Predstavljanje
Page 11 of 45
Page 11 of 45 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 28 ... 45
Re: Predstavljanje
doći će proljeće, kaj bum onda s njima. na špigl od auta ih objesio? :D
veber- Posts : 53509
2014-12-30
i to kaj veliš, kaj ako poginem, umrem? treba uzeti odmah što ti život daje. sada sjednem u auto i pokupi me šleper i kaj buš s čarapicama?
2014-12-30
veber-
2014-12-30
bok, dream_warrior sam kao i na net.hr , prije toga habibi_mitli007 , modern_talking, michael_myers, john_rambo, al_bundy i još desetak nickova hahahah
davnih dana boleyn i mi je dva puta zaprjetila abuse prijavom od tada više ne radim sranja po forumima , prvi susret sa net.hr forumom bio je mislim 2006 g. na pdf računalima i filmu, pa kasnije nekoliko trajnih banova, i onda 2008 g. opet novi nick sa kojim i dan danas pišem ,
sve u svemu volim forum :sleazy:
davnih dana boleyn i mi je dva puta zaprjetila abuse prijavom od tada više ne radim sranja po forumima , prvi susret sa net.hr forumom bio je mislim 2006 g. na pdf računalima i filmu, pa kasnije nekoliko trajnih banova, i onda 2008 g. opet novi nick sa kojim i dan danas pišem ,
Last edited by Dream_Warrior on 10/4/2015, 00:21; edited 3 times in total
Guest- Guest
riplexx_03. Trenutno na duhovnoj obnovi od metala, pod vodstvom njegovog visočanstva Iknara.
Ta nesreća uspjela je preživiti na onom forumu a izgleda da sada više nitko i nema da ga banuje,mora da se ni Buffy ne može ulogirati,možda ni Maxonja.Riplex wrote:riplexx_03. Trenutno na duhovnoj obnovi od metala, pod vodstvom njegovog visočanstva Iknara.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Guest wrote:bok, dream_warrior sam kao i na net.hr , prije toga habibi_mitli007 , modern_talking, michael_myers, john_rambo, al_bundy i još desetak nickova hahahah
bio sam izbrisao profil, ali evo me opet
Guest- Guest
It is aj...
Iz ovog kuta se skoro i ne primjeti škemba toliko...
Iz ovog kuta se skoro i ne primjeti škemba toliko...
darth_vader-
2014-04-17
reborn!!!! :D again,, bivsi capa,, pozdrav svima,,ko kupi mise za net. hr,, ja sam uzeo ikebanu
Page 11 of 45 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 28 ... 45
Similar topics
» Rusi i Srbi traže legitimno predstavljanje u BiH
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
» Dosla 'krema' na Kolindino predstavljanje programa
» Koliko su stranke potrošile na predstavljanje svojih programa
» Predstavljanje novog Concepta S hrvatske tvrtke Rimac automobili na Ženevskom salonu automobila
» Čović pisao Trumpu: Zabrinuti smo za naš narod, samo se Hrvatima uskraćuje legitimno predstavljanje
Page 11 of 45