Predstavljanje
Page 31 of 45
Page 31 of 45 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 38 ... 45
Re: Predstavljanje
lastavica wrote:maria, dobro je, tu smo si :)
na fb po starom .... kod mene na zidu zabokrecina a vlado trci maratone .....
I praviš mu punjenu papriku hah.) Ma ovdje ćemo i koju riječ progovoriti , tamo samo lajkanje :)
Da mogu sve ponovo, bila bi jedna šifra za sve ... :)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
nisam ni ja sam od sebe počeo zapisivati, ali kad se nakupilo passeva i kad sam skužio da je 80% passeva identično počeo sam se igrati sa simbolima i velikim i malim slovima te iste zapisivati na papir jer nema šanse da bi ih mogao upisivati iz pamćenja...recimo tko bi zapamtio 20 passeva koji imaju ovakav princip 3we_?*(sSD?@
ja imam 2 sifre sa laganim varijacijama. nije problem u sifri nego u varijaciji ....Maria wrote:lastavica wrote:maria, dobro je, tu smo si :)
na fb po starom .... kod mene na zidu zabokrecina a vlado trci maratone .....
I praviš mu punjenu papriku hah.) Ma ovdje ćemo i koju riječ progovoriti , tamo samo lajkanje :)
Da mogu sve ponovo, bila bi jedna šifra za sve ... :)
lastavica- Posts : 86
2014-04-15
ja se takve sifre ne bi ni sjetila. moje su principa "frutolino" ili "djidjimidji" pa se opet za*ebem .....Dread_Pirate_Roberts wrote:nisam ni ja sam od sebe počeo zapisivati, ali kad se nakupilo passeva i kad sam skužio da je 80% passeva identično počeo sam se igrati sa simbolima i velikim i malim slovima te iste zapisivati na papir jer nema šanse da bi ih mogao upisivati iz pamćenja...recimo tko bi zapamtio 20 passeva koji imaju ovakav princip 3we_?*(sSD?@
2014-04-15
Ni jedna nije toliko ruzna koliko ja mogu da popijem..veber wrote:
slažem se da nema ružnih žena.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
.... ali kad popijes, sve su ljepotice, sta ne?govinda wrote:Ni jedna nije toliko ruzna koliko ja mogu da popijem..veber wrote:
slažem se da nema ružnih žena.
2014-04-15
Je li @tiffany na ovom forumu? :D
pisala je na starome .. igrala je mikrofon s nama
http://forum.net.hr/forums/t/223461.aspx
pisala je na starome .. igrala je mikrofon s nama
http://forum.net.hr/forums/t/223461.aspx
Guest- Guest
Jbg ekipa, svi bez iznimki budite mi pozdravljeni, negdje oko 20,00 sati pumpa opet zaštekala, evo sad sam na internoj pokušavaju determinirat da li se radi o novom herckuršlusu, ili mi je samo pizzon digo tlak... :)))). Još jednom svima,naglašavam SVIMA lijep pozdrav
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Jbg ekipa, svi bez iznimki budite mi pozdravljeni, negdje oko 20,00 sati pumpa opet zaštekala, evo sad sam na internoj pokušavaju determinirat da li se radi o novom herckuršlusu, ili mi je samo pizzon digo tlak... :)))). Još jednom svima,naglašavam SVIMA lijep pozdrav
o jebem te živote, nije valjda :((
drž se Miha i vrni se što prije
Guest- Guest
Miha, samo misli pozitivno i sve ce bit dobro :-)
2014-04-12
Ma pozitiva nebg šta, samo j b g kad se ovak uzjebe ne mreš si pomoć neg šta Bog odredi..... i sestra Karolina da... ;)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:Ma pozitiva nebg šta, samo j b g kad se ovak uzjebe ne mreš si pomoć neg šta Bog odredi..... i sestra Karolina da... ;)
Ma batali forum ako tako djeluje na tebe. Zdravlje i realni život su nemjerljivo puno važniji. Ozdravi, u svakom slučaju. :)
Guest- Guest
dijagam i ja dolaziimo po tebe.michaellcmacha wrote:Ma pozitiva nebg šta, samo j b g kad se ovak uzjebe ne mreš si pomoć neg šta Bog odredi..... i sestra Karolina da... ;)
2014-12-30
ma sto je herc za tebe, ti si gazda..;-)michaellcmacha wrote:Ma pozitiva nebg šta, samo j b g kad se ovak uzjebe ne mreš si pomoć neg šta Bog odredi..... i sestra Karolina da... ;)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Šejk ma zajebavo sam se, forum je lakmus, nema tu stresa, stres je svuda oko nas pa tako i oko mene, a ja htio ne htio priznat neke stvari (očito pun krc stvari )me pogađaju i onda još drito u srce.... :))))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Miha, otkaci se od stvari koje ti uzrokuju negativne osjecaje, postani sebican te maksimalno radi ono sto te uveseljava i opusta..:-)
2014-04-12
michaellcmacha wrote:Šejk ma zajebavo sam se, forum je lakmus, nema tu stresa, stres je svuda oko nas pa tako i oko mene, a ja htio ne htio priznat neke stvari (očito pun krc stvari )me pogađaju i onda još drito u srce.... :))))
Kako god, forum ili ne forum, ohladi se od pretjeranog nerviranja, opusti se, budi više optimističan, jer za to postoje i realne osnove i kao prvo ozdravi. :)
Onda dalje vidi što ćeš i kako ćeš. :)
Guest- Guest
daj, jbt, imas slabo srce i ti se ovdje dodjes raspravljati sa tamo nekim kretenima...zajebi sve, ne nerviraj se, idi na pecanje, ugasi tv, ne citaj novine...
2016-11-17
Regoč-
2015-08-21
Page 31 of 45 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 38 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 31 of 45