Predstavljanje
Page 16 of 45
Page 16 of 45 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 45
Re: Predstavljanje
ja imam 29 već određeno vrijeme i do daljnjega..guma_1 wrote:....ti si stara....je nepunih 20....no ajde, 25...maggie13 wrote:Ma što novo..svi smo stari ovdje..čak i oni koji kažu da nisu
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dovoljno da završiš u zatvoru.guma_1 wrote:....samo iznad 17 i pol....
veber-
2014-12-30
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
...nije u pitanju.....SEKA!!!!! Daj hiti balu stoci...marcellus wrote:guma vilkomenzi fest... i plati rundu
guma_1-
2015-09-02
Guma,donesi par gajbi necega..i meni sokic..zadnji si dosao i castis..;P
2014-04-12
maggie13 wrote:Guma,donesi par gajbi necega..i meni sokic..zadnji si dosao i castis..;P
"Zamene piva, zapi*ku sok... "
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
...reci Maxu da samo volontiranje dolazi u obzir, a kak i svaki friški radnik, metlu u ruke i šišaj....iskustvo nema veze :)
2015-09-02
a jok...dosta je njegove Hegemonije..taman je fino popunjeno adminima..ne primjetih da od ovih nasih netko polira svoj Ego,sasvim su oke..guma_1 wrote:...reci Maxu da samo volontiranje dolazi u obzir, a kak i svaki friški radnik, metlu u ruke i šišaj....iskustvo nema veze :)
Guest- Guest
.....maxo popušio....sad se iknar veseli :))bogomdani wrote:a jok...dosta je njegove Hegemonije..taman je fino popunjeno adminima..ne primjetih da od ovih nasih netko polira svoj Ego,sasvim su oke..guma_1 wrote:...reci Maxu da samo volontiranje dolazi u obzir, a kak i svaki friški radnik, metlu u ruke i šišaj....iskustvo nema veze :)
guma_1-
2015-09-02
Ajk nije kvaran dusom,samo je malo naporan...guma_1 wrote:.....maxo popušio....sad se iknar veseli :))bogomdani wrote:a jok...dosta je njegove Hegemonije..taman je fino popunjeno adminima..ne primjetih da od ovih nasih netko polira svoj Ego,sasvim su oke..guma_1 wrote:...reci Maxu da samo volontiranje dolazi u obzir, a kak i svaki friški radnik, metlu u ruke i šišaj....iskustvo nema veze :)
Guest- Guest
...i ima altera pun kurac.... nenadjebif....
2015-09-02
Eva wrote:Nema ni Milivoja. Svi napeti likovi fale
Meni je prije bio stalno napet.
crvenkasti-
2014-04-17
Milivoj ili Mucko?crvenkasti wrote:Eva wrote:Nema ni Milivoja. Svi napeti likovi fale
Meni je prije bio stalno napet.
Guest- Guest
Općenito mi fali napetost. Nekad je toga bilo više i češće.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 16 of 45 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 16 of 45