shaputanja na pp, ma to je ok :D
svima
nema te na fejsu ....
2014-04-15
boh i se ! lastavice
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
to bi bilo super...lastavica wrote:i pozvala bi edwarda teacha :) ...
zaboravila šifru...glupo, ali se događalastavica wrote:Maria wrote:a da...ta....čudo kako je ta čudna konstrukcija ostala upamćena...čovjek je ipak vizuelni tip:)lastavica wrote:
svima
nema te na fejsu ....
2016-09-20
password recovery?Maria wrote:zaboravila šifru...glupo, ali se događalastavica wrote:Maria wrote:a da...ta....čudo kako je ta čudna konstrukcija ostala upamćena...čovjek je ipak vizuelni tip:)lastavica wrote:
svima
nema te na fejsu ....
Mislim da nema pomoći...imala sam krajnje jednostavnu šifru, ono 123..pa sam imala provalu ..onda sam šifru zakomplicirala i stalno nešto dodavala , dok na kraju nisam znala što je zadnje dodano..radi se o dva znaka...da li mala , velika, koja kombinacija..Poslali su oni meni na mail ali ja ne znam ni šifru za mail ..otvoren je davno i nikad korišten nakon logiranja na fejs..
Jedino da angažiram onog tko mi je već jednom provalio :)
2016-09-20
vidim da je vrijeme za novi fb profil...Maria wrote:Mislim da nema pomoći...imala sam krajnje jednostavnu šifru, ono 123..pa sam imala provalu ..onda sam šifru zakomplicirala i stalno nešto dodavala , dok na kraju nisam znala što je zadnje dodano..radi se o dva znaka...da li mala , velika, koja kombinacija..Poslali su oni meni na mail ali ja ne znam ni šifru za mail ..otvoren je davno i nikad korišten nakon logiranja na fejs..
ovaj put odmah na početku izmisli kompliciranu šifru, ali je istovremeno zapiši u neku 'malu crnu knjigu'...tako ja imam sve zapisano u mojoj 'maloj crnoj knjizi'
A morat ću usvojiti tu naviku zapisivanja.) Još uvijek ja kad imam vremena, probavam, vrtim ta dva znaka, samo je problem što svaki put moram upisati sve ono naprid.)
2016-09-20
trdo spreda lipi moj covik!flumen wrote:boh i se ! lastavice
2014-04-15
maria, dobro je, tu smo si :)
na fb po starom .... kod mene na zidu zabokrecina a vlado trci maratone .....
2014-04-15
to cu morati i ja. fb, ebay, astrodienst, ex iskon, pipika forum, jagoda forum.... iz 18. puta uglano udjem na zeljeni sajt. prestrasno s tim lozinkama. kaze se da pametni pisu. po prirodi sam lenobija pa mi se ne da pisat. jos manje mislit ....Dread_Pirate_Roberts wrote:vidim da je vrijeme za novi fb profil...Maria wrote:Mislim da nema pomoći...imala sam krajnje jednostavnu šifru, ono 123..pa sam imala provalu ..onda sam šifru zakomplicirala i stalno nešto dodavala , dok na kraju nisam znala što je zadnje dodano..radi se o dva znaka...da li mala , velika, koja kombinacija..Poslali su oni meni na mail ali ja ne znam ni šifru za mail ..otvoren je davno i nikad korišten nakon logiranja na fejs..
ovaj put odmah na početku izmisli kompliciranu šifru, ali je istovremeno zapiši u neku 'malu crnu knjigu'...tako ja imam sve zapisano u mojoj 'maloj crnoj knjizi'
2014-04-15
lastavica wrote:maria, dobro je, tu smo si :)
I praviš mu punjenu papriku hah.) Ma ovdje ćemo i koju riječ progovoriti , tamo samo lajkanje :)
Da mogu sve ponovo, bila bi jedna šifra za sve ... :)
2016-09-20
Page 30 of 45 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 30 of 45