Predstavljanje
Page 19 of 45
Page 19 of 45 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 32 ... 45
Re: Predstavljanje
bila sam na ovom forumu puno prije većine ... Pa nisam .. Pa opet jesam . Ima jedan zbog kojeg sam se vratila ...jedan ogavan mutikasa iz desnice !
Sora- Posts : 23839
2014-04-29
2014-04-29
Sora wrote:bila sam na ovom forumu puno prije većine ... Pa nisam .. Pa opet jesam . Ima jedan zbog kojeg sam se vratila ...jedan ogavan mutikasa iz desnice !
Znam: ja, ili marcelus.
crvenkasti-
2014-04-17
I tebi, ajde nisam jedina.Sora wrote:Nekako mi umiven ovaj forum , nema žestine
Guest- Guest
Ma bravo. Eto pogodio si. Posto ti nisi desničar onda ostaje ovo čudovište :kidd:crvenkasti wrote:Sora wrote:bila sam na ovom forumu puno prije većine ... Pa nisam .. Pa opet jesam . Ima jedan zbog kojeg sam se vratila ...jedan ogavan mutikasa iz desnice !
2014-04-29
Di si baba hebo te tito a jastreb u rezervi čekoSora wrote:Ma bravo. Eto pogodio si. Posto ti nisi desničar onda ostaje ovo čudovište :kidd:crvenkasti wrote:Sora wrote:bila sam na ovom forumu puno prije većine ... Pa nisam .. Pa opet jesam . Ima jedan zbog kojeg sam se vratila ...jedan ogavan mutikasa iz desnice !
Guest- Guest
Lijepo od tebe.Sora wrote:Sora vas pozdravit mora
Di si do sada ?
Trinity-
2014-04-17
nije tako, baš, jednako, srdačno, prema svima )
zezam se
hahaha, zensko uvek govori suprotno od onga što misli.
kad sam bio mlad, pa me jedna tako navela da budemo
sami u autu, u sumraku, daleko od gradskih ulica, bila udata.
i ja kao, da odgovorim na izazaov, i bilo sve ok, normalno.
kad je došlo do skidanja gaća, ona govori, nemoj...nemoj, molim te.
a ništa ne čini, ne gura me, ne drzi za ruke, samo nemoj i ništa.
a ja, neiskusan, pa odustanem, kao, dobro, ok, ne mora, idemo )
i tako, sad se kajem )
zezam se
hahaha, zensko uvek govori suprotno od onga što misli.
kad sam bio mlad, pa me jedna tako navela da budemo
sami u autu, u sumraku, daleko od gradskih ulica, bila udata.
i ja kao, da odgovorim na izazaov, i bilo sve ok, normalno.
kad je došlo do skidanja gaća, ona govori, nemoj...nemoj, molim te.
a ništa ne čini, ne gura me, ne drzi za ruke, samo nemoj i ništa.
a ja, neiskusan, pa odustanem, kao, dobro, ok, ne mora, idemo )
i tako, sad se kajem )
Guest- Guest
Ma na FB , tamo su kao pod imenom pa nema vrijeđanja . Ma prošla sam ja puno foruma. Mozda če mi biti najdraži na iskrici. Boze, sto je tamo bilo sveeeega . Makar. Bila sam mlada , iskreno.Trinity wrote:Lijepo od tebe.Sora wrote:Sora vas pozdravit mora
Di si do sada ?
2014-04-29
Pa jastreb mi je sused, deset kilometara nas dijeli ...tre911 wrote:Di si baba hebo te tito a jastreb u rezervi čekoSora wrote:Ma bravo. Eto pogodio si. Posto ti nisi desničar onda ostaje ovo čudovište :kidd:crvenkasti wrote:Sora wrote:bila sam na ovom forumu puno prije većine ... Pa nisam .. Pa opet jesam . Ima jedan zbog kojeg sam se vratila ...jedan ogavan mutikasa iz desnice !
2014-04-29
Cure na iskrici su bezobrazne. Nakon što im kupim bon od 50 ili 100 kuna za mobitel prekinu razgovor, čak mi ne pošalju ni slike koje su obećale u zamjenu za bon, a neke me i blokiraju, druge ignoriraju. Nema tamo ljubavi samo prevara i gorčina. Najgore iskustvo ikad.Sora wrote:Ma na FB , tamo su kao pod imenom pa nema vrijeđanja . Ma prošla sam ja puno foruma. Mozda če mi biti najdraži na iskrici. Boze, sto je tamo bilo sveeeega . Makar. Bila sam mlada , iskreno.Trinity wrote:Lijepo od tebe.Sora wrote:Sora vas pozdravit mora
Di si do sada ?
