Predstavljanje
Page 37 of 45
Page 37 of 45 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 41 ... 45
Re: Predstavljanje
Iknar je gay wrote:Ali s obzirom na avatar,100% je u net.hr ovskom fimupismejker wrote:aha.. nikad tamo takvog bilo..
što mu fali? baš je dobar.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran-gavran -:-D
2014-04-12
ufff,bas jako..samo se referiram na pristojnosti,i podnaslov ove teme,izadji-pogledaj-pa se vrati..nisam ja to pisao... ..uglavnom su svi stari sa starog foruma ili ostali pod starim nickovima,ili se predstaavili i rekli tko su bili tamo...čisto pristojnost.nis viseKavran wrote:pismejker wrote:bedasto mi je nekog znati,pa kao ponovno se s njim njom upoznavati...ono,djecje preseravanje..Iknar je gay wrote:Ali s obzirom na avatar,100% je u net.hr ovskom fimupismejker wrote:aha.. nikad tamo takvog bilo..
baš dječje .... ko malo dijete si. nisi dobilo lizalicu pa si se bacio na pod i cirkus radiš.
Guest- Guest
Meni je net.hr bio najdrazi,jer je postojala sloboda govora...i kada je umra, izgubija sam volju pisat dugo vrimena.
Gost- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
pismejker wrote:ufff,bas jako..samo se referiram na pristojnosti,i podnaslov ove teme,izadji-pogledaj-pa se vrati..nisam ja to pisao... ..uglavnom su svi stari sa starog foruma ili ostali pod starim nickovima,ili se predstaavili i rekli tko su bili tamo...čisto pristojnost.nis viseKavran wrote:pismejker wrote:bedasto mi je nekog znati,pa kao ponovno se s njim njom upoznavati...ono,djecje preseravanje..Iknar je gay wrote:Ali s obzirom na avatar,100% je u net.hr ovskom fimupismejker wrote:aha.. nikad tamo takvog bilo..
baš dječje .... ko malo dijete si. nisi dobilo lizalicu pa si se bacio na pod i cirkus radiš.
čuj njega .... ti se referiraš .... pa referiraj se i dalje. i što'š sada? prestati disati? pomalo čovječe.
2017-10-12
Slazem se imas slobodu govora da sam sa sobom razgovaras,vrlo malo forumasa sa jacim opcim znanjem.
Gost- Guest
kserks_ wrote:Meni je net.hr bio najdrazi,jer je postojala sloboda govora...i kada je umra, izgubija sam volju pisat dugo vrimena.
jesu li uopće što radili na netu? forum je tehnički riknuo ima tomu vremena ohoho ...
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
pa..istina..Roy_Bean wrote:tu je sasvim dobro i komotno sto se slobode govora tice...
Guest- Guest
maggie13 wrote:Kavran-gavran -:-D
tako je maggie ..... dobra ti mala na avataru.
Last edited by Kavran on 12/10/2017, 22:02; edited 1 time in total
2017-10-12
kserks_ wrote:Slazem se imas slobodu govora da sam sa sobom razgovaras,vrlo malo forumasa sa jacim opcim znanjem.
ti se raspisi, a mi cemo upijati i uciti...
Roy_Bean wrote:kserks_ wrote:Slazem se imas slobodu govora da sam sa sobom razgovaras,vrlo malo forumasa sa jacim opcim znanjem.
samo naprijed. čovjek uči dok je živ.
2017-10-12
Koješta..kserks_ wrote:Meni je net.hr bio najdrazi,jer je postojala sloboda govora...i kada je umra, izgubija sam volju pisat dugo vrimena.
Guest- Guest
Ma kome? Psihijatriji i forumskim vucicima?Roy_Bean wrote:kserks_ wrote:Slazem se imas slobodu govora da sam sa sobom razgovaras,vrlo malo forumasa sa jacim opcim znanjem.
Gost- Guest
Ja bi se tamo svadao dan,noc...ne sjecam se da me ikad banalo...probaj pisat na forum.hr tamo ti nedaju pisat ako im se ne svidis..pismejker wrote:Koješta..kserks_ wrote:Meni je net.hr bio najdrazi,jer je postojala sloboda govora...i kada je umra, izgubija sam volju pisat dugo vrimena.
Gost- Guest
Sjecam se kasd su ona Kučka Boleyn i Marcelus bili moderatori...yebate,koja napuhana ega su bili,za nepovjerovati da su u sustini vremesne osobe u pitanju,a ne balava djecurlija sa povredjenim i prenapuhanim Egoima..kserks_ wrote:Ja bi se tamo svadao dan,noc...ne sjecam se da me ikad banalo...probaj pisat na forum.hr tamo ti nedaju pisat ako im se ne svidis..pismejker wrote:Koješta..kserks_ wrote:Meni je net.hr bio najdrazi,jer je postojala sloboda govora...i kada je umra, izgubija sam volju pisat dugo vrimena.
sedma mi je legenda bila od Adimna, Gluteus Maximus Mirodija--tak tak..nelos covjek,ali potkraj jako pristran..
dobro,kad je ovdje dosao,prvo mu je slijedio Salvo po dupetu...
Guest- Guest
kserks_ wrote:Slazem se imas slobodu govora da sam sa sobom razgovaras,vrlo malo forumasa sa jacim opcim znanjem.
a kaj bi ti stavijo pod opće neznanje ...........
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Veci nivo rasprave,a ne gledat cijeli dan vucica, kako glumi kafansku drolju..
Gost- Guest
Page 37 of 45 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 41 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 37 of 45