Last edited by ostrakon on Fri 23 Oct - 18:10; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gle njega, ljubomoran...pizzon wrote:nije tako, baš, jednako, srdačno, prema svima )
Sora je tu bila prije tebe..
Trinity-
2014-04-17
Vidi, vid...imate temu o dating siteovima, dajte se tamo raspišite ...ostrakon wrote:Cure na iskrici su bezobrazne. Nakon što im kupim bon od 50 ili 100 kuna za mobitel prekinu razgovor, čak mi ne pošalju ni slike koje su obećale u zamjenu za bon, a neke me i blokiraju, druge ignoriraju. Nema tamo ljubavi samo prevara i gorčina. Najgore iskustvo ikad.Sora wrote:Ma na FB , tamo su kao pod imenom pa nema vrijeđanja . Ma prošla sam ja puno foruma. Mozda če mi biti najdraži na iskrici. Boze, sto je tamo bilo sveeeega . Makar. Bila sam mlada , iskreno.Trinity wrote:Lijepo od tebe.Sora wrote:Sora vas pozdravit mora
Di si do sada ?
Trinity-
2014-04-17
Na iskrici sam upoznala tipa koji je napravil fotosession s menom.. Te fotke su putovale po cijelom balkanu. . Jednu od tih fotki na kraju sam i ja dobila...ha ha haTrinity wrote:Vidi, vid...imate temu o dating siteovima, dajte se tamo raspišite ...ostrakon wrote:Cure na iskrici su bezobrazne. Nakon što im kupim bon od 50 ili 100 kuna za mobitel prekinu razgovor, čak mi ne pošalju ni slike koje su obećale u zamjenu za bon, a neke me i blokiraju, druge ignoriraju. Nema tamo ljubavi samo prevara i gorčina. Najgore iskustvo ikad.Sora wrote:Ma na FB , tamo su kao pod imenom pa nema vrijeđanja . Ma prošla sam ja puno foruma. Mozda če mi biti najdraži na iskrici. Boze, sto je tamo bilo sveeeega . Makar. Bila sam mlada , iskreno.Trinity wrote:Lijepo od tebe.Sora wrote:Sora vas pozdravit mora
Di si do sada ?
Last edited by Sora on Fri 23 Oct - 18:35; edited 1 time in total
2014-04-29
Bila sam umotana samo u mrežu ...od svile. Tko zna kako je svila mekana i podatna, zna kako to moze biti lijepo na žensko, tijelu . I na krevetu .bas su bile odlične fotke.
2014-04-29
Smeta te da netko kaže istinu o toj stranici?Trinity wrote:Vidi, vid...imate temu o dating siteovima, dajte se tamo raspišite ...ostrakon wrote:Cure na iskrici su bezobrazne. Nakon što im kupim bon od 50 ili 100 kuna za mobitel prekinu razgovor, čak mi ne pošalju ni slike koje su obećale u zamjenu za bon, a neke me i blokiraju, druge ignoriraju. Nema tamo ljubavi samo prevara i gorčina. Najgore iskustvo ikad.Sora wrote:Ma na FB , tamo su kao pod imenom pa nema vrijeđanja . Ma prošla sam ja puno foruma. Mozda če mi biti najdraži na iskrici. Boze, sto je tamo bilo sveeeega . Makar. Bila sam mlada , iskreno.Trinity wrote:Lijepo od tebe.Sora wrote:Sora vas pozdravit mora
Di si do sada ?
I ti si jedna od onih koje nude svoje slike u zamjenu za bon, a onda kad ga dobiju jednostavno nestanu, pa ne bi o tome?
To što radite je internet prevara kažnjiva zakonom!
Guest- Guest
Ja nisam nikoga prevarila. Moje su slike bile humanitarni projekt. nema potrebe , imala sam uvijek novaca za bon.
fakat svatko piše po forumu.Sora wrote:
Na iskrici sam upoznala tipa koji je napravil fotosession s menom.. Te fotke su putovale po cijelom balkanu. Moguće je da se zato raspala Jugoslavija. Jednu od tih fotki na kraju sam i ja dobila...ha ha ha
98-me nisi imala internet. kamoli računalo.
a juga se raspala 90-e.
2014-12-30
2014-04-29
Page 19 of 45 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 32 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 19 of 45